juli 2009

simen var så snill og ta meg med ut på middag idag! Han har jo blitt naboen min, så det var jammen p

88140-1-1249064760830.jpg
simen var så snill og ta meg med ut på middag idag! Han har jo blitt naboen min, så det var jammen på tide å catche up! :-) også har vi pønta oss, heheheh!!
Publisert: 31.07.2009 - kl.20:26 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

SLIK SKAL DET GJØRES!!!!!


Herregud, det værste er at jeg får tårer i øynene av å se denne! Har du ikke sett den ennå? Den er blitt sett av 20 millioner mennesker på svært kort tid! JEG ELSKER DEN! Slik skal det gjøres!!!
Publisert: 31.07.2009 - kl.17:49 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 20 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg er definitivt IKKE på leting!

Med overskriften "Line Victoria leter etter drømmemannen" satte jeg kaffen og lavkarbo-omeletten min i halsen merker jeg.

I disse dager er hun imidlertid relativt singel, og håper nå å treffe drømmemannen.  

- Jeg har det fint akkurat slik jeg har det nå. Men jeg er ikke noe fritt vilt, for å si det slik. 

HEI-HEI-HEI!

Dette fikk meg til å få grøssninger nedover ryggen! 

Relativt singel; hva betyr det? I disse dager? Hva er anderledes med disse dager enn for et halvt år siden? Og hva er dette med at jeg leter etter drømmemannen?

ALLE jenter leter etter drømmemannen og alle jenter trenger en helt i livet sitt, var det jeg ville poengtere. Jeg er ikke på leting! 

Jeg fikk sitatsjekk av journalisten, men det ser ut som noe gikk fryktelig galt på desken..!?! (de som lager overskrifter som skal være juicy og ofte tatt helt ut av kontekst.)

Hvis jeg hadde vært på leting etter drømmemannen så er jo dette tidenes beste kontaktannonse, men siden jeg skjeldent (faktisk aldri!) kommenterer noe av privat karakter (som kjærsterier og slikt!) så blir denne overskriften veldig villedende! 

På spørsmål om jeg har kjæreste så er svaret mitt som jeg alltid gir; 
"...Jeg har det veldig fint slik jeg har det nå!"

And thats my final answer!


objphpi
(bilde: www.seher.no)

 Bildet var fint, da. Jeg syns det er stas med hverdagens helter i gatene. Tusen takk til deg som lot deg overtale til å bli dratt ut av ambulansen for å ta et morsomt bilde. Beklager at du blir fremstilt som min drømmemann. 
Publisert: 31.07.2009 - kl.14:02 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Mitt kjære Langesund, jeg føler med dere...

Kjære Ordfører Flølo og resten av mine medbygninger i Langesund.

Jeg ser med skrekk at mitt vakre hjemsted nå står over det som kan bli en grusom naturkatastrofe. Dette gjør meg helt knust her jeg sitter i hovedstaden og lengter hjem akkurat nå. Er det noen som vet hvordan jeg som en eneste person kan bidra med å hjelpe? Er det noe jeg kan gjøre?


1120 tonn olje kan lekke ut. Miljøorganisasjonene WWF og Bellona frykter miljøkatastrofe.

Det var et mannskap på 23 om bord på «Full City» da skipet gikk på grunn i natt. 16 av de 23 ble evakuert i løpet av natten, mens de syv siste ble igjen for å prøve å redde skipet og hindre miljøødeleggelser. Ingen av mannskapet har kommet til skade.

1249018062003653
(Bilde hentet fra vg.no)

Kjære Langesunds befolkning, jeg tenker på dere nå. Jeg tenker på Wrightegaarden, Krogshavn, Rognstranda, og vårt fine lille sørøstlige paradis som lider idag. Mange klemmer fra patriot Line Victoria

PS: Er det noen som vet om det er noe en eneste person (meg) kan gjøre i slike tillfeller?
Publisert: 31.07.2009 - kl.13:37 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Dagen i bilder!

Jeg var ganske hissig i det forrige innlegget, jeg innrømmer det gjerne. Men til min gledelige overraskelse så var 99,5 % av kommentarene utelukkende positive og det hersket ingen tvil om at dette var noe dere også var helt enig i. (Men unntak av en kommentar da, men orker jeg ikke bruke energi på å svare på engang. Jeg ble beskyldt for å være en egotripper "siden jeg tross alt var på topplista..".) Det er ikke jeg som har fått meg på topplista, det er dere - leserene!

Det har regnet masse idag, fikk dere med dere det? Her er utsikten min fra i ettermiddag...

dsc0002


dsc0017
Jeg møtte Mari min i byen, og knipset et herlig bilde av henne.. Det er ikke vanskelig å være flink fotograf når det er så fine ting å ta bilde av! ;-)

434110532061009056793509030555862614895n

Dette bildet har jeg stjålet av Fredrik. Jeg har ikke hatt noe gyldig grunn til å publisere det tidligere. Jeg har ingen anelse om hvor eller når det er tatt. Men det er hvertfall Krister og Per Ove i bakgrunn.. Fredrik er fotograf. Kan noen fylle inn de mørke hullene? ;-)

dsc0027

Jeg har testet kameraet i speilet igjen, det er jo derfor det kalles speil-refleks kamera?

dsc0005

Dette er søte Adèle, hun jobber i Se og Hør (www.seher.no)  Hun knipset noen bilder av meg mens jeg klemte en hyggelig ambulansesjåfør! Saken kommer senere :-)

dsc0006

Jeg har plutselig fått det for meg at jeg har midd i sengen min.. Jeg leste noe greier på nettet om det, og fikk helt spader! Så nå har jeg kokt dynene mine og overmadrassen for å være på den sikre siden. Så skal jeg slenge på det dyre damask-sengetøyet mitt jeg kjøpte for lenge siden. I natt skal jeg sove alene (uten midden) 

Hvor ofte skifter du sengetøy? 
Jeg tror jeg gjør det hver uke. Hvertfall hver tiende dag, tror jeg. Hva er egentlig vanlig?


LV

Publisert: 30.07.2009 - kl.22:50 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 20 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

JEG GIDDER IKKE Å VÆRE MED PÅ KONKURRANSEN DERES, AIGHT?

Så slutt for helvette å SPÆMME min blogg med egenreklame for deres egne blogger, dere kan stappe både premier og konkurranser opp i bakfitta, og tørke dere med gavekortene dere deler ut etterpå! Er det forstått?

Jeg er ikke keen på klikke på de teite konkurransene som går ut på å reklamere for DIN blogg andre steder og på min egen, samt opprette nicknames for at du skal få to promille av det jeg eventuelt skulle være så forpult dum nok til å kjøpe på nettsiden som grovt utnytter din naivitet, og gi deg et sårt tiltrengt "klikk" på din blogg.

Vil jeg være med på en konkurranse så spør jeg. Hvis jeg har konkurranse på bloggen min, så spæmmer jeg for faen ikke din blogg proppfull av reklame for min egen blogg med;

"Fin blogg ;-)   Sjekk ut min blogg www.sleikmegibakfitta.bloggfaen.no og vinn en baby."

Jeg tror ikke noe på deg uansett! "Fin blogg .-)" du liksom. Du har pokker ikke tatt deg bryderiet verdt å lese den engang! Du bare spyr ut egenreklame, og det er frekt, hører du!?

Helvette heller, har du noe på hjertet og vil at jeg skal sjekke ut bloggen din, så send meg en privatmelding! 

Magenta (Karen) magenta.blogg.no   ;    IKKE føl deg truffet av dette innlegget. Du sendte meg en utfordring, og det er kult! Den skal jeg faen meg ta også! Søta mi.. :-)    Utfordinger er kult! 


Er jeg den eneste her som reagerer på folks frekkhet? MAKAN!Publisert: 28.07.2009 - kl.19:45 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 70 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Line Victoria tester nye yrker!

Fotograf:
Ja, det er riktig som de sier; et digitalt speilreflekskamera er virkelig noe som setter følelser i sving. Jeg kjøpte det billigste og greieste de hadde, avgjort på under et minutt. 
Hakke peil på verken pixler, minnekort eller optisk zoom, så jeg sa til dama i butikken at det bare var å gi meg noe billig, enkelt og bra. Så fikk jeg et Nikon D60. Enkelt og greit! Lett og forstå kameraet også *klikk-klikk* liksom. Hvor vanskelig skal det være å forevige minner i et bilde!

Testet det litt hjemme føst md dette resultatet! Faktisk det aller første bildet jeg tok med kameraet. rakk ikke sminke meg engang! ja, så vet du det.

dsc0019

PS; Arret på armen er ikke en sånn emo-greie, det er arr etter brannsår da jeg brant meg på et pizzabrett for lenge siden. Har to stykker. Skal legge ut historien senere, det er en klassisk "natt-til-søndag"-episode.


dsc0001

Ute på tokt etter fine ting å ta bilde av, dukket Fredrik opp som troll i eske utenfor Stress på Grensen. Han tok en kaffe, og jeg tok bilder. Fredde er Porsgrunnsgutt, men jeg kjente han ikke før jeg begynte å jobbe i tv. Alle jentene var dødlig forelsket i han, og hvis jeg ikke husker heeeelt feil så var vel jeg en av de også. Men det ble aldri Fredde og meg, og til syvende og sist så er vi vel begge veldig glad for det i ettertid, høhø! 

Tuddelidu!!     Line Victoria
Publisert: 28.07.2009 - kl.17:36 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 16 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Gode bildeminner jeg vil dele:-)

Rart hvordan tiden går egentlig...Tre år med den samme gjengen betyr tonnevis med minner! Fant tre bilder av de tre sommerfestene vi hadde, alle med et års mellomrom...

2007 ; her ser jeg ut som en utplasseringselev som akkurat har fått karakterkortet sitt. Mener bestemt at jeg var ganske børst allerde på dette bildet.

linevictoriasommerfest1191845556

Det var litt løgn. DETTE er bildet fra senere på kvelden. DA var jeg børst,ja.
09a92b7ab8dcc862b0a5594f868993f8Sommerfest 2008  Jeg og Therese. Trenger jeg nevne at jeg ikke engang husker at bildet ble tatt? Børst igjen ja.

n5234308248956056975


Sommerfest 2009, litt bedre kvalitet på kameraet denne gang. Her var jeg faktisk ikke så futa drill som jeg vanligvis er på dette tidspunktet på Sommerfestene til Rubicon.. Legg merke til at jeg hvert eneste år kler meg i uskyldighetens farge; hvitt!

8814041245250283657n400Sist men ikke minst, noen høydare fra "behind the scenes". Jeg er ikke alltid beredt på skjermen, og dette kan vel motbevise at jeg alltid opptrer profesjonelt når jeg ikke er klar over at ameraet er rettet mot meg...
Her går det rett og slett i stå for meg, gitt!! 

617211034717037752003037726652466992171n


Ingen av kollegaene mine i regirommet gadd å gå ned til meg i studio for å spørre om jeg hadde glemt å skru på mic`en min. Så de skrev det på skjermen istede! Herlig latskap.

617211034718037752003037726652477860504nHva i alle dager gjør kameramannen Krutå bak der????

617211034722037752003037726652543660864nIkke heeeelt fornøyd med den almenne kunnskapen til deltagerene, Line Victoria?

617211034723037752003037726652562698478n"Du har 43 sekunder på å snurpe igjen den utringninga, Line Victoria! Eller så legger vi deg ikke ut på lufta!"
n52556141013325516535


"Jeg bare hinter litt forsiktig om svaret, kanskje de forstår hvilken kjendis jeg er på jakt etter!"
n52556141013325526905


Jeg gir meg ikke. En teipbit kan brukes til så mangt!
n5255614101332555251


Bildemix i skjønn forening. Koordinator Anders sitt hode og eehemm... Min kropp. 
n52556141013325506153Dette er gode minner, godtfolk. Tusen takk, Krister :-)

Klemmer fra Line Victoria

Publisert: 28.07.2009 - kl.02:41 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 17 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Sommeren oppsummert i utsagn og utbrudd!

AAHH, så sånn føles det å komme hjem fra ferie, ja..

 

Oppdaget til min "forskrekkelse" at mobilen min har blitt sperret, hoho! Jeg vet hva det skyldes. Det skyldes rett og slett at jeg har glemt å betale telefonregningen. Jeg er så forbannet lat. Jeg venter HELT til jeg får sånn sms om at regningen har forfalt, og da logger jeg meg inn i et svakt øyeblikk på nettbanken og betaler den dritten. Men nå har jeg tross alt vært i feriemodus, og det har gått meg hus forbi, gitt. Sånt skjer! Så til alle dere tusen vennene mine som iherdig har prøvd å få tak i meg, dere får legge igjen kommentar her på bloggen.

 

Mari, det gjelder deg ja. Send meg en mail på post@linevictoria.no så jeg vet hvor jeg har deg.

 

Apropos venner/venninner. jeg har hatt noen fine uker nå, har hatt ferie i 2 uker allerede! Det er noen sitater jeg husker veldig godt fra disse feriedagene, som jeg må forte meg å skrive ned. Du vet, sånne sitater jeg har vært utsagn jeg har vært vitne til som er enda morsommere når man tar de helt ut av kontekst.

 

Ikke alle er myntet på meg, selvsagt. Og noen av de har jeg dessverre bare overhørt, men de fortjener å bli nevnt!  Her er en salig blanding:

 

"jeg spurte hva han hadde gjort hvis jeg hadde vært en kriminell og farlig person akkurat nå! Så ventet jeg litt for å sjekke reaksjonen....også kicket han meg ned og slang han på magen ned i parketten og klipset på meg håndjern på ryggen, uten at det gjorde vondt!..Jeg rakk ikke å tenke engang! De har sikkert lært å slå folk ned i parketten uten at det gjør vondt! Også lå jeg der da. Kavet rundt på eikeparketten i finkjolen med henda på ryggen og følte meg i grunn ganske kriminell. Skal jeg spørre om han kan gjøre det på deg også?" 

(dette utsagnet har Mari og jeg har ledd mye av, mest av alt fordi dette ble sagt som om det var verdens mest naturligste ting å oppleve på fest!)

 

"Ikke le så mye, Line. Det gjør vondt i ørene mine."

 

"JEG SKAL FAEN MEG KJØPE EN ILDER!!!!" (Line oppdager naboens ultimate kjæledyr)

 

"Nå er jeg veldig rik. Veldig rik. Jeg får nyte det så lenge det varer. Før banken oppdager at de har gjort en feil."

 

"Jeg er giftesyk. Men ikke si det til han, da skremmer jeg han bare bort! Han vet ikke at jeg er glad i han engang!"

 

"Det er litt for lite blod i alkoholomløpet mitt, nå..." (Mari utenfor et utested)

 

"Sailing is a blowjob" (Pappa forklarer grunnprinsippene omkring seiling på ustødig engelsk)

 

"Jeg hørte stemmen din da du la til seilbåten, jeg kjente den igjen og jeg tenkte -ÅNEIII!!" (En utrolig hyggelig bergenser i naboseilbåten)

 

"Mari, har du Spotify? Kan du sette på Sister Act med karaokeversjonen av Happy Days?" (En relativt stille og beskjeden mannlig festdeltager, som nådde ultimate høyder da sangen hans ble spilt! Denne sangen har forøvrig blitt Mari og min sommerfavorittsang! Vi klarer dog ikke synge den med like stor innlevelse som festdeltageren, da..)

 

"Ta et bilde av meg i trusa, Mari! Gjør det! Se så fin truse jeg har, vi må sende det til noen!! TA BILDE DA!"

(Så tok Mari et bilde av meg i bare trusa. Men hun glemte at det var speil bak meg, og at hun i tillegg til å knipse et bilde av meg i trusa, foreviget seg selv også i...nettopp ja... bare trusa!)

 

"Hvis det er lenge siden jeg har hørt fra Mari, så sjekker jeg bare bloggen din, Line. Da vet jeg at hun lever i beste velgående!"  (Mamman til Mari hadde en naturlig forklaring på hvorfor hun ofte var innom bloggen min!)

 

 

Å, disse fine sommerminnene... Og fremdeles er det flere dager igjen av ferien!

Nå skal jeg ned å betale telefonregningen min, kjære venner. Vet at det er hardt å ikke få tak i meg. Jeg vet jeg er savnet. 

Publisert: 27.07.2009 - kl.15:11 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 13 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg prøver å karbe meg litt ned etter all øl og god mat, men det er vanskelig gitt.. Starter alltid

88140-5-1248513968429.jpg
jeg prøver å karbe meg litt ned etter all øl og god mat, men det er vanskelig gitt.. Starter alltid godt om morran, men så ryker jeg på øl og baylis senere på ettermiddagen! Forresten, bildet av senga istad var ikke fra båten, fikk litt dårlig sammvittighet for å messe med dere...! :-)
Publisert: 25.07.2009 - kl.11:26 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

glenn erland og jeg (i seilerjakke og penkjole må vite) på galleriet! Jeg ble spurt om legg! Hahah!

88140-3-1248388858243.jpg
glenn erland og jeg (i seilerjakke og penkjole må vite) på galleriet! Jeg ble spurt om legg! Hahah! Uff!! Ps, Glenn Erland sa at jeg ikke skulle si det her, men det ER han fra netcom reklamen når han sier "din dumme, dumme ku!" Det er jeg som er kua...
Publisert: 24.07.2009 - kl.00:40 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

de har pyntet seg skikkelig for båttur,gitt! Neiiida, det er følgebåten til kongeskipet... Tror jamm

88140-4-1248374854667.jpg
de har pyntet seg skikkelig for båttur,gitt! Neiiida, det er følgebåten til kongeskipet... Tror jammen Kong Harald også skal på stand up! De slapp han ihvertfall i land her... Kjekk mann, han kong Harald! Litt sånn skrekkblandet fryd å se han!
Publisert: 23.07.2009 - kl.20:47 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

lugaren min i båten :-) rakk ikke re opp så godt da... Nå skal jeg på stand up! Etterpå venter køya!

88140-2-1248372465633.jpg
lugaren min i båten :-) rakk ikke re opp så godt da... Nå skal jeg på stand up! Etterpå venter køya! :-)
Publisert: 23.07.2009 - kl.20:07 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

"mille og jens jr. prøver å finne plass til jolla si i havnen på sørlandet". Men de kan rett og slet

88140-1-1248352519209.jpg
"mille og jens jr. prøver å finne plass til jolla si i havnen på sørlandet". Men de kan rett og slett ikke forstå at det allerede ligger 2 stk prinsess 72 innenfor i havnen, uten at de er blitt informert på vhf'en sin! "-dette vil jeg ha meg frabedt", sier jens jr. i en kort kommentar. -"ånei, hvilken sliten cabincruiser skal vår lille Chanel bæsje på da da?", utbryter fruen Mille når de blir bedt om å ligge på bøye utenfor havnen til det blir ledig plass. I kveld blir det håndgemeng i havnen etter at ankerdrammen er fortært.
Publisert: 23.07.2009 - kl.14:35 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 3 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

dagens outfit

88140-1-1248339568067.jpg
dagens outfit
Publisert: 23.07.2009 - kl.10:59 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg er blitt ganske brun,da! Og litt lur...

88140-2-1248273010495.jpg
jeg er blitt ganske brun,da! Og litt lur...
Publisert: 22.07.2009 - kl.16:30 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg har pimpet opp båten til pappa med litt blomster, stearinlys og andre feminine duppeditter! Det

88140-4-1248272822576.jpg
jeg har pimpet opp båten til pappa med litt blomster, stearinlys og andre feminine duppeditter! Det regner på sørlandet idag, men gleden av å ha en stor klassisk yacht er at folk mer enn gjerne vil lage plass i havna til oss! Nå er det helt fullt, og det ligger massevis av folk på vent utenfor havna, som dessverre ikke får plass... Vi har kremplassen, longside (hvis det sier dere noe) langs brygga og vi ligger innerst. Det betyr jo at mange kommer forbi og spør om båten, og om de kan komme inn å titte og slikt, men det er jo bare hyggelig! :-) jeg har også kjøpt meg lydbok med avspiller, så jeg er langt inni Jo Nesbø's Marekors..har noen lest den? Lurer på hvem som er morderen, jeg har 7 timer igjen.. Nå skal jeg bort å kjøpe tv i båten, så jeg har noe å glane på i kveld! Når det gjelder peisen, så har vi ikke fyrt den opp ennå, det er heldigvis godt og varmt her uansett! Dessuten er jeg litt redd for levende flammer inni i en trebåt,hehe!!
Publisert: 22.07.2009 - kl.16:27 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg tror jeg vinner i poker gitt! :-)

200720091136.jpg
jeg tror jeg vinner i poker gitt! :-)
Publisert: 20.07.2009 - kl.22:44 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

de gærne har det godt på hytta i Blindleia.. Vi dro fra sommerhuset nå, Lillesand neste for en flask

88140-4-1248027740435.jpg
de gærne har det godt på hytta i Blindleia.. Vi dro fra sommerhuset nå, Lillesand neste for en flaske vin eller tre :-)
Publisert: 19.07.2009 - kl.20:22 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg ser ned på småfolket som ikke har selvlensing! Unge Erlandsen pleier

190720091131.jpg
jeg ser ned på småfolket som ikke har selvlensing! Unge Erlandsen pleier fyllesyken!
Publisert: 19.07.2009 - kl.13:24 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

pappa har funnet lykken med en gummibåt han kjøpte på nachspiel igår.. som om han ikke har nok båter

88140-2-1248002272066.jpg
pappa har funnet lykken med en gummibåt han kjøpte på nachspiel igår.. som om han ikke har nok båter fra før av?!
Publisert: 19.07.2009 - kl.13:17 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

se på denne nydelige kattepusen! Den er bare noen uker gammel, men sje

180720091112.jpg
se på denne nydelige kattepusen! Den er bare noen uker gammel, men sjekk øynene dens, ligner litt på Pus fra Shrek-filmene!
Publisert: 19.07.2009 - kl.01:05 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 15 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ferietid er også Linetid...!

For noen rare dager..

Rare, fine, underlige, ensomme, sårt trengte dager.

Mange tror sikkert jeg er et støkke supersosialt menneske. Nja. De som kjenner meg vet at jeg noenganger trenger å gå inn i min egen lille hule og være der litt for meg selv. Da gjør jeg som regel ting i mitt tempo, og så gjør jeg bare akkurat som jeg selv vil.

De siste dagene har vært slik. Jeg har gjemt meg litt bort. Skrudd av mobilen tidvis og spist middag alene. Gått lange turer og kjøpt akkurat de tingene jeg har lyst på. Jeg tror det er en slags modus jeg går inn i når ferien starter, og jeg er brennsikker på at det er BRA for meg! Men jeg får prøve å legge den dårlige sammvittigheten til side, når jeg ikke svarer på meldinger eller blir med på noe sosialt jeg ikke egentlig har lyst til.

Er det mange andre som får dårlig sammvittighet av å takke nei til sosialisering du i prinsippet egentlig ikke har lyst til?

Jeg sitter ikke inne i leiligheten og glaner på veggen, da. Jeg bare gjør de tingene jeg har gledet meg til å få gjort!

160720091061

Jeg har i lange tider ønsket meg en glamourøs ring! Jeg tok mot til meg og kjøpte denne. En stor lysegrønn bergkrystall og diamanter på hver side. Den var på halv pris + at jeg hadde sånne gullbarrer jeg har fått i gave, så da ble ikke summen så avskrekkende. Jeg kjente at jeg ble veldig stolt! Gikk nesten å veivet med hånda i gata utenfor gullsmeden..!

100720091017

Jeg har kjørt forbi drømmehuset mitt og snikfotografert det. Og så sjekket jeg det på finn.no om det er til salgs, men det var det ikke.

150720091060

Jeg byttet bort min blå lighter mot en rosa, men endte tilslutt opp med begge. Det var nok en dårlig byttehandel for motparten, vil jeg påstå..!

150720091059
 Mari tok bilde av meg sammen med noen jeg syns burde få en blomsterbukett. Håper dere får høyere lønn, kjære Oslopoliti! Og takk for hyggelig prat og noen enkle knep om hvordan jeg kan beholde mitt pletfrie vandel! Kanskje dere får min søknad om jobb for en tryggere hverdag;-)

Livet mitt er visst ikke noe spennende om dagen, men jeg tror at ferie handler om å sette av tid til seg selv også, 
 hvis man har mulighet til det. Nå begynner jeg å glede meg til seiltur med noen jeg virkelig bryr meg om også! Tror det kan være greit for de at jeg er "litt nede" for telling i disse dager, da kommer jeg sterkt tilbake!!  ;-)

Hva gjør du i ferien din? Husker du å ha litt Linetid? (eller hva nå enn du kaller det...!?)
Publisert: 17.07.2009 - kl.16:30 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 22 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg fikk nyss i at jeg var på forsiden av dagbladet, men ved nærmere øyensyn så er det bare Mari som

88140-3-1247662290654.jpg
jeg fikk nyss i at jeg var på forsiden av dagbladet, men ved nærmere øyensyn så er det bare Mari som har lånt shortsen og trusa mi...
Publisert: 15.07.2009 - kl.14:51 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Mamma, mat og moro!

Verdens fineste melding fra Bestevenninne Aina når jeg spurte hva hun ønsket seg til bursdagen sin...:

"Sannheten er at jeg er mer enn fornøyd bare jeg får tilbringe litt tid med deg snart. Savnesen:-*   "

Kjente jeg ble helt øm i hjertet mitt, jeg...

Det bærer snart heimatt til Stathelle, vakreste stedet på jorda! Også skal jeg innom grava til Mamsen og pynte med skjell, det tror jeg blir fint. Jeg og Onkel Roar var å plantet noen fine blomster der i forrige uke, og jeg vasket engelen jeg har satt der. Underlige greier, en sånn plastikkdings (hvit) som har holdt hele vinteren uten å bli missfarget! Alt annet jeg setter ut i regn/snø og storm blir jo ødelagt til slutt..! Nesten så man skulle tro at...hmm...? nei, glem det..

Merker jeg ble litt personlig nå. Tror det har med at meldingen til Aina stakk meg litt nederst i den ene hjerteklaffen, og at det er derfor jeg ble så øm.

Deilig å merke at kostholdet mitt er blitt litt bedre de siste dagene, (tusen takk, Foseids). Man har en tendens til å skeie ut når man har ferie, og det BØR man jo gjøre.. Men jeg har gjort det de siste månedene, hehehe!

Noen har spurt meg hva jeg pleier å skeie ut med når jeg først gjør det. (Som nevnt, ganske ofte...)
Jeg er veldig glad i smågodt og potetgull med dipp. Det blir endel av det! Av middag blir det ofte pizza, men helst med tynn bunn siden jeg liker det best.
Hvis jeg skal drikke alkohol, liker jeg best Tuborg Lite, Corona, Chablis (hvitvin) eller den nye Sommersby Lite (cider) Jeg drikker aldri sprit, da må jeg skrapes opp med en stekespade etterpå.

På sommeren liker jeg godt å blande isvann og isbiter i hvitvinen. Da blir jeg ikke så fort full, og jeg kan sitte å drikke fra ettermiddagen og utover kvelden uten å begynne å sikle, bli sjeløyd og gape i løpet av kvelden. Det er slik italienere og spanjoler drikker hvitvinen sin, faktisk!

Jeg har en fast regel på at "dagen derpå" alltid er utskeielsesdager. Da kan jeg spise hva som helst. Så det gjelder jo å ikke ha så veldig mange turer ut på byen, egentlig! Nå om sommeren er jo det vanskelig, men jeg har et par gode fylleråd til deg hvis du vil ha de:
(OBS; dette er råd til deg som er over 18 år!)

--- Moderer deg! Ingen liker fulle mennesker. Hvis vennene dine syns du er kulest når du er dritings; bytt venner!
--- Bland vann i hvitvinen, eller drikk vann til rødvinen. Det får du som regel servert ved siden av hvis du bestiller ute.
---Husk å spise! Min erfaring er dessverre slik at når jeg begynner å drikke så merker jeg ikke at jeg er sulten. Da er hele kvelden ødelagt for de som må bære meg hjem.
---Få i deg nok vann, man blir veldig dehydrert når man drikker alkohol!
---Ikke drikk noe du ikke liker, det er så uendelig mye å velge mellom så hvorfor i helvette skal du drikke noe som gjør at du får brekninger?
---Ikke bruk alkohol som unnskyldning for å manne deg opp til å ta kontakt med noen du er keen på.
---Ikke bli med noen hjem, du kommer garantert til å angre når du våkner.
---Ikke ta med deg noen hjem, det er bedre å være fyllesjuk aleina dagen derpå.
---Overhold aldergrenser på alkohol. Er du under 18? Drøy heller med å nyte alkohol til du er gammel nok, det er mye gøyere enn å slite med foreldreangsten gjennom kvelden!

Hvis du våkner opp fyllesjuk dagen derpå med et smil om munnen, har du gjort det riktig!
Hvis du våkner opp fyllesjuk dagen derpå med noen andres smil om munnen, har du gjort noe galt!

Alle mine tips er hentet av egen erfaring. Før jeg ble 18 helte jeg vann i ølflaskene og heller lata som jeg var full.
Da hadde jeg full kontroll! Selv om det var flaut da de kuleste på skolen (Ramo, Beate og Monica L) fersket meg. Sørg for ikke å bli fersket i fulle-feik!

Har du noen gode tips du vil servere i sommervarmen?

Publisert: 14.07.2009 - kl.18:01 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hva skal jeg gjøre min første feriedag?

Min første feriedag, gitt!

Idag skal jeg være litt praktisk. Sende BMW`en på rens, spise Foseids-mat (Jepp, fikk ny ladning igår!) og tvinge meg inn i en av mine tusen bikinier. (Det er ikke ferie før du har gnagsår i nakken av bikinistroppen!)

lineforklarer
Hva peker du på, Line Kristiansen?


Apropos gnagsår. Det får meg til å tenke på tær. Og da må jeg nesten fortelle om mine noe undelige lilletær! Eller fraværet av dem, om du vil... For jeg har ikke en ordentlig negl på lilletærne mine! Det er bare en...KLO! Den er bøyd og buttet i alle retninger, og det lar seg ikke gjøre å lakke de..! Så ja, jeg har bare 8 lakkerte tær. Noen tips? Jeg skal ta bilde etterpå, så dere forstår hva jeg mener..

Har forstått at det er endel spørsmål omkring hva jeg skal gjøre etter Frokostquiz. Mange spekulasjoner, gitt! Jeg får nesten overlate det til dere! Det er morro å se hva dere tror jeg kommer til å gjøre nå som jeg har sagt opp i FQ.. Har du lyst til å leke litt tabloid-journalist?

En journalist ringte meg igår. Han hadde en teori. Jeg ELSKER teorier! Har du en teori? Kjør på!

headerny


Publisert: 14.07.2009 - kl.13:30 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Linda B erstatter Line V!

Idag på sending fortalte jeg seerene at det var min siste seer-oppgave sending på Sommerquiz/Frokostquiz. I halvannen uke fremover skal jeg ha deltagerne i studio, og min siste sending blir å se på skjermen 23. juli. (Tror jeg). Jeg kan avsløre at den antageligvis er mer tårevåt enn Frokostquiz noengang har vært.... *snufs*

Jeg har fått et tilbud jeg overhodet ikke ville si nei til, og etter 3 år i Frokostquiz føler jeg vel kanskje at jeg var litt overmoden i jobben. Nå venter nye og store utfordinger jeg gleder meg til å ta fatt på, egentlig har jeg vel bare drømt om et slikt "gjennombrudd" som ung programlederspire. (Egentlig ingen spire lenger, siden jeg har jobbet på skjermen i 7 år,hehe!)

Jeg er stolt og beæret over at noen gir meg den sjansen jeg nå har fått, og jeg klarer nesten ikke å vente til å sette kloa i den nye jobben. Men først skal jeg ha en ferie som gjør at jeg samler krefter, får en jevn brunfarge og kanskje jeg rekker å få trent meg opp en slikkelig pen hvitvins-bollemage når jeg er på plass i ny jobb.

Jeg skulle gjerne fortalt dere hvor veien nå går, men jeg holder kortene litt tett til brøa mine foreløpig.. Men husk; du leser det først her på www.linevictoria.no  :-)


headerny...Og en annen ting... Jeg må vel nesten si såpass at så oppmerksomhetssyk som jeg er, så er det vel å regne med at jeg havner på en skjerm nær deg i fremtiden, tannlegeutdannelsen er utsatt på ubestemt tid!


Ta godt i mot Linda Byrknes, folkens. Stord`s vakreste utflytter. Ikke la dere distrahere av hennes nydelige og jomfruelige utseende, hun er en spudlende og energirik dame som garantert vil lyse opp frokosten din!

lindaby

Vil du bli bedre kjent med Linda? Du finner henne her!   www.lindaby.blogg.no
Til mine flotte kollegaer; det har vært en glede å jobbe med dere!

En spesiell takk og varm klem til Per Ove som har vært sjefen min disse årene, du har ikke bare vært en veldig dyktig produsent jeg har lært uendelig mye av,  men også en god og nær venn jeg har delt mye med. :-)
Håper jeg hvertfall i fremtiden har fast plass på party-invitasjonslista di da! :-)

peroveline2


peroveogline1
Bilde fra da vi fremdeles satt ved siden av hverandre på kontoret. Men det ble det en brått slutt på siden Per Ove ble møkkelei av gnålinga mi og plasserte meg i psyko-corner med Henrik og Therese.

perovebader
"I ska prøve veikbård, jah!"

peroveoglinebrillerfestJeg kommer til å fortsette å blogge fremover, så følg meg gjerne!

headerny

(Nå må jeg løpe å grine litt, merker jeg.................)


 
Publisert: 13.07.2009 - kl.13:23 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 18 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

hun prøver å finne ETT smykke.. Men alle henger sammen, så Mari blir juletre i kveld!

88140-5-1247266619827.jpg
hun prøver å finne ETT smykke.. Men alle henger sammen, så Mari blir juletre i kveld!
Publisert: 11.07.2009 - kl.00:57 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 8 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg spurte Mari om jeg kunne låne et glass til alkoholen min.. En time senere oppdager vi at jeg sit

88140-1-1247262991299.jpg
jeg spurte Mari om jeg kunne låne et glass til alkoholen min.. En time senere oppdager vi at jeg sitter å drikker fra en VASE!! Hahahahahah!!! Herregud...
Publisert: 10.07.2009 - kl.23:56 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Venninner med et års mellomrom!

img6910

detnye

To gode venninner i to forskjellige settinger med nøyaktig 1 års mellomrom!

Det øverste bildet ble tatt forrige mandag, og det nederste er fra et bestevenninne-intevju vi gjorde med detNye. (Om vår første gang...;-)    )

Du kan lese det her:  http://www.klikk.no/samliv/sex/article241700.ece

....hvis du er keen, liksom..! 

Fant disse bildene på Mari sin mac, måtte bare poste de! Hva gjør dere i kveld!? 


Publisert: 10.07.2009 - kl.23:32 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 8 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg har laget romlemantisk middag for to til Mari, og nå vil hun at jeg skal dra.. Hun trodde jeg sk

88140-3-1247257728543.jpg
Jeg har laget romlemantisk middag for to til Mari, og nå vil hun at jeg skal dra.. Hun trodde jeg skulle være privatkokken hennes i kveld, så hun kan kose seg sammen med DET JÆVLA SVÆRE EGOET HENNES! Got to love her...
Publisert: 10.07.2009 - kl.22:28 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Sånn går det når man sovner!!!!

bjrnsover2

Patrick og jeg kunne ikke dy oss når vi fant Bjørn (Mess Tv) liggende å sove på sofaen vår på kontoret.
Vi er noen rotter begge to...!

linevictoria2

(ikke at vi ser ut som noen luringer på dette bildet, men vi matchet så fint idag i gardinene til farmor!)

headerny


Publisert: 09.07.2009 - kl.11:40 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Urinifiserte kjipp-kjapper!

headerny

08072009988

Dagens Outfitbilde av Per Ove og Line Victoria
Line Victoria: Olashorts fra BikBok, Cardigan fra Cubus, singlet fra HM. sko: Haivanas (eller hva det nå heter) som jeg forøvrig tisset på i fjor på denne tiden etter en runde på byen med blandt annet mannen ved min side på bildet over.
Too much info, sa du? Følte det var viktig for meg å fortelle at jeg tisser på kjippkjappene mine når jeg er futa drill...

Per Oves Outfit; Bukse fra true Religion, punk-Royale-genser, seilersko i tøy. (Som ikke er tissa på, men som jeg vurderer å bæsse i når jeg får mulighet.)

H-h-h-herregud, jeg har dårlig humor idag. Lima Victory mottatt-over.

Jeg har noe tid å slå ihjel akkurat nå, hva vil du jeg skal blogge?


Publisert: 08.07.2009 - kl.12:52 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 16 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Så glad, så glad!

Herreguuud, dagen min begynte sååå bra idag!

 

Egentlig startet den fine dagen allerede i går kveld, da jeg var ute med Mari. Masse vin senere og en haug med utrolige korttriks med Bjørn, så fant jeg ut at jeg skulle teste den geniale tjenesten til 1881. De har nemlig en tjeneste der man kan stille spørsmål og sende til de, også får man svar.

 

Etter litt vin blir det fort teite spørsmål som; "Hvem er hun deilige stuntreporteren i Guinness Tv på Tv2?" 

Svar: Hun heter Line Victoria Husby og er født 5.april 1983.

 

Nytt spørsmål blir sendt til 1881;

Er det for kaldt å gå i tskjorte i Oslo ikveld? Og kan jeg bruke brun skinnjakke til lilla skjørt?

Svar fra 1881: "Å rade Oslo gatelangs i tskjorte kan fungere, men med kraftige og uforutsigbare tordenbyger kan kvelden fort bli svært våt!! Brun skinnjakke fungerer til nesten alt!"

 

Jeg lo så hardt at jeg nesten måtte skifte underbukse av svaret. Jeg ble plutselig veldig glad i denne fantastiske tjenesten! Noe så genialt!

 

 

Dagen derpå startet jeg ved å ta en telefon til...hold dere fast! SKATTEETATEN!

Jeg lagde veldig søt og uskyldig stemme og spurte om det kunne stemme at jeg betalte for mye i skatt!? Jeg gav han alle opplysningene han trengte, og jeg kunne nesten høre han smile når han fortalte meg den gledelige beskjeden;

 

-Næmmen jenta mi, du har betalt ALTFORMYE skatt! Det skal vi ordne. Kan ikke risikere at du får igjen mange hundretusner neste år, du trenger vel pengene nå i sommer til fest og fanteri!?"

 

Jeg smilte fra øre til øre. At Skatteetaten er noen rasshøl skal jeg ha meg frabedt, de ordner jaggu opp! :-) 

 

(Til mitt forsvar; jeg trodde faktisk at jeg skulle betale så mye i skatt. Alt jeg hører er folk som klager over at de betaler for mye i skatt, så jeg tenkte at 49 % ikke var så ille..?! Jeg har ikke gjeld på leiligheten eller bilen, + at jeg er ugift og uten barn og frisk, så jeg tenkte vel stille i mitt sinn at dette er straffen for at jeg ikke er gjeldstynget og har noe barneansvar...)

 

Men SÅ skjedde det som nesten satte en stopper for det gode humøret mitt....

Jeg hørte masse sirener i gata utenfor, og hastet bort til politiradioen min for å høre om det var noe uniformert action i nabolaget. Spenningen var til å ta og føle på, da mitt nettverk "GalNarkis" ikke ville koble seg til.. Også jeg som har kjøpt ekstra høytalerannlegg for å få meg hver eneste minste detalj på hva som skjer i byen natterstid daa!!.  

Tilslutt fikk jeg det heldigvis til å funke, og de velkjente stemmene/vennene mine Bravo, Victor, Fox og Null-en er nå i ferd med å lalle meg i seng..

 

(Dette ble skrevet igår kveld, men jeg rakk ikke oste det før jeg faktisk sovnet...)

Publisert: 08.07.2009 - kl.07:52 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

mari og bjørn! Verdens herligste venner:-)

88140-4-1246912226558.jpg
mari og bjørn! Verdens herligste venner:-)
Publisert: 06.07.2009 - kl.22:30 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

mari og bjørn! Verdens herligste venner:-)

88140-2-1246911028554.jpg
mari og bjørn! Verdens herligste venner:-)
Publisert: 06.07.2009 - kl.22:10 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg dukket opp som først i vennegjengen, og var ensom i ganske nøyaktig 3 minutter. Men det var nok

88140-1-1246901034286.jpg
jeg dukket opp som først i vennegjengen, og var ensom i ganske nøyaktig 3 minutter. Men det var nok til å gjøre meg litt pizzed.. Man lar ikke primadonnaen vente! Fikk posert litt for kamera, da...
Publisert: 06.07.2009 - kl.19:23 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

BILEN MIN ER STJÆLT?

bmw tekst

Idag da jeg skulle på jobb, fikk jeg en ekkel følelse av at Toyotahelvetten min var stjælt. Det var den dessverre ikke. Jeg hadde bare glemt igjen bilen i parkeringshuset forrige onsdag.

Jeg kjører BMW nå for tiden. Jepp, mammas "gamle". Den er brand nju, og jeg kjører standsmessig i gatene i Oslo. Børner litt, og bomgirer en hel del, men det jøkke no!

peroverompe

Et herlig bilde av en Sjefsrompe. Per Ove byr seg frem, mens han koser med pussy`n til Line K.
(Seriøst, liksom. Han koser med Katta til Line K. det var DU som tenkte koffert nå, ikke jeg)

Tenkte jeg skulle gi bort Toyotan blir broren min. Han klarer HELT sikkert å knekjøre det gamle røkkelet.

Publisert: 06.07.2009 - kl.15:39 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Milepælen min!

headernyMange som stusset litt over innlegget der jeg hadde skrevet om at jeg hadde nådd en milepæl.

Først og fremst; jeg er IKKE gravid! Det hadde ikke resultert i blomster og gave fra redaksjonen min, samt "noen" tårer og greier..

Jeg har jobbet tre år i Frokostquiz, og jeg fikk en svært hyggelig oppmuntring fra gjengen min! Jeg fikk noe jeg virkelig har ønsket meg (Nye Ray-bans solbriller!!) og en stor blomsterbukett og masse varme klemmer! Sånt setter man pris på! Jeg er jo overmoden i FQ, de som vanligvis jobber er der rundt et, halvannet år, men jeg har rundet 3 år i en og samme produksjon!

Men at det skjer mye i livet mitt for tiden, det er det ingen tvil om! Men det er ikke alt jeg kan fortelle dere sånn med det første, men dere skal vite at det er kun HER på denne siden dere får den fulle sannheten, og ikke minst er "nyhetene" først ute her! ;-)

Ofte opplever jeg forøvrig også at noen journalister er inne å snoker på bloggen min, og til dere vil jeg bare si;

Skal du trykke/sitere noe fra min blogg, setter jeg pris på at dere gir meg tilsvarsrett/sitatsjekk!
Dessuten skal det linkes til opphavet (altså, bloggen!)

Jeg har forøvrig bare gode erfaringer med journalister som plukker ting fra bloggen. Egentlig med journalister generelt. Det er en liten luring i Tv2underholdning som eeeelsker næsty og kryptiske overskrifter, men rett skal være rett; han er en dyktig og tabloid journalist! Han lagde en gang en overskrift på meg som var
"Tv2-programleder i rompekrig med glamourmodell"
...og da ler du ikke...!

Dette var en liten diggresjon, men heh... sånn er jeg da!

headerny

Suss fra Line Victoria

line v smooth 2

R-E-T-U-S-J-E-R-T- allà Lars Tangen-style!


Publisert: 06.07.2009 - kl.11:20 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg og Mari på fredag, vi koste oss litt i vinduskarmen før vi tok en runde på byen! også hilste jeg

88140-4-1246820441116.jpg
jeg og Mari på fredag, vi koste oss litt i vinduskarmen før vi tok en runde på byen! også hilste jeg på Bravo 1-3, HAHAHAHA!!! Sister act, hahah!
Publisert: 05.07.2009 - kl.21:00 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

DRAMA i arupsgate, igjen.. Men heldigvis gikk det bra :-)

88140-4-1246820291960.jpg
DRAMA i arupsgate, igjen.. Men heldigvis gikk det bra :-)
Publisert: 05.07.2009 - kl.20:58 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

En milepæl er nådd...

88140-4-1246536295520.jpg

Kan fortelle dere mer om det senere, men nå venter badestranda!
Til Per Ove og dere andre; tusen takk for at dere gjorde dagen min så spesiell og fin!
Veldig glad i dere alle sammen!

Hilsen Grine-Line som aldri klarer å stoppe, når tuta først setter igang....

(På bildet har jeg...ja... du vet.... grini masse i forkant!)
Publisert: 02.07.2009 - kl.14:04 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 19 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

alle sier jeg ser ut som en kjempestor baby i denne shorts-ola-dressen. Hva mener du?

88140-1-1246521495487.jpg
alle sier jeg ser ut som en kjempestor baby i denne shorts-ola-dressen. Hva mener du?
Publisert: 02.07.2009 - kl.09:58 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 15 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

f-f-f-fy faen... Jeg ser ut som en hore fra Smestad! Benekter du

01072009899.jpg
f-f-f-fy faen... Jeg ser ut som en hore fra Smestad! Benekter du fakta? Det er bare parykk. Slapp av, pappa...
Publisert: 02.07.2009 - kl.09:47 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 15 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Patrick og jeg i sommervarmen! :-)

headerny

Det er jo så varmt nå!

Vi preproduserer Sommerquiz for tiden, men det er alltid tid til å komme seg ut i sola i mellom slagene!

lineogpatrick

Patrick er ikke så liten som han ser ut på bildet.. Det er bare det at han er bredbeint her! Og jeg står på tå! Ser egentlig ut som jeg rir på beinet hans!! :-)


lineogpatrick2

Her er jeg litt usikker på hva vi holder på med, men vil tro vi er midt i en dans eller noe...?

linetannlege

Jeg skal være "dummy" på prøvene. Da må jeg late som jeg er en annen!

allesammenpgresset

Lunsj i det fiiiine været! Johanna-sminkør, Britt-deltageransvarlig, Per Magnus-Bildemix og Casting, Krutå-kameramann, Patrick og jeg - programledere! :-)


headerny

ser dere kun på bildene eller leser dere teksten også? Hva syns dere er gøyeast at jeg blogger, egentlig? Gidder dere virkelig å ta dere tid til å lese om mine skeive blikk på hverdagen?

Klem Line Victoria


Publisert: 01.07.2009 - kl.12:52 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 33 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits