juli 2015

Verdens fineste frieri - jeg skal gifte meg!

Wow, hva skal jeg si!? For 3 uker siden ble jeg fridd til av min aller fineste og besteste partner in crime, Torben. Vi har vært sammen i to år - kjent hverandre hele livet, og nå skal vi fasen meg bli gamle sammen også! Frieriet ble gjort på ordentlig vis også, han spurte pappa først, hadde kjøpt inn en nyyydelig diamant rosettring, og gjorde det på verdens mest romantiske og særegne måte på verdens fineste øy. Jeg kan gå i detaljer på et senere tidspunkt...!
Jeg skal etter beste evne prøve å holde bridezilla-bloggingen på et noenlunde lavt nivå. Litt fordi jeg definitivt ikke er noen typisk brudeblogger, men også fordi et bryllups skal inneholde masse overraskelser! Sånn på stående fot har vi faktisk allerede bestemt oss for mye. Det blir IKKE på Anfield. (!) Vi har bestemt kirke, måned, tema og ca-gjesteliste. Kanskje jeg letter litt på "brudesløret" underveis i planleggingen... ;-)

Hvis jeg ramler i vannet nå, så tror jeg fader meg jeg går rett til bunns! Hahaha! 
Som du ser så har bloggen fått litt endringer. Det blir nok mange flere endringer fremover, og grunnen til endringene kan jeg avsløre når den tid kommer :-) Alt jeg vet er at denne bloggen har gjennoppstått, hvilket betyr at du finner som tidligere nevnt haugevis med "gammal moro" hvis du skroller deg bakover i arkivet.
HER er i hvertfall mannen jeg har sagt "Ja" til :-) Og se så glad jeg ble! ...og sånn heeeelt på tampen, har du noen gode tips til en vordende brud, som jeg burde ta med meg i planleggingen? Flott å få tilbakemelding fra dere som kanskje har gjort det en gang eller to før...! ;-)Publisert: 30.07.2015 - kl.09:37 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Bursdagskortet

Noenganger liker jeg å selvdiagnostisere meg selv med "Asberger", en mild form for autisme. Et av kjennetrekkene til mennesker med Asberger er ofte at de tar mye som blir sagt bokstavelig. Ofte blir jeg lei av Torbens manglende engasjement når noe skal gjøres. Og da drar jeg frem Asbergeren i meg. Mens Torben satt på do, pludret jeg på kjøkkenbordet med siste finish før bursdagsbesøk.

"-Hva skal jeg skrive i bursdagskortet til broren din, Torben?"

Og så skrev jeg det da.

 581835_10151905433351411_1427872656_n  

 

Publisert: 29.07.2015 - kl.15:42 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Da var jeg tilbake med et smell!

Dette hadde du nok ikke trodd, nei. At den gamle bloggen fra barndomsåra (!) plutselig skulle vekkes til live igjen! 

Siden forrige innlegg har det jo skjedd en del - og mange av dere har fulgt meg på linevictoria.no og supporterfrue.no. Nå er det nå slik en gang at gresset ikke VAR grønnere på den andre siden. Blogg.no har jeg jo vært endel av siden jeg var toppblogger (faktisk, ja!) i begynnelsen av den spede bloggfødselen. Sånn ca på samme tidspunkt Fotballfrua kom i puberteten. Og Ida Wullf ikke hadde hadde hatt lengre ferieturer enn til Norbysenteret og Maximat på svenskegrensa.. Og da min favoritt Linneà Myhre blogget sure oppstøt på samme plattform som meg. Akk, det var tider!

Uansett - mine blogginnlegg fra supporterfrue skal overføres, slik at ingen føler de skal gå glipp av noe. Faktisk så skal bloggene mine smelte sammen her på blogg.no den nærmeste tiden, alle innlegg samlet på et sted - og med en idè om å blogge på samme måte som jeg alltid har gjort. Rett fra levra.

Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny blogg-epoke. Denne gangen sammen med et bloggapparat som har vist seg å bygge seg både størst og best av alle i bransjen. Dette gleder jeg meg veldig til. Og inntill både design og alt er på plass 100 % (som du ser så er det nesten som om jeg har flyttet inn i barndomshjemmet mitt og pappesker og kaos råder over alt..!) så skal jeg blogge med ny gnist og glede! 

JEG GLEDER MEG!

Forøvrig ønsker jeg å presière at når man putter den nye bloggen inn i den gamle bloggen, så dukker det opp mye gammel moro i arkivet vi alle har prøvd å fortrenge. Jeg har valgt å ikke gå så dramatisk til verks at jeg sletter alle tidligere innlegg. Livet mitt har vært en kjempe karusell, og gammal moro får bli værende på bloggen

Bildet under er det første bildet jeg la ut på bloggen min engang på begynnelsen av 2000-tallet. 

 

Under ser du hva 9 år (og bittelitt botox) har gjort med meg - Line Victoria 23 år vs Line Victoria 32 år. 

   

Håper både nye og gamle lesere henger seg på videre, dette blir moro! :-)
 

Publisert: 03.07.2015 - kl.13:56 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits