februar 2011

Til bunns.

Jeg dør litt av dette bildet. Ser ut som et ektepar..Også vil nok noen reagere på at jeg ikke har regsa (ventilen) i munnen under vann, men jeg skulle tøffe meg litt og ta skikkelig smilebilde. Ser ut som Kristoffer er imponert..?Kristoffer følger med på computeren, så jeg tror dette er på safety-stop`en vår.

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger den svenske jævelen fucket med hodet mitt under vann.

Flere ganger i løpet av de 40 dykkene vi gjorde, slet han av meg finnene mine blandt annet. (Det er klin umulig å bevege seg under vann uten finner). Helst gjorde han det når det var ukjente dykkere fra andre båter i nærheten av oss, slik at kona hans ble liggene opp/ned med armene ut heeelt stille i vannet når de svømte forbi meg. Da føler man seg som en idiot, tro meg.

Han var også så elskverdig at han lå rett bak meg og puslet med sine ting titt og stadig. Ved en anledning skrudde han faktisk av lufttilførselen min på tanken bak. Jeg skjønte ikke hvorfor det plutselig ble så "hardt" å puste, jeg måtte liksom suuuge ut luften av regsen! Og siste magedrag jeg skulle ta var det bom stopp med luft. Men da var jeg uansett på vei opp til overflaten etter safety-stop`en, så da jeg kom på overflaten hørte jeg Kristoffer hyyyle av latter. Det var i grunn verken panikk eller dramatikk, han mente jeg klarte meg fint i stress-testen som er en del av Rescuediver-kurset. Jeg sier bare - FLAKS at jeg ikke klikket i vinkler der under vann..Det kunne blitt stygt! Med å klore ut øynene til kjæresten/instruktøren er ikke så lett i vann.Jada. Vi så masse hai. Men for å være helt ærlig så er det ikke såå spennende når du ikke er redd for de lenger.. Denne var ca 2-3 meter i lengde, og vi kom heeelt innpå den der den lå og slumret på bunnen :-)

 

Idag skal jeg bruke dagen på å bestemme meg for kjøkkenøy. Og så får jeg se om jeg tør å bestille helt på egenhånd, da. Eneste jeg er bombesikker på er at jeg skal ha det levert på døra i 5. etasje!

Har dere noen gode tips til kjøkkenøy forresten? JEg skal ha stekeovn og kokeplater på den, siden jeg har sånn stor avtrekksvifte fra taket over øya som er vanskelig å flytte.. Gi meg gjerne kjøkken-øy inspirasjon i kommentarfeltet! :-)

 

LV

Publisert: 26.02.2011 - kl.14:20 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

April, måneden jeg skal lære å like syre-trance!

Mææn!

Jeg visste ikke at det er så jævla slitsomt å pusse opp! Trodde det bare var et par bøtter maling og en helg med pappa på besøk, så var det meste gjort?!

Nå venter det elektriske annlegget , og vi har jo da oppdaget at det ikke er lov til å gjøre så mye selv i følge forsikringsselskaper og slikt. "-Fair enough" tenker vi da, og bestiller elektriker. Som skal ha ca 1000 kroner pr punkt (pr. stikkontakt)  i leiligheten. Og vi skal ha MANGE punkter.

...Og jeg er jo litt opptatt av det estetiske oppi alt sammen da. Jeg vil så gjerne ha lysbrytere i børstet stål. Det er i grunn ganske mye jeg ønsker meg i børstet stål.

Planen idag er:

-Fasadeveggen skal på magisk vis bli ferdig!

-Den nye sofaen er annkommet etter 11 ukers ventetid og skal innvies:-)

-Nytt sofabord og teppe skal på plass!

Og så tror jeg faktisk stua er så godt som ferdig..! (bortsett fra el`en (strømmen) og lister, som kommer neste uke sammen med elektrikeren!)

Neste ut blir da kjøkkenet. Der har vi endelig kommet til en enighet om hvordan vi vil ha det. Og min kjære svenske jobber dobbelt under hele VM, så i grunn får jeg fritt spillerom til å gjøre som jeg vil, siden han ikke er i nærheten for å stoppe meg i arbeidet..! Så "enighet med modifikasjoner" er vel egentlig ordet jeg leter etter.

Vet dere, jeg er så STOLT av en ting! Jeg er så stolt av at vi ikke har tatt opp lån for å pusse opp, sånn som egentlig er vanlig! Hver gang vi har fått lønn har vi LØPT til butikker og fortet oss å kjøpe de tingene vi trenger, fremfor å røre bort pengene på andre ting.. (Unntaket her er da Thailandturen, men både svensken og jeg vet godt hvor viktig den turen var for motivasjonen..!)

Jeg gleder meg SÅ til vi er ferdige og får ny verdivurdering! For denne leiligheten ligner IKKE det grann på det vi kjøpte i oktober/november i fjor!

 Dette er bare en liten pekepinn på hvordan herligeheten så ut før vi idet hele tatt tok i en malerkost og sparkelmasse..! Kjøkkenøya er borte, forresten. Der kommer en ny,større og mer funksjonell kjøkkenøy! Og dette er bare kjøkkenet, mine gode bloggvenner!

..Her er inspirasjonen vi bruker :-)

 

Akk...

 

Sov dårlig i natt også. Siden mannekjøttet står opp 05.30, så er jeg våken fra den tid jeg også. Jeg sliter fremdeles med at jeg bråvåkner av den minste ting. I natt våknet jeg flere ganger av at termostatet på ovnen vår skrudde seg av/på noen ganger. Herregud. Jæ**** tjuvradder som har ødelagt nattesøvnen min.

 

Jeg klarte å skaffe billetter til Blixt og meg til Sensation White i april da :-) Ikke at jeg er lidenskapelig opptatt av den type show, men siden noen venner av oss var ganske gira, så lot jeg meg overtale. Jeg kan jo i grunn ikke bli annet enn positivt overrasket over det, og må innrømme at Blixt har lært meg å like..ehh... noe av den type musikken som spilles. Eller så er jeg bare en jævla bra kjæreste som blir med på noe slikt.

Uansett så blir det en fin måte å bli introdusert til GHB, Syre og Ectasy på.

Nå skal jeg jaggu på ærbeh! Snakkes!

Publisert: 24.02.2011 - kl.07:32 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ingen god start på ferien, dessverre...

ÅÅÅ, kjære bloggvenner. Jeg har savnet bloggen min.

 

Er hjemme fra Thailand nå, kom hjem i går kveld. Jeg syns i grunn jeg bør gi dere en liten oppdatering på hvordan de 15 siste dagene har vært!

Ferien startet dog ikke perfekt. Mens vi lå og sov natten til vi skulle dra, ble vi robbet. Vi lå å sov i leiligheten da det skjedde, noe som føles helt forferdelig. Vi våknet opp (forsov oss voldsomt faktisk!) og mens jeg løøp ut av leiligheten iført pysjamasen (jeg skulle jo ha sending den morgenen for så å ta taxi til Gardemoen rett etterpå) ringte Kristoffer meg. Alt av verdier vi hadde lagt klart til avreise var borte. Kameraer (to speilreflekser), kamera i undervannshus, laptop, hardisk, sprit som stod i barhylla vår(!), dykkecomputeren (en suunto D9 med titaniumlenke for spesielt intresserte) og mye annet var bare tatt med skitne fingre og bært ut av vårt trygge hjem. Men værst av alt er det at alle smykkene mine, også de etter mamma, var borte. Hele smykketreet mitt var ribbet, sølvsmykkeskirnet med inngravert "Til Line fra Mamma på 25 års dagen" og mine aller mest kjæreste eiendeler som lå oppi. Tilogmed de vakre smykkene jeg fikk av kjæresten min til jul, som fremdeles lå i esken sin, var borte.

Det er vondt å tenke på at de nydelige ringene som betyr så utrolig mye for meg (de etter mamma) antageligvis ble/blir solgt for slikk og ingenting. Jeg har virkelig ikke ord for hvor sårt det er.

Og ja, vi har forsikring. Men det kjennes håpløst ut å sitte her å skrive ned hva som er borte og prøve å lete frem priser på det. Jeg har gravd frem noen bilder av ringene (jeg pleide jo vanligvis å bruke de, men siden jeg skulle til Thailand så hadde jeg tatt de av meg og lagt de på TV-benken kvelden før..) og kommer til å sende ut bilder av de til div smykkeforhandlere og bruktsjapper som kan ha fått tilbud om å kjøpe de.

Noe flaks i elendigheten har vi hatt. Tv-en ble tydeligvis for stort å bære ut av leiligheten, og PS3`en til Kristoffer har de latt stå igjen. Mac`en min har jeg jo alltid liggende i senga, sammen med telefonene våre, så det hadde de heller ikke fått med seg. Men dere, tenk om vi hadde våknet da... Jeg tør ikke tenke tanken engang. Desperate mennesker på jakt etter verdisaker, spøker man ikke med. Det er derfor alt føles så jævlig urettferdig. Man kan ALDRI være sikker i sitt eget hjem engang!

Låser er byttet og jeg har bestilt en sånn lås på døra som gjør at jeg kan åpne den litt for å se hvem det er som står utenfor. Jeg har bedt Kristoffer om å sjekke ut hvor mye en alarm koster, så vi kanskje får det også.

Kjære tyver, nå er det ikke mer å stjele hos oss. Og dere har ikke bare stjålet de fysiske minnene man har som betyr ekstremt mye for oss, men dere har også skitnet til trygghetsfølelsen vår.

Aller kjærest for meg er et par ting som er vanskelig å selge videre. Jeg kan være villig til å kjøpe tilbake det dere tyver ikke får solgt. Dette gjelder først og fremst sølvsmykkeskrinet med inngraveringen "Til Line fra Mamma på 25 årsdagen". Bursdagsdatoen min var også inngravert; 5. april 2008, smykkene som lå oppi ansèr jeg som tapt, men forlovelsesringen til mamma har inngravert på innsiden "Din Einar, april 1982". Den er av gull, og ikke av veeeldig høy verdi, men betyr mye for meg. Den har små stjerner/kryss gravert på fremsiden.

 

Da vi fikk summet oss og dratt til Gardermoen etter en samtale med forsikringsselskapet ble Kristoffer og jeg enige om en ting. Vi skulle prøve å ikke la dette ødelegge ferien vår. Derfor kjøpte vi et nytt Eos 550 D på Canonbutikken på Gardemoen, slik av vi kan begynne å samle nye minner og bilder. (Kristoffers laptop med alle bilder var jo stjålet)

Tenkte jeg skulle dele noen av bildene med dere senere i kveld.

Klem Linen

 

 

 

 

 

Publisert: 19.02.2011 - kl.17:31 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 31 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits