mars 2010

og alle fikk stempel på et utested i Holmsbu (Privaten pub) og med stempel i døra laget med sprittus

88140-1-1270071536478.jpg
og alle fikk stempel på et utested i Holmsbu (Privaten pub) og med stempel i døra laget med sprittusj så fikk vi velge vårt eget avtrykk! Jeg valgte hjerte, PapaFox valgte dødningehode og Siggen er bare litt...rar... Vi hilser til brura IM og skulle ønske hun var her!
Publisert: 31.03.2010 - kl.23:38 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

kan ikke dra i skibakken uten den ultimate outfit'en! Her er en litt skeptisk Finn Erik som prøver e

88140-1-1269951140138.jpg
kan ikke dra i skibakken uten den ultimate outfit'en! Her er en litt skeptisk Finn Erik som prøver en knæsj OnePiece (den orginale, kule!) og føler seg som en diger baby i OnePiece-land! Dette blir så festlig!
Publisert: 30.03.2010 - kl.14:12 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Sjalabais!

Juhuu!

Idag skal Finn Erik og jeg opp til Tryvann for å lage bøll i bakkene! :-)


 Dette er Linn på kontoret, hun har dessverre for mye hårvekst til at jeg orker å henge med henne på fritiden...


...Og her har jeg nettopp funnet ut hva mine herlige kollegaer planlegger på bursdagen min...! 
("Line Victoria har bursdag! Alle må gi penger til Linn som kjøper gave." står det. Jeg aaaaaner ikke hvem som har skrevet det inn i kalenderen, men nå ble jeg veldig glad. 20 spenn ganger 114 stk erlik en rosa scooter!
Eller masse hvitvin! Grenlandsekspressen til morran idag! HURRA! Men jeg skal være i oslo da, men takk for tilbudet! :-)


Ha en topp dag, skal sikkert mobilblogge fra bakken idag! :-)

Publisert: 30.03.2010 - kl.11:24 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

det var en gang, i Gamlebyen i gamle Kristiania, at det bodde tre late naboer. Alle de tre late nabo

88140-1-1269705267419.jpg
det var en gang, i Gamlebyen i gamle Kristiania, at det bodde tre late naboer. Alle de tre late naboene håpet en gang at det store søpletrollet skulle komme å hente søpla utenfor dørene dems, men dagene gikk og søpletrollet kom aldri å hentet søpla til de tre late naboene. Og har ikke trollet kommet ennå, ja så står søpleposene til de tre late naboene der ennå. Snipp snapp snute, dette eventyret er garantert ikke ute!!
Publisert: 27.03.2010 - kl.16:54 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 15 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

i morgen klokken 10.30 på TVNorge blir det gøyal stemning og nye overraskelser på Megaquiz!

88140-1-1269603233125.jpg
i morgen klokken 10.30 på TVNorge blir det gøyal stemning og nye overraskelser på Megaquiz!
Publisert: 26.03.2010 - kl.12:33 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

5 kjappe med meg?


Sitter her med kaffekoppen og tenkte jeg skulle svare på et par kjappe spørsmål som har dukket opp i det siste!


Fra Emma: Så fin jakke du har! Vil du røpe hvor den er fra, slik at jeg kan herme?

SVAR: (Fra bilde av meg under kaffeautomaten) Hennez og Mauritz, kostet 199,- :-)

Fra Heidi: Hva må man gjøre for å få en jobb med tv, enten bak eller foran kamera?

SVAR:Man kan enten utdanne seg på diverse skoler og universiteter som har noe med TV-produksjon eller journalisme å gjøre. Min erfaring er dog at jeg har lært ekstremt mye mer av å jobbe i TV og snakke med andre TV-folk og være selvlært, enn å lese meg opp på teori. Men det er min erfaring, da! Man kan også stikke beina inn i bransjen ved å begynne helt fra skrætsj! Produksjonsassistenter er en veldig fin jobb for å bli kjent med miljøet, man kan tjene ganske ok på det, og man finner fort ut om dette er noe for deg eller ikke..
På den måten blir man kjent med alle arbeidsoppgavene som trengs bak kamera. Det er svært vanskelig å få faste kontrakter i denne bransjen, her må man jobbe hardt for å vise at man fortjener flere jobber og høyere stillinger.

Fra Pia: Hei Line! Er det wii fit du har som du har vist på bloggen? Som kan se om du har gått ned eller opp i vekt?

SVAR:Vel, nå gjør en badevekt samme nytten, jeg bruker ikke WiiFit`en utelukkende til å veie meg..! Jeg bruker den til å trene også!

Fra Linda: Husker at du for en stund siden(ganske laaang stund siden)fortalte om en slags "rensekur" du harr prøvd/brukt?!

SVAR: Ja, jeg sverger til C24 2-3 ganger i året for en skikkelig utrensking. Sørg for å ha fri og ingenting planlagt den dagen/kvelden/morgenen etter! Det gjør godt for kroppen, og denne kuren kan du kjøpe på Vita og andre helsekoster for rundt 400 kroner. det er virkelig verdt det, du får ut alle slaggstoffer i tarmene dine, en real innvendig vask!

Fra Bajas: Line? Det høres kanskje rart ut å spørre om, men er det ikke slik at kjæresten din er politimann? I såfall så har du jo fått både pose å sekk, din heldiggris. Føler du deg ekstra trygg når du er sammen med en politi? er det sånn at du ikke kan gjøre noe som helst ulovlig lenger?

SVAR: Det stemmer det, Bajas. Pose og sekk? Hva mener du?
Om jeg føler meg ekstra trygg, hmm.. Joda, det er visse fordeler sånn sett, men nå føler jeg meg skjeldent utrygg da på generelt grunnlag, da! Jeg har forøvrig også lært at det er fy-fy å gå hjem alene sent på kvelden, jeg har til nå igrunn ikke vist hvilken livsfarlig sjanse jeg har tatt når jeg har valset gatelangs aleine på vei hjem fra byen. Kjæresten min vet jo hva han snakker om når han sier "Ta en taxi, IKKE gå hjem alene, det kan fort skje noe!"
Om jeg ikke kan gjøre noe ulovlig, lenger? Vel, nå har jeg ikke akkurat vært en som har levd på kanten av loven frem til nå, så det er ikke sånn at jeg måtte gi slipp på min kriminelle fortid, hehe! Et par ting er det jo da, jeg sniker ikke lenger med meg en øl fra vorspiel og drikker på offentlige steder, eller tisser bak en søpledunk på Stortorvet lenger. Dessuten har jeg måttet gi fra meg plantegningene til Norges Bank, da jeg la bankran-planene på hylla hørsten 2009. Det var litt kjipt, i grunn. Dessuten er ikke kjæresten min 100% opphengt i å følge norske lover da, jeg har flere ganger observert at han har puttet matrester i vanlig søppel og ikke kompost, samt at han har kastet et par flasker istede for å pante de. Gærningen!

Suss fra Linen
Publisert: 24.03.2010 - kl.10:57 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

TVNorge har akkurat flyttet inn i nye lokaler i Nydalen, og jeg sjekker ut en av de grisefancy nye k

88140-1-1269364145200.jpg
TVNorge har akkurat flyttet inn i nye lokaler i Nydalen, og jeg sjekker ut en av de grisefancy nye kaffemaskinene fra Nespresso de har investert i..! Dette er ekstremt god kaffe, og en svært god investering, kjære sjefer! Line liker dette:-)
Publisert: 23.03.2010 - kl.18:09 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Harde fakta. Du bør se denne snutten.

Wow!

Idag var i grunn en dag jeg hadde gruet meg litt til, selv om det ikke var noe å være redd for i det hele tatt!
Jeg vitnet i en sak, og uten å si for mye om selve saken så har jeg lov til å si at det omhandlet en sak der jeg så mistenkte kjøre bil i ruspåvirket tilstand.

Når det er sagt, så har jeg 0 respekt for de som kjører i ruspåvirket tilstand. Det er ekstremt egoistisk å sette andres liv i fare på den måten. Faktisk syns jeg det er så ille at de menneskene som er vitne til at noen gjør noe slikt uten å melde fra, burde vært straffet nesten på lik linje. Jeg har aldri kjørt bil i påvirket tilstand. (Og med det mener jeg alkohol, for jeg har igrunn aldri testet ut andre rusmidler) Jeg kjører ytterst skjeldent "dagen derpå", i frykt for å ikke være 100 % konsentrert. Er jeg trøtt, så stopper jeg og tar en power-nap. Det er virkelig ikke verdt å ta livet av andre uskyldige mennesker ved å ta risken på å sette seg bak rattet når man i grunn ikke er i stand til det.

Og forresten, det samme gjelder mobiltelefonbruk. Jeg er dessverre ikke rette ræva til å snakke, for jeg har ved noen anledninger brukt telefonen mens jeg kjører. Men etter å ha sett denne filmsnutten, har jeg sluttet helt! Håper du også gjør det samme.
Beklager at jeg ble plutselig litt seriøs i bloggen min, men hvis jeg kan hindre en eneste person i å ødelegge sitt eget eller andres liv ved å ta en så lite gjennomtenkt avgjørelse, så er jeg glad for det.

Kjør forsiktig, folkens. Klem Line Victoria
Publisert: 22.03.2010 - kl.10:41 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

I am black! sukk...

Den kjipe telefonsamtalen...


I alle andre bedrifter jeg har hatt foten innenfor har lønningsdag alltid vært 15. hver månede. Helt tilbake til studietiden min har det vært lykkelige tilstander rundt den 15. Jeg tror faktisk også at mamma og pappa fikk lønn 15. hver månede da jeg var drittunge, så jeg har liksom alltid følt at 15. hver månede er en deilig tid! Selv de jeg jobber med i produksjonsselskapet får lønn den 15.

Jeg har siden jeg ble ansatt i TVNorge fått utbetalt lønn den 1. hver månede. Det har jeg i grunn ikke funnet ut før nå!

For når alle andre rundt meg skåler med lønningspils rundt den 15. så skåler jeg med! Alle venninner som skal ha med på shopping rundt den 15.,  og alle regningene mine som ligger til forfall den 15. hver månede, sånn har det vært en god stund nå..
Alle mine høytider har jo dreid seg rundt den 15...Enten jeg har dratt på ferie, betalt regninger eller dratt på shopping! Så plutselig slår det meg idag, når jeg står på Rema 1000 og drar kortet og får "ikke godkjent". WTH!?

Jeg ringer banken og spør "Hva faen feiler det dere??!" og jeg får til svar at "lønnskontoen din er tom, søta!"
Jeg følte meg naken. And very, very black. (Jeg jukset på engelsk-eksamen, hvis du lurte.)

De siste dagene har jeg levd så sparsommelig at jeg trodde jaggu jeg hadde vært steinrik hvis jeg hadde levd slik hele året. Visste dere at Formaggio Pasta fra First Price bare koster 9,90 og smaker igrunn godt!? Hvis du syns sprutbæsj smaker godt, velogmerke...) 

Sannheten er at jeg venter på noe sånn kvitteringsoppgjør-greier da, så det er i grunn ikke jeg som har "tatt av" på shopping eller noe.. Men jeg går jo tross alt rundt og tror jeg får lønn 15., så det er ikke rart jeg måtte ta den tiggetelefonen til Papsen i Stathelle og spurte om jeg kunne låne noen kroner til over helgen. Da jeg sa beløpet spurte han ; "Ikke mer??!" Da følte jeg meg i grunn enda fattigere. Så gikk jeg i banken som har en konto linket til pappa sin og hentet ut noen sårt trengte sedler. Jeg trøstet meg med at det i grunn er lenge siden jeg har "bedt om hjelp".. 

Spørsmålet er da; Er jeg den eneste 26-åringen (snart 27!)  som må krype til pappan sin og tigge litt? Jeg håper virkelig ikke jeg er den enste!?!


Piraten på tokt!


...Men selv om jeg er blakk, er det fremdeles lov til å lage tøys og fanteri på kollegaers facebook. Det gir meg ikke penger, men latter i hverdagen.. Det hjelper i min lille finanskrise (som forøvrig bare varer frem til mandag!)

LV
Publisert: 19.03.2010 - kl.15:45 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Politiet møter Line V for første gang.

TAKK til TVNorge, og gjengen bak "Politiet"!

 

Igjen har jeg nyti en episode fra Politiet. Ikke fordi det er en haug med staute, kjekke menn i uniorm jeg og mange andre jenter ofte har som vane kaste lange blikk etter, men også fordi jeg syns de gjør en jævlig god jobb, hvertfall etter å ha sett hvor MØKK vi folk oppfører oss..

 

Hvis det er greit for dere, så vil jeg gjerne fortelle en historie som har blitt gjenfortalt til enorm latter hjemme på Stathelle, der jeg bor...

 

Det var sommer og jeg var 19 år ung! Denne ukedagen hadde vi hatt en real fest ute, og dro derfor 4 gode venner hjem til huset, der vertinnen (jeg) fristet med pappas rom og dau cola vi fant i kjøleskapet. 

I manko på lite blandevann, ble drinkene strammere og strammere og hæla havna høyere og høyere opp i taket. Det var varmt denne natten, så vi åpnet dørene fra stua og ut mot bryggen, slik at vi løp rundt i bikini og badet nede på brygga. Selvsagt fyrte vi opp anlegget, og vi fikk dilla på vignett musikken til 80-tallsserien Dallas. 

Mens vi herja rundt fortalte jeg da at jeg gledet meg så mye til 20 årsdagen min, for da ønsket jeg meg så inderlig politi-strippere! (Mannlige strippere, utkledd som politmenn) 

Vennene mine lo bare og sa "ja, det skal vi jammen huske på!"

 

Etterhvert ble musikken enda høyere, og promilleprosenten likedan. Da jeg suslet rundt (i bikini!!) måtte jeg plutselig på do, og rusla ut i gangen. 

Jeg lukket døra til stua bak meg og skulle til å runde hjørnet inn på badet. DER STOD DET TO POLITISTRIPPERE! To kjekke, staute, menn i sine fineste blå skjorter og med belte med batong og pepperspray og DER nådde jeg nesten klimaks ja. 

Jeg hviner (slik griser gjør under parringsleken) så høyt av glede og gurgler til de flotte politistripperene. De sperrer opp øynene, griper etter batongen, (ikke den batongen, nei. Det våpnet vet du,grisebloggleser.) og det rykker i begge to, sikkert en halvmeter bakover, og ser med hevede øyebryn på den gladtykke jenta i bikini som står å holder seg på kinnene med flate hender og puster tungt. 

I tillegg lagde jeg en sånn "flaffwraffflaff"-lyd med leppene mine, jeg ikke klarer å gjenskape i tekst. Uten å si et eneste ord fra ordboka, snur jeg tvert, løper tilbake inn i stua og står å hopper! Fykerud kommer å legger hendene på skulderene mine og hopper sammen med meg (hun trodde det var en del av dansen) mens hun prøver å tyde hva jeg prøver å fortelle i rom/cola-ruspåvirket tilstand.

 

"De...ehhr..koommet! HIT! til meg! Nam! ååh, de..eer heer, nååh! TUSEN TAKK!"

Mine 3 gjester skjønner ingenting, men hopper av glede de også. (djees, du snakker om å la seg rive med!?)

 

Igjen åpner jeg døren, og trekken gjør at døra mellom gangen og kjøkkenet smeller hardt igjen og jeg blir stående med de fremdeles livredde politstrpperene i gangen. Jeg fremdeles i bikini! 

 

"Jeg har gleda meg sååå til dette, av med klærna guttææær!!!"  sier jeg og gnir meg i hendene før jeg er i ferd meg å ta sats og slenge meg rundt halsen på den kjekkeste av de.  Jeg trengte ikke noe stikkord før jeg sliter i den ene blå skjorta og flesker til med et realt dådyrblikk som kunne fått enhvers mor til å spy av skam.

 

Idèt jeg skal på grisete vis, gripe etter batongen til den ene (ja, du veit... nå snakker vi PervertLine), tar den ene politimannen hendene mine på skuldrene mine og dytter meg pent på armlengdes avstand. 

I løpet av det neste sekundet, innsèr jeg det fatale. det var ikke vennene mine som hadde ringt etter strippere. Det var naboene som hadde ringt Telemark Politidistrikt for å melde om husbråk. 

 

-"Er det du som er eier av huset?", er det første politimannen spør meg med myndig stemme. Og der står ungjenta, 19 år, i bikini, med størknet fråde rundt munnen i ferd med å seksuelt trakassere to unge politimenn hjemme i gangen hos foreldrene sine.

 

Politmennene kom inn og hilse på gjengen, som etter noen sekunder plutselig satt som tente lys og observerte lovens lange arm komme inn i stua med "nesten-nakne-Line" mellom seg. Det kunne virkelig ikke blitt mer absurd.

 

Dagen etter måtte jeg opp på politistasjonen å beklage meg. (Dette etter eget ønske!!). Siden jeg dengang jobbet på leketøysbutikken i 1. etasje på det lokale kjøpesenteret, og politistasjonen holdt til i 2.etasje, følte jeg det var mitt ansvar å beklage oppførselen min først som sist, før dette noengang ble nevnt i en bisetning blandt reolene med Barbiedukker og legobiler. 

 

 

Den dag i dag kan jeg fremdeles bli fryktelig flau over episoden, selv om gjengen og pappa har ledd godt av dette. I grunn syns jeg det er godt å lufte hjertet sitt nå, i tillfellet det går rykter om meg på Stathelle fremdeles etter dette..


PS: Jeg er svært glad jeg ikke har noen bilder som kan illusterere denne episoden.

Publisert: 16.03.2010 - kl.22:10 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 21 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Vil du være min attest?

Hallaisen mine gode bloggvenner!

 

Jeg sitter her i natten og titter igjennom bloggen min, og ser plutselig at det er svææært mange som spør om ting, men aldri får svar av meg! 

Jeg får veldig dårlig sammvittighet for nettopp det, siden dere tross alt har tatt dere tid til å legge igjen kommentarer, og la meg innrømme det; jeg syns det er veldig hyggelig å få kommentarer..!

 

Til det kan jeg bare si; INNSKIILD!

 

Jeg har masse baller (!) i lufta i disse dager, og gleder meg enormt til å fortelle folk hva prosjektene går ut på når den tid kommer :-)

 

...når DET er sagt, så trenger jeg virkelig din hjelp.

Jeg har jo aldri satt meg ned og samlet referanser fra folk. 

Du vet, hvis man så inderlig har lyst på en jobb, så legger man ved navn på sjefer og kollegaer som kan si noen velvalgte ord om min jobb jeg gjør på tv. Greia er jo at jeg jobber jo ikke kun for å tilfredstille sjefene/produsentene osv. Hovedårsaken til at jeg har valgt meg en jobb i tv er jo utelukkende fordi jeg trives med å lage gøy underholdning for alle andre enn nødvendigvis mine sjefer! 

Skjønner dere hvor jeg vil hen?

 

Jeg vil at DU skal bedømme mitt arbeid. På godt og vondt. Jeg vil rett og slett ha en mail av deg der DU skriver en attest for meg! Kanskje du har forslag til programmer jeg burde lage, morro jeg kan sprite opp min nåværende jobb med, kanskje rett og slett noen tanker du har gjort deg opp om min jobb!

 

Jeg kommer til å samle alle attestene i en pen bunke og høytidlig overlevere den til de "rette" folka. Kan du hjelpe meg med det, værsåsnill?

 

Skriv gjerne i kommentarfeltet, så printer jeg ut en og en. Og hvis du vil gjøre det på den skikkelige måten så skriver du en mail til post@linevictoria.no

 

På forhånd tusen takk for hjelpen! Dere aner i grunn ikke hvor mye makt dere har, dere som sitter med fjernkontrollen i hånda! :-)

 

Klemmer fra Line Victoria

 

 

Legger ved et bilde av meg selv på mitt aller ærligste.

 

 

...og når jeg uten hemninger bruker "røykejakka" mi i det daglige. (Helly Hansen by Moods of Norway, pink!)

Det er nemlig også et av mine ærlige øyeblikk...

 

 

...og et bilde som er knipset utelukkende for å sende det ut sammen med en kjeftemail, der rotebøtta må stå til ansvar. (les: undertegnede.)Publisert: 12.03.2010 - kl.02:10 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 8 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Vinneren av WiiFitkonkurransen!

SORRYYY!!!  INNSKIIILD!

Det var ikke meningen å vente så lenge med å publisere hvem som vant wiifit-konkurransen, men nå har jeg altså endelig bestemt meg! Det var ikke så mange som deltok, men etter litt rådføring med noen utrente skrepper på kontoret så falt vi pladask for denne meldingen:

"Fordi kjæresten min gjennom fire år nettopp har dumpa meg, og jeg har innsett at de 20 kiloene jeg la på meg etter vi ble sammen ikke er så sjarmerende som jeg skulle ha det til. I tillegg fikk jeg krangla meg til å få wii'en, men glemte å krangle meg til noen spill!"


Herlig! Jeg venter i spenning på melding tilbake fra personen (sendte akkurat en gratulasjonsmelding tilbake) slik at jeg får navn og adresse.

Til dere andre; det var mange gode forslag! Løpet er ikke kjørt! Jeg får dessverre ingen støvsuger av sjefen min, men han har lovet å gi meg noen andre flotte premier jeg kan dele ut hvis jeg er flink til å fortelle hvor usedvanlig flott og gavmild han er på bloggen. (Noen hvite løgner skader jo ikke..! )

Kom gjerne med forslag til hva dere har lyst til å vinne, sjefen min syns dette er like gøy som meg!

Masse klemmer og gratulasjonsklemmer til vinneren! :-)

Line Victoria
Publisert: 11.03.2010 - kl.00:07 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

hahahahah!!! Produsenten min går i ett med bordet!! Det er samme farge også, men det syns ikke på bi

88140-1-1267566695837.jpg
hahahahah!!! Produsenten min går i ett med bordet!! Det er samme farge også, men det syns ikke på bildet... Dæven, vi lo! Gjør du også?!
Publisert: 02.03.2010 - kl.22:51 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 15 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Dagens morsomste sms-utveksling!

En ekstremt morsom sms-utveksling jeg har hatt idag.

Noenganger går det litt kjapt i svingene, og jeg glemmer ofte mellomromsknappen min når jeg skal forte meg. En liten del av dillemmaet er også det faktum at mellomromsknappen på min gamle Nokia E71 (Iphone stjålet, lang historie, forteller senere) er litt sliten...:


Produsent: "Du har mail, ditt gnagsår! Les og kom med egne forslag. ;-)  "
Line V:  "Sendte du på tvnorgemailenmin?"
Produsent: "Jegsendtepåhverenesteføkkingsmailadressejeghaddepådeg...."
Line V: "Hvorforgjørdunarravatmobilenminharslitenmellomromsknapp?"
Produsent: "JeggjørikkenarrJegprøveråkommuniserepåenmåteduforstår!"
Line V: "Jegvetatduslitermerennmegnårduskriver,sidenduharIphonesomprøveråretteoppaltduskrivernå!"
Produsent: "Dasetterdusikkertogsåprispådenekstrainnsatsenjeggjørforåtilfredstilledinelittsærebehov".

----sms-utveksling slutt-----

Er det bare jeg som dæver av dette? dagen min er reddet med dette!

ØY, du har vel ikke glemt Nintendo WiiFit-konken min vel? Ikke spesielt mange som har sendt melding, men du har noen timer på deg... Av de få som ønsker den, tar jeg kontakt med en av dere i morgen tidlig! (rundt 12.00-isj..) Etterpå skriver jeg på bloggen hvem som fikk den! Hiv deg på nå, så er du med du også! :-)

Kodeordet du bruker er    LV   -din melding på hvorfor du trenger en WiiFit-    og meldingen sender du til 1900  :-)

Løkka te a du! :-)

Klem fra Line Victoria!
...Og hvis du virkelig ikke har lyst på en WiiFit, så lodder jeg ut denne spreke karen som drømmer om å finne tonen med en søt frøken.. han heter Krister og har nesten ingen mangler. Her har dere bilde av han både forfra og bakfra, og hvis han skulle være av interesse så lodder jeg altså ut nummeret hans på den samme konkurransen.

Kodeord LV -din melding- til 1900   (15 spenn)

Klem fra Line Victoria som gjør alt de siste 2 timene for å få 30 meldinger tilsammen på kodeord LV,  slik at jeg får ny støvsuger av sjefen min.
Publisert: 01.03.2010 - kl.22:13 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 17 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits