mai 2008

"Dere bare MÅÅÅ få innblikk i hvordan jeg har det, assåå..."

bilde 250

Foto: Line Treig Victoria

 

Siden det er blitt så jævlig trendy å utlevere seg på bloggen sin for tiden, så kommer et par heite avsløringer fra min side også.

Takk Helene Rask for at du fikk meg ut av dette sensur-skapet. Nå skal jeg la alle ta del i mine innerste tanker, følelser og frustrasjon, enten de vil eller ikke. Hold kontonummeret og tipstelefonnummeret til Se og Hør klart, her kommer mine hjertesukk.

 

---Jeg er missunnelig på Helene Rask, Aylar og Linni Meister sin kropp. Og Dorthe Skappel sin. Så henne på jobb idag, hun er heit.

---Jeg syns Stig Kjos er stygg. Han har like mye utstråling som et vaffeljern. Dama hans også.

---Jeg klarer ikke bestemme meg for om jeg syns "en kollega" ser ut som McSteamy eller en marinert svinefilet som er kjørt xantall ganger i blenderen min. En av disse situasjonene er forøvrig ønsketenkning.

---Det var jeg som burde ledet Guiness Rekord-Tv, Knus Bilen eller vært paneldeltager i 9 av 10 nordmenn. Hvem faen er Dagfinn Lyngbø?

---Zahid Ali stjal vitsen min på Sladder (TvNorge) heromdagen. Jeg trøster meg med at jeg har flere treff på bloggen min enn de har seere.

---Kjipt at Mina Hadjan er ei innmari hyggelig jente, hvis ikke så skulle hun fått smakt denne skrivende pisken hun også.

 

 

Sinna-Line. Alltid hardtslående.

 

"stakkars meg, stakkars deg, sammen skal vi takle dette,suss og klemzoverdoze" -meldinger ønskes i kommentarfeltet.

Publisert: 27.05.2008 - kl.18:23 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 18 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ønskereprisen: Idag kjørte jeg på en syklist. Med vilje såklart.

Idag kjørte jeg på en syklist. Med vilje, selvsagt.

(Ønskereprisen:)

I dag kjørte jeg på en syklist. Med vilje, selvsagt.

Det gikk heldigvis bra med bilen min.


Ingenting irriterer meg mer i trafikken en syklistene. Disse idiotene av kombinasjonen friluftsmennesker, sportsfreaker, og bedrevitere på to hjul i Tigerstaden. 

Idag kjørte jeg på en syklist. Jan Gustav på vei hjem fra jobb, på en Kilimanjaro med bukkestyre og trang sykkelsbukse i størrelse ekstra small. (Bare DET er grunn nok til å ta fra han meningen med livet)

Han syklet relativt fort på gangveien (ikke på sykkelstien, feil nr. 1), og hans blanke månebakhode (ingen hjelm, feil nr. 2) forsvant forbi meg i akkurat litt raksere tempo enn jeg holdt i kø over Galgeberg. Plutselig vrenger han bukkestyret mot venstre i ferd med å krysse foran meg over gangfeltet. (feil nr. 3)

Jeg hadde nok rukket å stoppe i tide hvis jeg hadde bråbremset. Men det gjorde jeg ikke. Med viten og vilje peilet jeg inn fronten på min Renault Megane CC rett på den uvitende Jan Gustav på sykkel. Intensjonen var å gjøre Jan Gustav til fotgjenger en lang stund fremover. I mitt djevelske og premenstruelle øyeblikk gasset jeg kanskje litt på også. Og gjett om traff blink! Det smalt godt i forskjermen på hans Kilimanjaro.


"-DETTE ER ET GANGFELT!!"  brøler Jan Gustav. 

Sånn ca på denne tiden klyver jeg ut av førersetet, klar til å gi han en verbal omgang med juling.

-"Hvis du skal ha retten på din side til å krysse over gangfeltet, må du TRILLE sykkelen din over og gå ved siden av, hvis ikke er du i følge regelverket en bilist og skal holde deg til vanlige trafikkregler for bilister!!"  gliser jeg tilbake. 

(Jeg vet jeg har rett, så da pleier jeg som regel å oppføre meg ganske rolig og avbalansert.)


"-DU KUNNE DREPT MEG!" brøler Jan Gustav tilbake. 

"Nei, sier jeg. Jeg har for fin bil til at du fortjener å få hjernemassen din pelt ut av grillen på min fine bil, så jeg tilpasset farten!" 

Det er på denne tiden Jan Gustav forstår at blondinen bak rattet på Renaulten faktisk gjorde dette med vilje!

..." Om du er så redd for livet ditt så bør bruke noen kroner på hjem, sier jeg alvorlig.


Jan Gustav er nå i ferd med å sprenge alle blodårene i hodet hans, mens han plukker opp sykkelen og halter over til den andre siden av veien. Han vet at jeg innerst inne har helt rett.

Moralen er: Skal du sykle i Tigerstaden på ordentlig vis, skal du følge noen enkle grunnregler:

Bruk hjem!

Sykle på sykkelstien. (ikke gangveien, den er for vanlig gående.)

Sykler du i veibanen skal du sykle i samme retning som bilene.

Skal du over veien skal du bruke håndbevegelser som tilsvarer blinklys slik at bilene bak deg forstår hvor du skal.

Skal du over veien i et gangfelt, GÅ AV SYKKELEN og trill den over.

Ikke sykle på rødt lys. Da ber du om bråk.

Mer kan du lese på     http://www.sykkelby.no/Sykkelfakta/135


Og kjære syklister....?!  Pass dere for meg i trafikken. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg lærte Jan Gustav trafikkreglene for syklister på den brutale måten.


Klem fra Line Victoria

Publisert: 27.05.2008 - kl.16:29 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Det er ikke mer morro enn vi gjør det selv!

linehitler

Bilde:  Fra en av prøvene da vi fant ut at gaffateip er utrolig morsomt!

Det er ikke alltid at ting går som planlagt i Tv2. Før hver eneste sending har vi ?prøver?, en slags generalprøve der vi går igjennom alt det tekniske, om klærne og sminken sitter og om alt er klart før sending. Noenganger går ting skeis, andre ganger dukker det opp uante problemer vi må ta oss av med så fort som mulig før sending. Nedenfor finner du en haug bilder kontrollrommet har knipset for å dokumentere morsomhetene som skjer i studio. Og ingenting av dette har vært vist før!  J

Publisert: 19.05.2008 - kl.11:52 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Line Victoria finner ut at toppen var i LITT drøyeste laget!

puppeline

Her fant vi ut rett før sending at det var litt tidlig på morran med såå dyp utringning!  Det ble høyhalsa genser den istede, den dagen....! ;-)
Publisert: 19.05.2008 - kl.11:51 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Kontrollrommet kødder med bildeutsnittet!

prvemedanders

Kjempegøy å sette Anders (prosjektkoordinator) sitt hode på programleder Line Victoria sin kropp!
Publisert: 19.05.2008 - kl.11:50 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Line Victoria fant en tape-bit!

linehitler2

Så gøy kan man ha det med tape!  (Bildet tatt under en av prøvene..)
Publisert: 19.05.2008 - kl.11:48 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Line Victoria har kjendisbesøk i studio!

linevogtokjendiser

Stål Talsnes vant 10 000 kroner til et veldedig formål. Thomas Leikvoll klarte ikke svare på hvem som var sjef i Tv2. I rest my case!
Publisert: 19.05.2008 - kl.11:48 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg er alltid der det skjer!

img0092

Her en natt lå jeg våken hele natten og hadde monstertanker. Plutselig kjente jeg en litt rar lukt, som verken var prompelukt eller vifta på mac`en min. det brant heavy i en container utenfor, og jeg var raskt på pletten med å ringe 113, vekke naboen min Lasse, og storme ut i brannmanndrakta mi.  (Overlevningsdrakt fra Helly Hansen og skumapparat, minste størrelse)
 Brannvesenet kom etterhvert og fikk slukket brannen, og jeg var så heldig at jeg fikk låne brannhjelpen til en av gutta i brannbilen. Lasse (forøvrig i sin rosa slåbbråkk) tok bildet.
Publisert: 18.05.2008 - kl.19:11 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

35 år over natten.

I påvente av min bursdagsgave fra Bilbutikk1, har de forært meg en leiebil, så jeg kan fortsette syklist-trakasseringen min. Og FOR en bil! En kembosjchvær 7 seters Renault Scenic med barnesete som jeg kan rulle over syklistene med uten å etterlate en eneste skramme på bilen.

Jeg var på butikken igår. Fikk et av mine plutselige vaskeanfall og kjøpte et arsenal av vaskepulver, jiff, mopp, spray, skrubb,, krystal, ajax, søplesekker og vaskeservietter. Rasket med meg Se og Hør i samme slengen, og ber om to tjuepakninger med lyseblå petterøes mild. Ikke et spor av kalorier er lagt til handlelista. Mens jeg legger varene mine på rullebåndet, kremter mannen bak meg. 

-"Er du.. singel??!"

Noe imponert over hans evne til å se det humoristiske (og triste) i min handleliste, gir jeg mannen bak meg en tirade av unnskyldninger:
"-Ja, jeg skal hjem å vaske alle spor etter han, hver eneste krik og krok, støvsuge bort alle minner, vaske bort alle syndige flekker, kaste ut alt sengetøy han har rørt og putte boxerene hans i blenderen, hvorpå jeg skal sulte meg selv mens jeg leser Se og Hør og røyker Petterøes Mild til kreften kommer snikende og jeg inkasserer utbetalingen Storebrand Kreftforsikring jeg ble lovet da jeg signerte for å få mer bonus på seilbåtforsikringen min. Åssen det??, spør jeg innimellom alle biip-biip fra strekkodemaskinen og måpende ansikter.

"Jeg leste at det var slutt i Se og Hør", svarte han stille.

Noen ganger burde jeg bare holdt kjeft. Jeg tuslet inn i minibussen min og rullet fredelig nedover Galgeberg-bakkene og parkerte SmithsVenner-traileren min. Syklistene kunne endelig føle seg trygge på veiene denne maidagen i 2008 da jeg satt i leiligheten og furtet resten av dagen.


Publisert: 16.05.2008 - kl.14:48 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Kjolen min på Gullruten 2008 :-)

gull31210441954
Bilde: Dagbladet

Mange som har lurt på kjolen jeg brukte under Gullruten i Bergen i helgen!

Kjolen er fra en designer som heter Meghan (USA). Finnes bare en i hele verden, og jeg var utrolig heldig som fikk bære den! Følte meg som en prinsesse!!! :-)

Kjoler fra samme designer kan bestilles, besøk Sketch på Grensen i Oslo, de har vannvittig mye fint!!!  

Masse klemmer fra Line Victoria
Publisert: 12.05.2008 - kl.00:07 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 25 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jævla idiot-syklister. Neste gang blir du asfaltføde!

Åsså jeg som engang var så flink til å blogge...

Går hardt ut igjen nå, har skjedd mye de siste dagene!

Mine syklist-forsøksdrapsinnstint er for tiden trigget av det faktum at det er helvettes mange av de for tiden i dette fine været. Varmen gjør syklistene både uoppmerksomme og dristigere, og jeg er ganske kjapp med å utnytte situasjonen. Det er mandag, og allerede to ganger denne dagen har jeg verbalt banket opp en stakkar på to hjul.

På vei til jobb, jeg er som vanlig for sent ute, og med den nye Iphonen i den ene hånden og røyken i den andre, ble det altfor mye å forholde seg til som om jeg ikke skulle begynne å tenke på uvettige syklisters liv i tillegg.
Jeg er dønn ærlig når jeg sier at jeg er livredd for at min fine bil skal få seg ei bukkestyre-stripe i fronten, så jeg er helst føre-var når det kommer til sånne ting. Idag var det riktig ille, jeg måtte ut av bilen for å skjelle ut et noe fyldig menneske på en altfor liten sykkel. Jeg ramset opp alle sykkelvett-reglene hun hadde brutt, før jeg kom med en noe reell trussel om ..."neste gang ruller jeg over deg med min ett-tonns drapsmaskin uten tak."

KAN dere være så snille å lære dere reglene?! Dere syklister er myke trafikanter som SKAL følge samme regler som bilister. Så ikke bli sur fordi noen kjørte over deg og gjorde deg til rullestolbruker da du krysset gangfeltet PÅ sykkelen. Eller syklet på rødt lys i Carl Berner-krysset. Eller ikke overholdt vikeplikten.

PS: Her om dagen ringte jeg politiet for å få svar på om promillegrensen også gjaldt syklister. Det gjør det! Det er ikke lov til å sykle i fylla! Det er heller ikke lov å ri på hest i fylla! Så tenk på det neste gang du har tenkt til å sykle eller ri hjem fra fest.

Klem Line Victoria
Publisert: 05.05.2008 - kl.14:56 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 20 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits