mars 2011

Bilkjøp. Fy faen.

Jeg fortalte dere jo at jeg hadde ett og annet på hjertet. Det faktum hvor mye som må endres når man får seg samboer, og i mitt tillfellet min første og forhåpentligvis min siste.

I min elskede lille hule i Gamlebyen hadde jeg alt. Og pappa betalte ganske mye av herligheten. Det skal jeg innrømme. Selv om det var "min" leilighet, så er det pappa som styrer økonomien i den lille rosa leiligheten i Arupsgate. Det positive med denne ordningen er at jeg bodde svæææært billig. Og jeg kunne bruke pengene på andre ting. Det negative er at jeg var uten gjeld og kunne bruke pengene på annet fjas.

Nå har jeg mange røde tall på nettbanken min. Og med gjeld i banken kan jeg le hele veien til Skattetaten. I fjor betalte jeg nesten 300 000 bare i skatt!!! I fjor håper jeg å betale mindre. For med gjeld går skatteprosenten ned. Faktisk har jeg mer igjen hver månede på kontoen etter at boligutgifter er betalt etter at jeg fikk over 2 mill i gjeld. HURRA! (?)

Men det er andre ting som gjør voksenlivet med samboer anderledes.

Jeg får ikke lenger lov til å sove med en skitten olabukse som jeg bruker som koseklut. Jeg får ei heller lov til å ta med meg mac`en i senga for å se på Friends til jeg sovner. Jeg må også legge ned HELE toalettsetet etter å ha vært på do. Og jeg må sette sminken min i skapet etter å ha brukt det. Og jeg må bruke den rosa tannbørsten, og ikke "hvilkensomhelst" av de som står i tannbørstekoppen. Og jeg må tåle at det er kaloribomber i godteriskapet. Og nå, til det værste med å starte en familietilværelse....:

I fjor sommer rullet jeg rundt i denne:Vel, ironisk nok så er det Kristoffer bak rattet. Hvorfor? Jo, fordi det er han som kan kjøre bil av oss to. Og hva gjorde Kristoffer???! JO HAN BYTTET BILEN TIL NOE MER FORNUFTIG!Jeg dør. Pappa elsker Kristoffer for at han har kjøpt Mitsubishi. Jeg refererer til salgsannonsen til Mishubishi Outlander;

"En fresk firehjulstrekker som får far i huset til å få frem traktorfølelsen, mor er glad for at bilen er trygg på glatta og barna sitter høyt i baksetet. En driftsikker og familievennlig bil!"

Dere skjønner at nederlaget er gedigent?! Fra å kjøre en bil som gir meg ALLE blikk, til å sitte høyt i en bromme-bil som klatrer mer enn den kjører i gata.. Blikkene jeg får nå er litt sånn; "åj, der har vi mor på tur, ja!"  Vi testet bilen opp til Stöten da vi var på skitur. Jeg er glad for EN ting, da. Vi kjørte jævlig trygt og driftsikkert, ja! Nesten litt Toyota-style..

Jeg har fått kjøre den en gang. Rullet litt i gata, før Blixt tok over rattet og sa jeg ikke hadde baller nok til å kjøre videre. True story.

Idag har jeg brukt dagen på å rydde takterrassen i sola. Det lå et sånt grønt plastikk-teppe over hele terassen, det var det jævligste jeg har sett. Under der åpenbarte det seg faktisk skikkelig terasseplanker som jeg har vasket. ETTER at jeg hadde bært ned en gammel parabol, 6 stoler, en solseng, et digert stygt bord og all skifersteinen som var til overs etter at vi holdt på å bygge veggen inne. Og så så jeg at vi har to vegger med husvegg, altså sånne planker! Så vi har litt "hus" selv om vi har leilighet. dette bare MÅ jo males, for gult er ikke min husfarge vet jeg..!

Litt slik som dette er takterrassen vår. Men jeg tror ikke jeg vil ha slike møbler. jeg tenker litt mer sånn firkantede flettemøbler. Jeg aner i grunn ikke. Jeg har nok av prosjekter for leiligheten nå, om jeg ikke skulle surre meg bort i terassen også. Herregud, at jeg aldri lærer.

 

Også har jeg lært meg en sang på ukulele, faktisk..! Fikk nemlig en hvit ukulele i gave av noen som ville Kristoffer vondt. Så jeg har pludret litt med noen grep idag og kan herved Jason Mraz sin "I`m Yours" på ukulele mens jeg synger. Eller hyler, som Kristoffer kaller det.

 

...og så fant jeg et bilde av meg selv fra Stöten da jeg hang fast i skiheisen og måtte reddes ned. Det gikk strålende.

 

Jeg er veldig kjedelig for tiden, kunne dere tenke dere å heller la Kristoffer gjesteblogge neste innlegg? Hva tycks?

LV

 

 
Publisert: 27.03.2011 - kl.20:43 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hva har du på hodet, Line Victoria?


Hei.

 

Jeg tar selvkritikk (som noen nevnte i kommentarfeltet manglet under skituren) på at jeg ikke hadde på meg hjelm da jeg freste nedover bakkene. Helt på trynet gjort av meg. Da er det jo flaks jeg tar det igjen i andre hodeplagg, eller hva?

 

Badehåndlehodeplagg.

 

Glitterburka.

 

Kirurglue. (Scrub)


Vet ikke.

 

Kledde meg ut som eksens nye kjæreste:

 

Russelue.ehh..Fra et intervju, tror jeg..?

 

SE! HJELM! HER HAR JEG HJELM!

 

Pirathodeplagg

 

Parykkhodeplagg.

 

Bjørnefitte.

 

Og så har jeg et bilde av meg selv med Viking FK-hodeplagg, men det vil ikke Facebook la meg kopiere fra bildeviseren sin..

 

Forresten er det ganske mange ting jeg har måttet gi slipp på etter at jeg har fått meg mannekjøtt i heimen!Skal skrive nytt blogginnlegg nå. Fikk litt ånden over meg. Stay tuned.

Linen <3

 

Publisert: 24.03.2011 - kl.21:38 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 16 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Elsker Helly Hansen og boblebad.

Tja, hva skal man si? Bloggingen er ikke akkurat helt i rute, og det beklager jeg. Igjen. Men som sagt, jeg har ikke et like spennende og hektisk liv som Fotballfrue. (bing-ding!)

Dessuten er det bare pappa, mammaBlixt og Her og Nå som leser bloggen min.

(Gni det inn. Jeg er litt bittersurfitte.Snart 28 år.)

 

Ikke engang Blixt leser bloggen min. Så det er egentlig fritt frem til å legge ut de upolerte bildene av han også.mmm... *stolt*

 Jeg kan også legge ut bilder av ting jeg ikke er så stolt av. Som da jeg skulle lage svenske muffinser på kontoret (siden jeg ENNÅ ikke har fått stekeovnen vi har bestilt til kjøkkenøyen vår!). De ble grønne av blå konditorfarge, og siden jeg brukte hele jævla konditorfargeflasken så smakte det nettopp det; anal.

 Og her kan dere se at jeg fremdeles mangler en tann.

 

...Og her kan dere se at jeg gjorde mitt yttertse for at gjestene skulle få sove godt, ved å blåse opp svigermorsmadrassen. (Genial oppfinnelse, tar bitteliten plass (selv denne som er dobbel) og det er bare å plugge den i stikkontakten og den blåser seg selv opp.. og trykker på en knapp når lufta skal ut igjen. MAGI! Den blir faen meg en meter høy! )

...Og på bildet over ser dere at gulvlistene ikke er satt opp, og det er heller ikke malt ferdig på gjesterommet inni alkoven. Føkk it.

Så fikk Otto prøve boblebadet tidligere idag. Jeg vet igrunn ikke om han likte det, men jeg tror han må ha likt det siden han sitter der ennå.

 ...Også gav Helly Hansen meg en gave jeg ikke kunne si nei til i bytte mot penger.

 

Sånn. Det var dagens oppdatering. Nå går jeg å legger meg meg en våt hund og en sliten svenske. <3

 

LV
Publisert: 10.03.2011 - kl.23:34 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Lukt på denne, DU!!!!!

Sorry folkens. Livet mitt er i grunn ikke så spennende at det kommer blogginnlegg flere ganger om dagen. Dessuten er det VM i byen, og alle disse sportslige menneskene i gatene sliter meg helt ut.

Jeg kjøpte Helly Hansen`s Norges-genser til Blixten og meg, samt like luer, sokker og t-skjorte. Han mente vi kom til å bli et sånt Ullared-par med lik outfit.

Jaja, sa jeg og stakk fingern min i rompa hans og tvang han til å lukte på den etterpå. Ikke faen om jeg skal bli sånn Ullared-svorske.(Også er det et STORT NORSKT FLAGG på ryggen, men det har ikke svensken oppdaget ennå.)

Joa, jeg har ryddet gjesterommet, skal skaffe seng til det idag (kanskje en sofesofa er det lureste?). Igår malte jeg sengen i samme farge som bjelkene i taken (møøøørkebrun) og skrudde den sammen. Puttet på sateng-sengetøyet (ELSK!) og pyntet litt med puter. Hmm. Soverommet ser faktisk ut som et lekkert hotellrom nå, gleder meg til å vise dere!

Jeg begynner også å glede meg til Kristofferen min snart er ferdig med å jobbe så jæskla mye. Jeg ser han egentlig bare når han sover, for tiden! Han står opp 06.00, drar halv 7 og etterlater en stor våt flekk på puta. Hjemme rundt 23.00-00.00, spretter ut av stilongsen og hopper til køys for å produsere ny våt flekk på puta. Det er en ganske heftig arbeidstid vil jeg påstå.

Jeg savner slaraffenlivet:

Ikke veldig sexy, eeh.. 

 

OM EN MÅNEDE HAR JEG BURSDAG!

(Blir 28 år, grøss..)

 

Jeg har ingen spesifikke bursdagsgaveønsker. Eller vent. Jeg skal trekke ut (ring)fingeren, lukte på den og komme tilbake med bursdagsønsker snart.

Se yah soon!

 

Publisert: 04.03.2011 - kl.07:58 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Mat fra "spis deg slank" på døra:-)

 

Igår var jeg ganske så effektiv! Jeg begynner å strese litt med at folk hjemmefra begynner å samle troppene for å avlegge Oslo et besøk, og da vet jeg jo at mitt kjære gjesterom kan bli omgjort til en lite hotellrom til helgen.

Vi har til nå irritert oss litt over noen pappesker vi ikke har funnet plass til ennå, samt at gjesterommet vårt har vært et kompinert tørke/stable/verktøy-rom. Siden vi bor i toppetasjen er det ufattelig tungt å gå opp og ned til kjelleren med ting vi bruker relativt mange ganger i løpet av uke, men vi er dessverre ikke bortsjemt med en egen loftsbod. Derfor tok jeg en liten vandrerunde i oppgangen min, og JAGGU viser det seg at naboen min har en tom bod på loftet (en dør ved siden av leiligheten vår!) som står tom.

Følte med ett at leiligheten vår ble dobbelt så stor! For idag skal jeg innrede boden så det blir en fin verktøybod, og gjesterommet skal få sin overhaling :-)

Idag skal Blixt kjøpe gulvlister og taklister også, dette må nemlig på før elektrikeren kommer :-)

 

Nå orker jeg ikke blogge mer om leiligheten. Kjenner jeg blir sliten av å bare skrive om det. Men gleden er ganske stor med tanke på at vi snart begynner å bli ferdige! Til sommeren er det bare skyvedør til terrassen (skal flyttes) og selve terrasseplassen som skal oppgraderes, og det er sånn kose-arbeid vi har satt av tid til heeelt i slutten av oppussingsperidoen :-) Litt som desserten.

Aprpos mat, hele fryseren min er full av mat fra Spisdegslank.no nå, og etter å ha sett sjefen min gå ned 15 kg etter jul, (selv med skikkelig utskeielser underveis!) kom jeg plutselig på at "dette fungerte jo for meg også den gangen!". Så da er det tilbake til et litt bedre kosthold, føler jeg. Og ikke pizza, pizza varmet i mikro, og restemat fra restauranten til Blixt varmet i mikroen.

Og sammen med bestillingen fikk jeg jaggu et nytt etternavn på kjøpet også!

 

Maten fra www.spisdegslank.no Den er faktisk ganske god! Og nå hadde de fått pølser også, hurra!

Frokost ved stuebordet. Gudamei så folkelig jeg er.

PS: Jeg betate full pris på bestillingen min da jeg ikke er så velkledd og striglet som andre bissniss-jenter på den velpleide siden av bloggatmosfæren.

 

..og apropos lat så har jeg blitt terrorisert av Sats-Oxygeno på Løkka, som så veldig gjerne vil at jeg skal bli medlem der. Etter en lang telefon-samtale med mye overbevisning og messing og salmesang, så kunne jeg opplyse denne Eilef fra Oxygeno at "jeg gjerne ville være med på både en spinningtime og en Zumbatime, hvis det ikke var noe problem at jeg satt i rullestol."

*Laaaaaang pause i telefonen*

-Joda, det skulle ikke være noe problem, det! Fortalte gladkristne Eilef med lys bolerstemme.

Siden det ikke skremte Eilef fra å ta meg imot, så lot jeg det gå noen dager til så han får litt mer tid å tigge på. Igår ringte han igjen. Jeg lot det bli et tapt anrop. Liker at folk jobber for å få meg. Jeg tror helt seriøst det er pengene mine de er ute etter, og ikke kroppen min. For de må jo ha fått snusen i at jeg er en såkalt "støttemedlem" på treningssentere, som bare betaler hver månede uten å bruke tilbudet om å trene..!

 

Mahaba, jeg var hvertfall hos tannlegen forrige uke:

Jeg tok bilde av han.

Og så tok han bilde av meg.

..og på dette bildet ser det ut som jeg pleier å sminke meg voldsomt før jeg går til tannlegen, men sannheten er at jeg just kom fra sending.Så terroriserte jeg bestevenninna mi, Aina.

 ...Og da jeg kom hjem igjen ser jeg at min deilige svenske samboer har bedrevet husarbeid og snekkerarbeid i fylla igjen.

 

For en dag det var da gitt!

 

 

Publisert: 01.03.2011 - kl.16:00 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 22 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits