mai 2010

En Bonusmamma høy på sukker og kjærlighet.

Hei!


Beklager bloggtørke, men jeg har hatt litt mye å tenke på i det siste..
Jeg får mer tid fremover til å blogge, og selvsagt skal jeg blogge mer fra mobilen så jeg holder dere (som gidder) oppdatert!

Nå er det jaggu ikke lenge til sommeren, og den kom veldig plutselig! Jeg er så heldig som har venner som drar meg ut av leiligheten (når jeg har mest lyst til å ha ansiktet på pynteputene mine i sofaen) når jeg trenger det som aller mest. Jeg har jo funnet ut at Arupsgate har blitt det nye trend-stedet å bo, hvis jeg bøyer meg langt nok ut så kan jeg rope inn i vinduet til både Mina, Simen, og resten av røkla som har valgt å bosette seg i gata "mi" den siste tiden. 

Jeg har i tillegg operert som en gudinne i matchmaker-bransjen, koblet sammen venner og laget nye vennegjenger, og optimalisert denne til et velfungerende og morsomt selskap å være i :-) 

Enda en gladnyhet, forøvrig er at Pappa har fridd til Bonusmamma! Pappa er ekstrem-romantiker, og gikk ned på kne for andre gang i sitt liv. Det gleder meg enormt! De er et superpar sammen, og det sa KLIKK første gang de møttes! Når man tross alt har rundet 50 så vet man hva ekte kjærlighet er, og da syns jeg ikke det er meningen å holde igjen på slike romlemantiske allianser:-)

Det som selvsagt bekymrer meg er nok at mine bonussøsken og jeg skal tvinges inn i brudepikekjoler. Med Bonus` banale humor så ender vi tre jentene opp slik, tipper jeg:

Jeg tipper Bonus kommer til å velge noe litt mer klassisk til sitt eget bryllup, noe lignende dette:mmm..Jeg kommer til å være så stolt!
OG HVA GJØR EN FORLOVET KVINNE NÅR HUN ER ALENE HJEMME?

Jo, hun tar malekosten fatt og sender overraskelsesbilder til oss som er for langt unna til å kontrollere energinivået og sukkerinntaket hennes:


FOR EN UKE SIDEN: 
...NÅ


 

Nå venter jeg bare på at hun skal grave/bygge det badebassenget på plenen på brygga i løpet av helgen, men hun hadde ikke stor nok spade, sa hun. Makan. Neste helg, kanskje?

 

 

Forresten, vil dere se hvor pen og sjarmerende jeg oppfører meg i bunad? 

(Øst Telemark Beltestakk, for de som skulle være spesielt opptatt av slikt.)

 

 

Ja, jeg vet det finnes piller for slikt.

 

 

Snart er dykkersesongen igang for fullt!

Men å dykke i norske farvann betyr at jeg må grine til meg et kjapt tørrdrakt-kurs i basseng, og dette blir jo et av mine Advanced-dykk. Derfor har jeg hentet inn instruktøren jeg hadde i Thailand, som forøvrig OGSÅ nå bor i Arupsgate, og gitt han det ærefulle oppdraget å tvinge meg inn i en tørrdrakt og ned i basseng. 

Det er nok noe alle menn drømmer om. Å se meg drukne, først i en oversized usexy tørrdrakt, derretter i sjøen.

 

Jeg har forøvrig også lært meg litt flere dykker-tegnspråk til bruk under vannet. Tegnene for "Ludder", "F*tte", "jeg må prompe" og diverse andre styggdommens ord har blitt tilført mitt dykkervokabulær den siste tiden. Det er forøvrig jeg selv som har laget disse, og selsvagt informert min instruktør om disse tilføyingene, slik at han skal skjønne hva jeg snakker om under vann. 

 

"Jeg må gjøre nødoppstigning (emergency decent) for jeg må prompe, ditt ludder. "

 

Han kunne forøvrig fortelle meg herforleden at han lurer på om han skal kjøpe seg helmaske med radio, slik at man kan snakke sammen under vann. Men siden han etterhvert har fått kjenne på migrenen hvor mye jeg snakker, slo han nok den tanken fra seg. Så jeg tror ikke det blir helmaske-dykking i sommer, gitt. Jeg får heller lære meg flere tegn. 

 

Her syns jeg selvsagt det er passende å poste et bilde av instruktøren min, Kristoffer, idèt han er i ferd med å tvinge meg ut på dypet:

 


"I MED DIG FÖR TUSAN! DOM ANDRA VÄNTAR JU!"Fikk omsider lastet opp en video jeg lovet dere for lenge siden, dette er fra vrakdykking i Thailand, 25-30 meters dyp. Legg merke til at i DET sekund jeg får kameraet rettet mot meg så SMILER jeg! (men bare i et kort sekund, for plutselig oppdager jeg jo at det ikke gikk ann uten at jeg faktisk druknet.


video:m4h02830


Sånn helt på tampen så lurer jeg på hva i alle dager jeg har drømt i natt som har gitt med denne tove-floken i håret på kun den ene siden:...goood morgen, sunshine!! :-)

Line Victoria, and she`s back!
Publisert: 22.05.2010 - kl.13:22 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 37 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Meldinger på mobilen som vitner om schizofreni!

Når jeg kjeder meg, pleier jeg å gå igjennom alle meldingene på telefonen min.

 

I det siste har meldingene vært preget av mye schizofreni, der jeg omtaler meg selv i både 2. og 3. person.  Eller gir meg nye navn. Og nye yrker. Det er jammen ikke rart vennene mine tror jeg har fått slag.

 

Jeg hadde jo en runde i 2007 der jeg trodde jeg var lege, for eksempel. Omtalte alle vennene mine som pasienter (og pasigutter), serverte legesprit og vasket leiligheten i kirurguniformen mens jeg hørte på theme-låta til Greys Anatomy og Chicago Hope.

 

I sommerhalvåret er det en kjent sak at jeg tvinger alle vennene mine til å omtale meg som "Kaptein". Dette er jo selvsagt, siden jeg til inntill nylig var skipper på egen skute og lever og ånder for sjøen (i nettopp,  sommerhalvåret.) Når vi bikket 1. mai, havnet jeg plutselig i den modusen igjen.

 

---Min venninne, Ine, sendte meg melding igår og spurte om jeg skulle på tokt i kveld.

Svar: "Splitte mine bramseil! Jeg vurderte ei flaske rom, men kapteinen er sliten etter en hard uke på tokt i ukjent farvann. Men i morgen fyrer vi av kanonene på 1.dekk, er matrosen klar for å samle mannskapet til en liten brief før sjøslag når solen går ned i morgen? I såfall send flaskepost."

Dette kan oversettes til; Hei! Vurderte et par pils, er sliten, og sparer meg til i morgen istede. Er du med, så send melding."

 

Stakkars Ine kan ikke ha skjønt en dritt, siden hun svarte PÅ NYNORSK om et eller annet med ei jomfru i nød og at hun måtte gå planken. Direkte oversatt vil jeg tro hun mente at hun var blakk og måtte være hjemme med kjæresten i helgen. (?)

 

---Etter at jeg fikk avlysning på en avtale, sendte jeg tilbake en sint melding: "Mytteri!!!" 

Som egentlig betyr:  "Jasså, du ditcher meg for noen andre, ditt mehe?"

 

---En kompis sendte melding og spurte om jeg kunne være "wingman" for han, da han skulle på date med en dame jeg personlig ikke har så mye til overs for. Jeg svarte:

"Du er på feil kurs, legg hardt styrbord for å unngå skader i baugen! Du kommer til å legge deg inn med med hekken først, og da blir du fort akterutseilt. Ikke loggfør denne tokten, matros!"

Denne meldingen kan tolkes slik: Hun er dustedame, du kommer bare til å bli såret. Ikke gjør det, min venn!

 

---Meldingen jeg sendte til mine venner for noen få minutter siden var:


Mitt mannskap! Om det blir sjørøvertokt ved solnedgang, vær vennlig å send flaskepost til kapt.Husby. Vennligst send koordinater for ombordstigning, da kapteinen gjerne vil være med på sjøslag. Det er meldt frisk bris, og skuta søker nødhavn rundt 01.00.  som vanlig. 


(Noen som vil prøve å oversette denne?)


Nå venter jeg selvsagt i spenning på flaskepost tilbake.

 

 

 

Pirates of Oslofjorden

 

Kaptein Line Victoria Husby

Publisert: 08.05.2010 - kl.17:14 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 33 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

se på hu a! Hun dagdrømmer om...mat?!

88140-1-1273229989867.jpg
se på hu a! Hun dagdrømmer om...mat?!
Publisert: 07.05.2010 - kl.12:59 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits