april 2010

Video: Bilen min!

Jeg er jo tildels glad i å kjøre bil. Men det er ikke alle tingene som gjør at jeg er den perfekte sjåføren. Dessuten har jeg den styggeste bilen i Oslo, så jeg bruker bilen minst mulig, egentlig.

 

 

 • Jeg har ennå ikke lært meg hva som er til venstre og hva som er til høyre. Derfor har jeg det skrevet på dashbordet med piler.

 

 • Jeg har GPS i bilen. Den er dyrere enn selve bilen. Damen i GPS`en snakker engelsk og jeg vet HVERTFALL ikke hva som er forskjellen på left og right.

 

 • Venninnen min Mari elsker å bytte om på lappene, og adde noen ekstra. Som for eksempel da jeg lot henne være alene i bilen mens jeg var på butikken, så fikk jeg en lapp på dashbordet sammen med de andre der det stod; "rett frem" og med pil, samt en gul post-it lapp der det stod OBS: PEDAL I MIDTEN = BREMS. 

 

 • Jeg har alltid veeeldig lite bensin på bilen. I frykt for at bilen en dag skal bukke under for min stadige knekjøring av det gamle røkkelet, så skal jeg hvertfall ikke har brukt hundrelapper på bensin jeg ikke får når den vrakes!

 

 • Da en kar rygget inn i bilen min, smilte jeg.

 

 • Jeg låner bort bilen til hvemsomhelst. Bare så synd ingen vil bli sett i den.

 

 • Jeg har ved noen anledninger glemt hvor jeg har parkert bilen, og har svevd rundt på en sky de dagene jeg har trodd at bilen har vært stjålet.

 

 • Julaften 2009 parkerte jeg bilen på en forlatt parkeringsplass i Sandefjord grunnet snøvær. Da jeg hentet den i mars (!) hadde brøytemannskaper i Vestfold lagt all snøen over bilen min. Jeg var i lykkerus, frem til jeg gravde ut bilen. Den var dessverre like hel.

 

 

Se video her:


video:05032010062
 

 • Jeg har dype hakk i lakken etter spaden jeg brukte til å grave ut bilen med. 

 

 • Jeg har brukt 3 ganger så mye penger på å betale parkeringsbøter enn bilen er verdt.

 

 • Jeg har vurdert å la bilen min være en premie på bloggen en gang, men jeg syns så synd på den stakkars vinneren..

 

 • Jeg har vasket bilen min 1 eneste gang siden jeg fikk den.

 

 • Jeg har aldri hatt verkstedsutgifter på den, bortsett fra den gangen jeg kjørte med brekket på i to uker og det brant seg fast. Dessverre kostet reperasjonen bare 200 kroner, og de reparerte den UTEN mitt samtykke! De fant ikke noe annet galt med den...

 

 • Jeg har due-rester i grillen.

 

 • Jeg skulle ønske jeg hadde syklist-rester i grillen.
 • Da jeg kjøpte bilen på auksjon for tre år siden, da de at den kom til å holde i ca 3 måneder. Utifra papirene jeg fikk, så viste det seg at den faktisk ble solgt som delebil. Det er liksom det mest "low" du kan finne på finn.no i grunn. Det er ikke meningen at kjøper av en delebil skal kjøre rundt i den, for den har i grunn fått dødsdommen. YEAH RIGHT, sier jeg da.

 

Prøver å uploade da jeg skulle starte den etter 3 måneder under snøen. Prøver igjen snart!

 

LV

 

 

 

 


Publisert: 29.04.2010 - kl.09:21 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 28 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Skuddpremie på drittunger!

SKUDDPREMIE PÅ IDIOTENE!
Som om ikke bilen min er herpa og stygg nok fra før av, så har en eller annen pøbelfant på Gamlebyen skole (Jepp, det er jeg 99% sikker på!) funnet ut at hvis maling passer fint på bilen min. 

Dere kan godt si; "det er sikkert ikke noen unger, Line, det er sikkert noen uteliggerere/narkomane som har gjort det". Jeg vet at jeg bor i en belastet del av Oslo by, men seriøst; ikke engang en narkoman uteligger gidder å gjøre noe slikt som dette. Det handler ikke om sjalusi for at jeg "har så fin bil" eller noe heller, la oss alle sammen inssè det. det er en gammel Toyota, liksom. Dessuten har narkomane i dette strøket LANGT mer folkeskikk en noen av de drittungene som går forbi her hjem fra skolen. 

Altså; grunnen til at jeg VET at dette er drittunger sitt verk, er fordi det lå en pinne med hvitmaling rett ved bilen, og det var veldig tydelig at de hadde egentlig som plan å skrive noe på bilen. (blandt annet lyktene.) Men så fikk de tydeligvis opp en kake med seig maling fra spannet og klæsjet den på ruta. Renaulten ved siden av hadde også fått lyktene sine påmalt. (Men hallo, det er en Renault liksom. Den så bedre ut nå, faktisk. Burde egentlig malt over Renault-merket, så hadde den blitt verdt mer.)
Det er nok av drittunger i denne gata, og jeg har ved flere anledninger fersket de i å skrive på bilene når de har vært skitne. (Særlig stødig i norsk rettskriving er de heller ikke, da jeg har fått skrevet ordene "FITE" og "PIK" i støvet på bilen min tidligere.)

I morgen skal jeg stå å SE etter unger som kommer fra Gamlebyen skole på vei hjem, og se etter hvitmalingsflekker på klær/hender. Og seriøst; dette er unger som burde ha skikkelig ris. Og jeg er i grunn inne på tanken om å gi de nettopp det. Kall meg gjerne barnemisshandler. Men da rører de hvertfall ikke bilen min igjen. Og forhåpentligvis ikke noen andres heller.


Så nå er spørsmålet: Hvordan får jeg bort malingen? Og hvis jeg finner den/de skyldige 10-12 åringene, , syns du det er greit at jeg tar de et tak? Hvordan skal jeg ellers lære de folkeskikk og respekt for andres eiendeler? Forslag mottas med takk!

Er du lærer på Gamlebyen Skole? Kontakt meg på: post@linevictoria.no

LV
 


Publisert: 27.04.2010 - kl.16:28 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 41 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hva harru gjort ida`aa, Line Victoria?

God fredag, godtfolk!

 

Fredag betyr - SMS Rulett på VGTV. 

 

Bloggkollega Ida Wulff (www.idawulff.com) og jeg er så heldige å være blant de to siste gjenlevende kvinnfolka i denne ekslusive gjengen av idioter som takket "ja" til å være med på noe slikt. Tro meg, ting blir mye,mye værre. Gled dere!

 

Noen har lurt på hvorfor jeg har Pia Haraldsen lagret på både H og P! (Siden jeg havnet på Pia Haraldsen begge gangene). Det er ingenting annet å si enn at det er en Nokia telefon som lagrer på forbokstaver, så hvis jeg klikker på "P" så kommer både Pia/Haraldsen som fornavn opp, og hvis jeg plotter inn H, så kommer etternavnet Haraldsen/Pia opp. Jepp!

 

Forresten så har jeg gjort ærdeles hyggelige ting på kontoret idag:Danset russisk nasjonaldans. Så viste jeg kollegaene mine hvor tøyelig og bøyelig jeg er på fredager...Så sosialiserte jeg meg med pene mennesker og noen uheldige unntak. 

(Sorry, men produsenten min, Espen, har virkelig ikke kameratekke, og det kan jeg dessverre ikke hjelpe han med i photoshop engang.) Men han skal ha for å ha matchet både hettegenser og t-skjorte da! Kudos! :-)
Og her et et helt random bilde av meg og den andre produsenten min, Per Ove. Jeg savner den korte, tynne skinnjakka mi som jeg har på meg der, sukk.. Jeg har faktisk RYDDA ALLE skapene mine idag, for å se om jeg fant den. Akk, jeg har 10 skinnjakkker i flere farger og fasonger hengene i skapet. Men det er den dessverre den billige og gamle saken der jeg savner.. Vi snakker fremdeles om skinnjakka, ikke Per Ove.SÅNN ser den ut! Jaggu fant jeg et hodeløst bilde av meg selv..
Her sammen jeg med tusen andre på mitt iq-nivå, på ca 15 meters dyp eller noe.. Er dere forbannet klar over hvor vanskelig det er å ikke smile til et kamera under vann? Dette var hvertfall et random bilde, ja. 


Jeg må seriøst se å få tilbake laderen til speilreflekskameraet mitt, så jeg får tatt noen nye bilder..!


I morgen har jeg sending klokken 10.50 :-) Stay tuned på TVNorge`a!


:-) LV
Publisert: 24.04.2010 - kl.00:38 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 14 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Kontorrotte.

Jeg har en kollega og venn som heter Fredrik. Jeg er en av de som aldri klarer å skru av lyden på jobb-pc`en, og hvis jeg gjør det, så kan du takke faen på at jeg bare ignorerer det!

Så er helvette løs. Tenk dere hvordan min pc i vårt ellers så fredelige kontorlandskap høres ut som den skal eksplodere når dette skjer:Og så drømte jeg meg bort........Og så sendte jeg mail til produsenten min Per Ove og fortalte hva jeg ønsket på dassen borti gangen her, og en lang tirade om at dette kom til å bli veldig motiverende for de ansatte og noe svada-greier.


Nå har jeg ikke mer å skrive. Jo forresten:Sånn låser de bilene sine i gata i Gamlebyen. Og når det er sagt, dette var i tillegg den STYGGESTE , mest røva bilen i gata! (Nest etter min, selvsagt.)

Line VictoriaPublisert: 20.04.2010 - kl.16:10 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 13 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

(Gulv)kakefest.

Herregud, for en helg. Som mange av dere vet, så har jeg en ekstrem tendens til å bli fryktelig reisesyk. Værst var det selvsagt da jeg var liten drittunge, men jeg må innrømme at det ikke er stort som har forandret seg. Jeg kan til tider glede meg så mye og bli så oppspilt at jeg kaster opp! (Du tror kanskje jeg tuller, men det er faktisk helt sant..) Følelsen jeg har i magen når jeg skal noe jeg gleder meg til, kan sammenlignes med en ekstrem bilsyke. Før jeg skulle til Thailand i januar, måtte jeg få "Postafen". (tabletter for reisesyke, eller i mitt tillfelle; postoperative brekninger, som legen min kaller det i 2 uker før avreise.

Jeg er faktisk så plaget med det, at hvis jeg for eksempel har kjøpt julegaver/bursdagsgaver, så gleder jeg meg så mye til å gi den bort, at jeg ja..får postoperative brekninger. Enkelt forklart; jeg kaster opp når jeg blir oppspilt. Sånn, så har jeg sagt det. 

På vei til bursdagsfeiringen min sammen med familien gledet jeg meg så mye at jeg spydde litt før jeg dro (uti bakgården, men bare litt gulp, siden jeg har drevet å spart plass til Oreo Madness kaka Bonus hadde fått i oppgave å lage til bursdagen min.) Jeg var skikkelig svimmel og i ulage da vi kjørte over Grenlandsbrua, og jeg gleder meg så SYKT til at jeg skulle feires med pomp og prakt hjemme på Stathelle.Home, sweet home. Til sommeren skal vi dog male huset hvitt/grått igjen. Synd dere ikke får sett brygga foran huset, det er egentlig kremplassen.. Jaja. Nestegang da, kanskje.
Den røde bua (gjestehuset) kaller pappa for "Sluttebua", siden jeg hadde for vane å dumpe mannfolka mine i den. Så satte vi oss i kroken med selvutløserkamera på peisen.. Bonus og jeg :-)
Også ble det selvsagt tid til å pleie fotballgalskapen. Jeg vil bare for sikkerhets skyld forklare at pappa er fra Kristiansand. Eneste sørlendingen, boende i Grenland, som må holde med Viking. (!!?)


...og etter en deilig middag......SÅ SKJER DET FATALE!!!


Vi hørte bare et kjempesmell fra kjølerommet. Så ble det stille. fryktelig stille. Vi kunne høre høre en knappenål falle.

Min etterlengtede, høyt elskede OREO MADNESS KAKE går i bakken da pappa går for å hente den ut fra kjølerommet.
Jeg ble knust. (eller most da, i dette tillfellet..)

Det var en skandale uten like. Kaka jeg hadde gledet meg så uendelig til. Pappa var også knust. Tenk å skuffe sin eneste datter på denne måten.

Som straff får han en hel bildeserie av ugangnen han gjorde her på bloggen.

Men så dreit vi i det og serverte den alikevell, og den smakte HIMMELSK!
Dette er bonusslillesøsteren min, og hun er veldig opptatt av tannhygiene. Og snowboard.

For noen år siden prøvde Bonus (kjæresten til Pappa) å sette henne ut i skogen, men hun fant alltid veien tilbake.
EDIT: Vi FANT henne i skogen, det er visst noen andre som hadde satt henne ut.

Apropos "sette ut i skogen". Pappa galskap er at han elsker å pusse opp seilbåter. Her er hans siste prosjekt, en diiiger jævel som skal totalrenoveres. Han bygde et kjempestort båthus på en øy (siden båthuset hjemme på Stathelle allerede er fylt opp av tilsammen 90 fot med seilbåt.) Så pappa burde i grunn vært satt ut i skogen på et tidlig stadium han også. Han er gal.


Lurer på om jeg skal løpe ned på joker`n og lage meg en egen Oreo Madness Kake, nå som min klønete pappa er langt nok unna til ikke å ødelegge den.

Klem Line Victoria :-)
Publisert: 18.04.2010 - kl.18:38 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 20 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

har dere noen gode utfordringer Finn Erik og jeg kan lage repotasjer fra?! Hva vil du se på tv!? Kjø

88140-1-1271329355732.jpg
har dere noen gode utfordringer Finn Erik og jeg kan lage repotasjer fra?! Hva vil du se på tv!? Kjør på! ps:den stygge ola-jump-suiten er vintage, så ikke spør meg hvor den er kjøpt... Og sorry bilde, hadde ikke noe annet.
Publisert: 15.04.2010 - kl.13:02 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

fikk dette bildet tilsendt etter fotballkampen. Ingen skal si at jeg hvertfall ikke er kledd for anl

88140-1-1271281363249.jpg
fikk dette bildet tilsendt etter fotballkampen. Ingen skal si at jeg hvertfall ikke er kledd for anledningen! Men jeg ble så sliten av å kle på meg supporterantrekket, så jeg måtte ta en powernap mens det stod på som værst.. Våknet opp etterhvert og fikk sett de ti siste minuttene, da. Og fikk med meg det ene målet. Jeg tror det er siste gang jeg blir invitert til å se fotballkamp, gitt! For jeg er ikke akkurat en god supporter!
Publisert: 14.04.2010 - kl.23:42 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Slipp fangene fri, og ...GUUUL BIIL!

Nå er det jaggu vår. Det merker jeg, siden jeg løper rundt og roper "gul bil" og slår meg i hodet når jeg ser gule biler. (Tvangstanken min)

Jeg gikk en liten tur ned på butikken for å kjøpe noen karbohydrater (det å kjøpe brød i disse slanketider er like stort som å kjøpe sjokolade), og i løpet av den tiden kavet jeg meg nedover gata, banket meg selv i huet og ropte "guul bil" for hver passerte gule bil.En slik en hadde jeg i cabriolet, husker jeg. Apropos å huske noe. Sjefen min er en såkalt "Feeder", og gav meg sjokoladekake til bursdagen min. Sa jeg måtte spise for å holde skinnet stramt. Makan.


Og så fikk alle siklestump av sjokoladekaken som var full av avføringsmiddel, og vi måtte utsette sendingen litt..

Enda en gul bil.Vel hjemme nøt jeg karbohydratene mine med laks, magerkesam, purre og reker.
og da jeg omsider kom meg på kontoret, fant jeg ut at redaksjonen min var et annet sted.

Hvis du ikke husker tvangstanken min fra i fjor, så kan du lese det her.
http://linevictoria.mobilblogg.no/1244497800_gul_bil.html

I`m OK! klem Line Victoria (uten spesielt mye nyttig på hjertet..)


Publisert: 14.04.2010 - kl.13:08 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

forrige gang var det spisepinner fra kinakiosken, nå fant jeg golfpigger! Kurt Nilsen ville kanskje

88140-1-1271107313112.jpg
forrige gang var det spisepinner fra kinakiosken, nå fant jeg golfpigger! Kurt Nilsen ville kanskje kalt det tannpirkere... kosepils med Mari,Ine og mange andre fine mennesker på Grunerløkka. (noen som vet hvor u med tøddler er på nokia E72, by the way?)
Publisert: 12.04.2010 - kl.23:21 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

første utepilsen var ganske kald! Ragnhild demonstrerer!

88140-1-1270835299567.jpg
første utepilsen var ganske kald! Ragnhild demonstrerer!
Publisert: 09.04.2010 - kl.19:48 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Treningplan, skreddersydd til meg!

Siden jeg er "igang" med treningen min, så burde jeg jo nesten holde dere underrettet om hvordan de siste dagene har forløpt seg!

Som tidligere nevnt i andre innlegg ang trening, så er ikke jeg fan av å spytte blod etter treningsøkter.. Jeg er en av de idiotene som har medlemskap i opp til flere treningssentere uten å være spesielt aktiv på besøkslista dems..

Da Evo åpnet i februar fikk jeg abonnement av min bedre halvdel i valentinsgave, noe jeg i grunn syns var en knallfin gave. Evo holder nemlig til 10 meter fra inngangen til leiligheten...

Igår hadde jeg en time med en PT med skikkelig peiling! Hun fikk meg ikke til å spytte blod (slik den forrige gjorde...!), men hun skjønte virkelig problemstillingen når jeg gav henne beskjed om at "jeg skjønner ikke hvordan apparatene fungerer!".
Jeg har trent i 4 år på treningsstudioer rundt om (Elexia, Sats, Jimu, Myhrens SS, Friskis&Svettis osv), men har aldri skjønt hvordan apparatene fungerer og/eller hva de kan gjøre for kroppen min.. Det er jo derfor jeg har løpt som et hamster i hamsterhjul på tredemølla, og følt med ferdig med økta etter 500 forbrente kallorier eller fler. (Frem til nå har det handlet om forbrente kalorier og ikke distanse eller kondisjonsoppbygning, vi kjenner oss igjen ikke sant, jenter?!)

Den forrige PT-`en (en diiiger amerikaner med muskler til øreflippene) gav meg en økt jeg sent glemmer, og jeg forklarte problemet for den lille,superspreke nar-vikingen som tok meg imot igår. Vi gikk igjennom apparatene, hun tegnet og forklarte og fortalte nøyaktig det jeg trengte å høre om treningsapparatene jeg aldri hadde klart å finne ut av selv. Så satte hun opp et program for meg, som faktisk er mulig å klare å gjennomføre! "Work out for dummies"-opplegg, rett og slett!

Men så til det som kommer til å bli et problem! Klokken 09.00 står jeg opp, klar til å ta fatt på dagen. Mens jeg står klar med kaffekoppen i den ene hånden og røyken i den andre, på vei ut på balkongen for å nyte morgenrøyken, ser jeg noe sprekt i tights utenfor inngangen til Evo. Der står hun! Thea som nettopp hadde sendt meg timeplan/treningsopplegget til meg på mail, og gitt meg motiverende og glade smiletegn i emne-feltet! 10 meter unna meg! Jeg kjente en frykt jeg bare husker fra da pappa tok meg i å stjele brunt brennevin fra han i 17 årsalderen, og jeg fikk ekstremt høy puls! Hadde jeg hatt pulsklokke nå, så hadde den pepet fordi den rykket så kjapt fra hvilepuls til ekstrempuls at det kunne vært dødelig for en utrent sjel som meg...Der er hun! Mens jeg gjemmer meg bak rekkverket (som ironisk nok er gjennomsiktig!) og nirøyker før morgentreningsøkta...!
På en annen side, så er Thea ei som faktisk sier at det er lov til å kombinere et liv med trening... Jeg har igrunn aldri hørt en person som har arbeidsfeltet sitt i blandt vektmanualer og tredemøller si; "-selvsagt er det lov til å ta seg en fest i ny og ne!". I mine øyne så er det lettere å forholde seg til en PT som faktisk ikke har som mål å få deg i olympisk form etter 4 uker, for etter at Thea viste meg rundt så sitter jeg med en følelse at "Dette vil jeg, jeg vil ned på Evo igjen!"

Alle mine rare og spesielle kriterier ble oppfylt igår på Evo.
---Ikke få meg til å føle meg som en utrent idiot blandt manualer og stepmaskiner.
---Ikke snakk gresk til meg. (triseps, biseps, anuseps og nakkuseps...?)
---Ikke kjeft på meg når jeg jukser! (Jeg tror Thea skjønte at jeg var litt som en valp, hun belønnet meg med klapp i hendene og rosende ord når jeg gjorde rikitg, ikke kjeft når jeg gjorde galt!)
---Skryt av meg! (Selv om Thea kanskje ikke var sikker på hva hun skulle skryte av meg for, så fant hun hvertfall noe! "Du er sikkert ganske sterk i ryggen! For du har jo ganske store pupper uten at du har dårlig holdning, og det er BRA, Line!!"
(Denne likte jeg! Det var da jeg dristet meg til å fortelle henne at "jaa...joo, jeg har jo drevet endel med seiling, og da bruker jeg jo overarmene og ryggen mye..." uten at jeg i det HELE TATT visste hva jeg snakket om.)


Nå har jeg fått treningsopplegget mitt, 2 dager cardio (jepp, jeg vet hva det betyr, det betyr utholdenhet!) og 2 dager styrke! Og for en gang skyld så GLEDER jeg meg til å komme igang med programmet, for dette var en ekstremt god introdusksjon til alle de andre apparatene jeg tidligere ikke har skjønt hvordan fungerer.
Når det er sagt, så vet jeg, etter å ha besøkt Evo sin facebook-side, at Thea også knaller til med "US army booth camp-tendenser", hvis det er det du behøver for å få noe ut av økta, men jeg syns det var godt å bli introdusert til en verden full av apparater av en som viste genuin interesse for faget, men fremdeles viser forståelse for at ikke alle har oppdaget det tidligere!

Hurra!

PS: Jeg får ingen rabatter for å skrive dette eller noe, ville bare fortelle dere at det finnes håp for oss tullinger som ikke vet hva vi gjør på treningssenteret...

Spørsmål til deg! Hva slags type person ønsker du skal vise deg hvordan trening fungerer på treningssenteret?
Publisert: 09.04.2010 - kl.10:23 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 8 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Takk, Ida Wulff+naken+singel+blogg+google!

Storbloggeren frk Wulff (www.idawulff.com) blogget om noe ganske fasinerende og artig her om dagen..! Hun skrev om google-vanene til folk..! Jeg ble selvsagt kjempenysjerring sjæl ass, så derfor tok jeg motet til meg og sjekket mr. Google.

Det er jo verdt å få med seg at dette er hva andre mennesker søker på, og ikke min egen private google-historikk! (Den kan jeg ikke legge ut, det blir for flaut..!)

Her er hva som blir søkt på oftest sammen med mitt navn: 


Den mest urovekkende er kanskje at folk googler "Line Victoria + naken". Gudene vet hva de får opp da, og vil jeg egentlig vite det?Jeg har også en sånn avansert blogg-tracker, slik at jeg ved et enkelt tastetrykk kan finne ut nøyaktig hver dag hva DU som leser, søker på for å havne på denne bloggen. Idag var det i grunn ikke noe spektakulært. Jeg har sett værre, men her er hvertfall dagens liste:Her er det mest urovekkende at en av mine lesere faktisk har brukt søkeordene "jeg onanerer". Noen har tilogmed faktisk tatt seg bryderiet verdt og brukt søkemotoren på selve bloggen min (arkivet) og søkt opp den JÆVLA STYGGE BILEN MIN?! Vil du ha den kanskje? Hvis du er jævlig kul nå, så skriver søker du på noe morsomt i arkivet mitt.. Da dukker det opp på denne lista og jeg kan le meg skakk etterpå. DO IT! Det kan faktisk bli morsomt å blogge om om en liten stund, hehehe!
Til sist kan jeg godt ta vekk det flaue bladet fra trynet mitt og regelrett hoppe i det. Her er mine ti siste søk på google-historikken min:


Jeg vil bare få lov til å si at når det gjelder den "Hvor mye skal en forlovelsesring koste" så hadde jeg og Siggen en prat om nettopp dette. (Han og IM skal smies i håndjern til sommeren). 
Jeg hadde nemlig lest, at fra gammelt av så skulle forlovelsesringen koste 3 av mannens månedslønninger for at han skulle bevise at han kunne ta seg råd til å sørge for sin hustru. Jeg tror også jeg har sett litt for mange amerikanse filmer, så jeg måtte bare sjekke hva som er vanlig å egentlig betale for en forlovelsesring! 
Merker at det kan lukte bortforklaring av dette, men jeg snakker faktisk sant. (!)


Tydelig at trening og diett står på planen i heimen også, ja. og "Ageing booth" er en sånn applikasjon man kan sjekke åssen man ser ut når man blir gammel. Det fantes forøvrig ikke til Mac, bare Iphone-app. Kanskje like greit, siden jeg runda 27 i går og var litt nedfor fordi jeg virkelig med stormskritt nærmer meg 30. Bah.

Ikke glem å google morsomme ting i arkivet mitt da, det kommer jo opp på lista mi! I høyre kolonne på bloggen min!

Klem Line Victoria

Publisert: 06.04.2010 - kl.20:26 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 23 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

kanskje like greit at jeg rømmer huset, siden det er vikig kamp mellom de gule og de mørkeblå idag..

88140-1-1270485025471.jpg
kanskje like greit at jeg rømmer huset, siden det er vikig kamp mellom de gule og de mørkeblå idag.. PapaFox og Busa har benket seg i sofaen med hvert sitt supporterantrekk, og jeg løper ræva av meg på Evo!:-)
Publisert: 05.04.2010 - kl.18:30 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Skal ut å løpe vekk bursdagskaka!

Påsken er snart over (!) og jeg skal ikke ødelegge påskestemningen helt ennå.. Men jeg merker godt at vinterkiloene har satt seg godt og det er jo strengt talt bare noen måneder til jeg skal hoppe inn i en av mine 1000 bikinier..


Helt seriøst, liksom! Nederste skuffen min, bare bikinier! Mange av de har tilogmed prislappen på fremdeles! Dessverre ender jeg alltid opp med å bruke den samme bikinien år etter år, sukk... Jeg har røflig 200 stykker, uten å overdrive..!

Jeg fant et sånt treningsløpe-greier på nettet som skal (hvis jeg følger den til punkt og prikke) få meg til å lære meg å løpe lengre distanser. (For meg er 40 minutter leeeenge) å løpe, jeg eier nemlig ikke kondisjon!

Har i grunn ganske lyst til å introdusere dere for dette, siden jeg kanskje tenkte dere også kunne ha nytte av det? (Hemmeligheter er ikke til for å holdes, jenter! Ikke i dette tillfellet!)

Treningsprogram

Uke 1-2

Økter

Oppvarming

Hoveddel

Avslutning

Dag 1

-

Gå 30 min.

-

Dag 2

Gå 5 min.

Veksle mellom å gå og jogge hvert minutt i 

10 min.

Gå 15 min.

Dag 3

Gå 5 min.

Veksle mellom å gå og jogge etter følgende 

mønster: 3 min jogg, 4 min gå, 2 min jogg,

3 min gå, 1 min jogg, 2 min gå.

Gå 15 min.

Dag 4

Gå 10 min.

Jogg 2 min, gå 1 min, jogg 1 min, gå 2 min.

Tre repetisjoner (18 min).

Gå 5 min.


Slik ser de to første ukene ut. Jeg skal gi dere neste treningsplan om to uker!

Så gjenstår det å se da... Om jeg klarer det! Jeg har både pulsklokke, joggesko, ipod, og fancy løpebukse, så dette burde jeg bare hive meg rundt og komme igang med! Erru med?

Jeg vet det er helt idiotisk å legge ut bilder av missunnelsesverdige kropper, men jeg er en av de som trenger det for motivasjonens skyld. Så gjelder det å faktisk velge seg kropper som har i prinsippet samme utgangspunkt som meg. (Og med det mener jeg høyde, alder, beinbygning, tutter og hofter. )

Jeg syns Jessica Simpson har en flott kropp. Hun har store tutter, slik som meg. Dessuten har hun både hofter og rumpe, og generelt flotte og kvinnelige former. Men hun trener mye mer enn meg og har nok et mye sunnere kosthold. Jeg liker å tro at HVIS Jessica Simpson hadde trent like lite som meg og i tillegg spist like usunt som jeg har gjort den siste tiden, så hadde hun hatt kropp derretter. Derfor har jeg hengt dette bildet av en sunn,veltrent og fremdeles formfager Jessica S på kjøleskapet. 


Jessica er sunn og heit!

Nå skal jeg tre på meg mine gamle joggesko og la de få fart på seg på tredemølla!


Hva er dine triks før bikinisesongen?

Klem Line Victoria
Publisert: 05.04.2010 - kl.16:23 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 19 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

bursdagsjente!! Gratulerer til meg med 27 årsdagen!

88140-1-1270462129674.jpg
bursdagsjente!! Gratulerer til meg med 27 årsdagen!
Publisert: 05.04.2010 - kl.12:08 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 28 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Finnsy + Line = KAOS!


Gooood morgen godtfolk!

Deilig å være tilbake etter en dags påskeferie! I morgen sender jeg Finn Erik til Tryvann for å sjekke påskestemningen i tigerstadens lille snowboard-oase. På søndag er Linda i studio med quizoppgaver, mens jeg tar bussen opp til Tryvann for å la Finn Erik lære meg å like snowboard. Du burde virkelig få med deg den nye og forbedrede påskehelgeutgaven av MegaQuiz i helgen! 


Og det er svært viktig å være moteriktig selv i bakken. 
---RayBan Wayfare, hvite.
---Makramè-hemp kjede
---Grorudpalme
---OnePiece

LVPublisert: 02.04.2010 - kl.15:06 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits