februar 2007

jeg prver dressere guro. Slik skal det nemlig gjres!

23012007
jeg prver dressere guro. Slik skal det nemlig gjres!
Publisert: 05.02.2007 - kl.17:46 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 17 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

mats og alle jentene!

media1
mats og alle jentene!
Publisert: 04.02.2007 - kl.00:20 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

astrid merethe som forvrig ikke er singel! Men hun er festens p...

media1
astrid merethe som forvrig ikke er singel! Men hun er festens peneste!
Publisert: 04.02.2007 - kl.00:13 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

ja! Han er singel,jenter! Legg inn bud p Jrgen!

media1
ja! Han er singel,jenter! Legg inn bud p Jrgen!
Publisert: 04.02.2007 - kl.00:10 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 3 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

vors hos ingvild!

media1
vors hos ingvild!
Publisert: 03.02.2007 - kl.22:10 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Kjendisenes "-jeg gjr hva som helst!!!"

Kjendisenes


Herregud, aldri før har det blitt mer populært med private nakenbilder tilsendt på mail og sms av store og små kjendiser. Aylar, Kåre Conradi, Mariann Aas Hansen, Tone Damli Aaberget, John Arne Riise, og nå også Kjetil Tefke. (Hvem faen er det, spør du? vel, utifra bildene har han større tissefant enn han har kjendisstatus, for å si det slik...!)

 

Er jeg den eneste som ikke har utfordrende bilder og mms`er på mobilen og pc`en min? Hvis jeg mister mobilen min så er jeg mest redd for at telefonlista mi skal bli spredd, for selv om jeg ikke ringer Aylar og Petter Stordalen og Mette Marit så ofte lenger, så kan jo telefonnummerene havne i feil hender...!

Men nakenbilder av meg selv har jeg ikke på mobilen, jeg har da for guds skyld et speil i leiligheten!! Jeg trenger ikke dokumentere den celuittbefengte ræva mi, og den ene puppen min som er større enn den andre i et lite knips med mobilen! Langt mindre dele bildene med noen andre!

 

Mariann Aas Hansen og Kåre Conradi solgte mangedoblet opp med billetter til showet sitt i etterkant av mms-flausen. Før var han kjent som forloveren til Ari Behn, nå er han kjent som selvportretterer i sjangeren MMS.

 

Aylar mistet engang mobilen sin og pc`en sin med drøssevis av nakenbilder. Med all mulig respekt, Aylar; var det noe nytt på kroppen din vi ikke har sett før, du var redd skulle havne på nettet?

 

Riise havnet i søkelyset de siste dagene fordi en Bitre-Britt var såret. Hun har sikkert hatt drøssevis med treff på sin halvpornografiske side de siste dagene, bilder som egentlig minner om runkemateriale for kvisete og hormonsprengte 14-åringer, og Sasha Gabor. (å dytte puppene opp i mobilkameraet og slikke seg rundt munnen, med teksten "uff, nå er jeg så trøtt og sliten, god natt alle sammen!" er jo ikke spesielt kreativt da, Charlotte...!)

 

Tone Damli Aaberget er delvis uskyldig i puppebilde-spredningen for noen måneder siden. Men faen da, Tone? Trodde du virkelig at Aya Napa var utlandet der ingen kjenner deg? I følge Star Tour sine hjemmesider, og beskrivelse av partystedet Aya Napa i Syden, reklamerer de for at

"...her vil alle ungdommer føle seg hjemme, og her er du ikke alene! 70 % av de som bor/jobber og reiser til Aya Napa er norske ungdommer i alderen 17 til 23!!..." Du trodde ingen kom til å kjenne deg igjen, Tone? Men til Tones forsvar; litt grisete å ta bilder i smug av ei jente som nettopp har blitt kjønnsmoden, for så å prøve å selge bildene til landets kulørte presse!

 

og nå; mine damer og herrer, Ta godt i mot Kjetil Tefke, mannen som har havnet i det gode selskap med de overnevnte.

Han stiller altså opp i Se og Hør og forteller at pc`en hans er blitt stjålet, og den inneholder; ja, nettopp: Nakenbilder av han selv!!

Jeg hadde aldri googlet Kjetil Tefke hvis ikke det hadde vært for at han så åpenlyst forteller at mobilen og pc`en hans er stjålet og at den inneholder sensitive bilder. Kjære Kjetil, du inviterer til spredning av dine bilder!! Eller enda bedre, du sørger for å havne på søketoppen de nærmeste dagene, og da med påfølgende kjendistatus! Tipper jeg kommer til å se Kjetil Tefke på ALT av kjendisfester de nærmeste månedene.

 

...Jeg gleder med SÅÅÅÅ mye til Olsenbanden Junior-gutta får nakenbilder spredd rundt i et håpløst pr-forsøk fra agentene, og en gråtende 11 år gammel olsenbande-Benny febrilsk unnskylder bildene med at..." dette er bilder fra pottetreningen min for et år siden...!".

 

Nei, ærlig talt folkens. (til dere kjendiser som lurer på om dette er veien til den berømte A-lista, og Kjetil)

Slutt å lat som dere syns det er ..."så trist at disse bildene havnet på avveie", dere har engang tatt disse bildene, og dere har de på mobilen eller pc`en. En ting er sikkert, det er jo ikke til egen nytelse og privat bruk disse bildene er tatt? eller...?

 

Jeg sitter forøvrig naken og skriver dette innlegget. jeg må overlate noe til fantasien.

 

Ha en fin nakentorsdag!

Line Victoria

Publisert: 01.02.2007 - kl.13:14 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 20 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjresteemne som holdt ut med hans kjrlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering p hele underarmen og sesongkort p Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist p lag i gymtimene og var et eget handicap p lagene hun endte p. Torben derimot har alltid vrt gymnastisk anlagt, med bde hndball, fotball og korpsmarsjering p den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar p verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits