juni 2011

Nybakte mødre, for et mareritt!

Jeg blir så provosert over dårlige mennesker. Dårlige mennesker som skjuler seg bak en pc skjerm og snakker dritt om andre. 

 

Jeg var innom ei sånn paradise-deltager sin blogg. Hun har nettopp fått barn. Hun hadde lagt ut et bilde av pedikyren sin og hvor pene tærne henens var blitt. Et HELT streit blogginnlegg med andre ord. Så ser jeg i kommentarfeltet at noen skriver "fy faen, du er en dårlig mamma som bruker penger på negler istede for ungen din, du er alenemamma og har ikke råd til slikt."

 

HVA FAEN?

 

Herregud, jeg ble helt sjokkert og svett her jeg sitter!

 

Værstingene av de værste til å mobbe holder til på sånne baby-forumer. Der sitter fødselsprengte, vannholdige, opphovnede, bitre surfitter og slenger med leppa om alt og alle. De skriver faktisk om meg også, de skriver at de syns jeg snakker rart, har stygge tenner og at jeg antageligvis er dum som snakker rart. De skriver om Paradise-blogger-dama og sier hun er en dårlig mor som bruker 500 kroner på pedikyr istede for ungen sin. Og de lurer på når barneværnet skal bryte inn. Med all mulig respekt, forum-mødre; men å sitte å slenge dritt om andre på babyforumer kvalifiseres vel ikke akkurat til "Mom of the Week"- eller hva?

For å snakke et språk dere forstår, klapp igjen totalrupturen dere har mitt i trynet, og  ta dere sammen!

 

Problemet til noen nybakte mødre er en ting: De tror de eier verden. Enten på fortauene, på kafeèr, på forumer eller på blogger.

Alle skal de skryte av sin viten om at det DE gjør, er det riktige. De skal fortelle deg at du IKKE skal gå med kort magetopp når du er gravid, at du ikke skal gå med høye hæler, at du ikke skal fikse neglene dine, at du ikke skal legge ut bilde av babyen din på bloggen, at du ikke skal ha barnevakt til kid`en de tre første årene. 

 

Jeg har ikke lyst på barn, rett og slett fordi nybakte mødre er så SLEMME mot hverandre!

 

Det frekkeste jeg vet om er mødre som sier "Line, man bare VET når man er klar for barn."

"Åjavel", tenker jeg da. Hva er problemet at jeg venter litt da? Noen kommer sikkert til å kommentere dette innlegget ved å skrive; "Bare vent til du får barn selv, Line, så vet du hva du snakker om". Det er i grunn ganske tullete å si. Jeg trenger nemlig ikke være en idiot for å kjenne igjen andre idioter.

 

Jeg vil gjerne ta et eksempel på dårlig mødreoppførsel: To mødre står med hver sin barnevogn utenfor den søndagsåpne Bunnprisen på Løkka der jeg bor. På søndager er denne lille butikken stappfull og køen går heeelt bak til andre siden av butikken. Likevell presser de to mødrene seg inn med begge barnevognene. Jeg står ved døråpningen og sier;

"-Det er ganske fullt her inne allerede..." 

Da fikk jeg som svar: 

"Ja, da får de bare flytte på seg og varene sine da."

 

Jeg tenkte stille i mitt sinn; Hvorfor i helvette kunne de ikke latt barnevognene stå utenfor og la den ene av de passe mens den andre var inne å handlet? Kunne det virkelig være så vanskelig å ta hensyn? Hvorfor tør ikke jeg å kjefte på disse to oppblåste hormonbefengte dronningene, på samme måte som jeg kjefter på folk som tar med seg bikkja eller sykkelen inn mens de handler? Jo, fordi jeg er redd! 

Når det er sagt, mine bloggvenner. Hvor ofte ser dere denne oppførselen blant menn som akkurat har blitt far? Hvorfor er denne oppførselen så typisk kvinner? Hvorfor lar vi de holde på slik?

Jeg havnet engang opp i bråk en dag jeg diskuterte offentlig amming. Den ammende mora sa at "det er heeeeelt normalt å mate bebisen sin!". Da svarte jeg med at det er heeeeelt normalt og drite også, men jeg gjør det ikke på kafèbordet ved siden av deg!". Jeg ble ikke slått ned. Men det var nære på. Jeg følte stillheten var like vond som en timeslang fødsel. Men hva vet jeg om føde-vondt, egentlig. Jeg har ikke født. Men jeg har nappet et nesehår, og det sies at smerten er noenlunde den samme. 

 

Jeg slår herved et slag for de som tør å ta igjen med barnevognmafiaen. Si ifra når du ser at personen er rusa på fødemakt der hun står å freser bak barnevogna og skal ha kjærlighet, omsorg, ros og helst vil at ALLE skal se opp til den nybakte moren. Kvinner har født barn i millioner av år. Det er ikke så jævlig spesielt lenger.

 

La oss heller hylle de jentene som forteller oss at det er helt forjævlig vondt å føde, og ikke en magisk opplevelse i det hele tatt. La oss hylle de som sier, "Jeg tok et glass vin da jeg var i 5. månede fordi jeg VILLE!"

EDIT: La oss hylle de som innrømmet at de tok et glass vin til maten, fordi de ville!

La oss hylle de mødrene som sier utenfor Bunnpris "nei, jeg står utenfor å venter med vogna så lenge, jeg" . 

La oss hylle de mødrene som ikke sitter på babyforumer på nettet og skriver dritt om andre mødre.

 

Til Stine Mariel: Dine tause lesere er i dette tillfellet dine viktigste. Beklager at vi ikke skriver det på bloggen din, men du har min fulle sympati. Tillykke med baby, du kommer til å klare deg fint :-D

 

Line Victoria

 

 

Edit igjen; Til dere som kverulerer på fødevondt=nappe nesehår, å føde havner faktisk på 4. plass over det som er mest smertefullt. Nesehårnapping havnet på 3. Men så varer det bare et sekund, og det er vel ingen som kan si at en fødselsmerte bare varer 1 sekund. You do the math. Jeg har bare nappet nesehår, aldri vært igjennom en fødsel. Jeg bruker min egen sammenligning til å prøve gjenskape smerten dere fødende har vært igjennom ved å nappe ALLE mine nesehår de neste 20 timene.

 

 

Publisert: 06.06.2011 - kl.14:19 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 181 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

nydykket med kald pils på vår elskede takterasse:-) sola her skinner til 22.30, det er sykt! Kos, el

88140-1-1307210063579.jpg
nydykket med kald pils på vår elskede takterasse:-) sola her skinner til 22.30, det er sykt! Kos, elsk og klem fra Linen
Publisert: 04.06.2011 - kl.19:54 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

ny oppvaskmaskin ankommet. RIP oppvaskbørste, den siste uka gikk hardt utover tallerkner og glass i

88140-1-1307140528491.jpg
ny oppvaskmaskin ankommet. RIP oppvaskbørste, den siste uka gikk hardt utover tallerkner og glass i steinhard porselensvask. Tror kanskje vi har 2 tallerkner og 3 vinglass igjen. Phøy! 
Publisert: 04.06.2011 - kl.00:35 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits