Handy(wo)man.

publisert: 01.08.2015 - kl.12:30 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer

Hei fintfolk!

Jeg har tidligere ofte blitt konfrontert med at jeg har så kort lunte. Lunta mi er ikke bare kort, den er kjempetynn og syykt lettantennelig i tillegg. Men så går det som regel over veldig kjapt også da! Heldigvis har jeg fått meg en kjæreste med så lang lunte at flammen ikke engang rekker å nå eksplosivene før den har dødd ut. MEN. Det er alltid et "MEN". Det finnes unntak.

Vi har et kjempeproblem med å samarbeide om "byggeprosjekter". Og med det menes flatpakkede saker fra IKEA eller ting som må settes sammen fra Biltema. Fra dag 1 vi flyttet sammen så innså vi allerede da at vi faktisk ikke kan samarbeide om slike ting, i det hele tatt. I DET HELE TATT!

Jeg er ganske overbevisende. Jeg er sta og jeg er litt "know it all" når det kommer til ting som trenger verktøy. Det er også slik at jeg eier verdens største (i flertall) verktøykasser. Jeg har alt fra et laser-vater til diamantkutteskive. Jeg har tre slipemaskiner og en hjørnekutter til listverk. Jeg har måleapparat til elektriske installasjoner, jeg har en sementblander og jeg har en dampmaskin til å flerre av tapet. Dette arsenalet av mordvåpen...ehh...jeg mener verktøy har jeg fordelt i boden, garasjen, og på vaskerommet. Bare verktøykassa på vaskerommet er større enn hva folk flest har spart seg opp i løpet av et liv som selvdreven bonde med flere tusen kvm bygningsmasse. Anyway. Torbinator har bidratt med denne:

 

IMG_2129

 

Før du spør deg selv hva dette er, så kan jeg fortelle deg at det høyst sannsynlig er noe verktøy som har fulgt med noe han har kjøpt. For det er et slags umbraco-sett (en slags skrutrekker) jeg aldri har klart å bruke på noe av det jeg har.

Og det er jo da jeg må ta litt ansvar. Når IKEA-møblene eller gassgrillen eller lampa skal kobles til med sukkerbit og elektrikertape. (Elektrikertape som forøvrig svigermor har forært meg!) Men mannfolk er dessverre mannfolk.

Selv om jeg med min imponerende samling med verktøy, må krangle meg til å få lov til å bidra i prosjekter hjemme. Derfor har jeg valgt å gjøre de største prosjektene i smug. Alene. Langt unna mannfolkets tilbakestående innstilling til hvordan ting skal fikses i heimen.

Jeg har mekket lamper, skrudd sammen kommoder, bord og stoler i smug. Vel, den ene stolen har Torben få skru sammen selv, rett og slett for å sitte i kroken av sofaen og nyte tålmodigheten hans settes på prøve uten at jeg blander meg inn. Og da snakker vi om en stol som kom i to (2!) deler.

Tilogmed bytting av lyspærer har vært et samarbeidsprosjekt som har satt kjærligheten og samboerskapet på prøve. Opptill 100 ganger har jeg funnet en vaklende stol midt i stua/badet/gangen med en demontert downlight i deler på gulvet. Og en mann som sitter å murrer i takt med marsvina våre i en krok mens han banker huet i veggen.

Nå skal ikke jeg løpe rundt å si at alle mine prosjekter hjemme har vært spesielt veltenkte/gjennomførte eller i det hele spesielt smarte. Det finnes nok av beviser på at det ikke er slik. Blandt annet fant jeg ut at å spraylakkere i hagen på en flat stein var en dårlig idè:

IMG_2130

 

Kommoden vår har fått skruehodene veeeldig synlig.  Faktisk så synlig at man skulle tro hele planken under topp-platen var satt feil vei?!

IMG_2132

 

Uppsidæisi!

Også var det elektrikerevnene mine da. Da jeg fant ut at stikkontakten jeg skulle plugge i ikke hadde jording - så da ble det sukkerbit-kobler og elektikerteip i "skjøtene":

IMG_2134

 

 

...og så skulle man kanskje trodd jeg jeg lærer fra gang til gang, hver gang jeg gjør feil? Neiiiida... Se nøye på flekken midt på asfalten utenfor garasjeporten vår. Det var i oktober 2013 at jeg fikk en lys idè om å spraylakkere et par lysestaker....:

IMG_2131

Etter snøfall, asfaltkosting i mai og biler som har kjørt tusentals gager frem og tilbake over flekken begynner den omsider å slites bort. Og lysestakene? De havna i søpla.

 

//Supporterfrue, Line Victoria Husby

Verdens fineste frieri - jeg skal gifte meg!

publisert: 30.07.2015 - kl.09:37 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer

Wow, hva skal jeg si!? For 3 uker siden ble jeg fridd til av min aller fineste og besteste partner in crime, Torben. Vi har vært sammen i to år - kjent hverandre hele livet, og nå skal vi fasen meg bli gamle sammen også! Frieriet ble gjort på ordentlig vis også, han spurte pappa først, hadde kjøpt inn en nyyydelig diamant rosettring, og gjorde det på verdens mest romantiske og særegne måte på verdens fineste øy. Jeg kan gå i detaljer på et senere tidspunkt...!
Jeg skal etter beste evne prøve å holde bridezilla-bloggingen på et noenlunde lavt nivå. Litt fordi jeg definitivt ikke er noen typisk brudeblogger, men også fordi et bryllups skal inneholde masse overraskelser! Sånn på stående fot har vi faktisk allerede bestemt oss for mye. Det blir IKKE på Anfield. (!) Vi har bestemt kirke, måned, tema og ca-gjesteliste. Kanskje jeg letter litt på "brudesløret" underveis i planleggingen... ;-)

Hvis jeg ramler i vannet nå, så tror jeg fader meg jeg går rett til bunns! Hahaha! 
Som du ser så har bloggen fått litt endringer. Det blir nok mange flere endringer fremover, og grunnen til endringene kan jeg avsløre når den tid kommer :-) Alt jeg vet er at denne bloggen har gjennoppstått, hvilket betyr at du finner som tidligere nevnt haugevis med "gammal moro" hvis du skroller deg bakover i arkivet.
HER er i hvertfall mannen jeg har sagt "Ja" til :-) Og se så glad jeg ble! ...og sånn heeeelt på tampen, har du noen gode tips til en vordende brud, som jeg burde ta med meg i planleggingen? Flott å få tilbakemelding fra dere som kanskje har gjort det en gang eller to før...! ;-)Bursdagskortet

publisert: 29.07.2015 - kl.15:42 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer

Noenganger liker jeg å selvdiagnostisere meg selv med "Asberger", en mild form for autisme. Et av kjennetrekkene til mennesker med Asberger er ofte at de tar mye som blir sagt bokstavelig. Ofte blir jeg lei av Torbens manglende engasjement når noe skal gjøres. Og da drar jeg frem Asbergeren i meg. Mens Torben satt på do, pludret jeg på kjøkkenbordet med siste finish før bursdagsbesøk.

"-Hva skal jeg skrive i bursdagskortet til broren din, Torben?"

Og så skrev jeg det da.

 581835_10151905433351411_1427872656_n  

 

Da var jeg tilbake med et smell!

publisert: 03.07.2015 - kl.13:56 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer

Dette hadde du nok ikke trodd, nei. At den gamle bloggen fra barndomsåra (!) plutselig skulle vekkes til live igjen! 

Siden forrige innlegg har det jo skjedd en del - og mange av dere har fulgt meg på linevictoria.no og supporterfrue.no. Nå er det nå slik en gang at gresset ikke VAR grønnere på den andre siden. Blogg.no har jeg jo vært endel av siden jeg var toppblogger (faktisk, ja!) i begynnelsen av den spede bloggfødselen. Sånn ca på samme tidspunkt Fotballfrua kom i puberteten. Og Ida Wullf ikke hadde hadde hatt lengre ferieturer enn til Norbysenteret og Maximat på svenskegrensa.. Og da min favoritt Linneà Myhre blogget sure oppstøt på samme plattform som meg. Akk, det var tider!

Uansett - mine blogginnlegg fra supporterfrue skal overføres, slik at ingen føler de skal gå glipp av noe. Faktisk så skal bloggene mine smelte sammen her på blogg.no den nærmeste tiden, alle innlegg samlet på et sted - og med en idè om å blogge på samme måte som jeg alltid har gjort. Rett fra levra.

Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny blogg-epoke. Denne gangen sammen med et bloggapparat som har vist seg å bygge seg både størst og best av alle i bransjen. Dette gleder jeg meg veldig til. Og inntill både design og alt er på plass 100 % (som du ser så er det nesten som om jeg har flyttet inn i barndomshjemmet mitt og pappesker og kaos råder over alt..!) så skal jeg blogge med ny gnist og glede! 

JEG GLEDER MEG!

Forøvrig ønsker jeg å presière at når man putter den nye bloggen inn i den gamle bloggen, så dukker det opp mye gammel moro i arkivet vi alle har prøvd å fortrenge. Jeg har valgt å ikke gå så dramatisk til verks at jeg sletter alle tidligere innlegg. Livet mitt har vært en kjempe karusell, og gammal moro får bli værende på bloggen

Bildet under er det første bildet jeg la ut på bloggen min engang på begynnelsen av 2000-tallet. 

 

Under ser du hva 9 år (og bittelitt botox) har gjort med meg - Line Victoria 23 år vs Line Victoria 32 år. 

   

Håper både nye og gamle lesere henger seg på videre, dette blir moro! :-)
 

heftige øyebryn;-) er hos mirakelmannen Fred, øyebrynsspesialisten:-)

publisert: 22.08.2011 - kl.18:51 // kategori: Diverse // Kommentarer: 6 kommentarer

88140-1-1314031897327.jpg
heftige øyebryn;-) er hos mirakelmannen Fred, øyebrynsspesialisten:-)

Jeg gir dere: Mitt pinligste bilde - NOENSINNE-

publisert: 19.08.2011 - kl.21:01 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 128 kommentarer

Jada, bildet er lengre ned hvis du scroller, men kan du hjelpe meg litt først?

Jeg holder på med noe VELDIG spennende for tiden, og nå ber jeg dere ærbødigst om hjelp!

Kan dere svare på noen kjappe spørsmål?

Når dere besøker bloggen min, klikker dere www.supporterfrue.com eller linevictoria.mobilblogg.no?

Hvor ofte er dere innom bloggen min? 

Hvor mange av dere ramler innom bloggen min ved en tilfeldighet?                                                

 (Enten ved at dere har googlet meg eller at noen har linket til meg..)

Dere trenger ikke engang svare på alle spørsmålene, jeg trenger bare et pekepinn på hvor dere ligger i løypa!

 

Og vet dere hva.... Mine kjære søte venner...

Som takk for at dere er så superfine søte og herlige mennesker som gir så mye av dere selv, så bestemmer jeg meg herved for å gi noe tilbake av meg selv.

Herved gir jeg dere mitt mest pinlige bilde. Sånn til spott. Et bilde jeg aldri i hele mitt liv hadde trodd jeg noengang ville legge ut til allmennheten. 

 

Bla nedover....

 

 

litt til....

 

Så nå har jeg ikke så dårlig samvittighet som har bedt deg om noe...aiight?

 

Jeg lover at det vanker en fin premie til en av dere som gidder å svare! (ikke noen flere trusebilder, nei...!)

Trekker en vinner innen 24 timer, så kjappa på! (Vil du være anonym, så husk et nick, så kan jeg referere til nicket ditt når jeg trekker vinner!

TUSEN MILLIONER TAKK FOR AT DERE GIDDER!  NUSS :-)

Hva feiler det deg?

publisert: 18.08.2011 - kl.22:29 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer

Lurer du på hvor det ble av meg? Jeg som var så flink til å blogge her om dagen? Joda, det går i rykk og naps..

Jeg ble jo syk, og når jeg blir syk så blir jeg SKIKKELIG syk. Sånn type "ligge på sofaen og se på dårlige serier til jeg sovner og blir borte i flere timer, for så å våkne opp med snørr pakket langt inni hjernemassen, og når jeg nyser kommer alt ut så det ser ut som hjernen min kom ut full fart ut av små hull over leppa mi."

Sånn har det føltes ut.

Og jeg har hatt feberfantasier. Jeg våknet opp til morran idag av mobilkokka, og tekstet produsenten min om at jeg var dårlig fremdeles, og før jeg rakk å høre at han svarte på meldingen var jeg i dyp søvn igjen. Og det er DA drømmene mine tar over. Da drømte jeg at jeg sende en sjikane-melding til Per Ove (produsenten) hvor det stod masse fæle ting jeg ikke mente, og når jeg våknet igjen sånn rundt ett, var jeg helt våt av svette fordi jeg fakrisk trodde at jeg hadde sendt en slik melding. Men siste meldingen jeg mottok av Per Ovis var bare "Okey, hold sengen og bli frisk, du!"

Og siden jeg er kjent for å gjøre det sjefen min ber meg om så gjorde jeg det, og da sov jeg til kvelden igjen.

Nå er formen min oppadstigende, fått i meg antibiotika og noen hodepinetabletter og på full fart inn i drømmelandet igjen.

Hvis du syns jeg bare blogget kjedelig dritt nå, så husk at det er et arkiv til høyre på bloggen der du kan søke på de merkeligste ting og se hva jeg har skrevet. La meg gi dere noen stikkord - siden jeg ikke ordker å lenke:

Politi

Syklister

Nysehelvette

 

Sånn, da regner jeg med at dere holder dere oppdaterte en stund til jeg er tilbake i morgen!

 

NATTA!

 

 

Ble jeg rosablogger over natten? Unnskyld.

publisert: 17.08.2011 - kl.01:14 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 9 kommentarer

Nei fy fasan. Tror dere ikke jeg har blitt sjuk da? Første dagen med treningsplanen hengende på kjøleskapet og kroppen min vegret seg tydeligvis så hardt at den sa,- Neidu! Her kommer en runde forkjølelse!

På en annen side så er det i grunn ganske mye av jobben min denne uken jeg får til å gjøre hjemmefra. Så mens Kristoffer serverer meg Otrivin Menthol og dopapir, sitter jeg krøpet opp i sofaen og snyter meg like ofte som jeg trykker taster inn ord i manuset jeg skal prøve å ha klart til jeg blir friskus igjen.

Tirsdag. Olashorts, hvit strikkegenser med store masker, gammelt kjede jeg fant i skapet, Kristoffers sokker, brune converse. Skikkelig grünerløkka-outfit idag.

Er det ikke ironisk at jeg akkurat har byttet ut overskriften min med "ingen rosablogger", og så har jeg plutselig begynt å skrive og poste bilder av vippeforlengelser og outfitbilder..? Vel, det er lang vei til å bli noe fotballfrue-bloggerske, selv når jeg trykker "upload" på det neste bildet i dette innlegget:

Kanskje verdens minste brødskive. Den er bare 6 cm på det lengste. Men litt smittet med fotballfrue-fakter, så er det verdt å merke seg at dette er lavkarbo-brød. Jeg leste faktisk på nettet av 6 cm er alt som skal til for å tilfredstille oss jenter. Det er ei heller ikke størrelsen det kommer ann på.

Smask og dask fra rosaLine rusa på otrivin, lavkarbo og Ibux.Vippeforlengelse!

publisert: 16.08.2011 - kl.11:29 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 5 kommentarer

Håper dere tåler litt rosablogging nå... Jeg glemte jo å vise dere hvor pene øyevipper man kan få med sånn vippeextations..! Jeg hadde en litt dårlig erfaring hos den første jeg gikk til. Jeg hadde nemlig sett hvor utrolig fine alle kollegaene mine i TV2 var blitt etter at sminkøren/stylisten vår drev å øvde seg under eksamensperioden sin. Siden hun ikke hadde tid til å "ta" meg, så gikk jeg til et sted jeg ikke har lyst til å nevne. Det ble dyrt, og ikke helt heldig! Det stakk i øynene mine, jeg fikk ikke vasket vippene uten at det gjorde vondt, og da jeg så meg i speilet så jeg at jeg faktisk MÅTTE ha mascara, selv om hun sa jeg ikke trengte det. De var bare "fylt på" hvis du skjønner. fargen, lengden, alle vippene har helt like seg selv, det var bare litt flere av de!   Så jeg tok de bort etter få dager.

 

Da jeg kom hjem fra Sverige hadde Johanna tid til meg Min svenske, herlige frøken tok meg imot med vidåpne lim-befengte fingerspisser og satte på ekstra tykke og lange vipper. Nå bruker jeg IKKE mascara, og når jeg står opp ser jeg lys våken og opplagt og nesten nysminket ut! Herlig :-)

Her er reultatet: 

Åj, ble noe rart med skyggene her, men dere ser det ene øyet godt. Slik har vippene vært i over en uke allerede, og kjennes helt ut som mine egne :-D

Hvis dere vil teste ut Johanna så har du nå henne her:  Vakre Johanna sin webside

 

Ps: Jeg har ingenting å tjene på denne reklamen, mine meninger er ikke til salgs. 

Klem LV (som plutselig har begynt å blogge aktivt igjen!)
Pappa står for søndagsmoroa!

publisert: 14.08.2011 - kl.18:12 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 6 kommentarer

Har jeg fortalt dere at jeg har verdens morsomste pappa? Jeg var innom facebooken idag, og fant ut at vennene til pappa hadde lagt ut bilder fra sommerferien. Jeg lo høyt da jeg fant ut at pappan min ikke er som andre på sin alder.

Pappas nye hobby er nemlig... PLANKING!

Han planket i bryllupet sitt også, men den ble ikke godkjent av "planke-juryen":


Vi hadde besøk av dem på takterrassen igår, de hadde vært i oslo for å sjekke statusen på den nye seilbåten de har kjøpt. Kristoffer og jeg hadde fest dagen før, så vi var ikke helt på topp i formen, men vi lovte å gjøre det godt igjen når vi skal være med å seile nye båten tilbake.

(Seilbåten de har kjøpt hadde faktisk tre bad. Sånn hvis dere gikk lenge og lurte på det dere også..!)

I morgen begynner jobb igjen etter ferien, gleder meg litt til å se kollegaer igjen, men det er kjipt at sommeren ikke gav oss akkurat det sommerværet vi hadde håpet på. Uansett,- med varmelamper og markise kan sommeren kanskje strekkes heeeelt ut til oktober/november hvis vi er heldige. 

Tadaidag lekte stylisten min seg litt! Siden jeg har fått lekre vippe-extations så gikk vi for Grace Kel

publisert: 12.08.2011 - kl.10:08 // kategori: Diverse // Kommentarer: 13 kommentarer

88140-1-1313136496118.jpg
idag lekte stylisten min seg litt! Siden jeg har fått lekre vippe-extations så gikk vi for Grace Kelly - looken:-) høyt hår bak, helt slett resten, bred sort eyeliner og ingen skygge på lokkene:-) syns det ble gøyalt!

Morgenstund!

publisert: 08.08.2011 - kl.08:30 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 3 kommentarer

Gooood morgen! 

Denne uka skal jeg være på Tv2, så hvis du har savnet meg, så er det bare å skru på sånn rundt 10.40 ...

Kaffe og røyk inntaes som frokost i dette sekund, enkelte ting klarer jeg liksom ikke endre. Jeg må be dere "holde tummana" for Kristoffer idag også, et 2.gangsintervju venter, og kanskjekanskjekanskje er drømmejobben hans. La oss si det sånn, den jobben kunne jeg fasan meg tenkt meg selv hvis jeg hadde hatt kompetansen til det...!

Etter at vi kom hjem fra ferie, har vi vært flinke og jobbet mer med terassen vår.. Siden ingenting er rett på takterassen, var vi nødt til å være kreative da møbler skulle installeres. Så da valgte vi ikke å kjøpe noe, annet enn materialer. Så vi BYGGER faktisk en diger hjørnesofa-benk (integrert) slik at takterassen vår blir som en deilig lounge med sitteplass til 8 stykker. Blir riktig fancy! Vi gjør den tett også, slik at vi kan bruke benken som oppbevaringsplass for puter, grill og stæsj når det regner også. 

Tipper pappa og bonusmamma kommer innom også denne uka, de har nemlig kjøpt ny feit seilbåt! En Jeanneau, som er drømmebåten til kristoffer og meg.. Et lite utdrag fra samtalen med pappa:

Pappa: "Den har TO bad, Line!"
Line: "Men i annonsen står det at den at den har tre bad?"
Pappa: "Det kan godt hende, vi så ikke så nøye etter." 

 

Elsker pappa og Bonus sin spontanitet. Men det har til gjengjeld gjort at de nå sitter med TO digre seilbåter, og ikke får plass ved brygga. Eller brukt begge to. Pappa selger nok Legende, men heldigvis byttes den vakre seilbåten inn i noe mer komfortabelt og større. Det liker vi.

Otto drømmer nok fremdeles om kuer etter dette møtet. Han hadde stenkontroll på de.Dette var i grunn nesten den eneste gangen i måtte ha Otto i bånd i ferien, vi stolte rett og slett ikke på kuenes matvaner...!

Idag blir det litt mobilblogging, jeg skal sette på vippe-forlengelse idag. (Ser jo at alle bloggere driver med slikt, alt må jo testes..!)

Cherio! Og husk å holde tummene for Kristoffer da :-D


 

 

En manns krig.

publisert: 30.07.2011 - kl.12:08 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 3 kommentarer

Hva sier man liksom...?

"Unnskyld?" "Kondolerer?" "Jeg er lei meg?" "Tenker på alle som har mistet noen?"

Jeg tror igrunn ingenting er usagt når det kommer til det grufulle som skjedde på Utøya. Jeg leser bloggene til de som var der, som beskriver i detaljer hva som skjedde. Det kjennes plutselig litt godt at internett og sosiale medier gjør at at alle får et sterkt innblikk i det som har skjedd. For det er viktig. Ikke bare for oss som ikke var der, men ihvertfall for de som trenger å snakke/skrive om det.

Selv satt Kristoffer og jeg i bilen på vei til Sverige, og siden mobiltelefonen til Kristoffer var tom for strøm ble vi "nødt" til å høre på svensk radio. Det tok bare tre sekunder før vi oppfattet hva som ble sagt. "Bombe i Oslo, flere kan være drept."

Noen sekunder etter logget jeg meg inn på det ekstremt dyre mobildata-nettverket og fikk siste oppdateringer fra facebook. (Det er nemlig slik at jeg har mange journalister på face/twitter, så jeg ble matet med info via dem.)

Kristoffer og jeg rusler ned til det som skulle være en kjempe hyggelig 30 årsfest, med en litt rar bismak i munnen. Fy fasan, vi går jo forbi regjeringskvartalet hver eneste dag, noenganger flere ganger om dagen!

Så ser jeg ei venninne fra NRK oppdatere. "Skyting på Utøya". I de 30 sekundene som har gått var jeg helt ovebevist om terror. Al Quaida. Men når det blir skutt vilt på Utøya, så går det opp for meg at dette ikke kan være den type terror vi har sett skje tidligere. "Er det pøbelstreker?", tenkte jeg.

Da jeg gikk å la meg den kvelden var det 10 stk som var meldt drept. Da jeg våknet var tallet 90.  ABB var blitt massemorder. Og det var nøye planlagt og han viste ingen anger.

For en jævla absurd krig vi plutselig facet. Vi kan ikke skylde på omsorgssvikt, vi kan ikke skylde på "han visste ikke bedre", vi kan ikke skylde på rus, vi kan ikke engang skylde på at massemorderen hadde noe imot akkurat disse ungdommene. (ref. ABB; "Det er en grusom ting å gjøre, men det måtte gjøres".) Dette er rett og slett en krig ABB valgte å ta helt alene, og med INGEN på hans side.

Dette er bare totalt unødvendig og forferdelig grusomt.

Mamma - ta godt vare på ungdommene der oppe i himmelen!

Alle mine tanker går til de som har mistet noen. "Gråt ikke over at de er døde, gled deg over at de har levd".

 

LV

 

Nybakte mødre, for et mareritt!

publisert: 06.06.2011 - kl.14:19 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 181 kommentarer

Jeg blir så provosert over dårlige mennesker. Dårlige mennesker som skjuler seg bak en pc skjerm og snakker dritt om andre. 

 

Jeg var innom ei sånn paradise-deltager sin blogg. Hun har nettopp fått barn. Hun hadde lagt ut et bilde av pedikyren sin og hvor pene tærne henens var blitt. Et HELT streit blogginnlegg med andre ord. Så ser jeg i kommentarfeltet at noen skriver "fy faen, du er en dårlig mamma som bruker penger på negler istede for ungen din, du er alenemamma og har ikke råd til slikt."

 

HVA FAEN?

 

Herregud, jeg ble helt sjokkert og svett her jeg sitter!

 

Værstingene av de værste til å mobbe holder til på sånne baby-forumer. Der sitter fødselsprengte, vannholdige, opphovnede, bitre surfitter og slenger med leppa om alt og alle. De skriver faktisk om meg også, de skriver at de syns jeg snakker rart, har stygge tenner og at jeg antageligvis er dum som snakker rart. De skriver om Paradise-blogger-dama og sier hun er en dårlig mor som bruker 500 kroner på pedikyr istede for ungen sin. Og de lurer på når barneværnet skal bryte inn. Med all mulig respekt, forum-mødre; men å sitte å slenge dritt om andre på babyforumer kvalifiseres vel ikke akkurat til "Mom of the Week"- eller hva?

For å snakke et språk dere forstår, klapp igjen totalrupturen dere har mitt i trynet, og  ta dere sammen!

 

Problemet til noen nybakte mødre er en ting: De tror de eier verden. Enten på fortauene, på kafeèr, på forumer eller på blogger.

Alle skal de skryte av sin viten om at det DE gjør, er det riktige. De skal fortelle deg at du IKKE skal gå med kort magetopp når du er gravid, at du ikke skal gå med høye hæler, at du ikke skal fikse neglene dine, at du ikke skal legge ut bilde av babyen din på bloggen, at du ikke skal ha barnevakt til kid`en de tre første årene. 

 

Jeg har ikke lyst på barn, rett og slett fordi nybakte mødre er så SLEMME mot hverandre!

 

Det frekkeste jeg vet om er mødre som sier "Line, man bare VET når man er klar for barn."

"Åjavel", tenker jeg da. Hva er problemet at jeg venter litt da? Noen kommer sikkert til å kommentere dette innlegget ved å skrive; "Bare vent til du får barn selv, Line, så vet du hva du snakker om". Det er i grunn ganske tullete å si. Jeg trenger nemlig ikke være en idiot for å kjenne igjen andre idioter.

 

Jeg vil gjerne ta et eksempel på dårlig mødreoppførsel: To mødre står med hver sin barnevogn utenfor den søndagsåpne Bunnprisen på Løkka der jeg bor. På søndager er denne lille butikken stappfull og køen går heeelt bak til andre siden av butikken. Likevell presser de to mødrene seg inn med begge barnevognene. Jeg står ved døråpningen og sier;

"-Det er ganske fullt her inne allerede..." 

Da fikk jeg som svar: 

"Ja, da får de bare flytte på seg og varene sine da."

 

Jeg tenkte stille i mitt sinn; Hvorfor i helvette kunne de ikke latt barnevognene stå utenfor og la den ene av de passe mens den andre var inne å handlet? Kunne det virkelig være så vanskelig å ta hensyn? Hvorfor tør ikke jeg å kjefte på disse to oppblåste hormonbefengte dronningene, på samme måte som jeg kjefter på folk som tar med seg bikkja eller sykkelen inn mens de handler? Jo, fordi jeg er redd! 

Når det er sagt, mine bloggvenner. Hvor ofte ser dere denne oppførselen blant menn som akkurat har blitt far? Hvorfor er denne oppførselen så typisk kvinner? Hvorfor lar vi de holde på slik?

Jeg havnet engang opp i bråk en dag jeg diskuterte offentlig amming. Den ammende mora sa at "det er heeeeelt normalt å mate bebisen sin!". Da svarte jeg med at det er heeeeelt normalt og drite også, men jeg gjør det ikke på kafèbordet ved siden av deg!". Jeg ble ikke slått ned. Men det var nære på. Jeg følte stillheten var like vond som en timeslang fødsel. Men hva vet jeg om føde-vondt, egentlig. Jeg har ikke født. Men jeg har nappet et nesehår, og det sies at smerten er noenlunde den samme. 

 

Jeg slår herved et slag for de som tør å ta igjen med barnevognmafiaen. Si ifra når du ser at personen er rusa på fødemakt der hun står å freser bak barnevogna og skal ha kjærlighet, omsorg, ros og helst vil at ALLE skal se opp til den nybakte moren. Kvinner har født barn i millioner av år. Det er ikke så jævlig spesielt lenger.

 

La oss heller hylle de jentene som forteller oss at det er helt forjævlig vondt å føde, og ikke en magisk opplevelse i det hele tatt. La oss hylle de som sier, "Jeg tok et glass vin da jeg var i 5. månede fordi jeg VILLE!"

EDIT: La oss hylle de som innrømmet at de tok et glass vin til maten, fordi de ville!

La oss hylle de mødrene som sier utenfor Bunnpris "nei, jeg står utenfor å venter med vogna så lenge, jeg" . 

La oss hylle de mødrene som ikke sitter på babyforumer på nettet og skriver dritt om andre mødre.

 

Til Stine Mariel: Dine tause lesere er i dette tillfellet dine viktigste. Beklager at vi ikke skriver det på bloggen din, men du har min fulle sympati. Tillykke med baby, du kommer til å klare deg fint :-D

 

Line Victoria

 

 

Edit igjen; Til dere som kverulerer på fødevondt=nappe nesehår, å føde havner faktisk på 4. plass over det som er mest smertefullt. Nesehårnapping havnet på 3. Men så varer det bare et sekund, og det er vel ingen som kan si at en fødselsmerte bare varer 1 sekund. You do the math. Jeg har bare nappet nesehår, aldri vært igjennom en fødsel. Jeg bruker min egen sammenligning til å prøve gjenskape smerten dere fødende har vært igjennom ved å nappe ALLE mine nesehår de neste 20 timene.

 

 

nydykket med kald pils på vår elskede takterasse:-) sola her skinner til 22.30, det er sykt! Kos, el

publisert: 04.06.2011 - kl.19:54 // kategori: Diverse // Kommentarer: 2 kommentarer

88140-1-1307210063579.jpg
nydykket med kald pils på vår elskede takterasse:-) sola her skinner til 22.30, det er sykt! Kos, elsk og klem fra Linen

ny oppvaskmaskin ankommet. RIP oppvaskbørste, den siste uka gikk hardt utover tallerkner og glass i

publisert: 04.06.2011 - kl.00:35 // kategori: Diverse // Kommentarer: 5 kommentarer

88140-1-1307140528491.jpg
ny oppvaskmaskin ankommet. RIP oppvaskbørste, den siste uka gikk hardt utover tallerkner og glass i steinhard porselensvask. Tror kanskje vi har 2 tallerkner og 3 vinglass igjen. Phøy! 

utrolig hva man kan få til med en rulle og helblank maling! Bordet vi bruker som sage/male/spikre me

publisert: 28.05.2011 - kl.13:55 // kategori: Diverse // Kommentarer: 5 kommentarer

88140-1-1306583699493.jpg
utrolig hva man kan få til med en rulle og helblank maling! Bordet vi bruker som sage/male/spikre med gjort om til midlertidig middagsbord:-) gjester og fest på tapeten i kveld! 

sjefen min har bursdag:-) hurra for Per Ove! Kake på kontoret..

publisert: 26.05.2011 - kl.16:11 // kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer

88140-1-1306419107481.jpg
sjefen min har bursdag:-) hurra for Per Ove! Kake på kontoret..

se så, Tone Damli Aaberge og Jenny Skavlan, there is a new brunette in town!!:-) 

publisert: 19.05.2011 - kl.11:08 // kategori: Diverse // Kommentarer: 24 kommentarer

88140-1-1305796090157.jpg
se så, Tone Damli Aaberge og Jenny Skavlan, there is a new brunette in town!!:-) 

beklager lite blogging i det siste, men vi forbereder oss til bryllupssesong:-) kommer innlegg i kve

publisert: 18.05.2011 - kl.17:32 // kategori: Diverse // Kommentarer: 8 kommentarer

88140-1-1305732776278.jpg
beklager lite blogging i det siste, men vi forbereder oss til bryllupssesong:-) kommer innlegg i kveld hvis bildeopplastningen fungerer...! Smask fra Line og Coffe:-)

Lørdag morgenstund. Ikke gull i grunn.

publisert: 07.05.2011 - kl.12:21 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 15 kommentarer

Jaiks. Jeg stod opp klokken 07.00 idag. Og jeg vet ikke helt hvorfor. Og når jeg står opp tidlig og ingen andre er i nærheten for å underholde meg, så må jeg underholde meg selv.

 

 

Men så tenkte jeg at jeg kunne sette igang å beise benkeplater til kjøkkenet, så jeg slipper å ha svensken hengene over meg og fortelle at jeg gjør det feil. Så jeg straffet han litt på forhånd. 

 

Men se så! Jeg klarte det helt fint på egenhånd! Two down, one to go. 9 meter med benkeplate er jaggu ikke til å spøke med... (Ubehandlet bøk, 3 lag spritbeis (røkfarget) og nå skal jeg med en runde olje.)  Dette er faktisk noe jeg kan, siden pappa er det man kan kalle en trebåt-fantast. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sett faren min gjøre dette, og nå var det min tur.

 

I uken som gikk har vi pugget skilter, slik at vi slipper å ryke på en ny inntauings-smell senere i livet. Det er vanskelig å få Kristoffer til å konsentrere seg så da må jeg straffe han litt for det også...

 Sånn ja. da var det gjort.

 

Syns du jeg er slem?


På horehus.

publisert: 03.05.2011 - kl.14:35 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 10 kommentarer

Påsken er over, og det er godterisuget også.

I løpet av de siste 6 ukene har jeg om min fine samboer hatt godteristopp. Det har faktisk funket veldig bra. Selv i påsken!

Når det er sagt så har jeg i grunn ikke savnet goderier så mye når jeg vet jeg ikke har noe i godis-skuffen. Kristoffer kastet faktisk noen gamle ferroroche-sjokoladekuler for å slippe å se fråden i munnvikene mine hver gang han åpnet godis-skapet. (Der tilfeldigvis knekkebrødene også står..)

 

Så i en kommentar at noen nevnte fredags-underholdningen?

Postet av:
må ikke være så sinna når du skal hente ut bilen på inntauing da line. selv om du sa alt det alle andre skulle ønske de sa når de kom dit. du er tøffere enn toget i virkeligheten, det skal du ha!!! Håper mannen din ikke fikk så mye kjeft som de på inntauingen, for å si det sånn.
01.mai.2011 @ 15:11
-Joda, stemmer det at jeg hadde et lite raseriutbrudd på Økern etter endt arbeidsdag. 
Min svenske herlighet av en samboer var rusa på Zyrtec (allergimedisin) og fått en heftig dose influensa oppi alt sammen, og etter en tur på legevakta var han så kørka i huet at han ikke kunne huske hvor han hadde parkert. Etter å ha gått en runde i gata der vi vansligvis parkerer bilen, kunne jeg se at gatene var bemerkelsesverdige rene.
Så gikk jeg inn på Deli Del Luca og spurte om noen hadde sett om det var blitt tauet inn noen biler den dagen. 
"Ja, de drev å tauet bort en DIGER grå Misubishi Outlander halv 9 til morran idag! " kunne en herremann i stygg allværs/Blindern-jakke fortelle.
(jeg hater sånne supermotiverte-på 16`ende året- studenter som akkurat har rundet 35 og har sykkel med skikkelig hengelås og fornuftige sko og sørget for å få to barn når masteroppgaven skulle skrives"-folk. De setter meg i et dårlig lys!)
Og så hjalp det ikke at den kødden sa "-må lese skilter, vet du!" da jeg stormet ut for å slå ut tennene til Kristoffer med MAC-bag`en, som stod skeiv og rar og full av allergipiller utenfor og klødde seg i hodet og undret seg over hvor bilen var tatt veien.
Etter å ha sagt alle de stygge tingene man ikke bør si til en kar du har lyst til å tilbringe resten av livet ditt med, tvang jeg min febersyke mannfolk inn på t-banen opp til Økern. Der fortsatte jeg utskjellingen på den rotta som satt bak skuddsikkert glass på Inntauings-sentralen, og spurte om det var JÆVLIG vanskelig å ta en telefon til meg for å spørre om jeg kunne flytte bilen. (Det tar faktisk kortere tid enn å taue den bort)
Etterpå sa jeg at de er de lateste jævlene jeg noengang har vært borti og at de antageligvis hadde den mest ræva jobben på denne kloden. (Og det mener jeg, tenk å måtte møte surfitter som meg hver dag! Jeg er neppe alene om å være rasshøl i kjeften til sånne folk.) Og så avsluttet jeg med å si at der JEG kommer ifra pleier man å ringe først og hvis det ikke funker så har man hvertfall prøvd. Og inni meg tenkte jeg at det kanskje ikke er så lurt at jeg sier nøyaktig hvilken by jeg er fra, siden hjembyen min og de som bor der, den siste tiden har vært kjent for at vi setter fyr på de fine kirkene våre og baker sædkaker. 
2600 kroner fattigere og trusler om å skrive stygge ting om han på facebook-statusen min, fikk vi hentet ut bilen og JEG satt bak rattet på vei hjem for å parkere bilen trygt og lovlig. Mannen min sloknet i feberangst i sofaen og våknet ikke før mandag morgen. Den heldige jævelen. 
Jeg har forresten funnet ut at Kristoffers straff skal være å leve uten sin elskede Playstation 3 i en uke. Dette tildels for at han skal straffes litt for dette med bilhelvettet, men også fordi jeg føler meg rett og slett litt tilsidesatt av denne PS3-saken. Etter at jeg hadde tatt meg et bad ble jeg nemlig møtt med denne:
"-Kom inte inn i rummet! Inte ännu!"
"-Hvorfor ikke?"
"-Jag är på horehus!"
"OK, JEG STÅR BARE HER PÅ BADET OG VENTER SÅ LENGE JEG DA!"
(Jeg sa ikke det siste. Jeg begynte bare å le av den absurde samtalen.)
Da viste det seg at hans karakter i PS3-spillet var på horehus. Dataspill er jaggu ikke det det var før!    
Savner Super Mario på Nintendo. 
Sorry ingen bilder, jeg var for sint og opprørt til å ta bilder på fredagen. 

påskeøl! Representert ved Fredrik og Molander.. Sensation Yellow:-)

publisert: 18.04.2011 - kl.17:16 // kategori: Diverse // Kommentarer: 2 kommentarer

88140-1-1303139817190.jpg
påskeøl! Representert ved Fredrik og Molander.. Sensation Yellow:-)

Leiligheten begynner å ta litt form...!

publisert: 15.04.2011 - kl.22:10 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 11 kommentarer

Det er ganske digg at dere syns kjæresten min er så sabla deilig. For det gir meg bare ENDA en anledning til å legge dette bildet ut på bloggen: (Klikk på bildet hvis du vil ha det DIGERT!)

 Oyeah, etter 5 måneder uten elektrisitet i den nye leiligheten, fikk vi omsider besøk av mr. Elektriker som la nytt elektrisk anlegg i hele heimen. Inkludert nytt sikringsskap. Det ble ikke billig. Men med tanke på hvilket jævla ræva opplegg som har vært der fra før vi kjøpte, så tror jeg naboene mine kan prise seg lykkelige for at vi nå har fått nytt elektrisk anlegg i hele leiligheten. Og for første gang kunne jeg (uten å være redd for at leiligheten skulle eksplodere i flammer og gnist-regn fra feilkoblene/overkoblede kabler!) slå på LYSET!Det er vanskelig å sette lamper i skråtak, så vi valgte å ha spotter på de mange bjelkene i leiligheten som lyste oppover og nedover. Det ble riktig fint! Elektrikeren klappet tilogmed i hendene! Alle spottene har selvsagt dimmere... :-)

Og slik ble det i gangen :-) Sorry for at Kristoffer ser så sur ut. Han var vel bare oppgitt over at jeg løp rundt og tok bilder av... lamper..!

 

Jeg kommer bare til å si dette EN eneste gan, så dere burde nesten copy denne setningen og bruke den mot meg senere.

Jeg elsker vår nye Mishubishi Outlander...! <3

Nei, jeg gjør ikke det. Men akkurat for to dager siden gjorde jeg det. For vi fikk nemlig plass til HELE det nye kjøkkenet vårt (flatpakket, dog) OG stekeovn OG induksjonsplater OG en haug med annet styr jeg gråt til meg på ikea! Sykt.. La oss si det slik; cabrioleten hadde ikke hatt sjans i havet. Men den slet vi jo tilogmed med å få med os rema 1000-posene!

Liker den litt bedre nå. Og jeg har ikke klaget en eneste gang på at jeg føler meg utrygg i den, noe som var grunnen til at Kristoffer kjøpte denne.I mangel på vinkeljern, så må man ta i bruk nødløsninger... Her snekres det innhold til garderobeskapet.. Siden hele leiligheten er skeiv og rar, så må alt spesialtilpasses. Det nytter ikke bare kjøpe møbler til leiligheten og snekre det opp.. Dessverre..! Det stygge bordet er ALT vi har beholdt fra tidligere eier. Det bruker vi som snekkerbord nå, og skal pælmes fra 5.etasje når vi er ferdig med det.


Mens vi holdt på ute på terassen fikk vi det plutselig for oss at vi skulle fikse en stygge jævelsaken som står på terassen vår. (Nei, ikke Kristoffer, men en stein-statue!) Faktisk er det en fontene. Herregud, skyt meg. Den er for tung til å bære ned med en håndvending, så Kristoffer bestemte seg for å fikse pumpa til den og bruke den som øl/champagne/vin-kjøler på varme sommerdager. Jeg er selvsagt skeptisk. Jeg tror jeg kommer til å hamre den i stykker ved neste raserianfall. 

 

 Nå skal jeg ha litt Line-tid i boblebadet. (Det hørtes jævlig nasty ut...Jeg skal faktisk bare ta et boblebad.)

Ta-da!

kjøpte vårjakke her om dagen, sånne stooore armer.. Ikke at jeg er spesielt trend-bevisst, men slik

publisert: 15.04.2011 - kl.17:35 // kategori: Diverse // Kommentarer: 4 kommentarer

88140-1-1302881707185.jpg
kjøpte vårjakke her om dagen, sånne stooore armer.. Ikke at jeg er spesielt trend-bevisst, men slik ble det altså.. Sorry stå-stillingen min, jeg var så tisstrengt at jeg nesten var gul i øynene! I kveld lover jeg å blogge litt, for ikveld har jeg litt tid:-) klem!

nyter solskinn med Øyvind som er lydmann, mellom opptak:-) guuud, så fint vær:-)

publisert: 11.04.2011 - kl.11:45 // kategori: Diverse // Kommentarer: 7 kommentarer

88140-1-1302515143239.jpg
nyter solskinn med Øyvind som er lydmann, mellom opptak:-) guuud, så fint vær:-)

Bursdagen min idag :-)

publisert: 05.04.2011 - kl.09:46 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 34 kommentarer

Sorry for at Kristoffer ikke har blogget svarene sine ennå. Det er litt min feil, siden jeg tvinger han til å planlegge og tilrettelegge denne store dagen idag, som da altså er min BURSDAG! Så min bursdagsgave til dere fra meg er at jeg skal få Blixten til å sette seg ned å svare i kveld. Han er forøvrig veldig imponert over alle de rare spørsmålene.. Satt og leste opp høyt for han i bilen på vei hjem til Stathelle i helgen.

 

Hva ønsker jeg meg til 28 års dagen?

 

I grunn mye av det samme som jeg ønsket meg til jul. 

 

Kristoffer har kjøpt 1000-vis av badekarpropper, og INGEN av de har til nå passet. Så nå har vi bare jævlig mange badekarpropper. Skal det være såå vanskelig? Pr dags dato bruker vi en litt for liten propp med plastikk rundt. En forbedring fra forrige månede da vi brukte en altfor liten propp med en sokk rundt. Nuvel.

 

Ny fritthengende kjøkkenvifte - flekt som det heter på svensk-  til å ha over kjøkkenøya. Både dyrt og nesten umulig å oppdrive, Dog har jeg satt pappa på saken, han elsker sånt detektiv-arbeid på finn.no og Netthandelen og slikt.

 

Diamantring. Her har jeg allerede spart/satt av 20 000 kroner, og da er jeg nesten i mål på den jeg har sett meg ut. Trenger bare noen til å kjøpe den/legge til det som mangler. Men så er jeg dessverre så gammeldags at jeg vet at en ring liksom betyr at.. ja.. forlovelse og slikt da veit dere.. Så det går greit å vente lenger.. (sukk)

 

Grill til terassen. Jeppsdag, fornuftige greier. Gassgrill. Ikke altfor stor. En sånn rund, fin sak..

 

Apropos terassen så ønsker jeg meg en sånn varmesak til å montere på terassen også. Og møbler også kanskje. Faen, detta hørtes dyrt ut.

 

Induksjons-kaseroller. Jeg fant en eske med en kasserolle blandt alle tingene Kristoffer tok med seg fra Sweeden. Og det er faktisk den eneste kaserollen vi har..! Se - jeg vet ikke engang om jeg har stavet ordet riktig engang! Kassrolle. Kaserolle. Kaserole. GRYTER!

..Ikke at det er noe hast, for kjøkkenet vårt er definitivt ikke ferdig ennå. Sukk.

 

 

HURRA FOR MEG!

 28 år :-) 

Bilkjøp. Fy faen.

publisert: 27.03.2011 - kl.20:43 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 9 kommentarer

Jeg fortalte dere jo at jeg hadde ett og annet på hjertet. Det faktum hvor mye som må endres når man får seg samboer, og i mitt tillfellet min første og forhåpentligvis min siste.

I min elskede lille hule i Gamlebyen hadde jeg alt. Og pappa betalte ganske mye av herligheten. Det skal jeg innrømme. Selv om det var "min" leilighet, så er det pappa som styrer økonomien i den lille rosa leiligheten i Arupsgate. Det positive med denne ordningen er at jeg bodde svæææært billig. Og jeg kunne bruke pengene på andre ting. Det negative er at jeg var uten gjeld og kunne bruke pengene på annet fjas.

Nå har jeg mange røde tall på nettbanken min. Og med gjeld i banken kan jeg le hele veien til Skattetaten. I fjor betalte jeg nesten 300 000 bare i skatt!!! I fjor håper jeg å betale mindre. For med gjeld går skatteprosenten ned. Faktisk har jeg mer igjen hver månede på kontoen etter at boligutgifter er betalt etter at jeg fikk over 2 mill i gjeld. HURRA! (?)

Men det er andre ting som gjør voksenlivet med samboer anderledes.

Jeg får ikke lenger lov til å sove med en skitten olabukse som jeg bruker som koseklut. Jeg får ei heller lov til å ta med meg mac`en i senga for å se på Friends til jeg sovner. Jeg må også legge ned HELE toalettsetet etter å ha vært på do. Og jeg må sette sminken min i skapet etter å ha brukt det. Og jeg må bruke den rosa tannbørsten, og ikke "hvilkensomhelst" av de som står i tannbørstekoppen. Og jeg må tåle at det er kaloribomber i godteriskapet. Og nå, til det værste med å starte en familietilværelse....:

I fjor sommer rullet jeg rundt i denne:Vel, ironisk nok så er det Kristoffer bak rattet. Hvorfor? Jo, fordi det er han som kan kjøre bil av oss to. Og hva gjorde Kristoffer???! JO HAN BYTTET BILEN TIL NOE MER FORNUFTIG!Jeg dør. Pappa elsker Kristoffer for at han har kjøpt Mitsubishi. Jeg refererer til salgsannonsen til Mishubishi Outlander;

"En fresk firehjulstrekker som får far i huset til å få frem traktorfølelsen, mor er glad for at bilen er trygg på glatta og barna sitter høyt i baksetet. En driftsikker og familievennlig bil!"

Dere skjønner at nederlaget er gedigent?! Fra å kjøre en bil som gir meg ALLE blikk, til å sitte høyt i en bromme-bil som klatrer mer enn den kjører i gata.. Blikkene jeg får nå er litt sånn; "åj, der har vi mor på tur, ja!"  Vi testet bilen opp til Stöten da vi var på skitur. Jeg er glad for EN ting, da. Vi kjørte jævlig trygt og driftsikkert, ja! Nesten litt Toyota-style..

Jeg har fått kjøre den en gang. Rullet litt i gata, før Blixt tok over rattet og sa jeg ikke hadde baller nok til å kjøre videre. True story.

Idag har jeg brukt dagen på å rydde takterrassen i sola. Det lå et sånt grønt plastikk-teppe over hele terassen, det var det jævligste jeg har sett. Under der åpenbarte det seg faktisk skikkelig terasseplanker som jeg har vasket. ETTER at jeg hadde bært ned en gammel parabol, 6 stoler, en solseng, et digert stygt bord og all skifersteinen som var til overs etter at vi holdt på å bygge veggen inne. Og så så jeg at vi har to vegger med husvegg, altså sånne planker! Så vi har litt "hus" selv om vi har leilighet. dette bare MÅ jo males, for gult er ikke min husfarge vet jeg..!

Litt slik som dette er takterrassen vår. Men jeg tror ikke jeg vil ha slike møbler. jeg tenker litt mer sånn firkantede flettemøbler. Jeg aner i grunn ikke. Jeg har nok av prosjekter for leiligheten nå, om jeg ikke skulle surre meg bort i terassen også. Herregud, at jeg aldri lærer.

 

Også har jeg lært meg en sang på ukulele, faktisk..! Fikk nemlig en hvit ukulele i gave av noen som ville Kristoffer vondt. Så jeg har pludret litt med noen grep idag og kan herved Jason Mraz sin "I`m Yours" på ukulele mens jeg synger. Eller hyler, som Kristoffer kaller det.

 

...og så fant jeg et bilde av meg selv fra Stöten da jeg hang fast i skiheisen og måtte reddes ned. Det gikk strålende.

 

Jeg er veldig kjedelig for tiden, kunne dere tenke dere å heller la Kristoffer gjesteblogge neste innlegg? Hva tycks?

LV

 

 
Hva har du på hodet, Line Victoria?

publisert: 24.03.2011 - kl.21:38 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 16 kommentarer


Hei.

 

Jeg tar selvkritikk (som noen nevnte i kommentarfeltet manglet under skituren) på at jeg ikke hadde på meg hjelm da jeg freste nedover bakkene. Helt på trynet gjort av meg. Da er det jo flaks jeg tar det igjen i andre hodeplagg, eller hva?

 

Badehåndlehodeplagg.

 

Glitterburka.

 

Kirurglue. (Scrub)


Vet ikke.

 

Kledde meg ut som eksens nye kjæreste:

 

Russelue.ehh..Fra et intervju, tror jeg..?

 

SE! HJELM! HER HAR JEG HJELM!

 

Pirathodeplagg

 

Parykkhodeplagg.

 

Bjørnefitte.

 

Og så har jeg et bilde av meg selv med Viking FK-hodeplagg, men det vil ikke Facebook la meg kopiere fra bildeviseren sin..

 

Forresten er det ganske mange ting jeg har måttet gi slipp på etter at jeg har fått meg mannekjøtt i heimen!Skal skrive nytt blogginnlegg nå. Fikk litt ånden over meg. Stay tuned.

Linen <3

 

Elsker Helly Hansen og boblebad.

publisert: 10.03.2011 - kl.23:34 // kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 11 kommentarer

Tja, hva skal man si? Bloggingen er ikke akkurat helt i rute, og det beklager jeg. Igjen. Men som sagt, jeg har ikke et like spennende og hektisk liv som Fotballfrue. (bing-ding!)

Dessuten er det bare pappa, mammaBlixt og Her og Nå som leser bloggen min.

(Gni det inn. Jeg er litt bittersurfitte.Snart 28 år.)

 

Ikke engang Blixt leser bloggen min. Så det er egentlig fritt frem til å legge ut de upolerte bildene av han også.mmm... *stolt*

 Jeg kan også legge ut bilder av ting jeg ikke er så stolt av. Som da jeg skulle lage svenske muffinser på kontoret (siden jeg ENNÅ ikke har fått stekeovnen vi har bestilt til kjøkkenøyen vår!). De ble grønne av blå konditorfarge, og siden jeg brukte hele jævla konditorfargeflasken så smakte det nettopp det; anal.

 Og her kan dere se at jeg fremdeles mangler en tann.

 

...Og her kan dere se at jeg gjorde mitt yttertse for at gjestene skulle få sove godt, ved å blåse opp svigermorsmadrassen. (Genial oppfinnelse, tar bitteliten plass (selv denne som er dobbel) og det er bare å plugge den i stikkontakten og den blåser seg selv opp.. og trykker på en knapp når lufta skal ut igjen. MAGI! Den blir faen meg en meter høy! )

...Og på bildet over ser dere at gulvlistene ikke er satt opp, og det er heller ikke malt ferdig på gjesterommet inni alkoven. Føkk it.

Så fikk Otto prøve boblebadet tidligere idag. Jeg vet igrunn ikke om han likte det, men jeg tror han må ha likt det siden han sitter der ennå.

 ...Også gav Helly Hansen meg en gave jeg ikke kunne si nei til i bytte mot penger.

 

Sånn. Det var dagens oppdatering. Nå går jeg å legger meg meg en våt hund og en sliten svenske. <3

 

LV
Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » August 2011

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Jeg anbefaler

hits