juni 2009

Politimenn og andre sexobjekter.

headerny


Som noen av dere allerede vet har jeg vært litt opphengt i dette med politifolk i det siste. Jeg har en veldig god grunn til det.  For noen uker siden oppdaget jeg det som har tatt mye av min dyrbare skjønnhetssøvn de siste ukene. En politradio! Jeg har forsikret meg over at det er lov til å høre på denne, så lenge man ikke misbruker det man hører. Nå har jeg den på HELE tiden, og sovner til den. Det er ikke rart jeg har litt yre og rare drømmer, høhøh! Det er jo et par ting jeg lurer på når de snakker sammen på denne radioen.

Jeg har fått dyktig ekspertise til å tyde dette, jeg vil for ordens skyld anonymifisere dem ved å kalle de "Mike" og "Sierra". Disse to holder til i hvert sitt distrikt, så det var greit å få alt dobbeltsjekket fra hver sin kant av landet. Eller Oslo om du vil.. En fra Harryland ("Sierra") og en fra Tig(g)erstaden, ("Mike") begge på jobb for et tryggere Norge. Mine rare men viktige spørsmål er blitt besvart i dag:

Spørsmål #1. Kan man ha sex med en politimann i uniform?
 
Svar: Politimenn har ikke lov til å ligge med meg hvis de er i arbeid.
Altså, en politimann på patrulje kan ikke ha seksuelt samleie med en sivil, iført politiuniform. Kjenner jeg ble litt skuffa. Snut i Fut = Ut, der altså?
På en annen side, ...så skal vel helst uniformen av når man boller... kunne "Sierra" i Harryland gjøre meg oppmerksom på. Han vet vel best. Jeg vet ikke helt hva de driver med der oppe.

Spørsmål #2: Får jeg lov til å være sivil i politibilen til ?Mike??
 
Etter at jeg hadde snakket med "Mike" så ringte Patrick han opp. De er kompiser.Samtalen lød som følge:

Line Victoria lover full pakke på begge i bilen hvis hun får være med å patruljere en dag!?
 

Kjente jeg ble litt flau. Men litt stolt også. De bad meg kle meg lettkledd i tillfellet jeg måtte ut å løpe.
"Mike" mente at en uskyldig skolepikeuniform ville holde meg unna trøbbel.  

JEG GLEDER MEG ALLEREDE!!!
 

For øvrig vil jeg legge til at jeg er imponert over hvor RÆVA vi sivile oppfører oss i Oslo. Fytterakkern, stakkars Politiet som må ut på idiotiske oppdrag jeg ikke ante at vi mennesker var i stand til å gjøre. Så hvis du trodde at Politiet ikke bryr seg om de viktige tingene, så er det bare fordi vi er så jækla skakkjørte i huet og lager bare tull som dessverre opptar en allerede overbelastet politistab.

headerny
Publisert: 30.06.2009 - kl.13:30 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Spørsmålsrunde? Spør meg, søte du. Så vi kan snakke om meg!

Har en sånn vidunderlig greie på Mac`en min, en sånn som tar bilde hvert minutt (selvutløser). Jeg testet det ut mens premieren på Guinness rekord Tv rullet over Tv2`s skjermer tidligere i vår. Her er de morsomste, syns jeg...

Ja, jeg røyker. Det er utrolig usunt, idiotisk og veldig farlig. Jeg skal slutte snart! Før kreften tar meg, ja...


bilde 82

bilde 83

bilde 89

Det er så hinsides varmt idag, så jeg tenkte jeg skulle ha en spørsmplsrunde... Ikke det at jeg tror dere er så jævlig keen på å bli bedre kjent med meg, men rett og slett fordi jeg elsker å snakke om meg selv og mitt. (!) Hvis du ikke lurer på noe, så lar du heller vær å spørre! :-) Også vil jeg ha det fordi jeg kjeder meg akkurat nå, og vil ha noe å gjøre til jeg sovner...! .:-)

Jeg skal prøve å svare alle fortløpende! 

Line Victoria

Publisert: 30.06.2009 - kl.00:27 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 34 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

alle lurer på hva Linda knasker på i lunsjtider, her er beviset på%2

29062009851.jpg
alle lurer på hva Linda knasker på i lunsjtider, her er beviset på hvordan Linda får i seg alle viktige mineraler og vitaminer! :-)
Publisert: 29.06.2009 - kl.18:45 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg og pappa i onkels 50-årslag! Med storband og greier! Helt fantasts

27062009834.jpg
jeg og pappa i onkels 50-årslag! Med storband og greier! Helt fantastsik eiendom, familiegaarden til mamma i bakrunn:-) vel, deler av den i hvertfall! Det er digert!
Publisert: 27.06.2009 - kl.23:01 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

beklager at jeg blogger kjedelige ting for tiden..! Bare dagens outfit s

26062009828.jpg
beklager at jeg blogger kjedelige ting for tiden..! Bare dagens outfit sett fra mitt perspektiv.. Flippflopps, jeansshorts, og navy-insp. singlet.. Alt er billig skvip jeg hadde liggende fra ifjor.. Fin fredag?
Publisert: 26.06.2009 - kl.20:36 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 13 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

han ønsket seg fly, men hadde bare råd til bil...!?

26062009825.jpg
han ønsket seg fly, men hadde bare råd til bil...!?
Publisert: 26.06.2009 - kl.11:24 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 13 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

altså... Frukt gjør underverker! Men for Britt, stakkars..så..

25062009824.jpg
altså... Frukt gjør underverker! Men for Britt, stakkars..så..eehh... Hun er egentlig en pen dame altså!!
Publisert: 25.06.2009 - kl.15:18 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

"smiiil til bloggkamera!"

bilde 202

bilde 204


bilde 201

Syns du det er like flaut å ta bilde av deg selv som det jeg syns?

Noenganger har jeg skikkelig BRA kamera dager. Som regel aldri, egentlig. En svært skjelden gang har jeg pen/brun-hud-dag, nice hair-dag, og (litt) mindre bollemagedag. Da glemmer jeg å ta bilde av meg selv. Det er når jeg skal skrive et innlegg og trenger å slenge med et bilde, at jeg som regel har "bad-skin/hair/tummy-day". Det er jo bare et fåtall bilder som får se dagens lys, jeg tenker alltid at jeg kan justere det meste i beste Wulff/Tangen-style.

Jeg tipper (hvis du blogger eller er på facebook) er flink til å velge bilder som publiseres med omhu. Bildene over tok jeg i en såkalt "nå skal jeg være jævlig morsom og tøffe meg litt"-setting. Jeg brukte aldri bildene fornuftig, men det føler jeg at jeg gjør nå. Her er bildene som aldri skulle blitt publisert! De har rettogslett ikke noen tittel engang, bortsett fra at de havnet i en mappe som heter Sensur.

Men så tenkte jeg stille i mitt sinn..Er det egentlig noe med denne bloggen jeg sensurerer eller photoshopper bort/større/mindre? Nei - nettopp.
Det er Line Victoria - Usensurert.

Ikke engang kommentarfeltet mitt er sensurert. Men skal du slenge med leppa, så får du jaggu legge ved navn/bloggadressen din! For ingenting er mer pinlig enn usaklig dritt fra anonyme!

LV

Publisert: 24.06.2009 - kl.20:40 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 21 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

pappa Zahid er en del av den nye barnevognmafiaen på Grunerløkka.. Ell

24062009816.jpg
pappa Zahid er en del av den nye barnevognmafiaen på Grunerløkka.. Elliot Solberg Ali ligger i fanget:-)
Publisert: 24.06.2009 - kl.18:26 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Erre rart folk trur jeg er sjuk i hue?!

Jeg får ikke så mange mail, men når jeg først får det syns jeg det er hyggelig å svare på de. Selv om jeg har mye på hejrtet. Som for eksempel når mineliner.no etterlyste betalingen sin, så hadde jeg selvsagt et langt og velskrevet svar til de...:Hei!  Vi har mottatt din ordre, men den ble ikke betalt. Vennligst gå inn på siden din hos oss og endre status og prøv å betale på nytt. Varene blir sendt med en gang de er betalt. Husk at du vil trenge din kodebrikke/passord fra din bank for å gjennomføre kjøp,velger kortet og betal. Når du utfører betalingen, blir linsene dine sendt samme dag!Håper du får betalingen gjennom nå. Ha en fin dag
Mvh Minelinser.no 


Hei igjen!
Poenget med å bestille linser hjem til pappa sin adresse var fordi jeg skal dit til helgen, og så for meg min sedvanlige gåtur til postkontoret(i solskinn må vite!) for å betale og hente ut pakken..Da jeg ikke for øyeblikket er innehaver av det berømte kodekortet fra banken min, angret jeg meg og "slo opp" med dere. Dere ble altså dumpet til fordel for en annen linseleverandør, og dette er høyst beklagelig framin side. Jeg kommer bare til å være utro denne ene gangen, og lover å komme tilbake til dere når jeg ser dugget igjennom mine månedslinser fra Colorblends.

Hvis det noensinne skulle herske noen tvil om hvorvidt jeg angrer meg eller ikke på mitt plutselig leverandør-hopp, så skal dere vite at jeg skal tenke på dere hvert eneste skritt jeg tar på vei til postkontoret på fredag.Jeg håper selvsagt at du/dere vil ta imot meg med åpne armer om 4-6 måneder, da et nytt og viktig valg skal gjøres på det store netthandel-imperiet dere er en del av.

Ærbødig hilsen og med ønske om en fin dag videre;

Line Victoria Husby.
www.linevictoria.no


SVAR:
Hei
Takk for hyggelig mail. Vi ser fram til å møte dine bestillinger i framtiden og ønsker deg en fortreffelig god og fin sommer.
MvhMinelinser.no 
Publisert: 24.06.2009 - kl.13:52 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Har du sett denne?

video:linebloopies
Jeg blir i godt humør når jeg ser denne videosnutten... Det får meg til å tenke på hvor gøy jeg syns jobben min er! :-)

Hva jobber du med, du som leser bloggen min? Jeg er litt nyskjerrig på deg, merker jeg!

LV
Publisert: 24.06.2009 - kl.12:50 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 30 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

fant dette bildet fra kontoret, merket jeg syns det var så morsomt at

16062009743.jpg
fant dette bildet fra kontoret, merket jeg syns det var så morsomt at jeg måtte blogge det... Jeg har dessverre ikke vært helt i form idag, men kommer sterkere tilbake! Har mange ting å tenke på, skulle gjerne delt det med dere, men det får bli senere når jeg har fått det litt på avstand..eller noe! Nå må jeg prøve å sove.. Det blir litt lite søvn for tiden, dessverre! God natt, venner!
Publisert: 24.06.2009 - kl.00:03 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 8 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

det gjør godt å sosialisere seg! To blondiner koser seg:-)

22062009812.jpg
det gjør godt å sosialisere seg! To blondiner koser seg:-)
Publisert: 22.06.2009 - kl.19:16 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 15 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

til bloggleseren som så gjerne ville ha bilde av kjøleskapet mitt og til

22062009807.jpg
til bloggleseren som så gjerne ville ha bilde av kjøleskapet mitt og til deg som ville ha bilde av trøttetrynet mitt! 2 fluer i smekken, jippi!
Publisert: 22.06.2009 - kl.00:56 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

til kommentaren under for deg som ville see bilde av sengetøyet mitt! He

22062009801.jpg
til kommentaren under for deg som ville see bilde av sengetøyet mitt! Helt ordinært, hvitt.. Den mørkeblå bylten dere ser er "buksebretten", en olabukse jeg ligger å bretter ("knepper") på for å kunne sove.. Jeg har sovet med buksebrett siden jeg var 3 år, og den som ligger i sengen nå har jeg hatt i 7 år, tror jeg... Har kanskje vasket den tre ganger...! Jeg vet at jeg er rar, men jeg tror jeg har fortalt om buksebretten tidligere...? Jeg får ikke sove uten å ligge å kneppe på den, sånn er det bare... Andre ting dere vil se bilde av? (jeg kjeder meg, får ikke sove...)
Publisert: 22.06.2009 - kl.00:33 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 13 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

hit, men ikke lengre.. Holder på å skifte sengetøy, men det lukt

22062009800.jpg
hit, men ikke lengre.. Holder på å skifte sengetøy, men det lukter så deilig av mitt rene laken, at jeg blir liggende å snuse det inn.. I morgen starter Sommerquiz, det blir kjempemorro! Da er det kjempegøy med deltagere i studio og masse morro! Det burde du få med deg! Klokka halv ti tror jeg...! ja, det er det.. hva skal jeg ta bilde av nå? Du bestemmer!
Publisert: 22.06.2009 - kl.00:17 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 3 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Er det jeg lytter på nå ulovlig?

eehh.. nå kommer et litt rart spørsmål..

Er det lov til å høre på politiradio (på nett) ? Jeg gjør det nå, men føler at jeg gjør noe ulovlig.. Hører på alt som skjer i Oslo by, om barn som er gått seg bort, mulig dødsfall, vinglette kjøringpå E18 og slikt... Er det egentlig lov? Eller burde jeg trykke meg ut av den nettsiden fort som fy?

Line (shaky over alt som skjer i hovedstaden) Victoria

Publisert: 21.06.2009 - kl.14:35 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 20 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Due-knas og gule biler...

Idag er jeg ikke fyllesjuk, slik som mange andre! Det er deilig å vite at dere roper å elgen i den store hvite telefonen på badet, mens -jeg- er frisk og opplagt denne søndagen.

Knokepoker er vondt. Selv om jeg er 26, så har jeg ennå ikke forstått det. Dvs; NÅ har jeg det.
Per Ove trenger alkolås på visakortet sitt. 
Per Ove trenger ny kode på døra si. 
Line K og jeg er like dårlige til å fortelle taxisjåføren hvor vi skal.

Helgens fyllemelding til meg!
"Akkurat nå sitter jeg å snakker med noen fra Nittedal. De har hester!"

 (greit å få oppdatering på hva bekjente gjør på kveldstid, men det er strengt talt ikke ALT jeg trenger å vite..?!)Ser det er mange som har reagert på due-dødsfallet litt lengre ned på siden. Jeg beklager at jeg gikk så hardt inn for å beskrive i detaljer hendelsesforløpet, men det er en terapi for meg skal dere vite. 

Tenkte jeg skulle gå en tur i det fine været, jeg! Kanskje ta litt solarium også,mens jeg er igang! Gjøre sånne 
lykkeLine ting og kanskje speide etter gule biler! 

16062009758

En intern rettsak på kontoret. Mari og Line Victoria..

21042009371

Så er vi ute å... trener! :-)

02062009668

Gul bil, *dunke-dunke*

02062009665

Gul bil, *dunke-dunke*
AHHH! 

Kjenner jeg blir sliten av å lete etter gule biler, men det er en intressant hobby...  Og ja, jeg vet at det ikke er lov til å bruke mobilen når man kjører bil, såå..eehh... jadda!
Publisert: 21.06.2009 - kl.13:43 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

brannalarmen gikk på jobb, og jeg var selvutnevnt brannleder.. det syns%

19062009783.jpg
brannalarmen gikk på jobb, og jeg var selvutnevnt brannleder.. det syns ikke alle var så god ide, siden det mine kollegaer ønsker minst er at jeg får bruke en megafon i tide og utide..
Publisert: 20.06.2009 - kl.23:54 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 3 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg er en drapskvinne.

Kjære alle lesere.

 Det jeg nå skal fortelle er jeg ikke stolt av. Det skjedde i forrige uke, og jeg har prøvd å fortrenge det. Men nå er jeg klar for å snakke om det. Jeg kom kjørende i min gamle Toyota gjennom Grunerløkka i Oslo. (en relativt traffikert gate, hvertfall rushtrafikken.) Det har seg slik at jeg håper og tror at min ruste Toyota snart kneler under for drømmen min om ny bil, derfor fyller jeg ikke så mye bensin på den. Det igjen gjør at jeg ofte har et blinkende lys i dæsjbordet som lyser kontinuerlig, da jeg lltid er tom for bensin. Frykten for å gå tom er relativt stor, for det er jævlig flaut. DERFOR pleier jeg i nedoverbakker eller hvis jeg har god fart på bilen, å trykke kløtsjen inn og bare rulle, for å spare på bensinen. Da bråker ikke eksospotta eller motoren så fælt heller.


Jeg gjorde denne manøveren, rullet, inn i et kryss. En bil blinker til venstre, jeg skal rett frem. På hjørnet der er det en kafè, og folk sitter utenfor og spiser smørbrød og mater duene med smuler. Sakte men sikkert manøvrerer jeg bilen rullende til siden for bilen foran meg som venter på å ta til venstre. Jeg ruller i saaaakte fart for å være sikker på at jeg ikke treffer bilen til venstre mens jeg har sikte på fri vei foran meg "litt lengre der fremme."

Så skjer det fatale. Duene som spiser smuler fra kafègjestene er jo kjent for å flytte seg når det kommer biler. Men siden jeg rullet sakte og lydløst, så tror jeg faktisk ikke den ene dua hørte at jeg rullende! Jeg kom kanskje litt overraskende på, midt i middagen!

Jeg ser, observerer, registerer at en due står med "ryggen" til meg, men av gammel vane så FORVENTER man jo at den forsvinner! Det var ikke før jeg hadde rullet forbi kafèen at jeg kikket i speilet for å forsikre meg over at duen fremdeles spiste smuler.

HERREGUD. I speilet ser jeg at bilen bak meg bråbremser, og siden jeg kjørte relativt sakte så gjorde jeg det samme. Jeg setter bilen i fri, brekket på og åpner døra. Da ser jeg at mannen i bilen bak meg også er på vei ut av bilen. Jeg innser der og da at jeg har blitt drapskvinne i trafikken.

Bak min skrøpelige Toyota og foran det røde volvoen bak ligger noe grått og spreller. Fjæra fyker. Jeg legger hendene i ansiktet og vet ikke hva jeg skal gjøre. Mannen i bilen bak går heldigvis bort og ser ned på duen med det slitte Goodyear-dekkmønster over  den nå flate brystkassen. For duen var det kanskje et Badyear, ikke vet jeg.

Den lå på ryggen. Med den ene vingen strekt ut. Noen fjær hadde ennå ikke lagt seg, og virvlet florlett rundt duen. Det så ut som det kom syltetøy ut av øynene, men jeg kan ha tatt feil.

Mannen bak meg hadde sett alt. Jeg regelrett RULLET over en due i matorgie. Den snille mannen tok en  sort pose (mistenkelig lik en lik-bag du ser på CSI, bortsett fra at den var i due-størrelse) og vrengte posen rundt den flatpakkede duen. Menneskene på kafeen som satt på fortauet gispet. En 16-åring tok bilde med mobilkameraet. Det var helt stille. Mannen i Volvoen sa det var ikke noe jeg kunne ha gjort.

Alle har vel engang prøvd å treffe duene i veien,eller vært redd for å treffe de som sitter midt i veien, men de kommer som regel seg unna i siste liten. Jeg har funnet trikset; det gjelder å skru av motoren og trille. Duer har åpenbart kjempe god hørsel, men dessverre veldig dårlig syn. Det er bare å skru av motoren og trille, folkens!

 PS: På veien hjem prøvde jeg å gjennoppleve duens siste sekunder. Jeg prøvde å huske om jeg kjente et lite "dump" i bilen da det skjedde. Jeg har mareritt om det. Det lille "kneppet" akkurat idèet det skjedde liksom. Jeg har fremdeles vondt i hjertet mitt..


Jeg trøster meg hvertfall med at duen antageligvis døde lykkelig. For en due å midt i en brødsmuleorgie må jo som å dø midt i en orgasme.

På en annen side så er det sikker den samme duen jeg har omtalt her : http://linevictoria.mobilblogg.no/1203100265_15feb2008.html
Det var tid for min revansje!

dddue

PS: Det er ikke den samme duen. Jeg syns det ikke passet seg å knipse et mobilbilde av offeret. Jeg fant det på google. Jeg er tydeligvis ikke den eneste som har meid ned en due...! ;-)

LV

Publisert: 19.06.2009 - kl.00:43 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 39 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg ble så opptatt av å se på tv i sminkerommet da Johanna stylet

18062009780.jpg
jeg ble så opptatt av å se på tv i sminkerommet da Johanna stylet meg, at hun utnyttet sjansen og lagde tidenes volum!!
Publisert: 18.06.2009 - kl.13:40 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ler du av eller med meg?

Hvorfor setter folk godkjenning på kommentarene sine..?

Er det for å fremstå som noen høyt elskede bloggere når de sensurerer kritiske meldinger? Så hele kommentarfeltet består av meldinger som "du er kul" og "du har helt rett" og "du er deilig"!?
Jeg har fått min dose negative tilbakemeldinger, men det må jeg bare tåle. Ærlig talt, hvis jeg ikke hadde tålt det så burde jeg heller ikke brette ut livet mitt på det store internettet.

Jeg har en "sil" i kommentargreia mi; "ord" som begynner på www. og noen ip-adresser som er blokkert grunnet spamming av reklame.
Blandt annet blir meldinger som henviser til andre nettsider slettet før de når bloggkommentarfeltet mitt.
(hvem har vel ikke fått den drittlinken på bloggen sin der det står; "SE HVEM SOM VINNER PARADISE HOTEL, LES HER.....:---link-" )   Møkkafolk.

Nei, takke meg til... Hvis man klikker på den linken så dukker det opp haugevis med reklame, og personen som har lagt igjen kommentaren får betalt 20 øre per klikk han/hun får.. Makan til frekkhet!

Jeg har sett kommentarer på andres blogger som får meg til å bli direkte kvalm..
Folk som sier at bloggeren ikke fortjener plass på topplista, at de er stygge, feite og dumme. Det er jo direkte mobbing! Og slikt bør selvsagt sensureres bort! På en annen side er det ikke bloggerens skyld at DERE slenger med leppa, jeg er ofte sjokkert over hvor lite dritt jeg får fra leserene enn det andre får!
Sånn sett er jeg ganske heldig, jeg både håper og tror at de som kommer innom bloggen min ikke gjør det for å se hvor idiot jeg er, men fordi de syns den er ålright..


img9800

TRUSEGLIPP! (Ja, jeg har truse på meg.. En sånn som cheerleadere bruker, faktisk!)


Mitt spørsmål til deg er:
Er du innom bloggen min for å le AV meg?
eller
Er du innom bloggen min for å le MED meg?

Usaklig kritikk vil ikke bli redigert bort, ordet er fritt!


Publisert: 18.06.2009 - kl.12:52 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 79 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Line og Line på Sommerfesten!

Så har det jaggu dukket opp noen morsomme bilder fra sommerfesten likevell! :-)

linebredtglis
nesten en liten truseglipp, hehehehe!


linekteblikk
"så bare laaa jeg meg her jeg, for å by meg frem!"

lineoglinegliserendamer
Det fineste bilde, redaksjonens to blondiner på fest!

img9816
"Du har noe midt DER!"

img9824


img9814
"Den var SÅÅÅ stor!" Fantastsik bilde av Line K, forresten...! ser ut som hun skjeler..! Kanskje det er det jeg ler så godt av?


Merker jeg ble veldig selvsentrert nå. Beklager det. 
Alle foto er av kollegaen min,Sem! :-)
Publisert: 17.06.2009 - kl.17:00 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 26 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

"Homofile vil ha barn med meg!"

Hei!

Noen av dere har kanskje fått med dere forsiden av her og Nå, og at jeg har fått tilbud om å lage barn med en homofil..
Saken ble gjort i andledning Synnøve Skarbø sine motatte henvendelser omkring det å bli mor til homofiles barn.
Journalisten gjorde en spørrerunde omkring temaet og jeg ble spurt om jeg ville gi en kommentar.

Dette er en viktig sak å sette på dagsorden, så jeg håper jeg har sparket igang en ball! Ihvertfall nok til at du kan gjøre deg opp en mening også!


Jeg står for det jeg har sagt, at jeg siterer meg selv her:

- Jeg følte meg dypt beæret og stolt over forespørselen. Han er et godt menneske som har mye kjærlighet å gi til sine fremtidige barn. Jeg hadde overhodet ikke hatt problemer med å dele omsorgen med en homofil barnefar, men grunnen til at jeg foreløpig har takket nei, er at jeg selv ikke er klar for barn ennå, forteller TV 2s Line Victoria Husby (26) til bladet.

Ellers vil jeg også legge til dette:

Hvis det er et så inderlig ønske om barn, at homofile vil gå igjennom denne prosessen, ser jeg ingen som helst betenkeligheter med å gjøre det på denne måten. Barn vokser opp med foreldre med delt omsorg hele tiden, og det har blitt mennesker av de også!
 

Faktisk vil jeg heller dele en evt. barneomsorg med min homofile venn, enn med mye annet "ræl" jeg vurdert tidligere som fedre til mine fremtidige barn.
 

Førøvrig gleder meg til homofile også kan adoptere! Ingenting ville gjort meg lykkeligere enn at mennesker som virkelig ønsker barn, også får muligheten til det!
 

Hva er din mening omkring dette? Ville du hatt delt omsorg for barna dine med en homofil barnefar?

Line Victoria (litt seriøs idag!)

gullruten

verken Tom Erik eller Gyda er homofile, men siden jeg møtte Tom-Erik på jobben idag syns jeg at det er var et greit bilde å poste:-)

Publisert: 16.06.2009 - kl.11:00 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 21 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

siden det ikke er "lov" til å spise midt på natten, tenkte jeg i

16062009738.jpg
siden det ikke er "lov" til å spise midt på natten, tenkte jeg i hvertfall at jeg kunne spise litt sunt da..det ser ikke så godt ut akkurat og det smaker... føtter. Det var den beste sammenligningen.. Skivet agurk, halv tunfisk-boks , basilikum og litt sitronsaft. Sov godt,mine bloggvenner!
Publisert: 16.06.2009 - kl.00:45 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Mitt liv i biler og bilder...

 

Som mange av leserene vet så har jeg en voldsom interesse for biler. (jada, jeg har sjekket; jeg HAR faktisk jentetiss..)

 

Raskt søk i bloggen viser at jeg har hvilt øynene mine og besudlet uanstendig mange biler opp igjennom tiden jeg har hatt blogg.. Nesten litt flaut. Det lengste jeg har eid en bil er nemlig den jeg har nå.

 

For et år siden sa jeg "hasta la vista" til min to år gamle Megane CC (cabriolet). Jeg var helt overbevist om at tiden nå var kommet for at jeg skulle kjøre noe sikrere, større og mer brommete. Jeg så for meg både X5, ML og til nød en Nissan Kæsjkæii. Men så kom finanskrisen, og jeg ble rådet om å vente til prisene sank ytterligere. 

I påvente av det, så kjøpte jeg en drittbil på auksjon som skulle holde noen måneder. tenkte jeg. Den jævla Toyotan har holdt i over et år, og har ennå ikke knela.

 

Da Mamsen døde, sa pappa at jeg ..."kunne jo overta hennes splitter nye BMW når Toyotan takket for seg...", og min plan var da å knekjøre det gamle vraket for så å komme løpende til pappa for å la meg overta BMW`en til mamsen.. Jeg prøvde virkelig alt. Etter noen uker merket jeg at Toyotan "droo" litt lite når jeg gasset, jeg hadde klampen i bånn men bare halv fart. 

Så jeg leverte den inn på verksted med klar beskjed: -"IKKE fiks denne bilen, bare gi meg et prisoverslag på alt som må fikses og hvor jækla dyrt det blir, men hva enn dere gjør, IKKE fiks bilen min!"

 

Dagen etter fikk jeg en telefon. Verkstedmannen kunne fortelle meg dette:

 

"Du, Line? Det er ikke noe galt med Toyotaen din! Den er i helt topp stand, den! Men vi skjønner ikke helt hvorfor du har kjørt med brekket på i flere uker!"

 

MÆÆÆN, altså! Jeg hadde altså ikke -kjørt- bilen den siste tiden, jeg hadde SLEPT den etter meg på snøen frem og tilbake til jobb i noen uker!

(hjula bak står jo fast når brekket er på)

 

400 kroner fattigere så var bilen på veien igjen.

 

Jeg har virkelig prøvd alt jeg kunne å bli kvitt denne bilen, men den vil ikke ta kvelden. Det må jo være verdens mest driftsikre bil. Dessuten blir jeg 20 år eldre bare av å sette meg inn i den, for den er så gubbete at jeg blir flau inni hjertet mitt...

 

8814021237931942851n400

(Styggdommen/Satan sjælv. Måtte fiske ut et bilde fra mr. Google, siden jeg ikke hadde noen bilder av min egen sjevelskap på bloggen. Min har litt mer rust.)

 

85785612662392154680l

Den siste cabroleten jeg eide, en drøøøøm! *savne-savne*

 

a6f07eeeddce0557d08157ba1a80a22d

Til Lillehammer på Tv 2-fest, da måtte jeg selvsagt ha firehjulstrekker...

En magisk bil, Mercedes ML AMG...Puh, tryggeste bilen noensinne. Fort gikk den også! Og jeg fikk mange kåte blikk!!

 

media11162305700

Min første cabriolet, kjøpt for egne penger! Denne bilen syns pappa var stas, vi kalte den påskebilen. 

 

mmsopsingleid467512namedsc005731203344645

litt for "The Hills"-aktig for min del, men den gikk fremover sies det...

 

mmsopsingleid472653namedsc006991204297256

Ikke min bil, men jeg fikk lov til å parkere den engang. Med et noe merkelig utfall. Jeg skjønte ikke hvorfor det PEIP så jævlig når jeg rygget, og pipingen ble liksom mer og mer intens! Så jeg trodde det var en bombe som var i ferd med å gå av, så jeg satte bilen i "park" og LØP!!!!

 

 

 

Jeg har mange andre biler på samvittigheten også, men jeg orker ikke legge ut bilde av alle.

Jeg har forresten en Toyota Carina til salgs. 95 mod. Går som ei kule. Kjører bare den kjenner lukta av bensin. Starter og stopper enkelt. Gammelmanns-hatt følger med.

 

Hva er ditt beste bilkjøp? 

 

Publisert: 15.06.2009 - kl.13:52 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 19 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ops, jeg sendte visst feil!


 

Uken har vært litt anstrengende grunnet litt mye festing, litt lite søvn og nesten ingen trening. 

 

Men en ting som gav meg et lite rush av adrenalin var den berømte "feilsendte tekstmeldingen".

Alle sender en eller annen gang melding til feil nummer. Jeg også. Men jeg skriver ofte like mye som jeg snakker, så da kan man regne med at meldingene jeg skriver er både lange, kjedelige og inneholder LANGT mer utlevering av meg selv enn dere aner. Meldingen jeg hadde plottet ned var kort oppsummert; "ooh, jeg kommer til å bli så sliten av alle disse kule festene at jeg må skrapes opp med stekespade på søndag..." og så litt jobbgreier og litt mer svada om hvor hardt det er å være meg og at det var lenge siden sist og sånt pjatt.." 

 

Et tastetrykk senere og "melding sendt" i displayet.

 

Fikk beskjed om at jeg hadde sendt til feil person litt senere, og med skrekkblandet fryd syns jeg det var på sin plass å forsikre meg om at jeg ikke hadde sendt melding til en psyko fra gokk. Eller en gammel gris fra Langtvekkistan. Et 1881-søk senere kunne jeg puste lettet ut, da det viste seg at jeg hadde sendt melding til en politimann. Selv om ikke Helene Rask vil være enig med meg nå, så er vel kanskje det den "tryggeste" å sende feilsendt melding til.

 

Men si meg en ting, jenter... Hva er det med oss og mannfolk i uniformer...? Er det bare jeg som med en gang så for meg ....      DETTE!

 

l83122policemancostume
Eller dette???

 

police 09802 policeman

 

 

 

 

Nei, dere... Oddsen er like stor for at han ser slik ut:

 

048fatcop

 

 

eller kanskje han lyver, og ikke er politimann alikevell, illustrert under:

 

19609

Nei, ikke vet jeg.. Men med min flaks så har jeg vel sendt feilmelding til en slik en:

 

jenniferbillsx200

 

 

 

 

 

Det er godt at jeg kan trøste meg med at jeg har fått hinsides brune legger etter å ha hatt noen dater med Brun og Blid den siste tiden! Også gjorde ikke seilturen med yachten til pappa meg noe mindre brun heller..

 

dscn1247

 

Også har jeg jammen lært meg å lukeparkere!!! Hvem sa at kvinner ikke kan lukeparkere? 

 

dscn1248

 

Også fant jeg ut at noen naboer liker kyllingbein mer enn noen andre, siden de ikke klarer å vente med å spise før de har kommet inn døra... Jeg er så stolt av mine ryddige og godt oppdratte naboer i Gæmleby`n! 

 

dscn1252

 

Nå skal jeg hvile ut etter en strabasiøs økt med cottage cheese og saft. 

Jeg har liksom ikke så mye annet å fortelle fra mitt glamorøse liv her i "The Hills" of Oslo.

 

Har du sendt melding feil noengang? Fortell!


 

 

 

 

Publisert: 14.06.2009 - kl.23:24 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 19 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

På husjakt...!

35723642275
35454629869

Jeg har alltid drømt om et hvitt hus ved sjøen. Banken min er vel ikke helt happy med at jeg bruker søkeord som "herskapelig", "brygge", "Oslo", "prakteiendom"  og "totalrenovert" som søkeord på finn.no


Hvis jeg derimot bruker ordene "spennende" og "renoveringsbehov" får jeg opp noe lommeboka mi og banken min ville likt. Men dessverre litt langt unna jobben... (17,5 timer med bil, faktisk..) 
8235392774

Mer passende for min lommebok per dags dato.


Nei, jeg får hellerrydde mine få kvadrat i Gamlebyen18969465679

...uten balkong... Men med store nok vinduer, så hvis jeg åpner de heeeelt opp så får jeg følelsen av at leiligheten min er eneste stor veranda... med full gjennomtrekk ja, høhø! Hybelkaninene får vinger, gitt!!

Hvordan bor du? Hus? leilighet? Balkong? Svømmebasseng?
Publisert: 14.06.2009 - kl.15:56 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 20 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Sommerfesten til Rubicon


..og dette er faktisk det eneste bildet jeg har klart å finne fra gårsdagen! (Hentet fra Line K sin blogg)
Det var veldig hyggelig og ikke minst utrolig godt planlagt, med flere barer (Alle avdelingene hadde ansvaret for åyntingen av hver sin bar/rom. Vår avdeling lagde en hvit og delikat lounge med chill out musikk, mens for eksempel "Norges Herligste"-avdelingen lagde et slags "gutterom"..

Konsert i tv-studioet med Yoga Fire (Klovner i Kamp-gutta!), Finger`n var DJ, og det fantes både billig øl og mannfolk.

Hatt en fin dag sålangt, bloggfolk?
Publisert: 13.06.2009 - kl.13:28 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 8 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

en rolex og en breitling! Denne hånda VIL du bli onanert av! For den

12062009726.jpg
en rolex og en breitling! Denne hånda VIL du bli onanert av! For den er akkuart nå verdt 150 000, og det hadde du ikke sagt nei til! (?)
Publisert: 12.06.2009 - kl.18:44 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 14 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg har tatt litt botox i leppene mine og bleika tenna...

11062009720.jpg
jeg har tatt litt botox i leppene mine og bleika tenna...
Publisert: 11.06.2009 - kl.14:41 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 35 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

gul bil!

08062009696.jpg
gul bil!
Publisert: 10.06.2009 - kl.16:03 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 16 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

vår kjære adm.dir i Rubicon Tv kjører standsmessig i Toyota High Ass%2

10062009708.jpg
vår kjære adm.dir i Rubicon Tv kjører standsmessig i Toyota High Ass!!!
Publisert: 10.06.2009 - kl.12:43 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg måtte bare google meg selv, og dette er et knippe bilder som dukket opp...

Det er GØY å google seg selv! Dukker opp tonnevis med minner! :-)

Her fant jeg endel bilder jeg ikke visste fantes engang!!

fra moodsvisning
Tror det er KK som har tatt dette bildet av Katrine og jeg på Mood of Norway- åpning...

bilde 208

HAHAHAHA, sjekk trynet! (Dette bildet fant jeg forøvrig på pc`en, ikke Mr. Google..)


linni og jeg

Linni og jeg på Gullruten i år, faktisk...! Ser ut som to søstre, joo!!

line p nrk

Lars i Nrk som intervjuer meg i en eller annen anledning..
Publisert: 09.06.2009 - kl.23:47 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

på søken etter laderen til kameraet mitt... Hvilken idiot var det so

09062009703.jpg
på søken etter laderen til kameraet mitt... Hvilken idiot var det som bad meg ha alle tekniske ledninger og duppeditter liggende på ET sted samlet?
Publisert: 09.06.2009 - kl.19:11 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Vi konkurrerer ikke, Silje W!

Postet av: Silje
Du ser meg på forsiden av Vi menn denne uken. Covergirl kommer du aldrig til og bli.

09.jun.2009 @ 14:25

  


EDIT: Det var ikke Silje W Hansen som skrev denne kommentaren!


Til de som skriver under falskt navn/bloggdresse som ikke tilhører dem selv, ip-adresser blir tatt vare på; dette er faktisk identitetstyveri!Lar denne stå som den er:

(Silje W; Om du faktisk ikke har tatt deg til til å droppe innom bloggen min og legge igjen kommentaren over, så beklager jeg at jeg igjen fikk lyst til å stikke høl på en over en allerede ihjelklemt kvise.)

Publisert: 09.06.2009 - kl.16:24 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Gul bil!!!

Ok, så har jeg fått en ny tvangstanke. Egentlig har jeg hatt den lenge, men den har
eskalert den siste tiden.  Dette med "Gul bil".

Jeg både drømmer om gule biler, tar bilder av de, og hvis jeg ser en på veien eller
kjører forbi så får jeg hjertebank og blir svett i håndflatene. Så kommer mitt lille
snev av Tourettes Syndrom frem, og jeg bare -MÅ- rope ut "GUUUL BIIIL" selv om jeg
er alene i bilen.

Etter at mange av dere fortalte at en annen variant er å slå sidemannen hvis du ser
den gule bilen først, så syns jeg det er sunnere for passasjerene mine å slå meg
selv i hodet istede,  mens jeg kauker "gul bil, et poeng til meg!" inni bilen.

Om sommeren er det jo mildt sagt et pussig sirkus av en rusten Toyota som kommer
trillende i køen forbi deg med åpent vindu, når du ser meg slå meg selv i huet og
rope dette.

Men SÅ:
På vei til jokern for å kjøpe Red Bull og purre idag, småløp jeg over krysset forn
trikken der jeg så en ja.. GUL BIL! og ikke nok med det! Bak DEN kom enda en ny Gul
bil og jeg måtte altså daske meg i hodet og kauke "-gul bil!!" over trikkeskinnene
to ganger på rappen. Jeg gikk nesten inn i sjokk da jeg en spermsprut unna meg
plutselig ser en pizza-bil parkert utenfor joker`n og jeg -PÅ NYTT- slo meg i huet
og ropte. Men så innser jeg det fatale. Den var ikke gul, men oransje. Så må nytt
(fremdeles på vei over krysset i Gamlebyen med både trikk og biler rundt meg) måtte
vræler jeg til "-NEEEIIII, MINUSPOENG!!" og tramper i bakken.

Vil du høre det triste i hele denne historien? Jeg gikk alene. Jeg var et nervevrak
da jeg endelig kom meg inn på Joker`n, bort fra alle disse tvangstanke-fellene jeg
har viklet meg inn i.

Ikke sett flere griller i hodet på meg nå, kjære venner... Det tåler ikke det svake
harehjertet mitt...


gule biler

Tenk deg hvor spinnvill jeg hadde blitt midt i gata om dette hadde skjedd...
Publisert: 08.06.2009 - kl.23:57 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 26 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Selvsentrerte blogghore!!!

Ja, det er meg...

Jeg er lei meg for at jeg ikke har blogget de siste dagene, dette er utelukkende pga min mangel på søvn. Jeg har ikke gjort NOENTING!

Jeg har vært innendørs hele helgen, og det tror jeg jammen jeg trengte! Jeg har sovet nesten 40 timer i strekk, og fundert litt på om jeg skal ta meg sjøl et tak i ræva (?) i morgen, for å komme ut av denne noe unaturlige (for meg ihvertfall) prossessen...

Jeg har ikke hengt i parken, vært på kino, lekt med venner eller drukket vin på terrassen eller shoppet. (Jeg har ikke balkong og Postbankkortet mitt har sagt STOPP!)
På en annen side var det en hyggelig overraskelse å se at jeg faktisk har vært flink til å betale regningene til JIMU hver eneste månede, selv om jeg har meldt meg ut for noen måneder siden. I morgen skal jeg utnytte nettopp det, og ta meg noen øker på senteret så jeg får se litt treningsglade mennesker og håpe de gir meg litt inspirasjon!

Dette har vært outfitten min de siste dagene...

07062009682


Jeg har testet ut om hypnosen fremdeles funker og prøvd å spise iskrem. Det var bortkastede 62 kroner. Den så bedre ut i søpla enn i magen min!

07062009681
Jeg har fått litt mer orden i det ene skoskapet mitt! Jeg har sikkert kastet 40 par med ubrukte sko!
Også har jeg uttet de jeg bruker mest i skoskapet mitt, og resten på loftet!

07062009688


Jeg har sett jææævlig mye "The Hills" og jeg har bare en ting å si:
Hvordan får disse vakre og slanke jentene den kroppen og det utseende, når jeg i hver eneste episode ser hvor mye de spiser, lite de trener og hvor mye de fester?! Det går jo ikke ANN! (Tro meg, jeg har prøvd. Og jeg endte opp på rehab/slankekur etter noen uker.)

Jentene i The Hills er hypersosiale, ute nesten hver kveld og ser absolutt fab ut hver eneste dag! Det skremmer meg. Jeg vil også bli slik! Noen som har oppskriften?


 07062009685Jeg har sett promoen på Guiness Rekord Tv på Tv 2 uendelig mange ganger.. Blir nesten litt lei! (Nei, det gjør jeg ikke.) Jeg sa jeg var selvsentrert, gjorde jeg ikke?!

07062009691Jeg har fått massevis av poeng i "Gul bil".
Reglene er som følge:

---Du må sitte i bilen
---Den første som ser en gul bil må rope ut "Gul bil".
---Er man litt for kjapp (bilen er hudfarget, eller orange eller lignende) så får du minus 1 poeng.
---Sier man "gul bil" samtidig som den andre du er med må du forte deg å si det igjen med en gang for å gjøre krav på poenget ditt!

02062009668


Tror jeg skal videoblogge litt idag, jeg... syns nemlig jeg skylder dere såpass..! 
(OG DER VAR DEN SELVSENTRERTE BLOGGHORA IGJEN!!!!!)

Klemmer fra Line VictoriaPublisert: 07.06.2009 - kl.20:28 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 36 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Det er jo lov å drømme litt!

covermaker4

Jeg har alltid hatt en drøm om å havne på forsiden av et hipt og kult magasin. Som for eksempel Det Nye. Eller Inside? Spirit, kanskje? Eller kanskje et glossy fredag/lørdagsbilag i en stor avis..?

Jeg tror jeg skal la det være målet mitt de neste 3 månedene. Og havne på en forside.

Idag er jeg helt extationsfri etter å ha tatt de av.. Tenkte jeg skulle være uten en liten stund, før jeg setter på tape-radene igjen...! Fint å kunne variere litt uten at det sliter på håret!


Morsom samtale mellom min kollega, PM , og meg:

Jeg: "-Syns du jeg er finere med litt kortere hår, PM?"
-"Ja, hvis du skal suge, så..."


Jeg elsker arbeidsplassen min:-)
Publisert: 05.06.2009 - kl.13:52 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 25 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

hva er teksten til dette bildet? Han ser i hvertfall ikke ut som han e

05062009679.jpg
hva er teksten til dette bildet? Han ser i hvertfall ikke ut som han er så veldig blid!
Publisert: 05.06.2009 - kl.11:49 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

bakgrunnsbilde på jobb-pc'en, og min kollega PM i bakgrunn:-) hva

05062009675.jpg
bakgrunnsbilde på jobb-pc'en, og min kollega PM i bakgrunn:-) hva vil dere ha bilde av, jeg har litt sperre for tiden...
Publisert: 05.06.2009 - kl.10:56 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

johannes har hatt en hard dag på jobb, gitt! Etterpå skal jeg tegne%

05062009674.jpg
johannes har hatt en hard dag på jobb, gitt! Etterpå skal jeg tegne han litt i ansiktet, skal bare la han sovne skikkelig først...! Stay tuned for more!!
Publisert: 05.06.2009 - kl.10:54 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

rotete kontorpult, hva kan du spotte her?

03062009671.jpg
rotete kontorpult, hva kan du spotte her?
Publisert: 03.06.2009 - kl.14:18 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 27 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

tilbake på jobb og redaksjonsmøte.. jeg har blitt litt brun,da! :%

02062009659.jpg
tilbake på jobb og redaksjonsmøte.. jeg har blitt litt brun,da! :-) men nå er det meldt dårlig vær, gitt...
Publisert: 02.06.2009 - kl.15:14 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits