juni 2008

Tatt som gissel på jobb.

zahid line terror 1

Etter å ha ødelagt tanna til kollegaen min (se tidligere blogginnlegg) svarte han med å ta unge frk. Husby på Interaktiv avdeling som gissel.

ZA; Aim so såårrii.
Publisert: 30.06.2008 - kl.13:24 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Den prikkete kjolen går til.......:

1

Gratulerer Bjørn! Send meg navn og adresse til post@linevictoria.no og gjerne bilde fra dåpen! ;-)

Du sendte meg en kommentar og skrev at din litt rocka kjæreste venter barn og allerede begynt å lure på hva hun skal ha på seg i dåpen! (Typisk kvinnfolk...!)  Som mange vet er det litt trangt budsjett i forbindelse med familieforøkelse, og derfor var det lett å falle for Bjørns henvendelse! Her er meldingen han skrev! :Postet av: B.
Min kjæreste og jeg skal bli foreldre om 2 uker,og hun har allerede begynt å lure på hva hun skal ha på seg i dåpen,hehe. Jeg synes den svarte kjolen med hvite prikker hadde passet perfekt til henne på den dagen! Tror virkelig hun kommer til å elske den. Hun er litt rocka akkurat som kjolen,og det er hennes størrelse. Jeg hadde også blitt veldig gla for å se henne i den kjolen;) Og etter et tøft svangerskap,hadde hun virkelig fortjent den! Hadde vært så morsomt å overraske henne med den!
Mvh Bjørn
21.jun.2008 @ 17:12


Publisert: 30.06.2008 - kl.10:44 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Energibunten Line Victoria

161195137878h
Bildet har forøvrig ingenting med teksten å gjøre. Foto: Paul Weaver,Tv2

(Intervjuet under beskriver meg bedre enn jeg kunne forklart selv! Happy lesing!)

Line Victoria Husby (24)  ble oppdratt i et miljø fylt av lynol, slipestøv og kjærlighet. Er det rart hun er blitt som hun er?

 

 

Med et stort selvsikkert smil de fleste kunne misunnt, reiser Line Victoria seg opp fra bordet på Kaffebrenneriet og gir oss en klem. Vi har aldri møtt dette vesenet før, som har Norges rekord i antall live-timer på skjermen i de tusener hjem.

-Jeg er veldig glad i klemmer, ler Line. Jeg får min daglige dose nærhet når jeg klemmer folk!

Vi har blitt advart om at Line er en svært så åpen person, vimsete og høylydt er også ord som blir brukt om programlederen i Tv`s Frokostquiz.

-Jeg er også veldig vulgær, og elsker grove vitser. Og biler. Jeg burde nok egentlig vært mann.

Line unnskylder sin beskrivelse av seg selv med at hun er fra Bamble. Harrylandet i Porsgrunn, der riksharryen Rodney Omdahl Karlsen er fra, og der Søviknes hadde en ung hyrdestund for noen år siden.

Foruten det å være på tv hver eneste dag, dyrker Line sine to store lidenskaper, seilbåt og bil, når hun får tid til det. 

Seilbåtentusiamen har hun arvet av sin far. Han pleide å henge Baby-Line i en stropp, hengende fra taket i båten full av epoxy, slipestøv og lynol-dunst.

-Jeg har ikke tatt noe nevneverdig skade av det, skratter Line mens hun skjærer en grimase og slår seg på brystet med knekk i håndleddet. 

 

Line dukket første gang opp på skjermen i Tv Norges direktesendte program MessTv. Der var hun fast inventar over 40 timer i uka i to år, før Tv2 Sonen kapret blondinen som allerede hadde ertet på seg media etter å ha blottet puppene etter en avtemning. 

-Det var egentlig et velregissert stunt, det der med puppa mine. VG og Dagbladet hadde syti så over amerikanerne fordi Janet Jackson hadde "mistet" puppen under Super Bowl, de mente at  "detta burde sanktens amerikanerene tåle, de som viser vold og drap i beste barnetv-tid!"

Så da tenkte jeg at norsk presse ikke ville gidde å skrive noe om bollepuppen min midt på natten, iført klovnemaske og gaffateip på brystvorta. 

"Nakensjokk på Tv Norge" ble overskriftene dagen derpå. Det er mange dobbeltmoralister i jornalistnorge, gitt!

 

Nå er Line V programleder på Frokostquiz på Tv2, med rundt 100 000 seere hver morgen, og en markedsandel de fleste kan drømme om. 

 

Line ler veldig mye, og hver gang hun skal fortelle noen skrønehistorier med et morsomt poeng lener hun seg mot oss og lager smale øyne og alvorlig mine, men når vi venter på det morsomme poeng drukner det i Lines latterbrøl.

"-Sorry, jeg ler så godt av mine egne vitser. Det er en skavank jeg har, dessverre. Jeg sender vitsen som mail istede jeg, tror jeg." 

 

Line vil helst snakke om seilbåten sin, eller bilen sin eller om den gedigne og stygge bikkja til foreldrene hennes på Stathelle som veier 90 kg og som måtte kastreres for å redde ekteskapet dems.

-Kastrerte bikkja altså. Ikke pappa. Line ler seg skakk igjen.

 

Lines telefon ringer, hun tar den sier "Ja" to ganger og ler en gang før hun sier Hadeeeemm! på en måte som gjør at man skulle tro dette var en i hennes innerste vennesirkel. 

"-Det var tannlegen min. Jeg har tannregulering å på baksiden av tennene og nå skal den snart strammes igjen."

Line sukker tungt og ser ned i bordplata mens hun mumler: -"Da må jeg mose maten min i hele neste uke. Har dere noen gang prøvd å mose grandiosa?"

 

Nå har Line lyst til å snakke om fremtiden. 

-Jeg kunne med tid og stunder tenkt meg et eget program. Sær humor, pussige fakta og mye humor. Eller lage et reiseprogram med Pia Haraldsen! Vi har snakket om det, men vi blir ikke enige om hvor vi skal dra. Pia vil ha shoppingmuligheter og kultur i hue og ræva, jeg vil ha billig øl og fine biler. Jeg må banke litt vett i henne på seminaret til helgen, tror jeg. Pia er heltinnen min, forresten, få med dere det!"

 

Line er på sin kaffekopp nr 4 nå, og vi begynner å ane hvor hun henter energien sin fra. 

Da hun fikk seksuelle tilnærmelser på sin private mobiltelefon, la hun likegodt ut nummeret til mannen og oppfordret seerne til å bombadere han med beskjed om å la Line være i fred. Dette gikk selvsagt ikke upåaktet hen. Hele førstesiden av Dagbladet var dekket av hennes stunt.

-Jeg var mest missfornøyd med bildet de brukte. Jeg så helt jævlig ut. Resten var helt ok, det var jo sant det jeg hadde gjort og jeg la meg jo flat.

I ettertid har Line havnet sladrepressens søkelys, kanskje mest på grunn av sitt av\på-forhold med den profilerte Tv2-programleder Thomas Leikvoll. 

-Han er skikkelig gammel. 37 år. Skilt med to barn. Jeg liker den pakkeløsningen. Dessuten er han er godt oppdratt av ekskona, så han er en fryd å være sammen med!

 

På Line sin internett-blogg kan man fordype seg i hennes skeive blikk på livet sitt i form av bilder og innlegg skrevet i dagbokform. Hun sensurerer seg selv veldig skjeldent, og legger ut bilder selv facebook-entusiaster ikke engang har i "kun privat"-samlingen sin.

-Jeg syns det er viktig å ikke sensurere seg, forteller Line. 

Hvis jeg har fått inngrodd tånegl eller gått på en kjempesmell med tequila, så blogger jeg det. Jeg tror familien min holder seg oppdatert i livet mitt gjennom den bloggen, ler Line.

 

Line gnir seg i hendene. Hun begynner å gå tom for energiske utbrudd, og hun er smertelig klar over at dette intervjuet snart er ved veis ende. 

Det er så mye jeg skulle ha sagt! Kan jeg sende dere en mail? 

 

Noen dager etter at intervjuet ble gjort tikker det inn en mail til journalisten. Den er merket med "øy viktighet"-flagg og havner øverst i innboksen.

 

 

Emne: hei takk for sist! Visste dere at...

 

Vet dere hvorfor jeg var så uvanlig når jeg var barn? Jeg fikk ikke hår på huet før jeg var 6 år! tenk på det a! og pappa nektet å ha bilde av meg på kontoret fordi jeg så ut som E.T. jeg hadde store føtter, ikke noe hår (fjoner), kulemage, stooort bakhodet, som forøvrig forsterkes av det faktum at jeg ikke hadde hår, og ribbein som stakk ut. Og lange tynne fingre. Det har jeg fremdeles faktisk. HAHAHAHAHH!!!!!

 

Klem Line Victoria

 

 

 

 

 

 red2007


Publisert: 25.06.2008 - kl.23:58 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

BYTT kjole med meg!

dealornodeal

Jeg har en slik kjole som på bildet over! (Kjole brukt på "Deal or No Deal"!)
Den er i størrelse 38 men kan brukes av 36 også! Fronten har lekre strass-detaljer og kjolen er lang. Sjal i samme farge følger med! Dette er en kjole jeg ikke kommer til å bruke, så hvis DU har en kjole du syns jeg ville kledd og som du ikke bruker lenger; Knips et bilde av den og send mail til post@linevictoria.no
Jeg lover å bruke den! Alle kjoler av interesse! Ikke tenk på prisforskjeller og slikt, jeg ser heller potensialet i kjolen enn prisen!

Det gjør ingenting om kjolen er godt brukt, bare den har sin sjarm! Kanskje vi kan gjøre hverandre litt lykkeligere ved at vi sparer miljøet OG får et nytt klesplagg!?

Send bilde til post@linevictoria.no

Tuddelidu!   -Line Victoria

Publisert: 24.06.2008 - kl.14:34 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Flere kjoler! og dagens outfit...

Hallaisen! åå, dette var jo helt topp! Mange som ønsker en omplasseringskjole av meg, og det er jo helt fantastisk! I løpet av onsdagen lover jeg å ha funnet nye eiere, SAMT lagt ut flere kjoler jeg vil gi bort! Kanskje jeg kan gjøre en liten vri på omplasseringen også?!  Vent i spenning folkens!

Programledermiddagen med Tv 2 på torsdag og Vg-lista Topp 20 på fredag gjorde at helgen ble veldig
avslappende og rekererende(?), slik at jeg fikk hentet meg litt inn før denne ukens gjøremål. Og i beste Marie Amanda-stil slenger jeg ut et bilde av dagens outfit. Dog ikke noe spesielt intressant!

linevictoria1  linevictoriadagens2converse
Dødninghodeskalle-cardigang i bomull
Cheap Monday-bukse
Dødninghodeskalle-Converse sko
Hvit singlett
Camilla Prytz - fiskekjede i glass (turkis)
Større pupper: Collosseum-klinikken.

Pulesveis og ingen sminke. Kan det bli bedre?
Foto: Anne Marit
Publisert: 24.06.2008 - kl.12:37 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Vil du ha en kjole av meg - GRATIS!?

Jeg begynner å få skapet fullt av kjoler jeg ikke bruker, og som jeg ikke kommer til å bruke igjen...
Skriv i kommentarfeltet hvilken kjole du vil ha, og hvorfor nettopp du vil ha den! Den som har det beste argumentet FÅR kjolen av meg helt gratis, sendt i posten!  Dagens gode gjerning! :-) tv2s15rsfestk141369a1
Rød og svart kjole, tettsittende i sånn stretch-aktig stoff.. Passer størrelse 36 og 38 :-)


1
En kjole som dessverre er blitt for altfor stor... størrelse 38/40
Veldig kul!!!


71189808153
Med denne kjolen får du med ALT tilbehør; veske, skoene og arm og ankel og armbåndene. Publisert: 19.06.2008 - kl.15:51 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 544 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg har ødelagt kollegaen min... Med en kroneis!!

bilde fra iphone 090
Først skulle jeg hente en is fra isboksen vi har på kontoret, siden vi fikk nye forsyninger.

bilde fra iphone 182
Så gav jeg bort en krone-is til en kollega på avdelingen ved siden av.bilde fra iphone 232
...Og tror du faen ikke isen gjorde at han BRAKK tanna tvert av?!!?!


ZA; Ajm sårrii...
Publisert: 19.06.2008 - kl.11:53 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ikke alle bildene blir publisert med glede og stolthet.

henrikogline

her i hyggelig lek med Henrik på kontoret. Hver jævla fest vi er på så skal han løfte meg og snu hele meg på hodet. Sommerfesten med Rubicon var intet unntak.. Kjolen har jeg forøvrig sydd selv!!!! Jepp! :-)
Publisert: 19.06.2008 - kl.11:41 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 3 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Line Victoria har blitt kjørelærer.

bilde fra iphone 029

Øvelseskjøring!

 

Jeg har tatt på meg oppdraget å sørge for at en venn skal få førerkortet. Det betyr at jeg må gi slipp på kontrollfriken Line V, og samle sanser og inntrykk og formidle det på en mild måte. Allerede her vil nok min kjøreelev legge hodet på skakke og si forsiktig "DET ER BARE PISSPREIK!"

 

Etter en lang forklaring om at L`en vi hadde kjøpt på Statoil egentlig var en magnet som skulle festes i stålkonstruksjonen, måtte jeg dessverre knele under diskusjonen med min elev, og L`en ble teipet fast i bakruta. (Jeg lot han vinne denne runden.)

Selve kjøreturen startet med at min elev startet motoren og klemte inn clutchen. I samme åndedrag sier min elev: "-Det er to år siden sist jeg kjørte bil. På en fotballbane."

Dette lød ikke som musikk i mine ører, og jeg svettet litt ekstra i det klamme setet der jeg satt å tviholdt meg i dæsjbordet.

 

Første hindring vi støtte på var en bil. Min elev holdt 30 km, jeg holdt pusten og håpet Gud holdt av oss begge. Vi fjertet forbi en SAAB som glante storøyd på min elev på 122 kg og 197 cm fremoverlent inn i frontruta tviholdene i rattet, med ei blond kontrollfrik oppløst i tårer, måpende ved sin side. I det bilen passerer sakte får min paniske elev øye på at døra hans ikke er lukket og døra er i ferd med å treffe fronten på SAAB`en, mens han i et brøkdels sekund brøler "DØRA!!" og med en rask håndbevegelse Thomas Rocco Hansen verdig, snapper til seg døra.

 

Neste utfordring var forkjørsvei, høyreregel, vikeplikt, blinklys, forbikjøring, filbytte, skilt og avstandsbedømming. Med andre ord et adrealinkick i et ellers så ensomt liv. Dette var ekstremsport på sitt beste! Det gikk ikke så fort akkurat, men med en Land Rover 4x Turbo Extrem kan man gjøre stor skade i fotgjengerfeltet.

 Etter at min elev delvis hadde bevist for meg at han faktisk hørte etter hva jeg sa underveis; (PASS DEG!!!HJELP! BREMS!! STOPP!! ROOOOOOLIIIIG!!! KJØØR!! FORSIKTIG!!)

kunne jeg til en viss grad lene meg tilbake i 90 graders vinkel og nyte fruktene av mine kjørelærer-egenskaper.

 

Faktisk vil jeg påstå at jeg faktisk ikke er en så dårlig kjørelærer. Bortsett fra et par hysteriske anfall i bilen som resulterte i noen bråstopp med påfølgende sutring og litt tårer fra min elev, er jeg ved godt mot. I dag skal vi gå igjennom noe teori, og første kapittel i ?Lines hjelp til førerkortet? har overskriften:

 

"Syklister i grillen uten å gjøre skade på bilen = 2 poeng."

Publisert: 17.06.2008 - kl.11:40 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Min sykehushistorie....En gang havnet jeg på sykehuset med det alle trodde var blindtarmbetennelse. Bestevenninnen min Skada (hun er verdens mest uheldigste, derav kallenavnet) hadde bursdag og hadde arrangert vorspiel hjemme hos meg. Klokken 13.30 ramler hun inn døra 23 år gammel med en sliten tiara, trelitersdunk med Amigo-vin (fortalte jeg at hun er gjerrig også?) og en bag full av påkledningsforslag.


Jeg ligger til sengs med stjerten opp etter å ha dyttet i meg en romperakett, en kembosvær paracett på 1000 mg som skal skyfles inn i kaviarstjerna. Eneste smertestillende jeg hadde liggende, etter en runde med streptokokker før jul en gang. 

Skada begynner å drikke av dunken sin og blir lettere bedugget etterhvert som jeg ser det strore hvite lyset jeg tiltrekkes så sterkt av.

En treliterdunk, en romperakett og en taxitur senere står Skada med en tiara på hodet med meg i armene i inngangspartiet til legevakta på Grønland. Mine skattepenger kommer til sin rett, og jeg blir lagt på båre og trillet inn på et rom, der jeg passerer køen med missunnelige svette narkomane på nedtur.  Skada får sitte på en stol ved enden av senga. På dette tidspunktet mistenker jeg Skada for å syns dette er rasende festlig, og mens jeg kveiler meg i smerter kommer en kjempe flott lege inn. Ganske feit, egentlig. Måne. Og underbitt. En mann. En mann på ca 140 cm med rødt hår bak ørene og nøkkel til skapet med smertestillende. Jeg elsker han.

Han drar frem sitt blodrøde lem og ber meg spre mine bein så blomsten min i all sin prakt folder seg ut som en paraply med knukne spiler. Nei, faen. Det var feil sykehushistorie,det.


Han tar på seg plasthansker og spør om det er greit om han kan tvinge to fingre inn i rasshølet mitt for å sjekke avføringen min. Jeg klynker et stille "ja", og Skada har fullstendig førsterads-plassering til showet. Jeg tror det er på dette tidspunket jeg har nådd bunnen, og det tror jeg fingrene til legen har gjort også.
Legen ser ingen grunn til å vente, det blir hasteoperasjon den kvelden og Skada drar overstadig beruset fra Aker Sykehus med minnene om dverg-legens to fingre oppi stumpen til sin bestevenninne. 


Livet er ikke alltid herlig.


Klem Line Victoria

Publisert: 16.06.2008 - kl.16:17 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

www.skumfrisor.no

logoskum
 De eneste som har god grei(e) på pulesveisen min!Publisert: 16.06.2008 - kl.13:48 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Skumfrisør får litt av en jobb etter å ha gnidd bakhodet mitt i puta hele helgen...?!

linehar

Og for de som skulle tro at man trengte hjelp til å å få pulesveis så vil jeg informere om at jeg har klart det helt alene.
Publisert: 16.06.2008 - kl.13:43 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Thats what friends are for!

I løpet av den siste uken har jeg vært på mange jobb-sammenkomster.. Det er jo tross alt kickoff-time, sommerfest,middager, og lanseringer i huet og ræva... Det er godt å ha Therese tilbake etter å ha klemt ut en unge, og etter å ha tittet på de siste facebook-bilde-oppdateringene er det tydelig at kjemien ikke ble borte under graviditeten. Jeg sier det igjen, Therese! : Det er så JÆVLIG digg å ha deg tilbake! :-)

Disse bildene under er alle fra den siste uken! :-)


FrokostQuiz-avslutningen!Rubicon Sommerfest

11062008.jpg
Kontorkjærlighet!
Publisert: 16.06.2008 - kl.13:13 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg er i det morbide humøret idag...

freecat2

Lover å blogge massemye senere idag, har masse på hjertet!
Publisert: 02.06.2008 - kl.11:46 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits