juli 2010

jeg glemte å si at han var singel! Begynn å by dere frem, jenter! Men husk; dere får meg som påheng

88140-1-1279999142315.jpg
jeg glemte å si at han var singel! Begynn å by dere frem, jenter! Men husk; dere får meg som påheng på kjøpet:-)
Publisert: 24.07.2010 - kl.21:19 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 16 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Min flaue oppdagelse...

Når man er en gjeng jenter på tur i utlandet som deler leilighet i sydligere strøk, blir det ikke lett og holde tritt med hva som er sitt og hvem som eier hva.
Tilslutt blir det ofte slik at man bruker de samme tingene og etter et par dager tar man egentlig tak i første strandkjolen, håndkledet eller bh-en som passer, bare det ligger nært nok gripekloa.

Etter en deilig dusj på hotellet stod jeg med mitt søkkvåte hår foran speilet, klar for å sminke meg. Et arsenal av sminke,hårstrikk,børster og qtips var allerede blitt felleseie på badet, så jeg griper etter første hårstrikket jeg finner for å sette håret opp i den sedvanlige "grorudpalma" på toppen av knotten.
Dette for å få håret bort fra ansiktet mens magien/sminken skal bre seg over min solskadet hud.

Jeg tar strikken rundt hånda og skal til å tre den rundt knutten da jeg innser at den blanke gummistrikken dessverre ikke var tøyelig nok til å brukes som et strikk. Jeg lar den få plass rundt håndleddet som et armbånd istede mens jeg finner et tøystrikk som skal gjøre nytten.

Mens jeg står å doller meg for kvelden, napper mørke hår i manken og begynner så smått å bli fornøyd med speilrefleksjonen, tenker jeg at "jaja, det kunne jo vært værre. Du kunne jo vært lam i halve ansiktet slik som hun cheerleaderen jeg så på youtube..."

Aina, Line K, og Line Victoria sitter glade og tilfredse rundt bordet på den greske restauranten ved hotellet. Det skåles med Mythos øl og gafles pizza med tzatziki uten bestikk.
Vi knipser bilder, og sier oss fornøyde med et par av resultatet som dukker opp på den lille lcd-skjermen. Plutselig ser Aina på meg med et litt hevet øyebryn.
Så ser hun på håndleddet mitt. Så på meg igjen, men litt villere i blikket.
Så sier hun; "Line? Hva har du rundt håndleddet?"
Jeg titter ned på "hårstrikket" som ikke ville være hårstrikk alikevell, som hadde havnet som et litt stramt, nestengjennomsiktig armbånd rundt mitt brune håndledd.
Det så liksom litt ut som et sånt glowstick-armbånd 14tissene løp rundt med på Kos, bortsett fra at det neonfargede stoffet inni var bleknet bort.
"Jeg vet ikke..?!" svarer jeg, litt nervøst. For jeg fikk litt følelsen av at Aina stilte et ledende spørsmål, hun allerede visste svaret på.

"Bruker du p-ringen min som armbånd????" stotret Aina frem rundt restaurantbordet.

Jeg tittet ned på håndleddet mitt der den stramme gummiringen plutselig kjentes ut som den stoppet all blodtilførsel til hånda mi, vel vitende nå at dette var en gummiring Aina vanligvis snurrer sammen og dytter inn i hulrom sola aldri har skint.

Et ekstremt latterbrøl brer seg over rundt bordet når det oppdages at jeg har brukt p-ringen til Aina som et smykke. Og jeg måtte klippes ut av min noe beklemte situasjon ganske kjapt etterpå.

Moralen er; Grip ikke etter ALT som ligger strødd på baderomsbenken!!! Det er ikke alt som kan deles med venninner!


For de som ikke vet hvordan en p-ring ser ut:Min noe flaue opplevelse. Men så har jeg hvertfall lært hvordan en p-ring ser ut da!

LVPublisert: 23.07.2010 - kl.21:33 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 40 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ny bil :-) HURRA!

Sweeeeeet!

Deilig å ta imot sommerferien i ny bil..:-)

Noen har etterlyst hvordan det går med den stygge Toyotaen min.. Joa, jeg tror den har det godt. Jeg solgte den for 2000 spenn til verkstedet, etter at de gav den stryk på eu-kontrollen. Nuvel, timingen kunne ikke vært bedre! Nå som det er sommer er det jo greit å kjøre toppløs!


(Her er bilen en time gammel eller noe...Jeg sitter i den selvsagt!)

Fredrik, denne mannen:


...og jeg, denne kvinnen:

....har altså fått oss en fabrikkny,lekker felles 30årskrise sammen
Volkswagen Eos 2010..


Fredrik var jaggu så elskverdig at han la ved en bruksanvisning til bilen også, gitt!! Se bare her:


Kjør forsiktig, ikke skift låter på ipoden som ligger i bilen, husk å ta opp taket når du parkerer (spesielt om det er utsikt for regn), se bakover når du rygger, pass på fortauskanter, stopp på rødt lys, betal de parkeringsbøtene du får (jeg vil ikke ha de i posten), hold bilen ryddig og ren, lås alltid bilen når du går fra den, ikke la hvem-som-helst kjøre den, husk å gire, men ikke sett den i R i fremoverfart da dette IKKE står for "racing-giret", hold avstand til biler foran (1001, 1002, 1003), husk håndbrekk under bakkestart så du ikke ruller i bilen bak deg, husk at det er tøffere MED bilbelte på enn av. Ellers får du kose deg! ;)I grunn er det ganske greit å ha delt foreldreansvar for Eos`en vår...
Siden vi er gode venner, kollegaer og kommer i tillegg fra samme sted så spares det mange utgifter på å dele bil.
Når vi skal langveis, så er det som regel hjem til Grenland, og da skal vi uansett samme veien.
Ingen av oss er avhengig av bil i jobbsammenheng, om OM vi er det så ja; -vi jobber sammen også gitt. Dessuten fikk vi et godt tilbud det var vanskelig å si nei, til. Fredrik feirer 30årskrisa med stil. Jeg for min del vil bare utsette stasjonsvogn/barnevogn-kjøret litt til...!Hva syns du om bilen?! :-)

LV
Publisert: 23.07.2010 - kl.14:58 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Kos fra Line Victoria

EY!

Beklager at jeg ikke har blogget,. det har seg nemlig slik at jeg har vært på ferie!

Jeg har vært en uke i Kos/Hellas med to venninner, og la oss si det sånn; DRA ALDRI DIT for en festetur hvis du er over 20 år!

Hotellet var i grunn ganske fint! :-) Lå midt i Kos Sentrum..


Jeg var der faktisk for 6 år siden, (da var jeg 21) og tilogmed DA følte jeg meg for gammel for det stedet. Ekstremt mye festing, alkohol, fyll og dritt. Jeg ville aldri sendt mine barn ned dit, for å si det sånn. Flere ganger måtte jenter bli bært/slept gjennom gatene og hjem til hotellet, og en kveld jeg var på vei hjem fra shopping (ja, sånn gateshopping der man kjøper souvenirer og slikt..!) måtte jeg ta hånd om en ung, svensk gutt som hadde stupt i et basseng med altfor lite vann. Jeg måtte putte fingrene og hånda mi inn i pannen hans for å stoppe værste blødningen, mens kompisene hans som var så fulle at de ikke klarte gjøre rede for seg bare stod å skrek. Heldigvis kom en voksen mann og fortalte at han hadde ringt ambulanse, og jeg ble sittende å snakke med denne sjokkskada ungen til ambulansen kom. Merkelig at jeg har en tendens til å gjøre alt riktig når det først gjelder..?! Jeg gjør jo vanligvis ikke det!? 

Svensken møtte jeg igjen noen dager senere, han hadde sprukket hele panna og sydd utallige sting, samt brukne ribbein. Han hadde blitt fortalt på sykehuset at han like gjerne kunne brukket nakken, og at han hadde vært svært heldig. 

men, når det er sagt, så er det ingenting som smaker så godt som gresk mat, 40 graders varme og bikini på stranden!!.


Jeg diskuterte noe med de to andre jentene (Aina og Line K) som jeg har tenkt masse på.
Like før avreise var jeg ekstremt opptatt av å ta meg best ut i bikini. Jeg sultet meg litt, overtrente og fant fram "den ene" bikinien man føle seg bittelitt vel i. Jeg tok litt solarium, klippet/lakkerte tåneglene og brukte hårfjerningskrem på leggene. Første dagen på stranden hadde jeg søt strandkjole jeg tredde på meg hver gang jeg reiste meg opp fra solsengen og skulle spanulere blandt 50-kgs 17åringer uten celulitter.

Tre dager senere var saken en hel annen!! For da glemte jeg å holde inn magen, spiste pizza på restauranten iført kun den lille bikinien, glemte å ta med meg strandkjolen, lot håra på leggene vokse, valgte å ta på meg den reneste av bikiniene uten å i det hele tatt tenke på hvordan jeg så ut i den, og toppet det hele med å ligge på MAGEN med beina spredd MOT alle 17åringene! 

Det er underlig hvor mye man gir opp alt man hadde planlagt når man er på ferie, men fy faen så digg det er å slippe ut magen litt! Håper alle gjør det i ferien sin!

Aina oppsummerte i grunn hele problematikken med disse ordene når en dritlekker jente med flotte former kom trippende forbi oss; "LINE, SÅNN SER JEG UT!!! Inni hodet mitt...."


Nå ser jeg frem til to ukers ferie i begynnelsen av august, skal bli deilig med litt norsk ferie også:-) Jeg må bare bli kvitt den voldsomme forkjølelsen/influensaen som herjer i kroppen min nå, etter å ha lagt meg tidlig hver kveld under airconditionen nede i Hellas.. 

Tante Line VictoriaPublisert: 21.07.2010 - kl.12:34 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

hva bestiller Aina når hun annkommer storbyen??! MELK!! På fridays og lunsjer:-)

88140-1-1278669133349.jpg
hva bestiller Aina når hun annkommer storbyen??! MELK!! På fridays og lunsjer:-)
Publisert: 09.07.2010 - kl.11:52 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

En copycat! Skal jeg bli stolt eller sint?

What the fuck?!

EDIT: Takk for alle tipsene!

Og takk for alle linkene som er sendt på min mail, jeg er visst ikke den eneste som har en slik tattis!
Jeg visste ikke at det var vanlig å avslutte med et hjerte, derfor jeg lurte!
Jeg likte den siste kommentaren jeg fikk best, den oppsummerer alt:
Helena skriver:
Om noen skulle velge å kopiere tatoveringen din - hva så? Du tok den for å minnes og hedre din mor, og om en eller annen tilfeldig person fyker rundt med klin lik tatovering - er din mindre verdt? Selvsagt ikke :)

Takk oh takk!
...Og når DET er sagt; jeg er ikke gravid! Jeg kom over linken gjennom Side2.no :-) Sånn går det når du surfer rundt i kjedsomhet!

LV  (EDIT SLUTT)

Fant plutselig denne tatoveringen på nettet, en eller annen på et sånt gravid-forum som har tatt den.. Er det bare meg, eller har noen hentet svææært mye inspirasjon fra min tatovering?

Min tatovering er forøvrig designet av Electric Linda (Looman) på Oslo Inc, og meg selv. Her lukter det hermegås!!!!!


Siste gang jeg viser noen av tatoveringene mine på bilder, uaktuelt at folk skal drive å kopière på denne måten, hvis det er det som har skjedd... Jeg syns likheten var så stor at jeg har vanskelig for å tro at det er en tilfeldighet..
Min sin!

Copycat sin..


Hva tror dere?

LV

PS: Min tatovering har blitt avbildet tidligere i Her og Nå og ved noen reportasjer på tv, ikke bare her på bloggen.
Publisert: 08.07.2010 - kl.08:19 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 40 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

til Tine og Marthe! : Gjett hvem som leser seg opp på navigasjon under vann og Rescue Diver! "I am O

88140-1-1278246365006.jpg
til Tine og Marthe! : Gjett hvem som leser seg opp på navigasjon under vann og Rescue Diver! "I am OK!!!" også jeg som er født desorientert da gitt.. kom jo tilogmed ut feil vei da jeg ble født!
Publisert: 04.07.2010 - kl.14:26 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits