januar 2011

øy! Veggen blir faktisk litt høyere for hver dag som går! Ooh, for et puslespill!

88140-1-1296510427358.jpg
øy! Veggen blir faktisk litt høyere for hver dag som går! Ooh, for et puslespill!
Publisert: 31.01.2011 - kl.22:47 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Snart venter Thailand. Leiligheten trenger pause!

Da jeg var i Thailand sist opparbeidet jeg meg noen deilige rutiner.

Massasje i en time i Thailand koster noen få skarve kroner. Jeg ELSKER å bli massert og klødd på ryggen, og siden min kjære ikke er så glad i å gjøre nettopp det, så har jeg trukket 50 kroner av reisebudskjettet vårt HVER gang han sier "ooh, inte nuh, jag er så sliten i hendana", "orkar inte" og "nej, jag har houvedvark." når jeg har mast om massasje. (Evt; MAS-sasje, som Blxten kaller det.) Og nå er det MYE massasjepenger i kassa, skal dere vite!..Eneste bilde jeg fant på mr. Google! Utendørsmassasje er det beste. Jeg fant et fantastsikt sted på phi phi heeelt nede ved vannet, det var heeelt stille der bortsett fra bølgebrus, og jeg fleide å gå der når det var mørkt for da var det bare lyst opp med stearinlys..!


I fjor gikk massasjerutinen min ut på at hver gang jeg ville ha massasje, ja da TOK jeg det! Gjerne flere ganger om dagen! Jeg stod opp klokka 09.00, gikk rett og tok massasje sammen med morgenkaffen. Så pleide jeg å ta en ettermiddagsmassasje med kokkosolje eller aftersun etter å ha vært i sola hele dagen, og så tok jeg vanligvis en siste massasje-økt før jeg gikk å la meg eller før vi dro på byen. Det er massasje 3 ganger om dagen det!!!

...Og det er det jaggu verdt! Og det er en av de tingene jeg gleder meg enormt til nå. Til torsdag drar vi. Til tropisk varme, 35 grader i vannet, selv på 30 meters dyp, og det faktum at man kan gå i bikini midt på natten uten å fryse. At jeg kan stå opp på natten og sette meg naken på terassen og se mot vannet. At jeg ikke trenger å uroe meg for å bli fyllesyk, for det blir jeg aldri i varmere strøk. Levere klærne til vaskedama på hjørnet og betale 10 kroner for å få det vasket, strøket og brettet tilbake. Også gleder jeg meg til å tilbringe tid med drømmemannen min.

...OOOh, btw! Drømmemannen ligger forøvrig ved siden av meg her, utslitt etter jobbehelg. Og vi har jo holdt på med skiferveggen den forrige uken, den veggen i kjøkkenet som skal bli slik:

 

Blixt har startet på den, og kommet..uhmm.. litt på vei, i hvertfall! :Sant skal sies, det er MYE vanskeligere enn man skulle tro! Det er et puslespill! og i tillegg til det så må man bruke en ganske skremmende diamant-kutteskive som freser glør når man skjærer i steinen ute på verandaen!

 Fra en ene siden av takterrassen vår...

 Ja, og så har vi funnet kjøkken-inspirasjon da:-) Fint, ikke sant? Hvitt og mørkebrunt, for å matche bjelkene i taket..

 ...og litt baderoms-inspirasjon, selv om det blir leeenge til vi gjør noe med det i første omgang.. Badet er velfungerende og helt ok foreløbig..

 

Skulle gjerne lagt ut masse bilder av leiligheten, men jeg vil gjerne vente til vi er ferdige! Det er litt hyggeligere da :-)

Suss og klem! LV (som reiser snaaaart!!)

 

 

 
Publisert: 30.01.2011 - kl.17:28 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Familieforøkelse.

Familieforøkelse.

 

Otto the dog har herved økt vår lille familie med 33,3 %. Otto er da altså Ine Amundsens (Frokostquiz, Quizshow, Robinson-Ine, Singing Bee-Ine, kjært barn har mange navn. Ine har som noen av dere kanskje vet akkurat kalvet, og syns for tiden baby er mer stas enn hund. Så siden jeg og Blixt har så mye kjærlighet som må deles, så har vi altså tatt på oss barnevakt-ansvaret for Otto The Dog.

 

Otto er en mops.Fuck, mr. Google gav meg feil bilde.

 

Otto-Mops:
Du vet, den rasen som har klemt ansikt. Han grynter, snøfter, og lager rare lyder "som en dammsugare med tett filter!" i følge min beste halvdel. Kristoffer har lagt sin elsk på sin nye kompis, og jeg har opp til flere ganger hørt Kristoffer omtale seg selv som "pappa" når han snakker til Otto. Og så snakker han med sånn nuuudelig bebi-stemme, "-nåmmin væffår titta åjå så fiiiin våvve!!" *går i fistel på slutten av setningen*

Igår hadde Kristoffer og jeg tidenes treningsøkt der vi bært 700 kg STEIN opp i 6. etasje. HERREGUD, det var tungt! Hver pakke veide 20 kg, og vi gikk altså ca 20 ganger hver opp og ned den tunge trappa i en av Oslo`s store bygninger. Det er veggen vår i kjøkkenet som straks mures opp..    Jeg har så muskelverk at det ikke burde være lovlig!

Om ei knapp uke setter Blixt/Husby seg på flyet til Thailand, og mens jeg gikk de 100 trappetrinnene opp til 6.etasje for `ente gang, så drømte jeg meg bort i white tip sharks, manta ray`s og Singha øl. Det holdt motivasjonen oppe :-)

Nå skal jeg legge meg under filten med mannekjøttet og tvinge meg selv til å se en episode med "Supernatural". Jeg syns virkelig det er verdens mest intetsigende serie, men må man så må man..!

 

LV

 

Publisert: 26.01.2011 - kl.23:09 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Oppdaget: Super kalorifattig mat på boks!!!

 

Det er dessverre kjæresten min det går ut over når jeg slanker meg.. (oversettelse: Bantar=slanker)

 

Når det er sagt, så har jeg jaggu funnet noe helt vidunderlig! Jeg er jo ganske avhengig av å mumse noe selv om jeg prøver å gå litt ned i vekt, og det er ikke alltid lett å finne mat man kan spise mye av..

Men nede på den lokale sjappa på Grünerløkka fant jeg noe intressant og VELDIG godt!Disse suppene/lapskausene varmet jeg bare i min elskede sprengte mikrobølgeovn (som ikke kan stå på lengre enn maks 400Watt i 3 minutter av gangen, eller så tar mikroen fyr!). Disse boksene er et digert måltid og bare 45-50 cal pr 100g, dvs at et måltid er rundt 150-200 cals!) Og hvis det er noe å lure på, det smaker kjempe godt selv om det ser ut som avføringen dagenderpå!

 ...og JA, til fotograf Tom Hansen som tok dette bildet!: I hvilken anledning ble dette bildet tatt?? Jeg husker det rett og slett ikke, annet enn at sist jeg hadde på meg denne kjolen var til Sex og Singelliv-premieren i fjor, men da hadde jeg håret i en tott og ikke de øredobbene! Jeg husker rett og slett ikke hvor dette bildet ble tatt, kan du hjelpe..?!

 

Er det hyggeligere at jeg blogger litt oftere for tiden?

 

Klem LV

 

Publisert: 25.01.2011 - kl.15:24 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 21 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

tilogmed Posten har forstått det!!!!

88140-1-1295721117724.jpg
tilogmed Posten har forstått det!!!!
Publisert: 22.01.2011 - kl.19:31 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

FML.

Ligger her som en jævla gressenke og har gjort meg opp et par meninger og tanker jeg vil dele med dere før jeg slokner:

1. Jeg skal slutte å spise sjokolade. (igjen)

2. Jeg skal faktisk GÅ til og fra  jobb de neste 13 dagene - 4 dager med helgefri.

3. Ikke bytt sengetøy akkurat den uka mannekjøttet ditt er på snowboardtur i Alpene, for da kjenner man ikke lukten av han i puta når du legger deg.

4. Kommer naboene mine under til å klikke hvis jeg setter på en vask og tørketrommelen nå?

5. Tror dere Blixt kommer til å merke at jeg har sprengt mikrobølgeovnen og måtte fylle den med sånn brannslokkingsskum da jeg skulle koke grønnsaksuppe?6. Syns dere jeg er teit som fremdeles digger "Freestyler" med boomfunk mc`s?

7. Syns dere jeg er teit?

8. Hvorfor jeg jeg konsekvent siklestump når jeg drikker for mye nutrilett-shake..?

9. Hva jobber leserene mine med?

 Dette er medprogramlederen min Espen. Han er ganske fin i fleisen, syns jeg. Og så har han en absurd humor jeg liker veldig godt :-)

 Og dette er Hunter. Mammas irske ulvehund på 90 kilo. Han er død nå. Vi er alle litt glade for det, i grunn.

 

 

Har jeg fortalt dere hvor mye jeg gleder meg til å få barn!!?

 

-Line V-

Publisert: 21.01.2011 - kl.23:53 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 14 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Update på hastverks-slankingen!

Dere lurer kanskje på hvordan det går med meg?

Gressenke på slanker`n liksom..!

 

Jo, sannheten er at jeg har gått ned endel kilo på en uke! Jammen hjelper det å savne kjæresten sin så uendelig massemye, men å spise sunt og bevege meg masse hjelper mye det også..! Og så er det noe med den energien, da. Når du først har kommet deg ut av en ond sirkel med trøstespising og alkohol i helgene, så er det godt å slå seg på brøda med knyttneven og si; "Jeg har vært edru i snart 3 helger på rad nå og ikke rørt sjokolade eller brød!!"

 

Kikket på bilder fra forrige Thailand-tur. ...
Når jeg tenker meg om så veide jeg litt i overkant av det jeg selv ansèr som drømmevekta mi på disse bildene. Så jeg skal i grunn være fornøyd uansett hvordan slankekuren går, hahah!

 

 

Idag er forøvrig siste kvelden jeg er gressenke. Og den skal jeg feire med å støvsuge, vaske badet og ta et laaaangt boblebad før jeg kanskje Å FYYYYY FAENNNNNN!!!!!!!

NÅ MÅ JEG BARE FÅ ET LITE UTBRUDD!!!

 

Jeg har prøvd å få tak i SAS i typ en time nå, første gangen satt jeg en halvtime i kø; før mobilen bare konket ut.. Så prøvde jeg igjen, satte på høytaler mens jeg skrev blogginnlegg, så bare ble SAS-linjen brutt etter å ha stått i kø i 35 minutter, og NÅ SKJEDDE DET IGJEN!

Fuck Blixten. Han får faen meg bare sitte der nede med overvektsbaggasjen sin og lalle rundt på flyplassen. Dette har jeg virkelig ikke tålmodighet til. Ei heller gidder mine kollegaer å se raseriutbruddene mine for 4. gan i løpet av halvannen time.

 

Nå gidder jeg ikke blogge mer.

 

En hyggelig bisetning; Har dere kjøpt reklameplass på BLOGGTRYNE ? Ser det er flere som har hevet seg på:-) Jeg har allerede fått 600 treff via den siden:-) Og den er jo ikke lansert ennå, engang! :-) HURRA!

 

 

Forresten, dagens usminkede sannhet. Ingen sminke og tights med herreskjorte. Kan det bli bedre?
Publisert: 21.01.2011 - kl.13:50 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 8 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Treningsform med raske og synlige resultater?!

Merker at denne spontan-slankekuren vekker mye oppmerksomhet blandt dere. Det liker jeg, for det hjelper på motivasjonen. Føler liksom ikke jeg kan faile nå!

Til alle som sier; "Du er fin nok som du er!". Da skulle dere bare visst. For min vekt har økt i takt med oljefondet, skal dere vite. Blir stadig høyere tall.

Til andre som sier "Du kommer til å gå like fort opp igjen!". Nuvel, det sa dere da jeg gikk ned 16 kg også, og det er tre år siden. Jeg har dog ikke gått opp de 16 kg på de siste tre årene, jeg skal trimme/barbere bort svenske-godteriet og juleribba fra i forfjor og i fjor.

Det blir en enkel lavkalori(lavkarbo-diett med mye trening de neste to ukene. Jeg skal dykke masse i Thailand, (Blixten har bestemt seg for en Liveaboard tur på Similan Islands.) og da bør jeg kunne klare å løfte mitt eget utstyr og vekter. Det slet jeg nemlig litt med i vinter, da vi dykket i Norge. Dog er utstyret ganske mye tyngre når man dykker i Norge, grunnet tørrdrakt og 15 kg vekter, + tungt utstyr!

En slik båt bor man på i noen dager og netter mens man får fri tilgang til flasker og utsyr. Så man kan i prinsippet gjøre veeeldig mange flotte dykk på de dagene. Og siden Blixt er instruktør så kan jeg kanskje få gjort de nødvendige sertifikatene jeg trenger for at andre folk skal bli trygge på meg under vann. (Rescue-diver sertifikatet står høyt i kurs hos meg..)

 

Det blir nok litt solbading også, skal du se.. På sjøen i Thailand er du nødt til å bruke faktor 30 til 50, så tann`en skal nok komme snikende på noen dager i en sånn seng, utladet etter mange dykk på formiddagen:-)

..og noen romlemantiske stunder selvsagt på dekk, selvsagt...! ;-)

 

Vet dere hva?? Nå rota jeg meg helt bort!

Tilbake til intensiv trening.

Jeg hater jo å trene uten å ha et mål. Jeg tror jeg bare får jokke meg ned på senteret og sette igang.

Apropos, må bare svare på en melding i kommentarfeltet:

 

Postet av:
var ikke du sammen med han politimannen da du var i thailand sist? mener å huske at dere dro sammen dit? merkelig at du fant den store kjærligheten på tur i thailand, mener jeg da altså..? du trenger ikke svare..

 

Jo, jeg føler i grunn at jeg bør svare på denne kommentaren..  Det stemmer at jeg møtte Kristoffer da jeg var i Thailand med den daværende kjæresten min. Kristoffer var dykkerinstruktøren vår. Kristoffer og jeg fant ikke "tonen" på den måten da vi var der nede. Vi ble nære og gode venner i sommer da han kom tilbake til Norge, og det viste seg at han bodde vegg i vegg med meg! Og så møttes vi ofte siden dykking/grilling i parken/øl og felles venner gjorde at det var naturlig å henge mye sammen.

Ingen ble ditchet til fordel for noen, hvis det noengang skulle være et spørsmål..! Men jeg skjønner at det er litt av en klisjè at den svenske kjekke dykkerintruktøren hooker opp med den gladtjukke og nevrotiske eleven sin.

FLAKS FOR MEG!

 

...og så håper jeg at dette ble en grei forklaring på noe som egentlig føles litt for privat til å snakke om.

 

Jeg har forøvrig hengt dette bildet på kjøleskapet hjemme:Jessica Simpson har en utrolig flott kropp. Former og pupper. Line likes this!

Per dags dato har jeg faktisk akkurat samme hårfarge/striper som henne også på dette bildet.

*lime inn ansiktet mitt i dette bildet*

 

 

Tar gjerne imot forslag/tips til en treningsform som gir merkbare resultater fort-fort! Så skal jeg være flink å holde dere oppdatert!

 

Linen

Publisert: 16.01.2011 - kl.12:50 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 18 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Kanalskifte og bryllupsreise :-)

For en fin uke!

Som noen av dere allerede kanskje har fått med dere, så har jeg ramlet inn i gangene på TV2-huset igjen. Slik er mediebransjen, mine bloggvenner. Man aner ikke hva morgendagen byr på :-) Å gjøre kanalskifte er ikke så uvanlig, men man pleier vanligvis ikke gjøre det over natten :-)

Det betyr at jeg får tilbake mine herlige stylister og sminkører som jeg har savnet så inderlig. (og som utifra de siste kommentarene deres, jeg har trengt..!?) HD-tv er kommet for å bli, så nå sprayes sminken på ved hjelp av en maskin. Fancy!

Jeg startet forøvrig uka med å dele ut hele 200 000 kroner til en bussjåfør fra Jevnaker. DET er en bra start!

Jo, og så har Fredrik og jeg gitt cabrioleten videre til noen som trenger den. Vår tid som single, 30års-krise-belastede-infiserte bileiere er over. En ny æra har begynt. De tre V`er venter nå; Volvo, Villa og Vov-Vov.. Blixt er ganske fornøyd med å slippe å se meg frese rundt annenhver uke i noe som ikke kan kalles noe annet enn en kuk-magnet. Bilen altså. Siden han er svensk (i forb. med forsikringen) så kunne han ikke kjøre den heller, så sjalusien herjet i samboeren min hver gang jeg presset meg ut av lukeparkeringen. Sånn ca slik var blikket Blixten gav meg:

 

Dette er faktisk det eneste bildet jeg har klart å forevige furte-trynet til Kristoffer. Det er nemlig ikke så ofte han sender meg blikk som kunne drepe..! (?)

 

Heldigvis er det mange av mine gode, gamle kollegaer jeg kommer til å fortsette å jobbe med. Molander for eksempel:

...og min buddy Fredrik er faktisk blitt produsenten min!

På dette bildet var vi veldig kule, syns vi selv.

 

Svenskjævelen og jeg har IKKE gitt opp oppussingen ennå!

Dette er faktisk et helt random outfitbilde. Vi går veldig ofte (altfor ofte) i snekkerbukse hjemme i stua.

 

Men noen lyspunkter i hverdagen blir det jo når jeg har gitt Blixt lov til å kjøpe AKKURAT den tv`en han ønsket seg etter at han hadde tapetsèrt veggen i fylla. (Det var eneste måten å lure han til å tapetsere stueveggen vår var å gi han masse øl på Ryes, og forklare den brisne partysvensken at han skulle få lov til å kjøpe full HD 46" LED-tv så fort tapeten var oppe. Han begynte klokken 02.00 samme natten!)

 

Og så skulle JEG overraskes!

...for helt ut av det blå booket min bedre og fornuftige halvdel en sårt etterlengtet reise til favorittøya vår, Phi Phi i Thailand. Når man ikke planlegger slike ting leeenge i forveien gjør man veldig gode kupp sånn prismessig!

Og vår unnskyldning er rett og slett det faktum at vi begge kommer til å jobbe mye til sommeren, og kanskje ikke får muligheten til ferie sammen da. Så da blir denne turen i februar sårt etterlengtet. Også kan man ikke si nei til de fine blå dådyr-øynene til Blixt. Eller det turkise vannet som holder 32 grader.

Faktisk, så skal vi på bryllupsreise.

Dog, ikke vår bryllupsreise.  Men jeg regner med at vi kommer til å møte på Bonus og Pappa som har sin bryllupsreise del 1 i Thailand samme tidspunkt. De gifter seg i juni! Like greit å møte de der nede, hadde vi reist 1 månede tidligere så hadde vi støtt på mine to ekser. Da foretrekker jeg faktisk å dele øy med Bonus og Pappa istede.   (ikke stygt ment, gutta! Men jeg tror dere klarte dere helt fint uten meg der nede..!)

Den neste uken blir skikkelig gressenke.. Blixt er på snowboard-tur i Alpene. Og jeg sitter alene i hypernyvasket leilighet som Svigermor Blixt tok seg av da hun var på besøk denne uka. Jeg tør nesten ikke røre meg i frykt for at noe skal bli rotete. Så det blir kanskje litt mye blogging i helgen hvis det er ok for dere?

Forresten, nå som jeg skal være ensom en hel uke, er det noen av dere som har testet ut sykehus-dietten som kan anbefale den? Kunne trengt en skikkelig innvendig rens, merker jeg. Ribba sitter fremdeles fast et sted mellom puppene og trusekanten. Takk for forslag og eller tips!

 Min vakre kollega Mari i Megaquiz og jeg i Praha på julebordshelg før jul <3

Takk for fine minner i MQ, babe!

 

Line Victoria :-)

 

Publisert: 14.01.2011 - kl.18:51 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 19 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Telemark på sitt fineste vinterstid! På vei for å teste ski/brett-føret på Svarstad:-) 

88140-1-1294405526282.jpg
Telemark på sitt fineste vinterstid! På vei for å teste ski/brett-føret på Svarstad:-) 
Publisert: 07.01.2011 - kl.14:05 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 19 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Slik får du mer trafikk på bloggen din!

Vel, jeg har jo sagt at jeg skal bli flinkere til å blogge, derfor starter jeg herved dagen idag med et innlegg og noen nyttårsforsett:

-Jeg skal klare å produsere flere innlegg enn herlige Linnea Myhre. Dog blir de ikke like morsommere.

-Jeg skal ikke skrive (truse)innlegg som får Fotballfrue til å svette under de rosa, balsamerte armhiulene sine, dvs, "maraton", "lite matinntak" og "Nelly-coctail-kjoler i størrelse xxxxxsmall".

-Jeg lover av hele mitt blogg.no-hjerte at jeg skal klare å svare oftere på kommentarer. Det er jeg veldig lei meg for at jeg ikke har vært flink til. Dog liker jeg den svar-modusen i kommentarfeltet som fotballhue har på bloggen sin. NICE!

Det er ikke noe gøy å blogge uten lesere. Jeg har i snitt et par-tre tusen lesere hver dag. Før hadde jeg 30 000, men det var jo på den tiden jeg blogget mer aktivt og lå på topplista før den ble glamourmodell/mammablogg/14iss/GAY/Moldenser-infisert. Jeg er jo som kjent ingen av delene.

Men jeg har faktisk funnet en helt ny metode på hvordan man skaffer seg flere lesere til bloggen sin!

WWW.BLOGGTRYNE.COM !      (Man kan trykke på denne blå linken)

Jeg tror og vet at DET blir det store innenfor reklamering for din blogg, jeg har allerede fått 80 klikk via den allerede! Og det til tross for at jeg og et par andre er de eneste som promoteres der foreløbig! Og de har ennå ikke "sluppet" siden ennå :-) Kjøp bare en liten blokk (eller hva det heter) til å begynne med, så kan du ekspandere den etterhvert som du ser at du får flere klikk!

Man kan kjøpe litt reklameplass på den, og så gjør bloggtryne-redaksjonen seg av reklameringen! Ryktet sier at det kommer en toppliste der også etterhvert, kan jo være en idè å skaffe seg plass på den slik at man holder seg i teten! Det tenker jeg i vaffal, for jeg klarer faen ikke komme meg på noen annen toppliste foreløbig med sånne som VOE som regjerer blogg.no sin toppliste..! (Med god grunn, selvsagt. Hun er/var en veldig dyktig blogger)

Dagens lille tips til deg der hjemme som har lyst på flere klikk på bloggen din :-)

(Jeg blir IKKE sponset for å skrive dette, hahaha!)

 

Når det er sagt; her er en liten oppsummering av de siste dagene:

Her og Nå gav meg en snekker i julegave. Men Blixt er ikke snekker. Men han ER drømmemannen! Det fikk de rett på:-)

Blixt kjøpte en bussbillett til meg 1. juledag, som jeg ikke fikk brukt. Istede brukte jeg 9 timer på å kjøre bil fra Stathelle til Halmstad. I den beryktede bikkjebilen.

Jeg koblet opp solariumet mitt foran Macen mens jeg facebooket- ble solbrent.

Kjæresten min skulle kjøpe garderobeskap, men etter nøøøøye gjennomtenking, strategi og timesvis med skap-plasseringer syns han det var gøyest at han kunne lage "fucke-finger" med skapene....:#: Fuck Ikea.

 
Blixt har blitt veldig populær den siste tiden. Bilder av han, nakenbilder av meg og det å putte en cola-flaske i rompa er mine leseres siste søketrender på google som leder folk videre inn på siden min. Dere er nydelige.

 


...og så har jeg teipet meg fast til omverdenen igjen. Elsk.

 

Apropos elsk.

 

Ha en fin en, ppl!

 

 

 

 

Publisert: 04.01.2011 - kl.14:19 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 16 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits