mars 2009

Jan Thomas kan ikke......være dårligere enn meg, vel?!

Husby`er i slaget. Hvem er best? Hvem sin sang danser du helst til (hvis du MÅTTE!)

Line Victoria (tidl. tullevokalist)
Publisert: 31.03.2009 - kl.12:52 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 35 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Det er ikke alle bilder som burde se dagens lys.

dscn1139

Jeg bryr meg egentlig fint lite om hva slags bilder jeg legger ut av meg selv, såfremt det ikke inneholder nakenhet eller noe. Sånn til mitt forsvar så finnes det ca 100 stygge bilder av meg selv, for hvert ene fine bilde jeg har sett av meg selv. Og siden ingen av mine kollegaer ser ut som de kommer til å bli henrykte over denne bildepostingen, så er vi hvertfall 3 stykker som kom dårlig ut av denne fotoshooten. Per Magnus (PM), meg, og Line Kristiansen, fra fredagens innvielse av sofaen på kontoret.

Det ser forøvrig ut som noen utfører et BAKFITTE-ANGREP på meg.. 
(tjihii, jeg har lært et nytt ord!)

Line Victoria

Publisert: 30.03.2009 - kl.20:16 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

hyggelig å være nede på Tv 2, de har nemlig bilde av meg på gu

30032009266.jpg
hyggelig å være nede på Tv 2, de har nemlig bilde av meg på guttedassen...(!)
Publisert: 30.03.2009 - kl.13:58 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 8 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

En fjortiss sine bekjennelser!

Jeg var fjortiss for ca 10 år siden, noe som kjennes ut som et helt liv siden. Jeg elsker å besøke 14iss-blogger og å overhøre "siste nytt" bakerst i bussen.

Nesten alle 14isser i Oslo er klin like. Brunkreminnsmurte, platinablonde med håret stylet i beste tupert 80-tallshanekam bakover med trange bukser og kemboschwære narkisboblejakker. De kaller det "Bogstadveien-outfitten".

Idag overhørte jeg en intressant samtale på trikken. Tre jenter i dette kostymet satt bakerst og snakket om helgen som var. De snakket om Filip som hadde fingra Guro og Jeanette som hadde rota med tre fyrer på samme kveld. Jentene la ikke merke til at jeg fniste litt, fordi jeg kjente meg så godt igjen fra min egen fjortisperiode.
Den ene jenta fortalte sine venninner at hun hadde petta ("-jøss, bruker de fagutrykket også", tenkte jeg. I`m impressed!) med Karsten fra en eller annen vestkantskole, og at de hadde holdt på i senga til venninnas foreldre på hjemme alene-festen.
"Plutselig snudde han meg rundt og tok meg i bakfitta, asså!!" fortalte den unge fjortissen sine venninner.
Jeg med mine 25 (snart 26) år på baken satt som et tent og sjokkert lys/flamme. Jeg trodde ikke mine egne ører! BAKFITTA? Dette var mer enn mine ører trengte å høre. Jeg trodde jeg hadde hørt alt. Jeg innså der og da at det er LENGE siden jeg var 14iss. Og det er jeg veldig,veldig glad for.

Sjokkert hilsen fra en gammel dame på trikken; Line Victoria 

1990

Mine 14iss-favoritter.. Noen som husker? Noen som bruker noe av dette ennå?
Publisert: 30.03.2009 - kl.11:00 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 62 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

JEG MANGLER EN TANN!!!!!

ooh, helga er over!

Nesten ihvertfall..

 

Mandager er geniale dager å starte et nytt og bedre liv på. Hvertfall med tanke på all øl`en jeg har drukket, cookies, smågodt, sushi, gulrotkake osv,osv i helgen.

Fredag var det innvielse av den nye sofaen på kontoret, og det var utrolig hyggelig! Jeg klarte å glemme igjen kameraet mitt på kontoret også, så eneste bilde jeg har fra kvelden er et som Line tok i mongotaxien på vei ned til Mon(g)o.

En øl senere var jeg hjemme.

 

Eneste jeg gjorde på lørdag var å gå ned bestille sushi, kjøpe brus og litt søtsaker, så var det sofaen igjen. Nå sitter/ligger jeg å spiser rester av utskeielsene mine. 

 

Jeg gleder meg til i morgen, for jeg skal dra å se på Nintendo Wii. Jeg har så lyst på det, men det koster jo mange gullmynter, så jeg tenkte jeg skulle teste det ut hos noen bekjente for å se om det er noe for meg. 

 

Er det noen som trener til nintendo wii? Hva syns dere om det? Funker det?

Og en annen ting; kan man bruke den som dvd-spiller også?

 

Her er det ene bildet fra fredagen jeg fant. Legg merke til min manglende tann. Jeg har prøvd å skjule den i nen måneder nå, men akk. Heldigvis blir glippen mindre og mindre for hver dag som går!

 

10477121238197460671

Blondinene på tur :-)

Publisert: 29.03.2009 - kl.13:10 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 22 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

HAHA, dette er det BESTE jeg noengang har sett!!

23900951238085040884t20023900951238085013926t2001

Fy flate, jeg ler og griner om hverandre!

 

Karen (min favorittblogger, skal vite!)   magenta.blogg.no har laget denne bildecollage``n (er det det det heter?!) til meg!

 

Jobbet med "Toyota - Hot Toy, aah" i hele dag, dette blir fantastisk!

Skal selvsagt gi dere full oppdatering underveis! :-)

 

Forresten så har jeg fått sånn statistikk som viser nøyaktig hvor i landet titterene er fra, og det er morsomt å se at jeg har tittere bra både Lima i Peru og Karlstad i Sverige! Og en fra Budapest var innom idag, også hehehe!! 

 

Kan dere ikke gi dere til kjenne da? Hvem er du, hva jobber du med, blogger du selv? Og hvis du aldri før har lagt igjen kommentar på bloggen min, så syns jeg du benytte anledningen nå! Jomfrumelding, hehe! :-)

 

Og pappa, jeg ser en rød prikk på statestikkartet mitt ute i Nordsjøen, men du har aldri lagt igjen spor her.. Syns du bør innrømme at du er innom bloggen min hver dag...;-)

 

Line Victoria

Publisert: 26.03.2009 - kl.18:34 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 88 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Videoblogg med et lite raseribrudd...Jeg har dessverre ikke klart å lære meg å redigere, så mitt lille raseribrudd ble med...
Publisert: 25.03.2009 - kl.13:16 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 37 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Pimpin`my own ride!!

Ok. Nå er jeg helt blodseriøs igjen.

Den neste uken skal jeg lage et prosjekt. Rett og slett fordi jeg er lei av hvordan tingenes tilstand er akkurat nå, og jeg trenger en forandring. Det er dessverre lite rom for forbedring og forandring hos meg, så jeg tenkte det skulle gå utover bilen min istede.

Jeg skal lage en Barbiebil!!!!

Den blir kanskje ikke like feit som Paris Hilton sin Bentley, men jeg skal gjøre et forsøk. På 10 dager skal min bil pimpes til en ugjennkjennelig doning, men jeg trenger deres hjelp! Har dere tips og låd til hvordan jeg skal pimpe gubbebilen jeg kjører rundt i?

Det eneste jeg er sikker på et fargen. Den skal lakkeres i samme rosafarge som Paris sin Bentley. Kjenner DU en dyktig billakkerer som vil ta på seg oppdraget? mail meg eller gi meg en kommentar; post@linevictoria.no

Den som vinner logo-konkurransen jeg har dratt igang skal få hederen sin ved at jeg får den logoen vinneren har laget klisteret på min nylakkerte rosa bil.

Her er altså det jeg trenger hjelp til:
1. Hvem kan lakkere bilen min rosa? Hvordan gjør man det? Noen forslag til flinke folk? Pris?
2. Hva annet kan jeg kjøpe/stæsje bilen med for å få den så uberkul som mulig?
3. Har DU husket å sende inn logoforslag? (logoen er: linevictoria.no )
4. Er du god på photoshop? Klarer du å gjøre denne bilen under rosa på et bilde, så jeg bare får et inntrykk? Legg ut på bloggen, legg link i kommentarfeltet  og jeg sjekker ut..


ei906l98b


paris hiltons pink bentley picture
Jeg SKAL ha bilen klar til burdagen min! Og dere skal få følge arbeidet gjennom videoblogg og blogg generelt! 
Jeg gleder meg, gjør du?

Prosjekt "Pimping my own ride", har startet!

(Unnskyld, Pappa...)


Publisert: 24.03.2009 - kl.23:02 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 21 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Få beina ned på bakken, Ida!

"Paradise" Ida; Se å få de høytsvevende beina dine ned på bakken`a!!

 

Jeg har ikke Tv 3 og ser derfor ikke på Paradise Hotel. Men jeg ser og hører at andre snakker/skriver om det.Må nesten skyte inn en surfitte-kommentar, jeg også.

 

I VG nett kan man lese at ida vil ha intervjuhonorar for å kommentere saker den noe for tiden underernærte pressen skriver om.

 

Hentet fra Vg-nett:     Ida vil ikke uttale seg med mindre hun får betalt.


- Hvis det gjelder intervju, så vil jeg ha en kompensasjon, skriver Ida i en tekstmelding til VG Nett.

- VG Nett betaler ikke for intervjuer.

- Ok, men da er det ingen vits i å ringe meg. Beklager, svarer Ida på SMS.

 

Det er en skikk og bruk blandt de som blir skrevet om at man kommenterer gjerne rykter og lignende HELT GRATIS! Verken Pia Haraldsen, Linn Skåber eller Anne Kat Hærland ber om kompensasjon for å gi kommentarer. I noen tillfeller får kjendiser tipshonoraret hvis de tipser om seg selv og/eller et honorar for å stille opp på saker. (Og med det menes at man gjør sånn "hjemme hos"-reportasjer eller lignende. Altså hvis personen må sette av masse tid med journalisten, og det går utover inntekten/vanlig jobb)

 

Man får ikke betalt for å gi kommentarer, got damn! Hvis det er så viktig for deg å ikke svare så sier du "-ingen kommentar"! Man ber ikke om penger! GUUD, så flaut!

 

...men i lys av tidligere saker på denne Ida at hun gikk til anskaffelse av nye silikonpatter like før hun troppet opp på det billige (dog underholdnende for oss som ikke tør!) programmet, så er det vel en eller annen regning på rundt 30.000 kroner som snart går til inkasso, kan det virke som.

 

Rart at du skal selge dine kommentarer så dyrt til Vg Nett, når alt annet med deg virker så ... nei, jeg skal ikke si det!

 

Ha en fin dag!

 

 

 

1237473565685682

 

Tv3 viste sexen til Ida og Rune i Paradise Hotel, og det var i den anledning Ida bad om kompensasjon fra den stakkars blakke VgNett-journalisten da han bad om en kommentar.

 

Hun skal ha betalt for å gi en kommentar, men å pule på TV gjør hun forøvrig gratis! 

Publisert: 24.03.2009 - kl.20:00 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 61 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Vil du ha meg med på ditt lag?


Kan jeg få spille på ditt lag? Jeg er en sånn jente som alltid ble valgt sist i gymmen på barne og ungdomsskolen, men nå tror jeg at jeg har samlet nok mot til å skrive dette innlegget...

 

Jeg har så INNMARI lyst til å begynne meg lagsport!

Cheerleading, badminton og innebandy er favoritten, men jeg er med på mye annet også!

 

Og jeg er helt seriøs.. Syns det er så kjedelig å leke hamster i løpehjul på JIMU til tider, også trenger jeg et liten utskiftning av venner, høhø..

Helst må det være i Oslo, jeg er ledig på ettermiddagene og kveldene så langt det lar seg gjøre. Jeg har bil, så jeg kan kjøre bittelitt for å komme meg dit også! :-)

 

Har du noen forslag? Kanskje du spiller på et lag som trenger en ny medspiller?

 

Skriv i kommentarfeltet/ legg ved link/ eller send meg en mail på 

post@linevictoria.no

 

Jeg gleder meg!!!

 

PS: Legger ved en link der en annen Tv 2 - programleder prøvde seg som isdanser. Vil påpeke at det er sterke scener.

Publisert: 23.03.2009 - kl.21:13 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 28 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

hjelp, hva har skjedd med kaka mi?? Jeg lager gulrotkake, men det gu

23032009251.jpg
hjelp, hva har skjedd med kaka mi?? Jeg lager gulrotkake, men det gule fyllet på toppen smeltet når jeg tok den på kaka...!? Nå ser det ut som smørsaus? WHY? Den smakte, men jeg kan jo ikke gi Lasse en beta av dette? (lånte ingridienser av han, og lovte han en beta av meg.. Jeg mener av kaka..!)
Publisert: 23.03.2009 - kl.19:51 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 22 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Tatt av halve tannreguleringen!!!

Glemte å fortelle dere en ting!

På fredag var jeg hos tannlegen, og hun bestemte seg for å fjerne reguleringen i underkjeven! Så nå har jeg ikke de forbaskede klossene nede (bak) lenger, noe som gjør det bittelitt lettere å snakke! Det var en veldig merkelig følelse, kjentes ut som noe manglet.. !
Så strammet vi reguleringen i overkjeven, og siden tennene mine flytter seg så kjapt, så våknet jeg opp på lørdag morgen med et mellomrom jeg ALDRI har sett før! På siden, se på bildet:-)

Dro ned der igjen idag, for å hente en sånn skinne som jeg skal sove med om natten til underkjeven (så ikke tennene vandrer tilbake..!) og for å rette opp mellomrommet. Vi stramma skikkelig til med både ståltråd og pc (gummistrikk) slik at glippen i overkjeven forvinner i løpet av et par dager. Men det betyr at jeg ikke kan gjøre narr av folk med mellomrom mellom tennene de nærmeste dagene...:-(

Jeg gleder med SÅÅ til reguleringen oppe skal av også, har jo hatt det i snart tre år, fjernet massevis av tenner jeg hadde til overs, samt reperasjoner av fyllinger min skoletannlege har driti seg ut på. 
(Mentaliteten til min skoletannlege var: "Line, her kommer du til å få hull når du blir voksen, så jeg bare borrer opp og fyller igjen med amalgan, først som sist jeg!!"
Sannheten er jo at jeg verken hadde hull eller ble voksen, og amalgan ble forbudt for noen år siden..

Angrer noe jææævlig på at jeg ikke fullførte tannlege-studiene nå, forresten. Jeg hadde hatt min siste eksamen i mai dette året, og ferdig utdannet tannlege denne sommeren... sukk..   Men det er aldri for sent, som de sier! ;-)

bilde 106

Sorry for at det ble litt store bilder, men blogg.no er ikke helt stabile idag, tror jeg...!?
Her kan du se - ingen klosser bak tennene lenger! Jippi!!


bilde 108
Men plutselig dukket det opp et mellomrom jeg aldri har hatt før.. Jeg benyttet sjansen til å bruke en sånn bitteliten kost å pusse skkkelig godt mellom, før glippen trekker seg sammen igjen..Publisert: 23.03.2009 - kl.16:38 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 28 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Nå skal Scrat svare deg på alt du lurer på! Orakelet Scrat!

bilde 85

bilde 83
dagens outfit: Nøttebrun pels noen små barn i Indonesia har sydd.

Hei, Hei! Det er jeg som er Scrat! Husdyret til Line Victoria! 
Benytter anledningen til å fortelle dere at siden Line V er på trening så kan dere få den hele og fulle sannheten av meg, mens hun er borte.

Jeg kan fortelle deg alt Line Victoria ikke tør å svare på eller innrømme, og for å gi dere en liten forsmak på hvor illojal jeg er så kan jeg fortelle deg at hun IKKE per dags dato veier 62,5 kg, men 64 kg på sokkelessen.

Dessuten har hun hairextations, grønne fargelinser og et elendig kosthold etter klokken 20.00. Hun har skjeldent/aldri mannlig besøk, og hvis det skulle være en eller annen stakkar som har forvillet seg inn i leiligheten hennes så er det fordi han skal fikse noe/bygge noe eller har med seg mat. Da er ikke Line V vanskelig å be.

Utover det så lover jeg å svare dønn ærlig på ALLE spørsmålene som skulle ramle inn her i kveld.

Ha en nøttedeilig dag videre. 

Deres Scrat 4 evah!


Publisert: 22.03.2009 - kl.14:40 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 55 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

En liten oppklaring til forrige innlegg. Føl deg fri til å diskutere på et normalt, voksent nivå.

Postet av: Iselin
Er du klar over hvor godt det er når du har fått til noe bra? Helene Rask er fornøyd med seg selv og kroppen sin! Det er et stort forbilde. Jeg er sikker på at 90% av norges befolkning (jenter) har lyst til å stå forran et kamera halvnaken å få høre: " Så utrolig pent bilde, jeg forguder kroppen din!". Jeg vet ikke hva som selger mest av FHM og frokostquiz jeg? Ja, også det at hun fjernet silikonpuppene. Dem dama blir bare bedre og bedre :)Kjære Iselin:

Det er stor forskjell på Helene Rask og meg. Hun er en av Norges beste forbilder innenfor glamourbransjen, det er jeg helt enig. Lene Alexandra og Aylar likeså. Men det finnes dessverre altfor mange skrekkeksempler på såkalte glamourmodeller som dessverre har en bedriten innstilling.
Hadde jeg vært 14 år og besøkt en wannabe-glamourmodells blogg, og kunne lese at man må trene mest mulig, spise minst mulig og jo større silikonpupper- jo bedre hadde jeg blitt knust.
Jeg har blitt skremt av noen "glamourmodellers" innstillinger, og jeg mener oppriktig at de er til skade for unge jenter.

At Helene Rask, Lene A og Aylar er gode forbilder er det ingen tvil om.De er flotte jenter alle tre, og ikke minst VET de at de er forbilder for andre og derfor er de forsiktige med hva de utstråler. Jeg har selv opplevd å bli kalt "dvask" av en wannabe-glamourmodell, og ble mildt talt sjokkert over at et menneske som har en fanskare i 14-18 års alderen kan finne på å si slikt. Flaks for meg tar jeg meg ikke nær av det, men hva med de unge jentene som gjør det?!

Jeg har ved flere anledninger vært i samtaler med FHM om å stille opp. Dette er selvsagt utrolig hyggelig, og ikke minst et kjempehyggelig tilbud. Men på en annen side så står det ikke i samsvar til verken min jobb eller personlighet å vise seg fra en sexy side i et (vel respektert) herreblad.

Min ambisjon er ikke å være sexy på forsiden av et herreblad, jeg har andre ambisjoner. Og kanskje det valget gjør at jeg ikke gjør noe drastisk karrierehopp med det første, men til syvende og sist ville jeg angret meg hvis det hadde vært slik at jeg om jeg fikk et bedre jobbtilbud i tv hvis jeg viste meg halvnaken i et blad, da hadde det ikke vært mine kvaliteter som programleder som gjorde utslaget men mine to store fordeler.

Jeg har for tiden en god jobb med en grei lønn, og i den jobben for jeg beholde klærne på!

Det er bare 4 stykker i Norge som har gjort suksess av å kle av seg. Aylar, Helene, Triana og Lene Alexandra. Og gud VET hvor mange som har prøvd å gjøre det samme men misslykkes! Pr. dags dato er det over 20 000 "glamourmodeller" i Norge, hvor mange av de kan du med hånden på hjertet si har gjort suksess? (Og med suksess mener jeg på nivå med den nevnte firer-banden.) Et fåtall (under 5 stk) livnærer seg på glamourmodellyrket, da de fleste har en jobb ved siden av.

Jeg håper jeg slipper å spille på sex for å bli anerkjent for det jeg gjør, jeg er rett og slett ikke typen. Og om jeg feiler i mitt nåværende yrke, så slipper jeg hvetfall å bli husket som "hun som bretta seg ut i håp om at det kom til å hjelpe på karrieren". DA snakker vi stor fallhøyde!!!

Tilslutt vil jeg få understreke at jeg syns Helene, Aylar, Lene A og Triana er gode forbilder for unge jenter. De har nemlig bevist at de lærer av sine feil, og er ikke redd for å innrømme at de har gjort dårlige karrierevalg i livet. Slikt står det respekt av!
Publisert: 22.03.2009 - kl.13:07 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 24 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Header/Logokonkurranse?!

Headerkonkurranse?! Eller er du drita bra på å lage logo?? Logokonkurranse!

 

Jeg vet ikke helt hva jeg begir meg ut på nå, men jeg har hatt samme header/design siden jeg begynte i Frokostquiz. Jeg har ikke tenkt til å slutte i frokostquiz eller noe sånt, men jeg føler vel noenganger at bloggen min ikke samsvarer med jobben min i Tv 2. 

 

Det jeg egentlig prøver å si er vel at sjefene mine (Torp og Aksevoll) ikke alltid går god for mye av dritten jeg legger ut, så ved å lage et nytt design/header/logo-whatever kan man kanskje skille mer mellom Line Victoria og Line Victoria på Frokostquiz.

 

Siden jeg snart dukker opp i et tv-program på kveldstid på Tv 2 også, (du hørte det først her!!!) så kunne jo tiden vært inne for å lage et design som ikke nødvendigvis bare er FQ-design, men alikevell i kjent TV 2 stil. Siden jeg er så glad i 2`ern mener jeg...! :-)

 

Jeg har som sagt ikke pepling på hva jeg begir meg ut på, og aner ikke om koder og html-shit og slikt, eneste jeg vil at bloggen min skal inneholde er:

 

-Et litt pent, retusjert bilde av meg 

-Bloggadressen min; www.linevictoria.no

-Gjerne en kul logo; er du god på det? logoen er da hjemmeside-adressen min; linevictoria.no

-Tv 2 - tallet 

-Noe annet du syns bør med i designet?

 

Logokonkurransen og headerkonkurransen kan godt være to forskjellige konkurranser, jeg har to digge goodie-bagger bort. 

 

Og kanskje du plutselig ser en bil med den logoen du har laget i nærmeste fremtid..?! :-)

 

Du vil selvsagt få heder, ære og berømmelse i tillegg til en hyggelig overraskelse :-)

 

Send forslag til 

post@linevictoria.no

 

Løkka te! :-)   LV

 

3deb95aeedbb71bb875184b90bdbdcfa

 

 

Publisert: 21.03.2009 - kl.14:33 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 17 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

MÅÅ bare kommentere denne dumme kommentaren!

Postet av: lisa Du hadde jo passet rett inn i glamorjentene. Nå som du plutselig er superskinny og fått langt blondt hår! Mangler bare nye pupper nå,så kan du jo melde deg på rask-skolen neste år. Hørte forresten at eksen din brått har kommet ut av skapet og innrømmet at han er homofil. Kansje det var det som gjorde at du måtte ta av noen kg,ettersom du var så lite kvinnelig før mener jeg...... 20.mar.2009 @ 13:02 

Jeg bare MÅ kommentere denne! 

Superskinny: Nuvel. Litt lettere, men ikke akkurat superskinny. Langt blondt hår har jeg alltid hatt. Har ikke spesielt lyst til å bli med på Rask skolen, skjønte du ingenting av det jeg skrev i innlegget, kjære deg? "Eksen min brått kom ut av skapet"... Veldig søtt, men jeg har aldri vært sammen med Sturla Berg Johansen! Det er en annen mørk komiker på Tv 2 jeg har delt spytt med. Ikke spesielt oppdatert der heller altså? Det var mange grunner til at jeg begynte og trene og gikk ned i vekt, men ikke for å bli mer kvinnelig. Ærlig talt, Lisa. Dette er veldig flaut på dine vegne. Det er godt for deg at du er "anonym" for hvis jeg skjønner godt at du ikke vil stå for det du skriver! Ha en topp dag, alle andre som ikke sto opp med feil bein!
Publisert: 20.03.2009 - kl.18:27 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 42 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Glamourjentene vs Tangerudbakken borettslagVed nærmere øyensyn er det bare en ting som skiller Glamourjentene og beboerene i Tangenrudbakken borettslag.
Et kromosom.

Jeg er tv-slave og sluker alt av realitydokumentarer på tv. Hvertfall i de programmene det er lov til å trekke på smilebåndet av de jordnære, ærlige og søte tingene. Jeg snakker ikke om Glamourjentene nå, nei.

Kjærlighet, forelskelse,oppmerksomhet, slanking, sport, fest, intressante personligheter og vennskap er alle fellesnevnere for disse to programmene. Men det er en bitteliten ting som utgjør forskjellen. Beboerene i Tangerudbakken er utviklingshemmede.

Nå vil vel de fleste mene at noen av jentene i stallen til Helene Rask kanskje kunne fått underskrevne papirer på "moderat utviklingshemmet". Man trenger ca 60 i IQ for å åpne en dør, og det tror jeg Kine Charlotte gjorde i forrige episode. Til gjengjeld fikk hun den midt i trynet.Jeg ville heller vært en del av Tangerudbakken Borettslag enn Rask Models!

Disse usedvanlig sjarmerende, livsglade og muntre beboerene gjør tv-stunden min langt hyggeligere enn silikonpupper, grining og smakløse fotoshoots.

I Tangerudbakken består dietten til Hans av wienerbrød i smug, og Cecilie tar "ringe-piggen" på sin store kjærlighet Hans for å få hans oppmerksomhet.
I Glamourjentene består dietten av vann og sminke, og Helene Rask ringer Se og Hør for å få oppmerksomhet når typen har pigga.(OBS,OBS avansert ordspill)

Det er alltid sånne tester på netter der det står "Hvem er du i f.eks. Frusterte Fruer?".
Jeg fant ikke noen test på nettet som fortalte meg hvem jeg eventuelt er i Tangerudbakken borettslag.
Men jeg er en Cecilie. Venninna mi er en Hans.
Til syvende og sist så kjenner jeg meg igjen mye bedre i Tangerudbakkens beboere enn i Glamourjentene.

Jeg tror jeg skal melde meg på Tangerudbakken Borettslag neste sesong. Verdens fineste borettslag!

Har du ikke sett det? Se det her!  http://webtv.maxdome.no/main.aspx?level=tangerudEller på TvNorge mandager klokken 20.30  


glamourjentenetangerudbakken


OBS, VIKTIG!:  Tangerudbakkens borettslag er de på bildet nederst.

Publisert: 20.03.2009 - kl.12:48 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 31 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

"Dagens Outfit:" Jeg driter i hva du har på deg!!

Jeg bare simpelthen ELSKER sånne "Dagens Outfit-bilde". For alle tar den samme poseringen, og som regel gjennomskuer jeg de fleste når jeg ser at det er tatt en haug med bilder en ettermiddag man har good hairday. (seriøst; hvem prøver du å lure når du har samme frisyren, samme bakrunnen, samme sminken osv dag etter dag, men klærne endrer seg...!) Dessuten tror jeg ikke "dagens outfit"-bloggerne går ut av huset som en klovn, jeg er bombesikker på at de toner det litt ned når de går ut av døra.

Men poseringen er alltid den samme, uansett hvilken blogg man er innom, uansett hvor gammel/ung bloggeren er. her har jeg hermet!19032009243

Later som jeg er fullt opptatt av alt annet enn å posere!! Hånda i håret, "-Hvem var det som ropte på meg??"-blikket!

19032009244

Bare halve hodet, jeg er ikke SÅÅ pr-kåt, er jeg vel? Litt sånn "tilfeldig snapshot".


19032009245
Veldig opptatt. Trutemunn. Og når jeg bøyer meg frem med armene slik ser jeg ut som jeg er superskinny med kragebeina stikkende ut. Og den store baggen er selvsagt "to cool for school."

PS: Da jeg gikk ut av døra hjemme tonet jeg selvsagt anntrekket ned ved å ta av meg den supertrendy millitærhjelmen. Jeg skulle bare late som jeg er så genuint intressert i å skille meg ut og "HA MIN EGEN KLESSTIL!!!" (Yeah, right.)

PS: Bildene er ikke retusjert/redigert, slik de fleste "dagens outfit"-bloggere gjør. Det hadde jeg rett og slett ikke ork til. Det var slitsomt nok å skrive dette innlegget.

Line Victoria


Publisert: 19.03.2009 - kl.13:51 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 86 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Svar på spørsmål!

Svar på spørmål som har dukket opp:

Bernard Florentin - klokka jeg ønsker meg fant jeg på http://www.asecogull.no/ , og tror jammen jeg kommer til å kjøpe meg den uansett. Klokker kan man ikke ha for mange av, det blir litt som et smykke. Dessuten er den ikke sånn juggel-aktig som mange andre klokker på markedet, syns det er litt viktig, jeg.

den rosa pc`en ønsker jeg meg bare fordi ingen av vennene mine har råd til å gi meg en Mac i bursdagsgave, så det blir å fire litt på kravene.. Skal jeg først ha en PC så skal den være rekerosa. "Once you go Mac, you`d never go back."

Jeg fikk min første burdagsgave idag, av Richard. Skal blogge bilde av det etterpå! Han traff BLINK!! :-) Og det til tross for at jeg aldri har møtt Richard! :-)

Det heter visst FANAkofte, ja! Takk! hvor kan man bestille en bestemor som strikker? Eller finnes det strikkestuer jeg kan bestille på?

Jeg har fått bil til burdagen før. Jeg tror ikke jeg får det igjen. det var kanskje litt overilt! Jeg høres ut som en borskjemt dritt når jeg sier at jeg ønsker meg det. Mern ærlig talt, folkens; det er jo lov å ØNSKE seg det?

PAPPA: Hvis jeg får Suzuki SJ så kan Ivar få bilen min! eehh..Det er lov å prøve seg. Pappa vet at det er han som må ligge under rustholken å mekke når det trengs. :-)

Line Victoria
Publisert: 16.03.2009 - kl.14:54 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 23 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ble intervjuet av Side2 om mine treningsrutiner :-)(SIDE2): Line Victoria Husby leder TV-programmet «Forkostquiz» på TV 2. Her er hennes svar på vår treningsserie «11 svette»:

1. Hva er din favorittrening?

- Favorittøvelsen er utvilsomt å strekke ut, som for eksempel når jeg strekker meg ut etter skåla med smågodt, eller strekker meg ut etter fjernkontrollen. Men siden dette har skuffende lite effekt på formen, må jeg her velge å si at min favorittaktivitet er seiling. Jeg liker ikke å svette så mye, eller få «hold» eller sting som de sier i Oslo, så jeg liker powerwalk på tredemølla. Føler meg som et hamster i løpehjul egentlig. Sigrid Bonde Tusvik og jeg syns det er ganske god trening å bo på Grønland i Oslo. Vi går ikke hjem fra byen, vi løper!

2. Hvilken kropp ser du opp til?

- Jeg syns Tone Damli Aaberges kropp er dritlekker. Hun har et sunt og fornuftig kosthold, og hun trener ofte. Jeg har noen ganger drømt om å dyppe henne i en god honning og sjokolade marinade og rulle henne i frityrgryta noen timers tid. Jeg er sikker på at hun hadde vært et sunt måltid like fullt.

3. Pinligste treningsøyeblikk?

- Mange. Noen av de mest pinlige skyldes at buksestrikken i disse moderne treningsbuksene ikke er kraftige nok til å holde en litt velvoksen 80gb iPod. Det igjen medfører at jeg ved noen anledninger har vist fram mer enn bare treningsinnsats til mine treningsvenner på gym-en.

4. Beste treningsøyeblikk?

- Da hele Oslo Taxi kom inn på JIMU der jeg trener. Egen suksess er deilig, men når man ser en velfødd gjeng taxisjåfører innta treningsapparater med rumper formet som et Mercedes-sete, kan det være deilig å tenke på at det finnes de som har en lengre vei å gå enn en selv.

5. Hva har du på mp3-spilleren når du trener?

- Filmmusikk! Jeg liker å late som jeg er med i en film når jeg trener. Indiana Jones, Titanic, Jurassic Park, Debbie does Dallas.

6. Den mest irriterende treningen du vet om?

- Jeg ser at Vibeke Klemetsen driver med sånn yoga. Jeg kan ikke fatte at hun får så smekker kropp av å gjøre de samme stillingene som jeg sover i? Også liker jeg ikke den treningsformen hvor en pitteliten, radmager treningsinstruktør på amfetamin står foran oss mer gladtykke og roper ting som «Kom igjen jenter!», «Dette klarer dere!», «Bare 26 repetisjoner til nå», før hun løper av gårde til neste miserable gjeng.

7. Kroppsdelen du sliter mest med?

- Hodet.

8. Hvilken sport drev du med da du var yngre?

- Ingen. Jeg var gladtykk og lat.

9. Sex, spinning eller sofaen?

- Spinnvill sex i sofaen.

10. Hva er du mest fornøyd med ved egen kropp?

- Jeg er egentlig ikke så flink til å skryte av meg selv, for jeg blir liksom aldri fornøyd. Men jeg liker å tro at jeg har fine bein. De har jeg arvet av pappa. Hårete, lange og tynne. Ser ut som fyrstikker med magen min oppå.

11. Hvilken person er du sikker på at du kan knuse i håndbak?

- Leah Isadora Behn. Men sikker kan man aldri være. Håper hun tar denne henvendelsen som en utfordring!


www.side2.no   
Publisert: 16.03.2009 - kl.12:40 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 20 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Bursdagsønskeliste!

YEAH, det er snart på tide å feire bursdagen min! siden jeg får så ENORMT mange spørsmål om hva jeg ønsker meg til bursdagen (pappa har tross alt spurt meg to ganger den siste måneden) så tenkte jeg å legge ut ønskelisten min til spott og spe.

Når sant skal sies så har jeg egentlig alt jeg trenger, men materalisten i meg sikler over disse godsakene:aceronepinkprofile

Rosa liten PC. Gjerne Acer, jeg er ikke så kresen...


1423lg
Bernard Florentin klokke. Satan, griselekker! Et smykke på armen! :-) 
a000168147aebdd654c2e

Gammel Suzuki SJ fra 80-tallet. Det MÅ da være tidenes feteste bil!daria 340


Marius Genser med dette kjente mønsteret. Men ikke blått, jeg vil ha rosa og hvit med knapper foran! SETT IGANG NÅ STRIKK, kjære familie! :-)

idbareminerals1
... for min slitne tv-sminkehud. Men det er så fryktelig dyyrt! 


nintendowii
Nintendo Wii med Sports, så kan jeg spille tennis og bowling og bedrive annen generell trening i stua! Har ønsket meg dette siden den kom, men har liksom aldri innrømt det.. tv2logo

Være stunt-reporter i et Tv-program på Tv 2 i beste sendetid. 
Snart er jeg burdagsbarn, og alle hjerter gleder seg! 
Ikke vær så sinnsykt kreative, kjære venner. Kjøp noe jeg ønsker meg nå, da. Kom igjen da, Gjør det da.

Forresten: "Gullruten" (En pris i tv-bransjen) deles ikke ut før i mai, en hel måned etter min bursdag. Derfor sender jeg følgende melding til Gullrutekomiteèn: Her har dere en gylden mulighet til å glede en av landets fremste kvinnlige programledere med en pris en hel måned for tidlig, jeg er overbevist om at de andre nominerte ikke har noe imot det.

Tusen takk alle sammen! 
Line Victoria
:-)

Hvis du MÅTTE velge en; hvilke av burdagsønskene ville du hatt?


Publisert: 12.03.2009 - kl.21:57 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 68 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

åå, endelig bæsser jeg igjen!

 

aaah!

 

Etter et pizza og alkoholinntak var det full bråstans i analgangene mine søndag. Og mandag. Og tirsdag. Man blir litt oppblåst (I WONDER WHY?) og grinete når man ikke har fått sendt Bruno avgårde på svømmetrening i passende intervaller.

Og med intervaller mener jeg altså bæsserutinene mine, som vi har snakket om i bloggen tidligere. Kort oppsummert i ønsket rekkefølge: Våkne, røyk, kaffe, bæss.

Engang kom bæss før våkne, men det vil jeg ikke snakke om. Da ble det bæss-våkne-kaffe-snu madrassen-røyk. 

 

Til dere som syns bæsj er et ekkelt tema: Bæsser du ikke? For da er det i såfall du som er unormal. Jeg bæsser normalt. En gang om dagen. Kanskje en liten trykk på kvelden, men prøver å unngå det. Liker rutinene mine sånn som de er fra før.

 

Full bråstans i analgangene kan sammenlignes med NSB som ikke følger rutetabellen og kanselellerer avganger. Alt stopper opp. Man er avhengig av logistikk og infrastrukturen svekkes. Man kan sammenligne det å sette seg på doen til faste tider og forvente avgang i løpet av passende tid, for at det ikke skal gå ut over resten av gjøremålene den dagen. Hvis toget blir kanselert betyr det at flere blir forsinket grunnet fulle tog og til slutt har det pakket seg så opp at ingenting går. NSB har kanskje flere avganger enn jeg har i løpet av en dag, men prinsippet er det samme. For mye folk, for lite transportmidler. Full kræsj.

 

I NSB spiser man skjeldent sviskekompott og andre lakserende retter for å løse opp i kanselerte avganger. Men jeg gjorde det med stort hell! Det hører til skjeldenhetene at det tar 3 dager før toget rikker seg fra stasjonen, hvis dere skjønner hva jeg mener men dog. Jeg ble ihvertfall sittende og vente på avgangen.

 

Jeg lurer på hva som egentlig skjer inni tarmene mine når slikt oppstår. Jeg tror det står en "dørvakt" med propp i øret og walkietalkie og loser "left-oversen" ut. Slik tror min dørvakt i analringen har hatt samtalen sin på walkietalkie-sambandet:

 

"Vent litt, vent litt - det er ikke plass til alle på en gang" "STOOPP!" Hei, du! Du, din lille fis, du kan få slippe ut først. Sånn ja.." ROOOOLIIIG! "Dere der bak, ikke press sånn daa!!"

 

Jeg er så glad jeg bor alene. Nå har jeg hatt kvalitetstid med min Bruno noen dager, og et etterlengtet "adjø" er tatt. 3 ganger på en halv time, faktisk.

 

shit1

 

 

Publisert: 10.03.2009 - kl.21:23 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 71 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ikke gjør skam på etternavnet vårt, Jan Thomas!

janthomaschris69430016x9Gratulerer med Husby-navnet! Det er deg vel fortjent å hete det samme til etternavn som din vakre mann Christopher, og den lausmunnet høna i Frokostquiz!

Det er viktig at du nå bitch-slapper den som skulle være så uheldig å putte inn en e- i navnet vårt, du kommer til å merke mye av denne snik-e`iseringen fremover. Hold hodet kaldt når noen skulle eventluelt beskylde degfor å være i familie med den purunge surfitta på Tv 2 morningen.

Det er usedvanlig gode proteiner, gener og stil i Husby-navnet, det har du sikkert opplevd. Det vil være på sin plass nå at   -jeg- er førstevalget ved en evt egg-donasjon. Hver gang jeg har eggløsning kakler jeg som ei høne. Og etternavnet vil selvsagt ikke by på noen problemer. Her anbefaler jeg å vurere Mark Husby-Husby som en gest til oss alle tre.

Kan jeg kalle dere brødrene mine?

Masse suss og klemmer til dere, rette ektefolk! Rette Husbyer!

(Jeg tror ikke vi har noen homsetasser i Husby-slekta som jeg vet om, så dere er herved adoptert inn i familien. Invitasjon til slektstevne er i posten!)

Publisert: 10.03.2009 - kl.12:09 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

etter å ha lagd pizza til mari i helgen har senskadene begynt å vise%2

10032009231.jpg
etter å ha lagd pizza til mari i helgen har senskadene begynt å vise seg.. Brannsår-striper etter den plata som pizzan blir stekt på..hva heter det,egentlig?
Publisert: 10.03.2009 - kl.09:49 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 14 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

våkner opp etter en tur på byen og fant Mari på gulvet.

08032009225.jpg
våkner opp etter en tur på byen og fant Mari på gulvet.
Publisert: 08.03.2009 - kl.16:01 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 8 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

(et utvalg) gullkorn fra vennene mine!

Livet er fullt av gullkorn. Her er et utvalg jeg og mine venner ler fremdeles godt av.

 

"Jeg er like klar som kua før den skal melkes" (anonym venninne før hun skal ha sex)

 

"Line, er dette min eller din truse?!" Fykerud (bestevenninne som jeg bodde med i laange tider)

 

"Åj, vi må innom apoteket. Hvertfall DU, Line!!" (Fykerud på trikken hjem klokken 07.00 etter et laaangt nachspiel.

 

"Jeg bor på Grønland. Jeg går ikke hjem fra byen, jeg LØPER! " (Sigrid Bonde Tusvik om å holde seg i form)

 

"Den filmen var så morsom at den tappet meg for glede..." (Elias 6 år)

 

"Herregud, jeg dater en MANN!" Line V, etter sin første date med Thomas Leikvoll

 

"Jeg tror jeg hadde sex med han, men tissen var så liten at det teller ikke" (Anonym venninne)

 

"Herregud, tilogmed Hitler hadde kjæreste"  (Mamma om mine mange brudd med Thomas L.)

 

"Unnskyld, men jeg har vaskedag." (Anonym venninne om dårlig planlegging av undertøy før en one night stand)

 

"Han praktisk talt ramlet inn i meg ved et uhell" (Anonym venninne forsvarer utroskap)

 

Mari: "Jeg sa det ikke til noen." Line V: "JEG SA DET TIL ALLE!!!"  (Line og Mari om sin sexuelle debut.)

 

 

 

:-) Line Victoria

Publisert: 07.03.2009 - kl.23:26 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 25 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg har prøvd hypnoseterapi mot søthunger.

n68957507957404039057

Fortell noe om deg selv, som du aldri har fortalt til noen før

 

Vel, jeg har mange hemmeligheter som ikke tåler dagens lys. Det er derfor de kalles hemmeligheter!

 

Men jeg kan fortelle om noe den siste uken som har gjort et veldig intrykk på meg.

De fleste vet hvor deilig det kan være med godterier og søtsaker. Og med en god porsjon viljestyrke har jeg klart å holde meg unna det så godt jeg klarer. Jeg har hatt et belønningssystem som går på at hvis jeg har trent bra og spist sunt så kan jeg unne meg litt godis. Hvis jeg har gjort en god jobb, så kan jeg unne meg litt sjokolade. De siste månedene har det gått over stokk og stein og jeg har spist langt mer godterier og iskrem som jeg egentlig bør. Du husker hva jeg skrev om når jeg ikke klarer å stoppe!? Hvis jeg kjøper en hel plate sjokolade, så spiser jeg hele. Jeg spiser også hele bøtta med HaagenDaz-is hvis jeg først begynner. Noenganger gafler jeg det i meg så fort at jeg blir så kald at jeg må legge meg i badekaret!!

 

Det er jo typisk da, at alt det som smaker skikkelig godt er veldig usunt. De siste månedene har jeg ikke nødvendigvis gått opp mye opp i vekt, men jeg føler meg skitten innvendig av alt idiotmaten man putter i seg. Mat jeg bare får elendig sammvittighet av etter at jeg har spist det. Søthunger har blitt et slags psykisk greie for meg! For trøstespising handler ofte om (som jeg nevnte tidligere) det berømte belønningssystemet. For å bli i godt humør har jeg de siste månedene har jeg sagt "i kveld skal jeg unne meg HaagenDaz-is.." Det er ikke noe galt i å unne seg noe, men jeg har spist det hver eneste dag (!) i to-tre måneder! Da er det ikke lenger en belønning for god innsats, det er trøst!!

 

Ikke for å gå inn så mye på nettopp hva jeg har gjort for å bli kvitt søthungeren, så kan jeg si at jeg har tidligere prøvd alt. Men denne uken prøvde jeg hypnose. Med ekstremt forbløffende resultater. Jeg kan ikke forklare det, og kanskje jeg heller ikke vil fortelle dere så mye om det siden jeg er redd for å bli dømt. At dere tror jeg er en skrulle som lar meg bli med på noe slikt. Jeg kan ikke si noe om hvordan det virker, men jeg har IKKE hatt lyst på godterier eller iskrem siden min første time.  Og da vil jeg i aller høyeste grad si at det funker for meg. Hypnose og hypnoseterapi funker ikke for alle. Det funker for de som er motivert og for de som vet at man har et problem man vil endre. Det handler egentlig om å motivere sin egen viljestyrke og endre en uvane. Min hypnotisør fortalte meg at han ikke vil ta fra meg gleden ved det å spise min elskede iskrem og godterier, men at jeg ikke lenger bruker det som belønning/trøst. Han har stokket om på noen følelser, så når jeg nå spiser frukt og grønnsaker får jeg samme gleden som når jeg spiser iskremen jeg spiste før. Når jeg tenker på iskremen og godterier klarer jeg ikke huske nøyaktig HVOR deilig dette er, selv om jeg -vet- at den er deilig! 

 

Dere kan godt si at det er min viljestyrke som er grunnen til at jeg nå ikke har lyst på godterier. At jeg er så overbevist om at dette funker at jeg derfor ikke spiser det. 

Ja, det kan godt hende. Men sannheten er at jeg ikke lenger har lyst på godterier og iskrem, og da er det beviset nok for min egen del at dette funker! Og det er jo resultatene jeg ønsker og oppnå!

 

Jeg skulle gjerne lagt ut linken til hypnotisøren jeg går til (har to timer til!), men vil ikke at dere skal oppfatte dette som reklame. Jeg vil også vente litt for å se om det faktisk funker over tid, slik at jeg ikke kaster bort tiden og pengene deres. 

 

Men jeg ville gjerne fortelle dere om dette, så dere ikke tror dere er de eneste som har et liv styrt av godterier og søtsaker. For hvis du går å gleder deg ENORMT til lørdagen/belønningsdagen da du kan spise ubegrenset med godterier for å belønne deg selv, så bruker du utrolig mye energi på å gå rundt å glede deg til noe som kanskje gir deg kortvarig glede. Og kanskje en kjip nedtur i etterkant. Det er en ond sirkel!

 

Spis godterier når du har lyst på det, ikke for å belønne deg selv eller for å trøste deg selv. Da blir du bare i dårligere forfatning! Det er ikke godteriene og søtsakene som er farlige, det er følelsene omkring det! 

 

Jeg er ingen slanke-ekspert, og jeg bruker ikke hypnosen til vektreduksjon. Jeg bruker den for å endre uvaner jeg er plaget med, og for å få et sunnere forhold til noe som går utover det psykiske aspektet. For jeg blir ikke lykkeligere av å spise godterier. jeg blir sint og frustert over at godterier og iskrem blir brukt til å gi meg en kortvarig glede jeg angrer på i etterkant!

 

Noen innspill? Har du prøvd hypnose mot søtsug? Røykeslutt? Fobier?

 

Klem Line Victoria


Publisert: 07.03.2009 - kl.14:34 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 28 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg har skrivesperre.. Hva ønsker dere egentlig å lese om på bloggen

03032009202.jpg
jeg har skrivesperre.. Hva ønsker dere egentlig å lese om på bloggen min? Er det noe helt konkret dere vil vite, lurer på, vil ha en mening om? Jeg pleier jo vanligvis ha mye å snakke om, hehe.. mer enn nok, egentlig!
Publisert: 06.03.2009 - kl.15:03 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 36 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Trine Grung vs Line Victoria!


Trine (trinegrung.blogg.no) og skal utfordre hverandre, og du kan være vår lille medhjelper! Har du noen supre forslag så kom med de!!!

Det ramler nok inn forslag på bloggen til Gamla også, så her gjelder det å være kreativ for å bli hørt!

LV
Publisert: 05.03.2009 - kl.16:50 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 57 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

dagens outfitbilde, hahahah!!! Jeg hermer etter alle bloggermotebabes'a so

04032009214.jpg
dagens outfitbilde, hahahah!!! Jeg hermer etter alle bloggermotebabes'a som ser likedan ut på alle bilder.. Samme måten å posere på, alle i hop!! "Holde veska, late som jeg ikke egentlig vet at jeg blir tatt bilde av, se en annen vei, være kul og liksom-laidback i trynet..." Jeg klarer det ikke jeg!! heheheh!!
Publisert: 04.03.2009 - kl.11:57 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 55 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

hvis jeg vasker meg med denne blir jeg sikkert tynn!!

03032009206.jpg
hvis jeg vasker meg med denne blir jeg sikkert tynn!!
Publisert: 03.03.2009 - kl.19:16 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 31 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Sånn vil jeg gjerne se ut!

nicole1nicole richie 3nicole richie 2nicole mrk
Jeg regner meg at jeg skal til frisørheltinnen min Lene i løpet av kort tid, men er kanskje klar for en forandring igjen..?! (det er jo tre måneder siden jeg gikk fra kort hår til langt hår, mener jeg...!?!) Like greit å bare ta med meg et bilde til Lene og si; SÅNN vil jeg se ut. Nå har vel ikke akkurat jeg og Nicole Richie noe til felles da, men heh..!

Hvis jeg klipper det kort, er det bare å sette på extationsene til Lene, siden de ikke sliter noe på håret. Så da KAN jeg angre meg hvis det går til helvette!

Hvilken hårfrisyre syns du jeg burde gå for? Den der Nicole har grønn kjole er ganske lik den jeg har nå, bortsett fra luggen.. Burde jeg få meg en heavy sidelugg, kanskje?

Forslag?

Publisert: 03.03.2009 - kl.13:40 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 46 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Noen svar på spørsmål som dukket opp i forrige innlegg!

p2081648

Jeg skal bli flinkere til å svare på spørsmål... Det sier jeg egentlig hele tiden, men nå mener jeg det. Faktisk. :-)


Postet av: marie
skjer med og være såjævlig frekk og uskyldig på nettet,eller her på bloggen og være den uskyldig jenta på tv? det viser seg jo bare atdu er falsk på tv 


SVAR:    Du har ikke tenkt på at det kanskje er på bloggen jeg er falsk da? ?Uskyldig jente? på tv.. Tror du dama i kassa på super`n virkelig er sinnsykt hyggelig mot deg, eller er det bare det at hun gjør som hun blir bedt om..? (Slik man vanligvis gjør når man skal følge jobbinstruksen sin)

Jeg er egentlig ikke så falsk på tv, jeg er faktisk en veldig hyggelig jente med normale meninger. Jeg gidder ikke fremstå naiv, bare for å tilfredstille alle.


 Postet av: Betyrdetnoe?
Hvorfor gidder du å lure alle disse dumme menneskene for penger egentlig? Jeg ville ikke sovet godt om natta om jeg drev slik fordumming..... SVAR:    Jeg sover svært godt om natten, faktisk! Det at jeg får dele ut penger HVER ENESTE DAG tuil noen som gidder å ringe inn er veldig tilfredstillende. Jeg deler ut i snitt en månedslønn hver eneste dag, hvem føler seg vel ikke som julenissen på jobb da?

At jeg lurer noen er det bare dårlige tapere som mener, hvis du føler deg lurt til å ringe inn så er det dessverre ikke meg det er noe galt med! Da får du unngå slike tvprogrammer!


 Postet av: ellensworld
Helt enig med deg Line v!Er vist mere en nokk av reklamer!For dere som klager på frokostqvis:Ingen tvang og ringe inn!!!
Se på Yngvar fra froland(kjenner han),han har vunnet flere ganger!Ei som heter Solveig også.Så Line liker deg&Pat godt!Dere er flinke&koslige programledere:)Stå på!
Ringer selv inn noen ganger!Til nå,uten hell!Men...kanskje min tur snart hehe:) 

SVAR:     Yngvar vinner ofte, han! Det er fordi han har skjønt at det skal en telefonsamtale inn til oss for å få haugevis av penger på kontoen. Yngvar vant forresten 50 000 i går han! Han er veldig hyggelig, for øvrig! Og han blir alltid så glad når han vinner, og det setter jeg veldig stor pris på!  

Postet av: :)
jeg så på frokost quiz på fredag, og lurte på en ting om seeroppgaven. hva var den møbelen egentlig? har ikke ferie i dag, så fikk ikke sett :( du er herliiii på tvn :D elsker deg rett å slett! 

SVAR:   Hei du! Svaret var "Stressless" ! Litt vanskelig oppgave, egentlig. Siden Stressless egentlig er navnet på selve stolen. Men å ha STOL som svar på oppgaven hadde kanskje blitt for enkelt..
Publisert: 03.03.2009 - kl.10:50 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 15 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ikke ødelegg bloggen din med all snikreklamen, er du snill.
n52556141013235648389


Hei til dere i det firmaet som sendte meg produkter i posten idag!

 

Jeg skjønner hva dere er ute etter. Dere vil at jeg skal reklamere for dere på bloggen, ikke sant? Det var ikke så vanskelig å skjønne, siden dere refererte til bloggen min 13 ganger i løpet av brevet. Jeg beklager, men jeg kan ikke reklamere for noe jeg ikke går god for!

 

Jeg tar gjerne imot produktene deres, og tester de gjerne! Men jeg skal se at det funker, og at det er verdt pengene før jeg skriver om det. Og hvis det funker, så vil jeg gjerne betale for det. Jeg vil ikke ha noe gratis i bytte mot reklame på bloggen.

 

Det er en grunn til at min blogg ikke er sprekkfull av reklame og "DU BARE MÅÅÅÅ KJØPE DENNE"- innlegg. Gjerne etterfulgt av en link, så bloggeieren kan inkassere 10o spenn per salg via bloggen. Helt uaktuelt. Dette er ikke en blogg som drives av reklame, jeg trenger ingen managere og viktige sponsormøter og et helt jævla støtteapparat for å blogge om ting jeg elsker/hater.

 

Jeg styrer unna sånne blogger, og aldri i verden om min blogg skal bli en reklameplakat der jeg tvinger sårbare sjeler til å kjøpe møkk på nettet for at jeg skal tjene penger på andres dumskap.

 

Når det er sagt; jeg skriver om ting, produkter og stæsj jeg er dritfornøyd med. Og som jeg selv har betalt for. Hvis jeg faktisk mener at en krem fra sprutkremhelvette.no er bra, så skriver jeg om det. Jeg skal ikke ha noe i retur, og jeg vil ikke ha penger for at andre går inn på sprutkremhelvette.no for å kjøpe det heller. 

 

Jeg mener ærlig og oppriktig at når jeg ser bloggere skrive at "bloggen er blitt et firma som tjener gode penger", så faller kredibiliteten dems på bunn-nivå. Jeg syns det er trist at noen tjener gode penger på at vi er lettlurte. Da leser jeg heller gjennom alle reklameavisene jeg får i posten. For da vet jeg at det ikke er en 17 og et halvt år gammel jente som får 100 spenn i lomma uten å skatte av det om jeg kjøper sprutkrem på sprutkremhelvette.no

 

Bruk fornuften, kjære bloggere! :-)

 

...Og til firmaet som sendte meg masse dyrbare produkter; jeg vil gjerne få teste det om det funker først, og da får dere tåle dommen i etterkant. Jeg lyver ikke for mine blogglesere. 

 

Line Victoria, ingen forretningsdame. Bare en blogger.   

 

****www.sprutremhelvette.no er midlertidlig lagt ned grunnet en ENORM trafikk på nettsidene, og alle de to millioner flasker med sprutkrem ble utsolgt på under en time.*****

Publisert: 02.03.2009 - kl.17:03 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 39 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

fy flate.. Så da er jeg på vei til Jimu for å trene noen få%

02032009189.jpg
fy flate.. Så da er jeg på vei til Jimu for å trene noen få minutter over 12 på natten, takket være stemmene deres på innlegget under. Jeg er ikke veldig happy med de 150 kommentarene som dumpet inn et kvarter før tiden var ute, men lagå. Jeg har alt å tjene på dette! Faen ass, at jeg aldri lærer hvor stor makt dere har over meg....
Publisert: 02.03.2009 - kl.00:10 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 14 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg skammer meg VELDIG nå.

bilde 42

Jeg har skrevet på facebook at jeg skal dra å trene. Men jeg har ikke gjort det. Men hvis jeg får 200 kommentarer på dette innlegget i løpet av 2 timer så skal jeg løpe ned å løpe/jogge 3 km på tredemølla ikveld. Jeg skal SELVSAGT blogge reultatet fortløpende fra tredemølla hvis det blir slik.
Over 300 kommentarer så skal jeg videoblogge treningsøkta det også.

Treningssenteret mitt har nattåpent, så her er ingen kjære mor! Jeg skal bevise det ved å ta med meg klokka eller noe... ta bilde av Tv`en på treningssenteret eller noe. Starting NOW! 

Publisert: 01.03.2009 - kl.20:40 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 222 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits