februar 2010

Ikke lat som du er meg!

Drittkjærring!

Jeg trenger ikke hjelp til å finne kjærligheten. Den klarte jeg helt fint å finne selv på Majorstua. Det som provoserer meg er at DU som har stjålet bilde av meg og kalt deg Line ikke legger ut bilde av deg selv i din egen jakt på mannfolk.

På Match.no som er en datingside har ei jente valgt å bruke bilde av meg som profilbildet, hun heter i tillegg Line. Om det er hennes dårlige kreativitet som har gjort dette, gidder jeg ikke bruke tid på å finne ut av.

Lykke til med søken etter mannfolk, "Line". Du kommer til å bli overrasket over hvor kjipt det er for fyren du møter at hun på bildet på profilen din, faktisk har kjæreste. Jeg syns igrunn det er ganske frekt!

Til alle som lurer; jeg har ingen date-sider på nett. Jeg har facebook (personlig, adder ikke ukjente), Twitter, og blogg, det får jammen holde. Dessuten skaffet jeg meg kjæreste ved å tvinge venninna mi til å ringe ei annen venninne som hadde nummeret hans, og gav henne en flaske vin som takk for etterforskningen hun gjorde. Jeg kjøpte rett og slett kjæresten min sitt telefonnummer for 93 kr! (Amigo,rød,drittvin.)

takk for tipset, til deg som sendte det inn! :-)

Dette er forøvrig profilen som bruker mitt bilde;

http://side2.match.com/profile/showprofile.aspx?uid=fYua1YiMqNolVQ04UKwqiQ%3d%3d&handle=Lineb7&tp=S&fp=1


Feel free til å spæmme denne dama med beskjed om at bildet hun bruker ikke tilhører henne. Fortell meg gjerne hvordan det går også!

Klem fra Line Victoria (det finnes bare en.)


Publisert: 27.02.2010 - kl.10:38 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 25 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

på tide å få av seg onepiecen, og luske meg ned på jobb, samt Kamille-"fotoshoot"! jeg har forresten

88140-1-1267176167648.jpg
på tide å få av seg onepiecen, og luske meg ned på jobb, samt Kamille-"fotoshoot"! jeg har forresten kikket på meldingene jeg har fått av dere på wii-fit konkurransen, håper det er greit at jeg svarer dere? For jeg syns det er hyggelig at dere deltar i konkurransen min, og hadde så lyst til å svare på de morsomme meldingene jeg har fått inn! (det at jeg svarer fra 1900-nummeret er gratis for deg, bare så du vet det!) så i tillfellet du har noe på hjertet, så må du gjerne spørre meg privat på kodeord LV, men vær obs på at jeg kommer til å være ærlig i svarene mine, og håper selvsagt at det blir mellom oss det vi skriver til hverandre... Klem Line Victoria:-)
Publisert: 26.02.2010 - kl.10:22 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Vinn en Wii Fit av meg!

Angående Wii Fit konkurransen jeg har startet i videobloggen under her, så ville jeg bare si at jeg har ikke fått inn så mange meldinger, men GURIMALLA så morsomme og ærlige dere er!

Likte svært godt den personen som skrev "Fordi jeg er feit og det er 40 minus i dette helvetteshullet!" HAHAHA! 

Jeg dæver! Dette er morsomt! 

Klem LV
Publisert: 23.02.2010 - kl.17:15 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 14 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Du kan få en WiiFit av meg!!!
Er ikke dette fantastisk mine venner?! Jeg har fått en Wii Fit å gi bort til dere!
Sjekk ut den fancy videobloggen jeg har laget til dere og bli med på moroa! 

Det er sjefen min som gav meg en WiiFit jeg kunne dele ut, og han sa at hvis mer en 30 stykker deltok på konkurransen min så skulle han kjøpe ny støvsuger til meg! (Jeg har ødelagt min, lang historie, tar det seinere.)

Jippi!   Ganske enkelt i grunn; bruk kodeordet mitt 
           LV            <din melding>          send meldingen til 1900 (15,-)

I meldingen må du skrive hvorfor nettopp DU skal få WiiFit`en! Enkelt! 

Ikke skriv det i kommentarfeltet, for da får jeg problemer med å få tak i deg den 1. mars når vinneren kåres. Og du er ikke med i kåringen ved å skrive i kommentarfeltet...alright!? Here we go!

Lykke til!
Publisert: 23.02.2010 - kl.02:52 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

haha, elsker å plage kollegaene mine på mandags-morgenen! 

88140-1-1266840267437.jpg
haha, elsker å plage kollegaene mine på mandags-morgenen! 
Publisert: 22.02.2010 - kl.13:04 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jøss, Kelly Osbourne hermer etter meg!


...for jeg har nøyaktig den samme kjolen hengende i skapet mitt!

Jeg ser at Kelly bruker søte smykker og hansker til kjolen, jeg rocker den opp med litt enkle naglearmbånd i skinn og gull, og en smalt naglebelte i livet. I halsen brukte jeg et litt søtt gullsmykke med en gammeldags rose på.. 

Herregud, jeg som aldri moteblogger! Men jeg bare syns det var en morsom overraskelse at jeg og Kelly har samme smak i kjoler! :-) Dessuten ser hun veldig godt ut for tiden, skal si dansingen hun driver med gjør henne godt! :-)

Tuddelidu!


Publisert: 21.02.2010 - kl.13:48 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg forstår jo at det ikke er alltid lett for en mann (i dette tilfellet Papa Fox) å ha damebesøk so

88140-1-1266597645358.jpg
jeg forstår jo at det ikke er alltid lett for en mann (i dette tilfellet Papa Fox) å ha damebesøk som bruker panelovnene til å tørke håret sitt. Men er det virkelig for mye for langt å be om å gå til innkjøp av en hårføner?! Jeg har fått min egen tannbørste da, det er jo en god start..!
Publisert: 19.02.2010 - kl.17:40 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hjemløs, tissetrengt og sulten!

Her sitter jeg da.

Utenfor leiligheten til PapaFox. 

 

PapaFox har nemlig lagt ned forbud mot at jeg 

1. Skal få egen nøkkel til leiligheten hans.

2. Skal få en enda en ny reservenøkkel etter å ha rotet bort den andre. 

(Jeg mistenker at det er den nøkkelen Styret i boretslaget hans har funnet stående i søplesjakta. Med all mulig respekt, men har JEG gått ut med søpla noengang? Jeg er selv ganske overrasket over dette...)

 

Andre ting som går Papa Fox på nerverne er disse tingene:

 

-Jeg glemmer alltid å sette henge på en ny dorull hvis det har gått tomt for dopapir. Jeg lar enten bare den tomme henge, og hvis jeg i de sjeldne gangene klarer å sette på en ny dorull, så slipper jeg bare en tomme ned på gulvet eller setter den ved vasken.

 

-Jeg skrur aldri på korker. Aldri. Og hvis noe har kork på seg etter at jeg har brukt det, så kan du takke faen på at jeg bare har satt den forsiktig oppå uten å skru den ordentlig fast. 

 

-Jeg kobler aldri riktig sokkepar sammen. Papa Fox hater det. 

Han mener at alle sokkene må passe helt riktig sammen, eller så får han vondt når han går. Her forleden kjøpte han et sånt sett med 7 par sokker med alle ukedagene på. Jeg fucket han litt i huet da jeg tok ut en Lørdags-sokk og erstattet den med en tirsdags-sokk jeg hadde liggende hjemme. Med det holdt jeg han opptatt i flere dager. Han kunne ikke skjønne hvorfor han bare hadde en lørdagssokk og hele 3 tirsdagssokker! 

 

(To be continued!)

 

 

Jeg hadde ingen bilder for å illustrere dette innlegget. Så jeg velger derfor å poste et bilde av meg selv fra i sommer. Et random bilde, ja. Også siden det ser ut som jeg er veldig ubesudlet og jomfruelig på dette bildet. 

 

Ulven i fåreklær. Line Victoria

 

EDIT: Nå kom PapaFox hjem. Jeg bad om et kyss, men han sa at ikke smakte på ting han fant på bakken. 

 

 

 

Dagens latterbrøl: 

 

 

Og denne syns jeg var så morsom, så den bare MÅTTE jeg legge ut...

 

Publisert: 18.02.2010 - kl.16:09 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 23 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Min lille pekefinger til bloggere uten hjerne!

Nå ble jeg plutselig veldig gammel over natten. 

 

Som om ikke jeg følte meg gammel nok fra før, har hobbypakkistaneren Rafiq (sjefen i blogg.no-konsernet) opprettet "grupper" på blogg`s hjemmesider, der jeg havnet i kategori "kvinne 25-39 år". Jeg og en haug med ekstremgravide mammabloggere og frisører.

 

Akkurat DET gjør meg ingenting, bare jeg slipper å havne på den listen med gravide 12åringer, treningsnarkomane fotballfruer og bimbobarbier. Med all mulig respekt, men jeg er faktisk bare innom Emilie-Voe sin blogg på topplisten. Jeg er veldig imponert over henne og hva hun har fått til. 

 

Resten av topplisten er befengt med unge jenter som virkelig tøyer grensene til det makabre for å få oppmerksomhet. Du fikk kanskje med deg innlegget til Heidi Alexandra (Hun som kaller seg Barbie eller noe..?) der hun mente at ..."Verden burde deles med en mur, der de psykisk utviklingshemmede var på den ene siden, og de vanlige på den andre siden, slik at vi slapp å se de..."

 

Det er virkelig noe av det mest sjokkerende jeg noengang har lest på en blogg, og det er ingen unnskyldning at jenta er 14-15 år. Her burde foreldrene på forhånd vite hva dattera holder på med når hun legger ut livet sitt på en blogg, og definitivt holde et øye med hva slags yttringer hun kommer med. Når det er sagt, så er jeg ikke redd for at andre skal få samme oppfatning når de leser slike innlegg, men hva slags tilbakemeldinger denne unge jenta får etter å ha lagt ut et slikt innlegg. For jeg nekter å tro at det ikke bare var jeg som reagerte, og da antageligvis i sterkere ordlag enn det jeg gjør nå. 

 

 Dette var dagens lille oppvekker, håper jeg. Selv om jeg er 26 år, så passer jeg meg for hva jeg blogger. Jeg har aldri lagt bånd på meg selv når det gjelder bloggingen, men jeg går ikke over lik for å høyne mine lesertall.

 

Endel av dere spør ofte hva slags blogger som er verdt å besøke. Som maaaange andre av dere andre, så er jeg daglig innom Linnea Myhre (www.linniiie.com) sin blogg. Og mammabloggeren www.thessa.no sin blogg. Jeg liker å se hva jeg går glipp av som barnløs...!  

 


Her er et fint bilde av Papa Fox, jeg tok i Thailand. Dere hadde jo så lyt til å se bilde av han.

 

Nå skal jeg begynne på en videoblogg, så hvis du har noen spørsmål eller viktige saker på dagsorden, så fort deg gjerne å skrive i kommentarfeltet så rekker jeg kanskje å få det med i videobloggen. (Jeg trenger jo litt hjelp til å lage videoblogger, dere står egentlig for innholdet!)

 

Line Victoria

 

 

 

Publisert: 15.02.2010 - kl.18:40 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 41 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Videoblogg!


Jeg lover at 2010 skal bli mitt nye videoblogg-år! Jeg lover på tro og ære at jeg skal bli flinkere til å videoblogge mer! :-) Her er min lovnad i form av nettopp, en videoblogg :-)

Mange klemmer til trofaste lesere!

Line Victoria
Publisert: 07.02.2010 - kl.21:40 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 47 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg kan faktisk bake! Får besøk av Pappa og Bonus idag, så jeg må jo vise hvor husmor jeg har blitt

88140-1-1265128120835.jpg
Jeg kan faktisk bake! Får besøk av Pappa og Bonus idag, så jeg må jo vise hvor husmor jeg har blitt med tiden.. Akk, hvite løgner-elsker de!
Publisert: 02.02.2010 - kl.17:28 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 18 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Nå lukter det bacon i kjelleren på Tv2.. de har fremdeles ikke tatt fra en stakkars tidligere ansatt

88140-1-1265022957711.jpg
Nå lukter det bacon i kjelleren på Tv2.. de har fremdeles ikke tatt fra en stakkars tidligere ansatt frynsegodene sine, det var liksom endel av sluttpakka, det!
Publisert: 01.02.2010 - kl.12:15 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits