april 2011

påskeøl! Representert ved Fredrik og Molander.. Sensation Yellow:-)

88140-1-1303139817190.jpg
påskeøl! Representert ved Fredrik og Molander.. Sensation Yellow:-)
Publisert: 18.04.2011 - kl.17:16 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Leiligheten begynner å ta litt form...!

Det er ganske digg at dere syns kjæresten min er så sabla deilig. For det gir meg bare ENDA en anledning til å legge dette bildet ut på bloggen: (Klikk på bildet hvis du vil ha det DIGERT!)

 Oyeah, etter 5 måneder uten elektrisitet i den nye leiligheten, fikk vi omsider besøk av mr. Elektriker som la nytt elektrisk anlegg i hele heimen. Inkludert nytt sikringsskap. Det ble ikke billig. Men med tanke på hvilket jævla ræva opplegg som har vært der fra før vi kjøpte, så tror jeg naboene mine kan prise seg lykkelige for at vi nå har fått nytt elektrisk anlegg i hele leiligheten. Og for første gang kunne jeg (uten å være redd for at leiligheten skulle eksplodere i flammer og gnist-regn fra feilkoblene/overkoblede kabler!) slå på LYSET!Det er vanskelig å sette lamper i skråtak, så vi valgte å ha spotter på de mange bjelkene i leiligheten som lyste oppover og nedover. Det ble riktig fint! Elektrikeren klappet tilogmed i hendene! Alle spottene har selvsagt dimmere... :-)

Og slik ble det i gangen :-) Sorry for at Kristoffer ser så sur ut. Han var vel bare oppgitt over at jeg løp rundt og tok bilder av... lamper..!

 

Jeg kommer bare til å si dette EN eneste gan, så dere burde nesten copy denne setningen og bruke den mot meg senere.

Jeg elsker vår nye Mishubishi Outlander...! <3

Nei, jeg gjør ikke det. Men akkurat for to dager siden gjorde jeg det. For vi fikk nemlig plass til HELE det nye kjøkkenet vårt (flatpakket, dog) OG stekeovn OG induksjonsplater OG en haug med annet styr jeg gråt til meg på ikea! Sykt.. La oss si det slik; cabrioleten hadde ikke hatt sjans i havet. Men den slet vi jo tilogmed med å få med os rema 1000-posene!

Liker den litt bedre nå. Og jeg har ikke klaget en eneste gang på at jeg føler meg utrygg i den, noe som var grunnen til at Kristoffer kjøpte denne.I mangel på vinkeljern, så må man ta i bruk nødløsninger... Her snekres det innhold til garderobeskapet.. Siden hele leiligheten er skeiv og rar, så må alt spesialtilpasses. Det nytter ikke bare kjøpe møbler til leiligheten og snekre det opp.. Dessverre..! Det stygge bordet er ALT vi har beholdt fra tidligere eier. Det bruker vi som snekkerbord nå, og skal pælmes fra 5.etasje når vi er ferdig med det.


Mens vi holdt på ute på terassen fikk vi det plutselig for oss at vi skulle fikse en stygge jævelsaken som står på terassen vår. (Nei, ikke Kristoffer, men en stein-statue!) Faktisk er det en fontene. Herregud, skyt meg. Den er for tung til å bære ned med en håndvending, så Kristoffer bestemte seg for å fikse pumpa til den og bruke den som øl/champagne/vin-kjøler på varme sommerdager. Jeg er selvsagt skeptisk. Jeg tror jeg kommer til å hamre den i stykker ved neste raserianfall. 

 

 Nå skal jeg ha litt Line-tid i boblebadet. (Det hørtes jævlig nasty ut...Jeg skal faktisk bare ta et boblebad.)

Ta-da!

Publisert: 15.04.2011 - kl.22:10 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

kjøpte vårjakke her om dagen, sånne stooore armer.. Ikke at jeg er spesielt trend-bevisst, men slik

88140-1-1302881707185.jpg
kjøpte vårjakke her om dagen, sånne stooore armer.. Ikke at jeg er spesielt trend-bevisst, men slik ble det altså.. Sorry stå-stillingen min, jeg var så tisstrengt at jeg nesten var gul i øynene! I kveld lover jeg å blogge litt, for ikveld har jeg litt tid:-) klem!
Publisert: 15.04.2011 - kl.17:35 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

nyter solskinn med Øyvind som er lydmann, mellom opptak:-) guuud, så fint vær:-)

88140-1-1302515143239.jpg
nyter solskinn med Øyvind som er lydmann, mellom opptak:-) guuud, så fint vær:-)
Publisert: 11.04.2011 - kl.11:45 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Bursdagen min idag :-)

Sorry for at Kristoffer ikke har blogget svarene sine ennå. Det er litt min feil, siden jeg tvinger han til å planlegge og tilrettelegge denne store dagen idag, som da altså er min BURSDAG! Så min bursdagsgave til dere fra meg er at jeg skal få Blixten til å sette seg ned å svare i kveld. Han er forøvrig veldig imponert over alle de rare spørsmålene.. Satt og leste opp høyt for han i bilen på vei hjem til Stathelle i helgen.

 

Hva ønsker jeg meg til 28 års dagen?

 

I grunn mye av det samme som jeg ønsket meg til jul. 

 

Kristoffer har kjøpt 1000-vis av badekarpropper, og INGEN av de har til nå passet. Så nå har vi bare jævlig mange badekarpropper. Skal det være såå vanskelig? Pr dags dato bruker vi en litt for liten propp med plastikk rundt. En forbedring fra forrige månede da vi brukte en altfor liten propp med en sokk rundt. Nuvel.

 

Ny fritthengende kjøkkenvifte - flekt som det heter på svensk-  til å ha over kjøkkenøya. Både dyrt og nesten umulig å oppdrive, Dog har jeg satt pappa på saken, han elsker sånt detektiv-arbeid på finn.no og Netthandelen og slikt.

 

Diamantring. Her har jeg allerede spart/satt av 20 000 kroner, og da er jeg nesten i mål på den jeg har sett meg ut. Trenger bare noen til å kjøpe den/legge til det som mangler. Men så er jeg dessverre så gammeldags at jeg vet at en ring liksom betyr at.. ja.. forlovelse og slikt da veit dere.. Så det går greit å vente lenger.. (sukk)

 

Grill til terassen. Jeppsdag, fornuftige greier. Gassgrill. Ikke altfor stor. En sånn rund, fin sak..

 

Apropos terassen så ønsker jeg meg en sånn varmesak til å montere på terassen også. Og møbler også kanskje. Faen, detta hørtes dyrt ut.

 

Induksjons-kaseroller. Jeg fant en eske med en kasserolle blandt alle tingene Kristoffer tok med seg fra Sweeden. Og det er faktisk den eneste kaserollen vi har..! Se - jeg vet ikke engang om jeg har stavet ordet riktig engang! Kassrolle. Kaserolle. Kaserole. GRYTER!

..Ikke at det er noe hast, for kjøkkenet vårt er definitivt ikke ferdig ennå. Sukk.

 

 

HURRA FOR MEG!

 28 år :-) 

Publisert: 05.04.2011 - kl.09:46 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 34 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits