februar 2009

mari hadde litt vondt i hodet, og løp ut for å kjøpe paracet..%2

28022009185.jpg
mari hadde litt vondt i hodet, og løp ut for å kjøpe paracet.. Hun kjøpte feil, og sitter med en pakke stikkpilller for barn. Mari er akkurat i skrivende stund på kafe-dassen og tyller i seg to romperaketter.
Publisert: 28.02.2009 - kl.17:46 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 14 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hvis denne gamle røya klarer det, så klarer faen meg vi det også!

objphpi

 

 

 

Trine Grung har ikke oddsene med seg når hun svinger seg rundt for å få tid til en treningsøkt! Hun er husmor, har en skokk med unger, bruker like mye tid på bloggen sin som jeg gjør, er noe aldrende og bor i gokk. 

 

Men hun er en av mine sunneste og driftigste forbilder. Hun gjør tilogmed det uvanlige å blogge bilde av vekta si. RESPEKT! Hun puster og peser seg usminket igjennom en videoblogg, innimellom pms-utbruddene hennes på bloggen sin. For hun skriver nemlig det vi andre tenker om kjendiser som (med hennes egne ord:) ..."skifter truser skjeldnere enn kjærester.." Men bloggmamman vår fra gokk er den som får pes for det i pressen. Hun verner om oss bloggere som ikke tør skrive det vi tenker. 

Jeg har sett nok av "glamourmodeller" som skriver om å spise bomull og en drue + vann, og som trener på de absurd dyre treningssenterene der de møter likesinnede barbier uten rompe og hofter. Det gidder jeg ikke lese om. Jeg vil lese om Trine på 31 år + moms, som tørker bæsjebleier og oppkast (ikke sitt eget..!) den ene timen, og som er ute å løper i skog og mark (og det er det mye av i gokk!) den neste timen, og som av alle ting klarer å diske opp en sunn middagsrett tilogmed ungene spiser! 

 

Jeg trodde jeg hadde det jævlig, her jeg sitter ene og alene i leiligheten og kan være så streng med maten jeg bare vil, jeg kan skeie ut når jeg vil, jeg kan trene når jeg vil, ingen logistikk-problemer what so ever!

 

Men hvis Trine Grung klarer det, så klarer alle det! 

 

Bloggen hennes er          trinegrung.blogg.no        og den anbefales virkelig på det varmeste!

Så håper jeg snart at at denne dama får seg en jobb så jeg får sett/hørt mer av henne, for slike damer skal vi ikke gjemme bort i gokk! 

 

 

 

Slik ser Helene Rask ut når hun trener.
Slik ser Trine Grung ut når hun trener.
30826331234784641184n400Hvem gir deg EGENTLIG den beste motivasjonen? Jeg holder en knapp på den gamle røya.

Line VictoriaPublisert: 28.02.2009 - kl.13:14 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 28 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Takk for motivasjon, og takk for at jeg kan gi dere motivasjon også!


Så utrolig hyggelig å se så mange positive kommentarer på forrige innlegg, det gjør meg veldig glad!

 

Jeg har fått masse mailer også, der noen spør etter oppskrifter! 

 

Det å putte all slags fisk i sølvfolie er genialt! Så kan du krydre og slikt akkurar som du ønsker! Dropp poteter, vi lever ikke lenger så aktivt om vi gjorde i gamle dager, så poteter er blitt vår værste fiende egentlig... 

Poteter er i prinsippet ikke noe godt med mindre man har sauser til heller, noe som gjør middagen ganske usunn tilslutt..!

 

Sånne poser med frosne grønnsaker er det veldig lite kalorier i, og det kan du spise masse av! Kjøp tyttebærsyltetøy ved siden av, kjempegodt!

 

En annen ting til oss godtemomser.. Visste du at iskrem faktisk ikke er så ille? Jeg spiser masse HagenHaz (er det sånn det skrives?) iskrem. Den er til å dø for. Dream Is med mint er også godt for et godterimumsende kvinnehjerte!

 

Jeg skal innrømme at jeg er veeeeldig støl idag. Tok litt av på en sånn magetreningsgreie. (Beklager, jeg er ikke sånn inn i de navna på apparatene!) 

Jeg tror jeg skal satse på svømming idag!

 

Jeg leste på et nettsted at 10 minutter med svømming i ett strekk tilsvarer en times jogging? DET kan vel ikke stemme? Noen som vet?

 

Tilslutt vil jeg skrive opp en liste over mat jeg har "gitt opp" eller byttet om, og som jeg etter en stund heller ikke savner. Kanskje det er noen tips her til deg?

 

Smør på brødskiva (totalt unødvendig, man har jo pålegg på! Hvis man trenger "fukt" på den tørre brødskiva, gå for magerost, syltetøy eller noe..?)

 

Potetgull: Savner det overhodet ikke!

 

Rømme - byttet til MagerKesam. Smaker nøyaktig det samme!

 

Brus - Byttet til lightsaft eller lightbrus. (Sprite Zero!)

 

Alkohol! JA, tro det eller ei, det er to store middager i en flaske rødvin! Drikk med måte! Jeg har (dessverre) den regelen at jeg unner meg ALT jeg har lyst på dagen derpå (godteri, usunn mat osv, gjerne store mengder!) Så en fyllekule kan gjøre faenskap med både formen, motivasjonen og ikke minst humøret!

 

Visste du forresten at jeg var fullstendig edru på nyttårsaften? Første gang på maaaange år! Jeg hadde et jævlig 2008 og hadde ikke lyst til å starte 2009 ved å være fyllesyk, nedfor og lat. Jeg stod opp tidlig 1. nyttårsdag og gikk en lang tur. Hvem andre gjorde det den dagen, hehehe?!

 

Kult at så mange syns badminton er kult!  Noen som vet hvor jeg kan spille badminton? Invitèr meg gjerne med!!!

 

Line Victoria

 

8814051234270273237n400

Publisert: 28.02.2009 - kl.12:16 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 22 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Slanking, trening og slikt.. Mine tanker!

line victoria

Jeg tenkt lenge på det innlegget jeg nå skal skrive. For jeg vil ikke prøve å fremstå som noe forbilde eller prøve å få dere til å endre noen meninger eller tanker omkring et tema. Jeg er og har alltid klart å like meg selv i den pakningen jeg kom i.

 

Mange lesere på bloggen spør ofte om "hva som er hemmeligheten" bak vektnedgangen min. Det finnes ingen hemmelighet. Det fortalte jeg Se og Hør også, da de ringte og spurte om jeg hadde noen tips.

 

Jeg skal prøve å bli flinkere til å svare hvis det er noe konkret dere lurer på. Men det er viktig å vite at jeg er ingen ekspert eller lege, ei heller superekspert på trening. Jeg har bare gjort det som har passet meg, og gjort det som har fungert for meg en god stund.

 

Et generelt slanketips fra folk er; SPIS LITE MEN OFTE! Sannheten er at jeg ikke klarer å spise lite. Jeg klarer ikke spise bare et knekkebrød. Jeg klarer ikke spise bare en rute med sjokolade. Jeg klarer ikke spise noen få biter sushi.Derfor er det viktig for meg å spise mat jeg kan spise MYE av. Spise meg skikkelig mett av!

Grønnsaker og frukt kan man spise massevis av. Jeg har også nylig oppdaget Fiberik! Kylling spiser jeg meg også mett på. Det samme med fisk. 

Visste du at et normalt menneske går ned ca 6 kg på et år hvis man bytter ut rømme med magerkesam? Det smaker det samme! Så hva faen er greia med å spise rømme da?

 

Frem til 2006 spiste jeg godterier hver eneste dag. 100 kroner i smågodt hver eneste dag. Jeg spiste Peppes Pizza for 55 000 kroner i 2005. Da bestilte jeg alltid en pizza, en halvannen liter Sprite, en pakke røyk, og to gulerotkakestykke. Det var ca 500 kroner hver gang inkl. tips. Det vil si at jeg spiste denne middagen hjemme hver tredje dag!

 

Februar 2006 hadde jeg min aller første treningsøkt noengang. Og allerede etter 3 økter merket jeg at jeg sov bedre om natten, jeg var uthvilt om morgenen, jeg hadde masse energi, begynte å dreisen på ting jeg ikke tidligere gadd å ta fatt i. Så tenkte jeg at jeg skulle gi "sunt kosthold" et sjans. Det ble salat i lunsjen på jobb, masse frukt og grønnskaer, kyllingmiddager og enorme mengder magerkesam med saft oppi (Lene Alexandra-style!) Så begynte jeg å få bedre hud, bedre farge i trynet, jeg bæsset ut alt det dårlige kostholdet fra tidligere. Og som en bonus til det at jeg følte meg 1000 ganger bedre, ble jeg også mye mindre!

 

Jeg har syndet mot kroppen min de siste månedene. Å hamle opp med en sorgprosess samtidig som man skal rase rundt på treningssenteret og spise sunn mat for å "leve et lengre og sunnere liv" er blitt litt vanskelig for meg. Jeg syns hele den idiotsetningen om at "man lever lengre hvis man spiser sunt og trener regelmessig" er helt på trynet, hvertfall når mamma, som trente hardt regelmessig og spiste sunt, døde helt plutselig 53 år gammel. Hvorfor skal jeg da trene regelmessig nå? Hele poenget er jo knust!

 

Men det gikk opp for meg her forleden når jeg begynte å trene litt forsiktig igjen. Man trener ikke nødvendigvis for å bli tynn. Eller leve lengre. Jeg trener nå fordi det får meg i bedre humør, noe som kollegaer og venner er veldig glad for. Jeg prøver ikke lenger å nå noen mål med treningen min. Jeg trener fordi jeg blir et bedre menneske idag! Ikke når jeg er 70 år!

 

Det er vanskelig for meg å gi konkrete tips og råd. For min del måtte jeg gi faen i hva alle andre sa og fortalte meg om slanking. For det var jo ikke nødvendigvis det å gå ned i vekt som var målet! Jeg blir litt sint på de som sier "så godt du ser ut, du har jo blitt så tynn!". Jeg ser IKKE godt ut fordi jeg har blitt tynnere, jeg ser godt ut fordi jeg har mer energi, bedre hud, mer selvtillit osv! Folk må slutte å si sånt! For man trenger ikke ha en spiseforstyrrelse for å tenke "kanskje folk syns jeg ser enda bedre ut hvis jeg går ned enda noen fler kg?" Man skulle liksom tro at det å "se bra ut" er ensbetydende med at man har blitt tynnere!

 

Det hjelper heller ikke at Silje Winther Hansen sier at rompa mi er dvask. For til syvende og sist så er kommentarer om sin kropp utrolig sårende selv om de kommer fra noen som ikke har peil på hvordan rompa mi ser ut. For den eneste gangen Silje Winther Hansen skal få gleden av å ta ræva i i nærmere øyensyn er rett etter at hun har kjøssa meg i den.

 

Håper du også finner motivasjon for å droppe bussen og kanskje gå til jobben i morgen. Kanskje du fikk lyst til å starte med badminton, slik jeg skal gjøre den neste uken? 

 

Hvis du har noen spørsmål så er det bare å fyre løs! Men husk at jeg kan bare gi dere tips utifra hva som funker for meg! :-)

 

Mange gode energi-fylte klemmer fra Line Victoria, som snart skal ta seg en ny treningsøkt, og som for en gang skyld gleder seg til å svette litt!

Publisert: 26.02.2009 - kl.15:16 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 58 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

min avbalanserte sjef når han finner ut at jeg hadde snudd ALT opp-ned%2

25022009180.jpg
min avbalanserte sjef når han finner ut at jeg hadde snudd ALT opp-ned på kontoret hans!
Publisert: 25.02.2009 - kl.13:45 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

generalprøve før sending klokken 10.00! Patrick leker seg... Krister%2

25022009177.jpg
generalprøve før sending klokken 10.00! Patrick leker seg... Krister og pm jobber i regi, for øvrig...!!
Publisert: 25.02.2009 - kl.09:19 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Line Victoria sin "practical jokes er bra for samholdet"-uke!

Fy fader, det er gøy å erte på seg sjefen sin!

 

På fredag startet jeg "practical jokes er bra for samholdet"-uka mi. Dvs at jeg har latt det meste (alt, egentlig) gå utover min stakkars sjef og venn, Espen. Han er en romslig og god gutt, og tåler en spøk, men ikke hver dag i en uke tror jeg. Jeg syns det er morsomt å se hvor langt jeg kan tøye strikken før han eksploderer i et inferno av banneord, trusler og tårer.

 

På fredag tok jeg post-it lapper over hele pulten (se bildet lengre ned) og på mandag satte jeg ALLE skitne kopper jeg kunne finne på bygget på pulten hans. Idag (tirsdag) byttet jeg og E`en og R`en på tastaturet hans, noe som bidro til litt pludring og frustrasjon borte i "Psyco-Corner`et" (som jeg kaller kontoret til ledelsen).

 

I morgen har jeg planen klar. Da skal han virkelig få gjennomgå, og etter masse gode og herlige tips fra dere der ute i bloggverdenen har jeg funnet så mange måter å få Espen til å drite i buksa av frustrasjon at jeg har nok til å plage han i flere uka. Jeg GJERNE imot flere tips!

 

se hva som skjeeeer....!  

 

 Line Victoria

 

b6bc52e9c837a55ea9df5ec0266a7e8a

 

Her er Espen sammen med en eller annen fjolle fra Rubicon...

Publisert: 24.02.2009 - kl.20:27 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg fortsetter å plage Sjefen min med mine practical jokes!!

23022009165

Snart blir hevnen søt, men har du flere forslag på hvordan jeg kan bedrive practical jokes på sjefen min? Alle forslag mottas med takk! Fordi han fortjener det...   

Suss fra engelen Line
Publisert: 24.02.2009 - kl.13:13 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 34 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Patrick og jeg venter barn!

patlineclone

....og se SÅ pene barn vi ville fått...!

HAHAHAHA!!


Publisert: 23.02.2009 - kl.14:56 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 21 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

fy faen.. Nå merkes finanskrisen, nå spiser vi tilogmed kjæledyra v%

tmp2.jpg
fy faen.. Nå merkes finanskrisen, nå spiser vi tilogmed kjæledyra våre....
Publisert: 21.02.2009 - kl.13:17 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 38 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg kunne ikke blogge denne tidligere, dette er morsdagsgaven til pappa! D

07022009092.jpg
jeg kunne ikke blogge denne tidligere, dette er morsdagsgaven til pappa! Den stod hjemme og ventet på han da han omsider kom hjem fra nordsjøen i dag! gratulerer med morsdagen pappa!

Etiketten er selvlaget og laminert på flasken med noe godt..! Bilde av pappa, "Sickeur Phitte" heter den !!  ;-)
Publisert: 20.02.2009 - kl.22:16 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

practical joke med sjefen mens han er på møte!!!

20022009162.jpg
practical joke med sjefen mens han er på møte!!!
Publisert: 20.02.2009 - kl.15:10 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 8 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

practical joke med sjefen mens han er på møte!!!

20022009162.jpg
practical joke med sjefen mens han er på møte!!!
Publisert: 20.02.2009 - kl.14:50 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

dette var en hyggelig overraskelse og en god start på helgen! Tusen takk

20022009161.jpg
dette var en hyggelig overraskelse og en god start på helgen! Tusen takk! 6.plass og over Mona Grudt og Mira Craig er veldig hyggelig den korte tiden det varer!
Publisert: 20.02.2009 - kl.14:11 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

det ser ut som mine to produsenter er på date, i kantina! Søtt..

20022009158.jpg
det ser ut som mine to produsenter er på date, i kantina! Søtt...
Publisert: 20.02.2009 - kl.13:59 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

kantinekos! Jeg poserer som en idiot som vanlig!

20022009157.jpg
kantinekos! Jeg poserer som en idiot som vanlig!
Publisert: 20.02.2009 - kl.13:28 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Kjære, kjære Jan Thomas! Oss Grenlandsfolk imellom...

Kjære Jan Thomas!

Jeg skulle bare smette inn å forklare deg at jeg ikke mente noe vondt med kommentaren om at du ikke var representativ for Grenland! (Hjemstedet vårt!)

Det har seg nemlig slik at en vakker homsetass med selvironi og utsøkt stil slett ikke passer inn i vårt Grenland, på samme måte som harrytassen Line (meg) gjør! Jeg mente ikke at du ikke er god nok til å representere Grenland, for jeg vil påstå i aller høyeste grad at hvis jeg kunne valgt noen til å reklamere for Grenland så skulle det vært deg!

Det er pga deg at flere i min tidligere omgangskrets har kommet ut av skapet, og det skal du ha en stor takk for! Jeg betviler ikke mine gamle venner hjemmafra når de forteller at det er vanskelig å være homofil på små steder som eksempelvis Grenland! Og du har vært et forbilde for de!

Superlei meg for at det ble tolket av deg og media at jeg mente du ikke representerte Grenland bra, jeg mente som sagt at du er så uGrenlandsk som det går ann å bli, og det er deilig!! :-)

Klemmer fra Line Victoria (Stathelle-frøken)

janthomaslinevic694568i

(Fotomontasje, www.tv2underholdning.no   )
Publisert: 18.02.2009 - kl.11:26 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 18 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Til Pappan min!

dette vet jeg er SÅÅ i din gate!


Kom deg ombord i helikopteret og kom hjem snart, vi har en bursdag og en morsdag (som du har arvet) å feire!!

Klemmer fra favoritten din, Linen .-)
Publisert: 17.02.2009 - kl.23:42 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jommen er jeg blitt utfordrer på kremtoppen også!

www.sol.no/underholdning/kremt...pp10.cgi?kat=kvinner

Klikk inn å stem frem utfordrer da!
(Jeg skal ikke be deg om å stemme på meg, du kan stemme på hvem du vil av de tre utfordrerene!)

:-)  Line Victoria
Publisert: 17.02.2009 - kl.11:26 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Bursdagsønske!!!

171356561563184e248c


Jeg så engang på Stathelle (Brotorvet shopping) at Mariusgenseren nå kom med hette! 
DET ønsker jeg meg til bursdagen min som er ganske snart!!!

Kjenner du noen som strikker? Noen som vil ta på seg oppdraget? 

Mail meg på post@linevictoria.no  :-)

Publisert: 17.02.2009 - kl.11:12 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 14 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

trenger deres hjelp nå!!! Det er tre knapper under automatgiret, en

16022009145.jpg
trenger deres hjelp nå!!! Det er tre knapper under automatgiret, en står det S på, den i midten står det E på og den til høyre står det W på.. Hva betyr det? Er W vintermodus for giret? Det lyser en pil i daschbordet når jeg trykker den inn! Snøkaos i oslo, hjelp trengs! Bilen er en volvo v70 forresten...
Publisert: 16.02.2009 - kl.13:04 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Litt av en (vaffel) røre, Stig!

img04941218112341

Stig har hatt en hard helg med teksmeldnger frem og tilbake om hans sivilstatus. Da er det jo godt å se tilbake på sommerminner med fyllesjuke damer som spiser vafler for å holde skinnet stramt..?!

Nam-nam! (til vaflene altså, ikke Stig!)

Publisert: 16.02.2009 - kl.12:22 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Svar til Dagbladet!

n52556141012458229181

Fikk en underfundig kommentar på bloggen min idag:


 

Postet av: Dagbladet

Hei Line Victoria, vi i Dagbladet har startet vår egen blogg, bare for å forsøke å nærme oss de yngre leserne, og nå vil vi ha intervjurunder med de 20 mest leste bloggerne på blogg.no

 

Intervjuene vil kun bli publisert på bloggen vår, og vil ikke kunne brukes mot dere på noen måte. Vi håper dere stiller opp på dette intervjuet. 

 

Nå til spørsmålsrunden: 

Først og fremst, hva er ditt navn?

Hvor kommer du fra?

Hvor gammel er du?

Jobber du? Har du noe favorittyrke? 

Hva gjorde at du ble interessert i blogging?

Hvorfor tror du at du har så mange lesere?

Har du noen tips til andre bloggere som forsøker å få flere lesere? 

Siste spørsmål: Har du angret på noe du har blogget om? Isåfall, hva? 

 

Vi ser helst at svarene kommer innen Fredag 27. Februar, men har åpen frist til den 31. Februar. Jo raskere deres svar er inne, desto raskere publiseres det. 

 

Håper på rask respons, hilsen Dagbladet.

 

 

 

 

Kjære Dagbladet.

 

Etter å ha tittet på deres blogg, er jeg litt usikker på om den egentlig har noe med varemerket Dagbladet (avisen, ja) å gjøre. For jeg kjenner ingen journalister i min omgangskrets som driver research natt til mandag klokken 01.30 uten å få jævlig godt overtidsbetalt. I disse finanskrisetider tror jeg jammen ikke nettredaksjonen til Dagbladet har råd til det heller.

 

Samtidig er jeg skeptisk til å utlevere mine blogg-opplysninger til en journalist som har deadline 31.februar. En dato som ikke finnes. 

 

De fire første spørsmålene finner du svar på i et kjapt google-søk. Litt research må man nesten forlange på forhånd?

 

Hvis du fremdeles er intressert i svar på de siste spørsmålene, ber jeg deg henvende deg til mailen min; post@linevictoria.no

 

:-)    Ha en fin natt!    

Line Victoria Husby


Publisert: 16.02.2009 - kl.01:59 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 32 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Naken-søndag!

Jeg trodde ikke det var mulig, men jeg har sovet 48 timer (nesten i strekk!!) denne helgen.. Tok noen øl med kollegaer på jobben, og sovnet altså fredag kveld. Våknet opp med tidenes hodepine og kvalme på selveste Valentinsdagen, og lurte kanskje på om det var noe galt med øl`en jeg drakk dagen i forveien. (Mener det må være fryktelig galt å bli så fyllesjuk av noen pils?!?) Jeg lurte litt på om jeg skulle stikke ned på Joker`n og klage på at øllen jeg kjøpte i går gjorde meg svimmel og fikk tåkesyn, samt at jeg ble skikkelig dårlig dagen derpå, men jeg regnet med at jeg ikke kom til å komme særlig langt med den forklaringen.

Så jeg rullet meg inn i stua og på sofaen, slo på Tv`en, og neste gang jeg våknet var altså søndag morgen.

Ironien i at et så soialt og utadvent menneske som meg skulle ligge i sofaen en HEL HELG uten at noen meldte i fra til politiet er ganske sjokkerende. Jeg hadde to ubesvarte anrop og to tekstmeldinger. Begge meldingene fra Mari: "Hva slags bensin bruker Toyotan din?" og "På hvilken side er bensinlokket?" Siden har jeg ikke hørt fra Mari. Og jeg kjører Volvo nå.

Jeg måtte få ut litt aggresjon og svømte noen runder på Bøler Bad. Jeg følte meg litt som min kollega Henrik, der jeg gjorde Keiko-lignende øvelser i det urinifiserte drittvannet. Han er blitt så hekta på svømming og jeg kan godt forstå hvorfor. Så jeg tenkte jeg skulle begynne å svømme med han på ukedagene på Tøyenbadet.
Så stod jeg lenge i dusjen og observerte kidsa som skled paddeflat på flisene og slo ut melketennene sine. Og ingenting er morsommere enn at en NAKEN Line Victoria står å trøster en blodig 4 åring mens mor er i badstua. 
Som om ungen ikke var skremt nok fra før av, liksom..

Nå sitter jeg og lurer på hva som skjer med treningsformen min. Jeg lurer på om jeg skal satse hardt fra og med i morgen. Nå er det liksom ingenting som hindrer meg. Ikke er jeg syk, ikke jobber jeg for mye, jeg har betalt regningen og jeg har masse kult treningsutstyr jeg må få brukt. Så fra og med i morgen skal jeg ta bilde av meg selv og blogge det hver gang jeg er å trener, så dere kan se hvor flink jeg er. 

Avtale?!?!


Line Victoria

Publisert: 15.02.2009 - kl.21:18 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 8 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

quiz med jobben! Jeg fikk streng beskjed om å fortelle at disse gutta

13022009140.jpg
quiz med jobben! Jeg fikk streng beskjed om å fortelle at disse gutta er single og kan legges inn bud på nå! Habbi, per ove, espen og per magnus!
Publisert: 13.02.2009 - kl.18:23 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Silje Winther (Hvem?) slår tilbake! ;-)

TV 2-programleder i rumpe-krig med glamourmodell

- Jeg synes synd på henne.

Glamourmodellen Silje Winther-Hansen har ligget i blogg-krig med «Frokostquiz»-programleder Line Victoria Husby. Winther-Hansen mener seg sjikanert av Husby, og tar bladet fra munnen overfor «God kveld Norge».

- Hun er jo helt tydelig ikke glad i glamourmodeller, og følte vel hun måtte poengtere det på bloggen sin. Jeg svarte henne ved å legge inn lenke til min blogg, etter det har hun prøvd å angripe meg og slengt dritt om oss glamourmodeller gang på gang, sier hun.

 

 

Blogg-krig

Striden nådde sitt toppunkt da Winther-Hansen skrev følgende innlegg på sin egen blogg: «Hun er dritmisunnelig på meg, og det skjønner jeg godt, fordi dvaske damer selger ikke.»

Line Victorias svar i kommentarfeltet var: «Nå lever ikke jeg av å selge kroppen min da, heldigvis har jeg en jobb der jeg heldigvis kan ha klærne mine på.» Line Victoria kommenterte også påstandene om at hun skulle være dvask på sin egen blogg. «Kjempeflott at hun ber meg, på skarve 172 cm og 62,5 kg på strømpelesten, stramme opp kroppen min. Er jo fryktelig trist å lese om jenter som er fornøyde med kroppen sin, ikke sant?»

Les også: Jeanette (29): - Jeg har Norges største pupper

 

 

- Synes synd på henne

Winther-Hansen hevder Husby har prøvd å få henne til å føle seg liten, men fastholder at det preller av.

- Jeg synes faktisk synd på henne, sier glamourmodellen, som tror Husby selv har lyst å se ut som henne.

- Sannsynligvis er hun bare misunnelig. Dvaske damer selger jo ikke, og den rumpa hennes er ganske dvask. Nå har hun vel begynt å trene litt, men det spørs om det hjelper, fastholder Winther-Hansen.

 

 

- Hun er teit

Winther-Hansen sier hun ikke kjenner Husby personlig, men har sett et klipp av henne fra «Frokostquiz» .

- For min del holdt det i massevis. Vi ler bare av henne. Hun tror vi er skikkelig teite, men for meg virker det som hun ikke har så mye mellom ørene selv, avslutter glamourmodellen.

Line Victoria Husby ler godt da hun hører om beskyldningene fra glamour-modellen.

- Misunnelig på hvem? Jeg har aldri hørt om Silje Winther-Hansen før, og kommer aldri til å høre om henne senere heller. Hva skal jeg være misunnelig på?

- Jeg kan strekke meg til å si at jeg misunner hennes... hmm... nei, jeg kommer ikke på noe. Og nå prøvde jeg hardt, sier Line Victoria til «God kveld Norge».

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»

Publisert: 12.02.2009 - kl.18:21 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 60 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

"-Jeg kan fjerte nasjonalsangen!"

Publisert: 12.02.2009 - kl.18:12 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 14 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Bilbytte!!!? Bytt bil med meg!?

toyota

Jeg er fast bestemt på at jeg vil ha en 4hjulstrekker!

Akkurat nå har jeg en utrolig driftsikker jævel av en bil. den kommer aldri til å dø! Toyota Carina S 1995 modell, mørk grå metallic. (Ikke den på bildet, men den er kliss lik!) den har hatt noen servicerunder og slitasjedeler er byttet.
Eu godkjent til sommeren 2010, bensingjerrig som faen. Den har gått 273 000, og har høyst sannsynlig maaange kilometer igjen! (Det er Toyota, liksom. Mer driftsikker bil finner du ikke..)

Har du en 4x4 bil du vil bytte med meg? Alt av interesse!!  :-)  Kan legge til noen kroner i mellomlegg hvis jeg mener det er verdt det! Hvis du vil kjøpe bilen min, så kom med bud!

Mail meg på post@linevictoria.no

(Bilder av den riktige bilen kan mailes!)

LinenPublisert: 11.02.2009 - kl.16:12 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

sminkearsenalet til johanna! Det trengs når jeg skal sparkles!

11022009118.jpg
sminkearsenalet til johanna! Det trengs når jeg skal sparkles!
Publisert: 11.02.2009 - kl.13:26 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

slik fant jeg kameramannen vår i studio til morgenen idag.. Det er vel

11022009117.jpg
slik fant jeg kameramannen vår i studio til morgenen idag.. Det er veldig mye sykdom for tiden, så det gjelder å være snille med hverandre og ha tålmodighet!
Publisert: 11.02.2009 - kl.09:25 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 8 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hår i ræva!

Oppdatering omkring spørsmålsrunden nedenfor:

Fikk en telefon av en venn som hadde lest innlegget mitt under.. han hadde fått noen tanker om anatomien og satt på kontoret sitt og drev forsøk på seg selv.
Han kunne fortelle ganske opprørt at han nå hadde funnet beviset for at rompehullet var i direkte tilknytning til øyet! Han hadde nemlig nappet ut et hår i rompehullet, og det gjorde at han fikk tårer i øynene!
 "-Forstår du Line??! Det betyr at ALT egentlig henger sammen!!"

Da er det herved bevist at jeg har utrolig observante og smarte venner. Som napper rævhår.
Publisert: 10.02.2009 - kl.15:10 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 14 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Kan du hjelpe meg med noen svar, værsåsnill?!

p20816041.Hvor lenge er en mann produktiv? Altså; hvor gammel kan en mann blir før han ikke lenger kan få barn?

2.Rister man kølla når man er ferdig å tisse? Eller bruker menn også papir?

3.Du som er mann; sitter eller står du å tisser?

4.Er det farlig å bruke analkremen til Henrik på kontoret, på leppene? Jeg lånte det jeg trodde var leppepomaden hans, men etterpå fortalte han meg at han brukte den i rompa. For å være helt ærlig; hvis jeg lager trutemunn så kan leppene mine lett oppfattes som et rompehull, så SÅ farlig kan det vel ikke være..?

5.Jeg har en sjef. La oss kalle han "Espen". Er det oppsigelsesgrunn å bake muffins med avføringspiller? Kan man bli tatt for det liksom? Jeg er jo en elendig baker, så hvordan finner man ut at jeg har puttet hemmelige ingridienser i bakverket mitt?

6.Hva gjør en person hvis han har tatt for store mengder avføringsmiddel?

Takk for raske svar!!!
Publisert: 10.02.2009 - kl.13:31 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 31 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

morten klipper neglene på papirkutteren.. -Risikosport, sier morten i en

10022009112.jpg
morten klipper neglene på papirkutteren.. -Risikosport, sier morten i en kort kommentar.
Publisert: 10.02.2009 - kl.11:13 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

det er ikke rart det blir kaos på kontoret når vi har så liten pla

09022009109.jpg
det er ikke rart det blir kaos på kontoret når vi har så liten plass!! Henrik, Linda og Line Victorias telefoner...
Publisert: 09.02.2009 - kl.14:00 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

herregud, den masekråka på tv burde vært sparket hardt i æssen..%2

09022009108.jpg
herregud, den masekråka på tv burde vært sparket hardt i æssen...!
Publisert: 09.02.2009 - kl.10:09 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

tente lys for mamma på morsdagen, og syns Sandar Kirke var så nydelig%

08022009105.jpg
tente lys for mamma på morsdagen, og syns Sandar Kirke var så nydelig der den lå i all snøen..
Publisert: 08.02.2009 - kl.17:01 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 18 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Utroskap!!!!!


linevictoriahusbyhitlerJeg satt å leste i DetNye idag, og fikk meg et aldri så lite sjokk! Der er det noen som mener at munnsex (spise kjønnsorganet til noen,ja...) IKKE er utroskap!?!

Alvorlig talt, hvis noen bedriver kjutte-slurping på meg og jeg er i et forhold med en annen en han som spiser av fatet, så vil jeg si at jeg er utro. Selv om det strengt talt ikke er jeg som gjør arbeidet, så er jeg definitivt med på det, det er tross alt jeg som serverer middagen, hvis du skjønner.
Hvor går egentlig grensen ved utroskap?

Jeg mener det å sende MMS/SMS med flørtende innhold er utroskap. Kyssing også. Er jeg veldig gammeldags? Eller er det bare det at vi har forskjellige grenser?

Hvor går DIN grense?
Publisert: 07.02.2009 - kl.21:11 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 59 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg er hjemme i stathelle, og selv om Grenland har MGP-runde her så

07022009086.jpg
jeg er hjemme i stathelle, og selv om Grenland har MGP-runde her så er jeg hjemme og nyter de røffe-tøffe skoene mine! Små barn,store gleder... Hva syns dere om skoene?
Publisert: 07.02.2009 - kl.20:07 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

FUCK OFF, free-riders!!!!

line victoria husby på spa

Jeg blir MEKTIG irritert av dere som reklamerer i kommentarfeltene mine; enten det er for "blogger som skal bli større enn Ida Wulff sin" og "..jeg har kjempekul konkurranse på bloggen miiiin" også er det bare dritt om at jeg skal lage en header (hva faen er det?) til bloggeieren og vinne q-tips.

Jeg hater også reklamefinansierte blogger der en eller annen sliten "up and coming-glamourmodell" blogger i hue og ræva om sine helt sinnsykt kule horeklær hun fikk til bruk på en eller annen fotoshoot. (Også kalt selvutløser-på-kamera-brukt-foran-hvit-vegg-på-pikerommet.)

Reklame (som dukker opp uten at jeg har gjort en dritt) er helt greit. Da klikker man på linken hvis man er keen på "hairclips" eller å "finne en kjæreste". Men jeg gidder ikke ødelegge tilliten mellom deg og meg ved å tvinge deg også til å "digge de superhotte og dritfete og sinnsykt kule q-tipsene fra www.sinnsyktkule-qtips.no"

Så til dere som poster sånne "kul blogg, sjekk ut min også www.IamToCoolForSchool.no" kommer jeg til å slette.


Selvsagt er det heeelt greit å legge ved linken til bloggen din i "hjemmeside-feltet", men slutt å post ut 2 millioner identiske kommentarer på alles blogger for at du skal øke trafikken! Fuck off, free-riders!

Line VictoriaPublisert: 04.02.2009 - kl.12:07 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 74 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

fykerud lager middag til meg! Kylling bakt i pesto og salat!

03022009076.jpg
fykerud lager middag til meg! Kylling bakt i pesto og salat!
Publisert: 03.02.2009 - kl.17:55 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

grafikkeliten på jobben.. Sjekk brillene til krister!

03022009074.jpg
grafikkeliten på jobben.. Sjekk brillene til krister!
Publisert: 03.02.2009 - kl.14:47 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

vi løser verdensproblemer når vi har røykepause og stabsmøte samtidig.%2

02022009068.jpg
vi løser verdensproblemer når vi har røykepause og stabsmøte samtidig..
Publisert: 02.02.2009 - kl.16:53 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 3 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg er litt usikker på hva det var kokken i kantina mente med menyen i

02022009064.jpg
jeg er litt usikker på hva det var kokken i kantina mente med menyen idag.. Noen som skjønner?
Publisert: 02.02.2009 - kl.13:12 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

En ikke spesielt motiverende mail fra Treningssenteret mitt....

Fra:  JIMU Grønland [anna@jimu.no] Sendt:  sø 01.02.2009 08:33
 Til:  Line Victoria Husby
 Kopi:  
 Emne:  Treningsresultat
 Vedlegg: 
Vis som webside

Hei Line Victoria 

 

Håper det går bra med treningen din.

 

Her kommer resultaten over forrige måneds trening. Du har trent  ganger i løpet av siste måned og forbrent totalt  kalorier under disse treningsøkter.

Vi minner om at det kun er trening utført på senteret med nøkkelen som inkluderes i denne resultatmail.

 

Stå på videre, neste måned kommer nye resultater.

 

Med sportslig hilsen

 

JIMU

 

www.jimu.no

Publisert: 02.02.2009 - kl.01:32 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 17 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hårvekst gjennom tidene!

Gjennom tidene!

Jeg begynner å bli en aldrende dame, med mine 25 år på baken.. På tide med et tilbakeblikk! Beklager at jeg ikke legger ut bilde av meg fra før 6-års alderen, men som mange av dere vet så er jeg svært redd for at bilder av meg uten hår og apehode kommer ut.. (Jeg fikk jo som kjent ikke hår på hodet før jeg ble 6 år, samt at jeg så ut som E.T. med mitt digre bakhode, kanintenner og altfor lange lemmer til den allerede litt kompakte kroppen ...) Tilogmed Pappa nektet å ta med bilder av meg på "show and tell"-sammenkomstene på plattformen. I mange år visste ikke engang familien at jeg fantes, siden jeg satt lenket inni et kott de første 6 årene i mitt liv. Å selge meg til et sirkus var et alternativ, men jeg blomstret litt da jeg ble 7 og planene ble lagt på hylla.

mmsopsingleid446251namedsc001611199009893

Line Victoria Husby, 7 år.


1138214355000line754031n

16 år. Akkurat fått hår på jentetissen. Og det var viktig for meg å ikke smile med tenner på bilder, siden jeg hadde så voldsomt overbitt.. Og en litt kraftig beinbygning. Ironisk nok er det DETTE bildet lokalavisa alltid bruker når de skriver om meg. Selv om bildet er nesten 10 år gammelt!linevictoriahusby

25 år! Stor jente som tør å smile med tennene! (Tusen takk, Tullinløkka Tannlegesenter, for min inside-reggis!)
Spraytan er oppdaget. Treningssenteret også. Men fremdeles ugift. Variabel hårvekst.
Publisert: 01.02.2009 - kl.23:53 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 20 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg er så fryktelig lei meg...

Jeg har vært ei skikkelig surfitte, og ikke fått blogget de siste dagene.. Jeg skulle ønske jeg kunne skylde på siklestump og fyllesyke, men det kan jeg egentlig ikke. Det er ingen gode grunner til at jeg ikke skulle holdt bloggvennskapet vårt vedlike, og jeg håper vi finner sammen igjen etter noen dagers bloggpause.På en annen side så har det dukket opp noen morsomme spørsmål på bloggend en siste tiden, og jeg tenkte jeg skulle svare noen av de!

Postet av: Andreas

Bare ett sp hvis du er jomfru hvorfor har du da en slik vibrator and fra kondomeriet flytende i dette kosebadet ditt:)

 

SVAR:  

Nå blir pappan min veldig, veldig skuffet over deg, Andreas. Den lille badeanda er en baderadioand, altså en and med radio oppi. Jeg kan aldri tenke meg at pappa har kjøpt den til meg i en skitten Kondomeriet-butikk. Åja, den vibrerer litt når P4 spiller "Basshunter", men ikke nok til at jeg skyfler den oppi kjutta. 

 

sandy om profilbildet til en fyr som p...

nei,er du jomfru,eller misforstod jeg nå? me am;)
men du er jo veldig "løstøs" i oppførselen..iallefall veeeldig sprudlende:p

 

---SVAR:

Selvsagt er jeg jomfru, jeg er jo ikke gift ennå! Nei, altså.. Jeg er det man kaller teknisk jomfru. Jeg har blitt besudlet på alle mulige skitne måter, men aldri vært gift. Man er jomfru til bryllupsnatta, har jeg hørt. Når man blir gift, så er man ikke lenger jomfru.. eller noe sånt. Mulig jeg har missforstått, men det er hvertfall det gutta har sagt til meg. "Sprudlende løstøs..." Vel, jeg har det i kjeften, for å si det sånn! Jeg lyver på meg endel erfaring, for å si det sånn! Tror du hadde blitt skuffet hvis du hadde lagt ann på meg. Du hadde ikke fått en beta av denne løstøsen, for å si det sånn!! ;-)

 

 

dyveke om Hva faen skjedde egentlig igår?

kan du forklare hvordan du fikk en fremmed mans penis på kinnet? og hvordan du taklet denne noe uvanlige situasjonen?

 

SVAR:   Det var ikke noe værre enn at jeg var med på en innspilling utenom det valinge til et Tv-program. Men det var veldig festlig! Kommer i 2`ern (Tv 2 der altså...) i løpet av våren.

 

Terje om Jenter smaker bedre enn gutter..

Hva sier du til litt muskelkos Line Victoria:)? hihi
Tok hun den mon tro Rafiq?

 

SVAR: hehehhee, Terje... Jeg liker jo ikke muskler på gutter! Jeg liker ikke at mannfolk er i bedre form enn meg, for det gjør meg bare stressa! Helt ærlig så syns jeg en normal mannekropp er mer sexy enn en unormal muskelbunt! :-)

dette vet Rafiq, bloggsjefen min, alt om...!

 

Homo med sans for humor :) om god morgen! I dag skal blogge...

heia. (håper du leser dette Line Victoria)
Kan vel si at jeg som sikkert mangen andre er hekta på å snike på bloggen din daglig. men en ting jeg vil ønske meg da, det er en liten videoblogg ? husker jeg digga deg på sonen, så hadde vert gøyt å sett trynet ditt igjen !(live lism) :D hihi

xox Homo fra landet.

 

SVAR: Vet du, homo!? DET var en veldig god idè!!! Jeg skal se hvor snill mac`en min er med meg idag, kanskje jeg skal begynne å videblogge litt! Få ut litt "steam"! lage god gammelsdags træsj-tv ! :-)  Veldig, veldig god ide, Landshomo!

 

 

Mathias (mathmyk@hotmail.com) om god morgen! I dag skal blogge...

Å poste et slikt innlegg på bloggen uten å faktisk følge det opp er dåtlig gjort for oss som leser jevnlig...
 Jeg er ikke sinna, jeg er bare veldig, veldig skuffet...

 

SVAR:   ÅÅÅ, hadde det ikke vært for den supersøte avslutningen, så hadde jeg ikke svart på denne..! 

Jeg trodde jeg hadde blogget masse bilder den dagen, men det viste seg at det bare var to bilder som kom inn på bloggen min.. Jeg skal gjøre en bedre innsats neste gang jeg sier jeg skal blogge hele hverdagen min..

 

 

 

Hvis det er noen fler som har noe på hjertet så er det bare å spørre! Bruk gjerne kommentarfeltet her! :-)

Publisert: 01.02.2009 - kl.21:50 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits