juni 2010

Hvem faen er dama i tørrdrakt og ROSA abc-utsyr??

****ABC-Utstyr; kort for dykkermaske, finner og snorkel. Basic-utsyret man bør ha privat, og ikke leie.


DETTE er frøkna som vil bringe litt feminitet inn en ellers så mannsdominert risikosport!

Bare så det er sagt; dette er en tykk tørrdrakt der man har masse klær under. Så jeg ser ut som en litt ekstra gladtykk utgave av meg selv, i grunn..


Jeg (tror) jeg brakte mye latter i dykkerleieren da jeg kom drassende med mitt rosa ABC-utstyr til Svestad (ProDykk) idag. Gutta trodde jaggu ikke sine egne øyne, der de stod i vinduet og betraktet blondinen som gnidde tannkrem utover i sin nyinnkjøpte ROSA dykkermaske ved vannbaljene utenfor. (Første gang man bruker en ny maske, skal man vaske den med tannkrem for å fjerne "hinnen" på glasset for å unngå dugging.)

Etter et dykk på 30 meter (rett skal være rett; logget 29,9 meter) stod jeg med tørrdrakta brettet ned og sjøsveis og diskuterte andre rosa gadgets vi jentedykkere kan skaffe seg. Rosa BCD (vesten med luft, tanker osv..), rosa regulator (Den man puster med) og muligheter for å tisse i tørrdrakta. (Det finnes! Det er bare litt vanskeligere for jenter enn for gutter, men systemet heter Shepee!, se bare her!:)


Denne deilige saken teiper man med kirurgteip til jentetissen og kobler inn i ventilen på tørrdrakta. Jeg har til gode å teste ut denne. Kanskje neste helg?!

Jeg fant litt stæsj på nettet her jeg kan erte på meg karene på ProDykk med...:SÅ UFATTELIG KULT!


Nå, over til noe litt mer maskulint.. Dykking er virkelig ikke for pyser har jeg funnet ut. Og jeg akter ikke å bli en sånn som gutta på ProDykk refererer til; en "Cocktail-diver". (De som bruker sitt PADI OW-sertifikat til å snorkle på Aya Napa)

Jeg har fått helt dilla på vrakdykk under min Advanced-sertifisering; her er bilde av vraket jeg dykket på idag:


Foto: Kjetil Palmquist ("Sortebill", dybde 30 meter)Jeg vet jo at det finnes jenter der ute som dykker, og jeg skulle ønske de gav lyd fra seg! Hva med en klubb; "Pink Divers"?

Ja, forresten... Se på det fine merket jeg snart kan smykke med med:
...jeg må bare få instruktøren min, Kristoffer, til å fingeren ut av rompa og underskrive noen papirer for meg. 

Og hva syns Kristoffer om at jeg snart er ADVANCED diver?
Ja, just det.

Neste sertifisering blir forøvrig Rescue Diver. Da slipper Papa Fox å være redd for at jeg lar han drukne. 
Igjen. 
For det har skjedd at jeg glemte Papa Fox på noen og tjue meter med ødelagt maske og svømte bare videre. Det var ikke så veldig populært, egentlig. Jeg er bare så inderlig glad det ikke går ann å kjefte under vann. Men håndbevegelsene hans viste en smule irritasjon, kan man si. Nuvel. 
Nå vet jeg hvertfall hva dykkertegnene for "Din jævla idiot, pell deg hit og følg med på meg!!!"

Hvis du er keen på å lære deg å dykke eller ta dykkerkurs, så anbefaler jeg ProDykk på det varmeste! 

www.prodykkoslo.no  er nettsiden deres!  (trykk bare på den grønne linken!)

Bestill deg et OW-kurs, så kan vi dykke sammen! 
Spesielt hvis du er jente; så blir jeg kanskje ikke den eneste dykkeren med vannfast mascara, perleøredobber og shepee i tørrdrakta! :-)

Suss på dere!

Line Victoria
Publisert: 27.06.2010 - kl.22:22 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 30 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jepp, true story! I hate my life.. Trening før jobb, og sikkert etter også! Skal si gamle porsgrunns

88140-1-1277272259333.jpg
jepp, true story! I hate my life.. Trening før jobb, og sikkert etter også! Skal si gamle porsgrunnsvenner har god innvirkning på meg! Men nå har Fredrik 15 min forsprang på meg, de må jeg sykle inn straks!
Publisert: 23.06.2010 - kl.07:50 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 22 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

var på ekebergsletta og kite-surfet, siden det var bursdagen til Kristoffer! Og så overrasket jeg me

88140-1-1276627160354.jpg
var på ekebergsletta og kite-surfet, siden det var bursdagen til Kristoffer! Og så overrasket jeg med cookie i pausen:-) Fredrik, Kris og Simen i sola.. Gladstemning!
Publisert: 15.06.2010 - kl.20:39 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

En svenske og en blondine med DYPE beretninger om trykkammertur.

Jepp.

Jeg legger meg på rygg. Eller legger meg flat, heter det vel heller. Å legge seg på rygg er vel i forbindelse med julebord, det. Jeg har ikke blogget på en stund. Jeg har ikke noen unnskyldning. Men tro meg, jeg HAR faktisk levd et liv utenfor bloggen også, serru!

Faktisk, for noen uker siden, tok svenskjævelen med meg på tur til moderlandet sitt, for å ruse oss. Nå tror du sikkert vi var på fyllatur, men det var vi på en måte ikke. Med mindre 4 minutters dybderus på 50 meters dyp, klassifiseres som en fylletur. Vi var på ruse-tur, da. Ok.

Ettersom jeg har blitt ekstremt opptatt av livet under ("underlivet") vannet, så fikk jeg anledning til å bli med min dykkerintsruktør på tur i trykkammer. 
Da blir man trykket ned til 50 meters dyp. Rundt 30 meter er det vanlig å få det man kaller "dypderus", eller som vi på godt norsk kaller "drita-feeling". På 50 meter kan denne rusen være jævlig heftig, og det hjelper jo ganske greit på god-stemningen at trykket i kammeret blir så stort at alle får tynn, sprikete heliumstemme når man snakker.


Det er ikke så jævlig mye å finne på i løpet av en 5-6 timers biltur. "Krossa svensken."...og spesielt fotogen med undervinklet kamera med selvutløsning på dæsjbordet, blir man ikke.


Men dette med svenske skilter er jo alltid stas. Da vi krysset grensen tvang jeg Kristoffer til å overta kjøringen, siden jeg var usikker på om jeg hadde lov til å kjøre i Sverige med norske skilter på bilen. Jeg glemte nemlig de svenske skiltene hjemme. Så ta overlot jeg Kristoffer til å ta den støyten. Han skjønte selvsagt problemet, og satte seg bak rattet på den STYGGE Toyotaen min.


Av alle ting så ble jeg henvist til baksetet en liten del av kjøreturen. Dette grunnet at jeg var en smule distraherende å ha ved siden av i forsetet når vi kjørte midt i Gøteborg sentrum.

Det var forsåvidt greit for min del, siden Kristoffer kunne informere meg i 140 km/t på motorveien at ...-"jäg har ju bara hatt kørkort i knappas 15 måneder, och 12 av dom månadene har jäg ju varit i Thailand!"

 

Line Victoria fra baksetet: Du må kjøre forsiktig, Kristoffer. Du har dyrbar last, vet du! (siktet til meg selv, da jeg gjerne ville komme hjem i live).

 

Kristoffer: Ja, for fän. Jäg har ju laptopen liggande i baksetet.


To glade idioter.Siden eksperimentet ble gjort på et sykehus, fikk alle status "pasienter". I Kristoffers tilfelle; "pasigutt", selvsagt. Derfor det lekre outfit-bildet. 
Ruse-hula! Trykkammeret som tok oss ned til 50 meters dyp! Jeg har en videosnutt av meg med voldsom dybderus og heliumstemme, skal legge den ut så fort Kristoffer får æssen i gir og sender den til meg! Etterpå feiret vi at alle hadde overlevd, med kanelboller,saft og kaffe. Også ble det kurs om dykkersyke i etterkant (siden sykehuset vil at man skal bli igjen en stund etter eksperimentet, i tillfelle senskader og tilbakefall. 
Det tok ganske laaaang til å overbevise legen om at Kristoffer var kokko til vanlig, og at sjanglingen, siklingen og armen med de sporadiske rykkninger var en del av Kristoffers oppførsel allerede før eksperimentet.)


Og så toppet jeg hele turen (som ble avsluttet i arupsgate klokken 05.00) med å få Kristoffer til å tro at en svensk kjempe-måke hadde driti ned bilen. 

 

LV

 

 

 

 

 
 Publisert: 09.06.2010 - kl.15:53 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 18 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits