mai 2011

utrolig hva man kan få til med en rulle og helblank maling! Bordet vi bruker som sage/male/spikre me

88140-1-1306583699493.jpg
utrolig hva man kan få til med en rulle og helblank maling! Bordet vi bruker som sage/male/spikre med gjort om til midlertidig middagsbord:-) gjester og fest på tapeten i kveld! 
Publisert: 28.05.2011 - kl.13:55 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

sjefen min har bursdag:-) hurra for Per Ove! Kake på kontoret..

88140-1-1306419107481.jpg
sjefen min har bursdag:-) hurra for Per Ove! Kake på kontoret..
Publisert: 26.05.2011 - kl.16:11 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

se så, Tone Damli Aaberge og Jenny Skavlan, there is a new brunette in town!!:-) 

88140-1-1305796090157.jpg
se så, Tone Damli Aaberge og Jenny Skavlan, there is a new brunette in town!!:-) 
Publisert: 19.05.2011 - kl.11:08 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 24 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

beklager lite blogging i det siste, men vi forbereder oss til bryllupssesong:-) kommer innlegg i kve

88140-1-1305732776278.jpg
beklager lite blogging i det siste, men vi forbereder oss til bryllupssesong:-) kommer innlegg i kveld hvis bildeopplastningen fungerer...! Smask fra Line og Coffe:-)
Publisert: 18.05.2011 - kl.17:32 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 8 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Lørdag morgenstund. Ikke gull i grunn.

Jaiks. Jeg stod opp klokken 07.00 idag. Og jeg vet ikke helt hvorfor. Og når jeg står opp tidlig og ingen andre er i nærheten for å underholde meg, så må jeg underholde meg selv.

 

 

Men så tenkte jeg at jeg kunne sette igang å beise benkeplater til kjøkkenet, så jeg slipper å ha svensken hengene over meg og fortelle at jeg gjør det feil. Så jeg straffet han litt på forhånd. 

 

Men se så! Jeg klarte det helt fint på egenhånd! Two down, one to go. 9 meter med benkeplate er jaggu ikke til å spøke med... (Ubehandlet bøk, 3 lag spritbeis (røkfarget) og nå skal jeg med en runde olje.)  Dette er faktisk noe jeg kan, siden pappa er det man kan kalle en trebåt-fantast. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sett faren min gjøre dette, og nå var det min tur.

 

I uken som gikk har vi pugget skilter, slik at vi slipper å ryke på en ny inntauings-smell senere i livet. Det er vanskelig å få Kristoffer til å konsentrere seg så da må jeg straffe han litt for det også...

 Sånn ja. da var det gjort.

 

Syns du jeg er slem?


Publisert: 07.05.2011 - kl.12:21 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 15 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

På horehus.

Påsken er over, og det er godterisuget også.

I løpet av de siste 6 ukene har jeg om min fine samboer hatt godteristopp. Det har faktisk funket veldig bra. Selv i påsken!

Når det er sagt så har jeg i grunn ikke savnet goderier så mye når jeg vet jeg ikke har noe i godis-skuffen. Kristoffer kastet faktisk noen gamle ferroroche-sjokoladekuler for å slippe å se fråden i munnvikene mine hver gang han åpnet godis-skapet. (Der tilfeldigvis knekkebrødene også står..)

 

Så i en kommentar at noen nevnte fredags-underholdningen?

Postet av:
må ikke være så sinna når du skal hente ut bilen på inntauing da line. selv om du sa alt det alle andre skulle ønske de sa når de kom dit. du er tøffere enn toget i virkeligheten, det skal du ha!!! Håper mannen din ikke fikk så mye kjeft som de på inntauingen, for å si det sånn.
01.mai.2011 @ 15:11
-Joda, stemmer det at jeg hadde et lite raseriutbrudd på Økern etter endt arbeidsdag. 
Min svenske herlighet av en samboer var rusa på Zyrtec (allergimedisin) og fått en heftig dose influensa oppi alt sammen, og etter en tur på legevakta var han så kørka i huet at han ikke kunne huske hvor han hadde parkert. Etter å ha gått en runde i gata der vi vansligvis parkerer bilen, kunne jeg se at gatene var bemerkelsesverdige rene.
Så gikk jeg inn på Deli Del Luca og spurte om noen hadde sett om det var blitt tauet inn noen biler den dagen. 
"Ja, de drev å tauet bort en DIGER grå Misubishi Outlander halv 9 til morran idag! " kunne en herremann i stygg allværs/Blindern-jakke fortelle.
(jeg hater sånne supermotiverte-på 16`ende året- studenter som akkurat har rundet 35 og har sykkel med skikkelig hengelås og fornuftige sko og sørget for å få to barn når masteroppgaven skulle skrives"-folk. De setter meg i et dårlig lys!)
Og så hjalp det ikke at den kødden sa "-må lese skilter, vet du!" da jeg stormet ut for å slå ut tennene til Kristoffer med MAC-bag`en, som stod skeiv og rar og full av allergipiller utenfor og klødde seg i hodet og undret seg over hvor bilen var tatt veien.
Etter å ha sagt alle de stygge tingene man ikke bør si til en kar du har lyst til å tilbringe resten av livet ditt med, tvang jeg min febersyke mannfolk inn på t-banen opp til Økern. Der fortsatte jeg utskjellingen på den rotta som satt bak skuddsikkert glass på Inntauings-sentralen, og spurte om det var JÆVLIG vanskelig å ta en telefon til meg for å spørre om jeg kunne flytte bilen. (Det tar faktisk kortere tid enn å taue den bort)
Etterpå sa jeg at de er de lateste jævlene jeg noengang har vært borti og at de antageligvis hadde den mest ræva jobben på denne kloden. (Og det mener jeg, tenk å måtte møte surfitter som meg hver dag! Jeg er neppe alene om å være rasshøl i kjeften til sånne folk.) Og så avsluttet jeg med å si at der JEG kommer ifra pleier man å ringe først og hvis det ikke funker så har man hvertfall prøvd. Og inni meg tenkte jeg at det kanskje ikke er så lurt at jeg sier nøyaktig hvilken by jeg er fra, siden hjembyen min og de som bor der, den siste tiden har vært kjent for at vi setter fyr på de fine kirkene våre og baker sædkaker. 
2600 kroner fattigere og trusler om å skrive stygge ting om han på facebook-statusen min, fikk vi hentet ut bilen og JEG satt bak rattet på vei hjem for å parkere bilen trygt og lovlig. Mannen min sloknet i feberangst i sofaen og våknet ikke før mandag morgen. Den heldige jævelen. 
Jeg har forresten funnet ut at Kristoffers straff skal være å leve uten sin elskede Playstation 3 i en uke. Dette tildels for at han skal straffes litt for dette med bilhelvettet, men også fordi jeg føler meg rett og slett litt tilsidesatt av denne PS3-saken. Etter at jeg hadde tatt meg et bad ble jeg nemlig møtt med denne:
"-Kom inte inn i rummet! Inte ännu!"
"-Hvorfor ikke?"
"-Jag är på horehus!"
"OK, JEG STÅR BARE HER PÅ BADET OG VENTER SÅ LENGE JEG DA!"
(Jeg sa ikke det siste. Jeg begynte bare å le av den absurde samtalen.)
Da viste det seg at hans karakter i PS3-spillet var på horehus. Dataspill er jaggu ikke det det var før!    
Savner Super Mario på Nintendo. 
Sorry ingen bilder, jeg var for sint og opprørt til å ta bilder på fredagen. 
Publisert: 03.05.2011 - kl.14:35 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits