mars 2008

Line Victoria om aggresiv bilkjøring. Sin egen denne gangen.

161195137878

Hva er skikkelig flaut? Jo nå skal du høre...

 

Jeg er et rasshøl i trafikken. Noen ganger lever jeg meg inn situasjoner og tror jeg er med i en amerikansk thrilleractionfilm når jeg raser gjennom gatene i Grønlandsreiret. Idag var inget unntak. Jeg peker, hyler, banner og viser fingeren slik jeg har lært av min faste gærne pakistaner-taxisjåfør som kjører meg hjem når alkoholnivået i kroppen tilsier det. Rusa på adrenalin og fire kopper kaffe i kantina på jobben freste jeg på vei hjem til min residens etter jobb i dag,midt i rushtrafikken.

Jeg har få vane å være gjerrig på bensinstasjonen. Jeg fyller bare akkurat det jeg må, siden bilen min fungerer slik at bare den kjenner lukta av bensin på tanken, freser den avgårde nesten på egen vilje. Det peip i dæsjbordet, og lamper lyser og blinker, men jeg er erfaren tom-tank-kjører, så jeg var brenn(stoff)-sikker på at dette holdt til Arupgate.

 

I en rundkjøring prøver en sort Gran Vitara-jævel å snike seg inn foran meg, men selv om personen har god smak når det gjelder bil er sjåførens kjøreegenskaper til stor irritasjon for blondinen i Renaulten.(Meg!)  GrandVitara-jævlen ser seg nødt til å bråbremse, og jeg ser han vifter med armene og den midterste fingeren. Jeg ruller ned det elektriske vinduet og kjefter på pakistansk-bosnisk for å markere territoritum i gata. Idet jeg skal poengtere min frustrasjon over GrandVitara-jævelens kjøreegenskaper ved å trå hardt på gassen så det hviiiiner i dekkene på min 1,6 liters bensinmotor, ebber livet til Renaulten min ut med et lite "pffttssss...." og så et lite "bliiip.." i dæsjbordet. På dette tidspunktet ser jeg fronten på den sorte GrandVitara-jævlen komme nærmere og nærmere speilet før den gjør et lite byks forbi meg i rundkjøringen. Folk tuter som besatte, og viser meg langt flere midtfingre enn jeg ante eksisterte i vårt ellers så fredlige land. Nå var jeg idioten i rushtrafikken med nødblinken på. Idiotbilisten som måtte dytte bilen til Hydro Texaco like borti gata. Og hvilken bil var før meg bensinkøen for oss med bensinlokket på høyre side? 

Det var en sort Grand Vitara.

Publisert: 31.03.2008 - kl.22:16 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

ser jeg ut som jeg liker å kjøre i rushtrafikken? Det er nå jeg

DSC00174.JPG
ser jeg ut som jeg liker å kjøre i rushtrafikken? Det er nå jeg oppdager alle de dårlige sjåførene.. Hva er det med de som bråstopper foran et elgslikt, liksom?! Tror de at den kommer med en gang?
Publisert: 31.03.2008 - kl.15:46 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

mari får reversert ansiktsløft.

DSC00168.JPG
mari får reversert ansiktsløft.
Publisert: 31.03.2008 - kl.14:26 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg er på fest med 11 bosniere, og jeg er eneste med norskt pass!

DSC00163.JPG
jeg er på fest med 11 bosniere, og jeg er eneste med norskt pass! :)
Publisert: 29.03.2008 - kl.19:45 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

til pappa, fra Linen!

DSC00160.JPG
til pappa, fra Linen!
Publisert: 26.03.2008 - kl.16:25 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

dette bildet hadde vært så koselig hadde det ikke vært for påskekyllin

DSC00147.JPG
dette bildet hadde vært så koselig hadde det ikke vært for påskekyllingen ved siden av! Premie til den som ser hvem jeg røyker med!!
Publisert: 26.03.2008 - kl.15:14 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg spiste lunsj med LK fra Waschera:)

DSC00145.JPG
jeg spiste lunsj med LK fra Waschera:)
Publisert: 25.03.2008 - kl.12:10 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

På oppdrag fra dere, jeg filmer meg selv mens jeg skal se en snutt...

video:film 11

Vil få påpeke at søndager er sminkefri dag... Men det ser dere kanskje...! :-)
Publisert: 23.03.2008 - kl.15:15 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

et bilde jeg malte for lenge siden.. Gjett hva tittelen på bildet er%2

DSC00125.JPG
et bilde jeg malte for lenge siden.. Gjett hva tittelen på bildet er!!!
Publisert: 23.03.2008 - kl.14:10 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

herrejesus.. Jeg har vært hjemme noen dager nå, men plutselig mens j

DSC00122.JPG
herrejesus.. Jeg har vært hjemme noen dager nå, men plutselig mens jeg er på oppdagelsesferd i Husby residens, fant jeg et treningsrom!! Nå trenger jeg ikke å kjede meg i hvertfall! Her er alle apparatene jeg trenger og alle vekter! Herlig!
Publisert: 23.03.2008 - kl.14:07 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 3 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Visste du at...

linevictoria.no   og linevictoria.com er linket til denne bloggen?!   
Da blir det litt lettere å huske :-)
Publisert: 22.03.2008 - kl.23:37 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

LES teksten under før du ser denne snutten!!!

video:mov00197

LES HER FØR DU SER FILMEN!

Jeg hadde overhodet ikke tenkt til å legge ut denne snutten for alle dere bloggtittere, men jeg kunne ikke dy meg. Dette opptaket er gjort i høst engang, Thomas hadde fått en link til en snutt som het ":::sensurert link::::". Poenget med å se den linken er at andre skal filme deg mens du gjør det, og dermed altså videoblogger reaksjonen til den som ser snutten. Dessverre hang mac`en min seg opp mens snutten gikk, så jeg fikk se litt og litt av snutten. Hvis du vil se snutten så gi meg beskjed så legger jeg ut linken... Men dette er altså min reaksjon på den snutten jeg så, og jeg er ikke alene om å reagere slik!!!     Vil du se snutten også etter denne reaksjonen?
Publisert: 22.03.2008 - kl.23:14 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 14 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg har måket i tre timer! Og endelig fikk jeg bilen ut! Nå står

DSC00121.JPG
jeg har måket i tre timer! Og endelig fikk jeg bilen ut! Nå står den på parkeringsplassen vår, og jeg har koblet til strøm slik at bilen smelter helt og er tørr og fin herretter! :) Jippi!
Publisert: 22.03.2008 - kl.22:09 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 3 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

holder på å grave ut bilen min..

DSC00120.JPG
holder på å grave ut bilen min..
Publisert: 22.03.2008 - kl.20:37 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Fy flate, denne snutten lo jeg så av jeg begynte å grine...!


Denne bare lo jeg meg ihjel av... Jeg lo så jeg skreik, liksom!!! Og det er ikke så ofte av ting jeg finner på youtube! Jeg lover å bli flinkere til å blogge "dagens funn" eller "dagens latterkrampe" på bloggen min! Vi har en avtale på det, herretter! Okei?! :-)    Og tips meg med link hvis du også finner noe jeg bare -MÅ- se!!!!   :-) 
Publisert: 21.03.2008 - kl.23:01 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

HJELP!

Til Teknisk Support
I år oppgraderte jeg fra Kjæreste 7.0 til Kone 1.0. Etter kjøpet installerte Kone 1.0 seg selv i alle andre programmer. Det dukker nå opp så snart jeg starter pc'en, overvåker alle mine aktiviteter, og foreslår stadig vekk krevende tilleggsvare, som f.eks Barn 2.0, enda alle vet at DET programmet er dårlig utviklet.
Kone-programmet tar mye tid,og bruker masse ressurser. Det er umulig å holde Kone 1.0 i bakgrunnen mens jegprøver å bruke noen av mine yndlingsprogrammer. Gamle programmer som Pokeraften 10.3, Fest 2,5 og Søndagsfotball 5.0 virker ikke lenger. Dette stod det ikke noe om i produktspesifikasjonen for programmet.
Jeg overveier å gå tilbake til Kjæreste 7.0, men jeg klarer ikke engang å avinstallere Kone 1.0. Kan dere hjelpe meg??

Hilsen Forvirret og Frustrert. 
---

Svar:
Kjære FF
Problemet ditt er veldig vanlig, mange klager over det samme, men det skyldes hovedsakelig en misforståelse. Mange menn oppgraderer fra Kjæreste 7.0 til Kone 1.0 fordi de tror at Kone 1.0 er et nytte - ogunderholdningsprogram. Der tar de fleste feil. Kone 1.0 er et styreprogram, designet for å styre alt. Det er umulig å fjerne Kone 1.0 og gå tilbake til Kjæreste 7.0 når det først er installert. Noen har prøvd å installere Kjæreste 8.0 eller Kone 2.0, men har endt opp med flere problemer enn de hadde med Kone 1.0. 
Vi anbefaler at du beholder Kone1.0 og gjør det beste ut av situasjonen. Du kan eventuelt lese hele kapittel 6 i manualen "Alminnelige programfeil". Systemet vil kjøre perfekt så lenge du tar hele ansvaret for alle programfeil, uansett hva de skyldes. Det beste du kan gjøre er straks å skrive UNNSKYLD for at styresystemet skal gå tilbake til normalen. Kone 1.0 er et flott program, men det krever en høy grad vedlikehold. Du kan overveie å kjøpe mer software for å forbedre yteevnen. Vi anbefaler Blomster 2.1, Sjokolade 5.0, eller i ekstreme tillfeller Pels 2000. Men du må under ingen omstendigheter installere Venninne_i_miniskjørt 3.3. Dette programmet støttes ikke av Kone 1.0, og vil sannsynligvis få pc'en din til å plane helt ut.

Med vennlig hilsen Teknisk Support
---

Publisert: 21.03.2008 - kl.22:49 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hans Christian (HC) Andersen og jeg i Bergen (Gullruten, Tv2) 2006

imageupload6754058

Sitter å går igjennom bilder på mac`en min, og jaggu dukket det ikke opp noen "gamle" bilder jeg ikke har blogget!
HC (husker du han? Han hadde Senkveld på Tv2 før Thomas og Harald!) er forøvrig bestekompisen til eksen min, OJ. :-)  Og det var veldig gøy på Gullruten! Thomas hadde jo live-sending på Tv2, så jeg så ikke så mye til han, så derfor var det greit å ha en bonusdate på den røde løperen...! :-)   MEN hvis du ser nøye i bakrunn så ser du faktisk Leikvoll med en ung blondine i armene på photoshoot med Se og Hør..! Det er Camilla han hadde sending med!  (På alle sånne show og ting så står kjendismagasinene med egen stand og serverer deg champagne og dytter deg foran et kamera i et provisorisk geriljastudio med ballonger og champagne og diger lyssetting for å ta bilde av folk...) Som regel står Se og Hør og Her og Nå med hvert sitt lagde studio ved siden av hverandre, så vi kaller det å gå "smil-takk-drikk-smil-runden". Man blir ganske full før man i det hele tatt har kommet inn på selve festen, faktisk!

:-)  Line Victoria
Publisert: 21.03.2008 - kl.21:21 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

det raser fra taket og da kommer jeg meg ikke inn i huset hjemme! Hjel

DSC00114.JPG
det raser fra taket og da kommer jeg meg ikke inn i huset hjemme! Hjelp!
Publisert: 21.03.2008 - kl.18:05 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

vi praiet en traktor,vi! Han hjalp oss mye! Tusen takk:)

DSC00110.JPG
vi praiet en traktor,vi! Han hjalp oss mye! Tusen takk:)
Publisert: 21.03.2008 - kl.18:04 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

mari graver for harde livet så vi får ut bilen.. Jeg hadde nemlig

DSC00112.JPG
mari graver for harde livet så vi får ut bilen.. Jeg hadde nemlig parkert hos naboen, for de var bortreist og mamma og pappa hadde okkupert parkeringsplassen vår med den stygge bikkjebilen og mammas bmw.. Jeg fikk ikke ut bilen, så jeg må nok vente til våren!
Publisert: 21.03.2008 - kl.18:03 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

det er snøstorm ute, og mari og jeg har nettopp stått opp.. Her

DSC00108.JPG
det er snøstorm ute, og mari og jeg har nettopp stått opp.. Her kommer vi ingen vei, bilen er innesnødd og huset er innesnødd..Det er en meter med snø! Og det snør ennå!
Publisert: 21.03.2008 - kl.13:21 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

hjemme hos Mari og Fredrik, og der fant jeg en mann på sofaen.. Fr

DSC00104.JPG
hjemme hos Mari og Fredrik, og der fant jeg en mann på sofaen.. Fredrik der altså:)
Publisert: 19.03.2008 - kl.17:00 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Dagens spørsmål fra meg til dere!

dsc0242

Drøm deg litt bort nå, tenk deg at du vinner 5 millioner! Du fikk telefonen fra Lotteriet akkurat nå. Hva bruker du pengene på? Hva er det første du gjør? Den første du ringer? Det første du kjøper?

For min del; Jeg hadde ringt pappa først. Overført en million til mamma og pappas konto og bedt dem gjøre hva enn de ville med pengene.
Så hadde jeg ringt broren min og sagt at han fikk en million å kjøpe hus for av meg til han og Stine.
Så hadde jeg satt meg på nettbanken og sendt penger til hun derre Linda Dorff.
Solgt bilen min på billigsalg og hentet meg en Renault Rip Curl i Moss.
Betalt studielånet mitt. Kjøpt leilighet. Pusset opp kolossalt!   Så: En diiiger bursdagsfest med mine nærmeste!

Hva ville du gjort med 5 millioner? Del drømmene deres med meg!!! :-)

Linen
Publisert: 19.03.2008 - kl.11:49 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 13 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg plages med sex-bilder.. Det fant jeg ut etter at jeg googlet meg%2

DSC00078.JPG
jeg plages med sex-bilder.. Det fant jeg ut etter at jeg googlet meg selv. Forøvrig ikke sexbilder av meg selv!! Men det var en stund jeg drev å fikk penis-bilder tilsendt av fremmede! Makan. Amen for hemmelig nummer:)
Publisert: 18.03.2008 - kl.22:30 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg er så utroooolig svak for denne bilen!!!

clioripcurlprintadainternational

Clio by Rip Curl. Den nye surfebilen til Renault...  Ønsker meg den til bursdagen min, heheheheh! 
Publisert: 18.03.2008 - kl.00:13 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Thomas med jentene!!!

tv2s15rsfestk141369a
Bildet er tatt under 15-års jubileumet til Tv2 i høst! På dette bildet hadde jeg akkurat ramlet over en fakkel utenfor, så jeg var litt uttafor, kan man si!! :-)   Et veldig morsomt bilde, og en utrolig morsom fest! Jeg, Thomas og Katrine delte hytte/rom på turen, og man kan vel si med sikkerhet at Thomas var en ordentlig hane i høneflokken på turen! Tydelig at han koser seg på bildet i vaffal!!  :-)  Stort nuss til mine besteste beste!! :-)
Publisert: 18.03.2008 - kl.00:11 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Heidi og Guro!

n6783900116026031359

Guro er skipshund under Færdern 2007 :-)
Publisert: 18.03.2008 - kl.00:06 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Her er seilbåten min!! :-)

lines bt

åja, den er helt min! Pappa har sin egen, og broren min har sin egen. Tilsammen har vi over 100 fots seilbåt!!!
Publisert: 18.03.2008 - kl.00:05 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Fest ombord i seilbåten! Sommerminner...

n6783900111243823132
Dette er virkelig et sommerminne! Hadde seilbåten liggende på Aker Brygge, og dette var dagen før Færder-seilasen. Fykerud, Ingvild (i rødt), Hanne, Andreas, Heidi (bakhodet) og han som har vært (for) lenge i sola er vaskehjelpen vår, Mehn som kom tidlig på jobb. (tydeligvis) ;-)
Publisert: 18.03.2008 - kl.00:04 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

til du som eier det åpne trådløse nettverket "gal narkis", det er%

DSC00067.JPG
til du som eier det åpne trådløse nettverket "gal narkis", det er noe galt med ruter-boksen din! Fiks det! Jeg kommer meg ikke på nett i sengen, og det åpne nettverket til nabo Morten funker bare på dass, og litt ved kjøkkenet..
Publisert: 16.03.2008 - kl.14:57 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg tror det var noe galt med alkoholen igår.. Jeg har vondt i hue%2

DSC00066.JPG
jeg tror det var noe galt med alkoholen igår.. Jeg har vondt i hue og er litt småkvalm. I morgen skal jeg ta turen til vinmonopolet for å klage på Chablis.
Publisert: 16.03.2008 - kl.14:00 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

akkurat denne type bil fikk jeg vil 18-års dagen for 7 år siden! D

DSC00064.JPG
akkurat denne type bil fikk jeg vil 18-års dagen for 7 år siden! Det var et jævlig godt kjøp, egentlig, den bilen holdt koken! Men en dag døde motoren, og da bestemte pappa seg for å kjøre en identisk bil og putte motoren i den Nye bilen inn i den gamle. Det ble et for stort prosjekt selv for pappa, så jeg så aldri den bilen igjen. Men de holder fan meg koken ennå, og det er denne jeg tok bilde av et levende bevis på!
Publisert: 15.03.2008 - kl.16:07 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Føler du deg ikke helt på topp idag?

bilde 198
..På tross av det fine våværet?!  Nedenfor kommer en rekke solbrilletips man kan gjømme fredagens happening bak. 
Publisert: 15.03.2008 - kl.14:14 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Dagen derpå?

bilde 152
Gå for den billige løsningen! HM-briller til 39 kroner! :-
Publisert: 15.03.2008 - kl.14:11 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Man kan føle seg litt smartere for helgen ved å gå for den intellektuelle outfit`en...?!

bilde 178
Publisert: 15.03.2008 - kl.14:10 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Retrobriller fra 60-70-tallet! (Ekte!) Takk KB! :-)

bilde 191
Publisert: 15.03.2008 - kl.14:09 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Denne funker for alle!

lørdagsoutfit for røde øyne og oppblåst trynet ett
Her kan du gjemme deg bort/bak/i noe billig og lett tilgjengelig! Ingen vil se hva du skammer deg over! 

Publisert: 15.03.2008 - kl.14:08 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Line Victoria blir snart 25 år.. Her er min ønskeliste!

linevictoriahusby159501g

Siden -jeg- er åpen og ærlig om datoen jeg akte meg ut av mammas vagina (5.april) syns jeg at jeg skal oppfylle ALLES ønsker om å legge ut ønskelisten min. 
Dette er en fullstendig seriøs ønskeliste, selv om jeg ønsker meg litt underfundige ting.

1. En sykkel! en gammel jævel som kanskje er pyntet med fantasifulle farger,klistermerker og maling? Bare fantasien setter grenser, og på finn.no koster en billig rompegnager bare rundt 500 kroner!
2. Pensumbøker til tannlegestudiet! Gjerne en dental-ordbok der jeg kan lære meg fagord og faguttrykk? Jeg elsker sånt!
3. Sonde og speil. (Tannlege-verktøy.) Kanskje litt tidlig å ønske seg diamantborr..? 
4. Cathrineholm-design ting (kopper,boller,askjetter,gryter..) kjøpes på bruktmarkedet under grønlandsbrua, HINT!
5. En personlig kopp. (porselensmaling kjøper du på Pandora Hobby!)
6. En Renault RipCurl bil! :-) 

Alle gaver som er laget med hjertet! T.skjorter, luer, pannebånd, kopper, kort, bilderammer, sånne ting! :-) 


Line Victoria, snart 25 år :-)
Publisert: 14.03.2008 - kl.18:36 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Mari er sesong-muslim.

DSC00061.JPG
Mari er sesong-muslim.
Publisert: 14.03.2008 - kl.10:25 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

mari har også en kristen-sang på hjernen. Hun lærte en da hun var%

Publisert: 14.03.2008 - kl.10:23 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

tok en test om førstehjelp på nettet!

DSC00059.JPG
tok en test om førstehjelp på nettet!
Publisert: 13.03.2008 - kl.17:58 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

hvorfor gjør Kenny en sveis på meg der jeg ser ut som Astrid Anker H

DSC00058.JPG
hvorfor gjør Kenny en sveis på meg der jeg ser ut som Astrid Anker Hansen?!!
Publisert: 13.03.2008 - kl.14:55 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 3 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

vi tester ut frisyren for sending.. Nå er vi snart ferdige!:)

DSC00055.JPG
vi tester ut frisyren for sending.. Nå er vi snart ferdige!:)
Publisert: 13.03.2008 - kl.14:53 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

disse må jeg spise lunsj med,liksom. På lukket avdeling.

DSC00051.JPG
disse må jeg spise lunsj med,liksom. På lukket avdeling.
Publisert: 13.03.2008 - kl.11:46 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Katrine driver å legger ut dritt på siden min! Slutt med det! Fittes

DSC00049.JPG
Katrine driver å legger ut dritt på siden min! Slutt med det! Fitteskrellet!
Publisert: 13.03.2008 - kl.11:39 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

noen gang sett flottere dame eller? Sjekk ut bloggen hennes katriner.blogg%2

Bilde002.jpg
noen gang sett flottere dame eller? Sjekk ut bloggen hennes katriner.blogg.no
Publisert: 13.03.2008 - kl.09:33 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

hverdagsrasisme. Jeg spiser ikke den svarte.

DSC00044.JPG
hverdagsrasisme. Jeg spiser ikke den svarte.
Publisert: 12.03.2008 - kl.23:23 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 3 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

anton Bohrelaahs som har utplassering i frokostquiz denne uken lånte mobilen%2

DSC00041.JPG
anton Bohrelaahs som har utplassering i frokostquiz denne uken lånte mobilen min idag og jeg fant dette bildet etterpå på mobilen min..
Publisert: 12.03.2008 - kl.10:35 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Lille søte kattepusen!?

altmuligbilder 024
Huff, Onkel Karsten må seriøst kutte ned på Lillepus sitt kosthold
Publisert: 11.03.2008 - kl.17:03 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

stylist Tina har virkelig gjort seg flid med sveisen min idag! Plutselig v

DSC00032.JPG
stylist Tina har virkelig gjort seg flid med sveisen min idag! Plutselig var det litt greit med kort hår alikevell..:)
Publisert: 11.03.2008 - kl.09:32 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 3 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Trenger hjelp!

Siden jeg er uten bil denne uken, har jeg bestemt meg for å gjøre det beste ut av det... Jeg skal løpe til jobb! :-) Blir en deilig times jobbetur til jobb ute i det fri, men siden jeg er studiotreningsnarkoman er jeg litt usikker på bekledning i vår skjønne naturs treningsrom! (Oslo by, yeah..!) 

Jeg har Helly Hansen superundertøy (termo dry) samt ordinært ullundertøy. Bør jeg bruke noe det under vanlig treningstøy? Kan jeg bruke de samme løpeskoene på asfalt som jeg bruker på tredemølle? Er det teit å løpe med sekk på ryggen? (Må ha håndklede og skift til etterpå..!) Jeg har skritteller, men hvor i skrittet plasserer jeg den?
Bør jeg bruke refleks? Burde jeg egentlig kjøpt meg sykkel? Burde jeg advare noen?

Line V -trenger svar asap!-
Publisert: 11.03.2008 - kl.00:20 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Det er sånne bilder som dette jeg kan le i timesvis av!!!

altmuligbilder 021

(om ikke jeg har stoppet å le ennå, så gjør jeg det sikekrt ennå...!!)
Publisert: 11.03.2008 - kl.00:09 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

her ligger lørdag.. Ser ut som jeg har blitt skutt ut av klinikkbuksa%

DSC00022.JPG
her ligger lørdag.. Ser ut som jeg har blitt skutt ut av klinikkbuksa før jeg landet i senga!
Publisert: 10.03.2008 - kl.13:29 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Latterkrampe på kontoret...

linevictoriahusby
Fant et morsomt bilde av Katrine og meg. Foto: Morten Bendiksen, Her og Nå.


Jeg og Severin snakker sammen på kontoret.

 

Severin: Noen som vil være med på Storo i lunsjen?

Line Victoria: Jeg kan ikke, men kan jeg sitte på med deg ned til byen?

Severin: Veldig fristende, men nei.

 

Noen som skjønner hvor mye vi lo i etterkant?

Publisert: 10.03.2008 - kl.11:23 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

sending om ti min! Overraskelse!

DSC00751.JPG
sending om ti min! Overraskelse!
Publisert: 10.03.2008 - kl.09:31 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

idag tok jeg buss til jobb, og det er første gangen på 3 år!

DSC00738.JPG
idag tok jeg buss til jobb, og det er første gangen på 3 år!
Publisert: 10.03.2008 - kl.08:11 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hegnar Online har en morsom sak om meg....

Publisert: 10.03.2008 - kl.00:15 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Medisinen har endelig slått inn!!!

dscn0810


Publisert: 09.03.2008 - kl.21:35 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Deler av gjengen på sykestua!

dscn0735
Publisert: 09.03.2008 - kl.21:34 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Axel og Per Magnus (PM)

dscn0788

Axel er forøvrig eksen til Aina mitt hjemme, og jeg møtte disse to helt tilfeldig da jeg var på tissetur i skogen. Mitt kateter og urinpose på stativ glemte jeg dessverre hjemme...
Publisert: 09.03.2008 - kl.21:33 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Dr Husby og navigatør Fykerud

dscn0740
Publisert: 09.03.2008 - kl.21:32 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Et fantastisk bilde!!

dscn0774
Publisert: 09.03.2008 - kl.21:31 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Selvmedisinering!

dscn0758
Jeg hadde røde shotter i sprøytene mine, og det gikk hardt for seg! Fykerud i bakrunn, hun har nemlig sprøyteskrekk!
Publisert: 09.03.2008 - kl.21:30 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Dr Husby og broder Fykerud.

dscn0779

Fykerud sin bror der altså....!
Publisert: 09.03.2008 - kl.21:28 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jobb for dr. Husby! Drita-Rita på tur.

DSC00727.JPG
jobb for dr. Husby! Drita-Rita på tur.
Publisert: 09.03.2008 - kl.00:58 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

en viss lege fryser på beina og Heldige Heidi får oppdraget!

DSC00734.JPG
en viss lege fryser på beina og Heldige Heidi får oppdraget!
Publisert: 08.03.2008 - kl.15:53 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

kald på beina

DSC00730.JPG
kald på beina
Publisert: 08.03.2008 - kl.15:50 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

min første pasient! Per Magnus fra jobben!

DSC00725.JPG
min første pasient! Per Magnus fra jobben!
Publisert: 08.03.2008 - kl.14:43 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

dr.Husby driver selvmedisinering!

DSC00723.JPG
dr.Husby driver selvmedisinering!
Publisert: 08.03.2008 - kl.12:56 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

dr. Husby på oppdrag!

DSC00717.JPG
dr. Husby på oppdrag!
Publisert: 08.03.2008 - kl.12:53 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Har dere sett den nye Clio`en fra Renault!?

theend
De fleste på bloggen her vet at jeg har lagt min elsk på Renault. Og nå har de jaggu hostet opp en surfebil for bølgeglade unge voksne!!! En fantastisk kul bil, om jeg får si det slik!

Men Rip Curl er den første modellen som også har ledninger til å koble ipod-en med i prisen. Clio har tre ulike ledningssett. Du kan koble opp den musikk-kilden du vil. Der har franskmennene forstått noe.

Den ungdommelige Clio-en har et forfinet interiør, fine felger og kule klebemerker. Denne modellvarianten har både ABS bremser og ESP som standard.

Prisen er heller ikke avskrekkende for en slunken lommebok som fremdeles får påfyll av ukepenger fra mor og far...
Og DAMN, den er drita kul!

Denne kommer jeg til å snuse videre på! :-)
Publisert: 08.03.2008 - kl.09:29 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

renault Clio Rip Curl innvendig!

bb49046

Et utrooolig kult interiør! Og dessuten har den alle koblinger integrert med tanke på Mp3, Ipod osv. Her er franskmennene geniale!
Publisert: 08.03.2008 - kl.09:19 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

finn kristian jagge, han ligner utrolig mye på pappa!

DSC00715.JPG
finn kristian jagge, han ligner utrolig mye på pappa!
Publisert: 07.03.2008 - kl.23:08 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Informasjon fra Dr. Husby

Kjære venner!

 

Siden jeg nå har endt min 5 års utdannelse og nå er i turnus som lege, tar jeg selvsagt på meg ansvaret å stille som lege for "Team 24hours Fylla" som drar opp i Holmenkollen på lørdag. Jeg vil være behjelpelig med det som trengs på disse turene, og selvsagt ta ekstra godt hånd om den som så oftest virkelig trenger det, Fykerud.

 

Dermed trenger vi ikke være redd for helsa når vi drar opp, da egen team-Lege vil være på pletten til enhver tid.

 

Håper selvsagt dere vil benytte dere av anledningen til å grine dere til noen litt shædy resepter, få behandling for skader og sykdommer dere har oppdaget i det siste, og ikke minst få en rektal undersøkelse når vi først er i gang. (Rikshospitalet er litt strenge med å la meg få slike oppdrag i turnusen, da spesielt etter at jeg var litt uheldig med en pasient forrige uke og forårsaket totalruptur. (det er når man revner fra rasshøllet til fitta, som regel skjer dette under fødsel, men i mitt tilfelle forårsaket jeg dette på en pasient da jeg skulle undersøke mandlene i forbindelse med en halsbetennelse.) Dette er forøvrig noe jeg ikke vil gå nærmere inn på, da dette var like opprivende (heldig ordvalg..) for meg som for min pasient.

 

Forøvrig ønsker jeg nye pasienter (og pasigutter) velkommen til min mobile klinikk som vil være operativ under Holmenkollrennet, og med pasientinnskrivning på Majorstua T-banestasjon klokken 11.00. Pasienter som blir behandlet vil bli utskrevet en gang utover søndags morgen. Da med påfølgende bakrus det dessverre ikke finnes medisin mot. 

 

Med vennlig hilsen Dr. Husby

Publisert: 06.03.2008 - kl.17:53 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

jeg og Tessi går tur, min tannlege Kristin sin boxer-valp:)

DSC00019.JPG
jeg og Tessi går tur, min tannlege Kristin sin boxer-valp:)
Publisert: 06.03.2008 - kl.14:13 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

"Fra bimbo til belest på 10 sekunder"

linevsexypose1

Morten knipset noen morsomme bilder i resepsjonen til Rubicon forrige uke, og jeg benyttet anledningen til å knabbe brillene til Mari og posère på værste bimbo-style! 
Publisert: 06.03.2008 - kl.11:53 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Fant dette bildet da jeg kikket på gamle sommerbilder!

n6783900116026156021

Dette er fra Færderseilasen, og Kapein Husby var i full vigør!!! Anders og Heidi snuser på alkoholen..
Publisert: 05.03.2008 - kl.19:34 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Begynt på vårpussen, jeg!

dscn0704

Snart sommer og seilervær! Var å så etter seilbåten min idag, og den holdt seg så fint atte! :-)  Værre med seilbåten som lå ved siden av, den hadde veltet under stormen og hadde millionskade... huffehuff!  Min trygge yacht holder susen! :-) Tilogmed når den står på land!!!
Publisert: 05.03.2008 - kl.19:31 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

gjorde det litt hyggelig på badet i båten min, jeg:)

DSC00016.JPG
gjorde det litt hyggelig på badet i båten min, jeg:)
Publisert: 05.03.2008 - kl.12:28 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

pappa! Jeg måtte kjøpe byggvarmer til seilbåten for å få opp tempr

DSC00015.JPG
pappa! Jeg måtte kjøpe byggvarmer til seilbåten for å få opp tempraturen her, den har termostat, men kan jeg la den gå når jeg ikke er i båten? Eller er det dumt? Hva gjør de andre båtene? Mange i havna som er tilkoblet landstrøm, har de også byggvarmer som durer og går hele vinteren?
Publisert: 05.03.2008 - kl.11:31 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Magiske Mari er et kvart århundre idag!

linemari8

Du veit liksom hun på skolen som alle guttene er forelsket i? Hun som alltid har de kuleste klærna, alltid er snill mot "feilvaren" på skolen, hun som hvis hun smiler til deg så er hele dagen reddet og hun som er venn med alle!? Hun som alltid vet hva hun skal si til enhver tid, og hun som kommer med de kvikke kommentarene?! Hun som alle vet hvem er og vet hvem alle er?  Hun som gir deg kleenex når du har mensen og tamponger når du gråter? Hun som bare veiver med hendene og sier "..det går heeeelt fint, jeg har ikke finkjolen på!!" når du har spydd i fanget hennes? Og hun som sier "vi har alle vært der..." når noen forteller at de har pult en fremmed i rullestol på en dass på danskebåten?!     Det er Mari det. Verdens beste jente:-) Og nå er hu jaggu blitt 25 år også!
Gratulerer med dagen, jenta mi! 
Publisert: 03.03.2008 - kl.21:03 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Nok et medlem av den beryktede SkinnJakke-mafiaen har blitt rekruttert!

dscn0671

Mafioso Øystein og hans nyvervede gjengmedlem, Line Victoria.
Publisert: 03.03.2008 - kl.20:45 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

I et lystig lag på Dattera Til Hagen

dscn0667
Katrine og Øystein; en del av den berømte SJ-gjengen. (SkinnJakke-gjengen). Opererer aktivt i nattens mulme og slår allerhelst til som et lynnedslag på Grønland natterstid. 
Publisert: 03.03.2008 - kl.20:43 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

leser bok på toget på vei til tønsberg! Noen som har lest denne?

DSC00013.JPG
leser bok på toget på vei til tønsberg! Noen som har lest denne?
Publisert: 03.03.2008 - kl.09:47 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg har funnet ut et par ting med kroppen min jeg gjerne vil vise dere!

video:film 8


Kroppen har mange underfundige ting, og jeg vil gjerne dele noen av mine kroppslige rariteter med dere. Beklager alt pjattet innimellom, men det er jo sånn jeg er, det! :-) Hva kan dere gjøre med kroppen deres som er litt uvanlig?


Line Victoria, søndagsmodus, den usminkede sannhet!
Publisert: 02.03.2008 - kl.14:48 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 16 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg trenger ikke porno-kanaler på tv'n min lørdagskveld. Jeg har disco

DSC00001.JPG
jeg trenger ikke porno-kanaler på tv'n min lørdagskveld. Jeg har discovery og de viser bilprogrammer i hele kveld! Noen som ser hva slags bil de tester idag? Herlig! Deilig! Grunn til å holde sofaen i kveld!
Publisert: 01.03.2008 - kl.23:39 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg fant dette bildet på mobilen min, men jeg skjønner ikke helt hvorf

DSC00620.JPG
jeg fant dette bildet på mobilen min, men jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg står med en stekespade i hånden, på kjøkkenet til mamma og pappa, forrige helg rundt klokken 03 om natten! Og enda morsommere, mamma står i bakrunnen?!!?
Publisert: 01.03.2008 - kl.21:58 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits