august 2010

Slanke-ruptur.

MASEKRÅKER!

Jeg opplever for lite i livet mitt til at jeg kan skrive om det hver jævla dag. Innsè det, livet mitt er ekstremt lite glamourøst.

Litt glamour i hverdagen blir det noenganger da, når jeg får ånden over meg og sender bilder rundt til folk på kontaktlista mi. 


HAHAHHA, likte dere at jeg tok dette bildet i den digreste utgaven bloggplattformen gunne gi meg? 
Jeg sendte bildet til nysingel kollega, og fortalte han at han i grunn kunne glede seg over at det ikke ble de to alikevell. Han ble ikke veldig glad. jeg tvang han også til å måtte google ordet "totalruptur".


Apropos dette bildet av en fødsel. Jeg er i grunn helt bombesikker på at jeg opplevde den samme smerten som fødende kvinner har, igår! 
For jeg var nemlig på Joker`n igår, og mens jeg stod og dro kortet, kjente jeg at det gjorde litt vondt i den hånden jeg hadde nøklene. Så prøvde jeg liksom uten å se ned på hånden å snu nøkkelknippet, siden det skjærte så ned i håndbaken min, (mellom tommelen og pekefingeren, den tynne huden)
Det gjorde bare enda mer vondt og DA ser jeg endelig ned og SKRIKER høyt i butikken...: "-EN JÆVLA VEPS FOR FAEN!"
Vepsestikk gjør så jævlig vondt at smerteterskelen er virkelig på høyde med en fødsel, om ikke vondere. De som er uenig i det har antageligvis ikke blitt stukket av veps noengang.

Men heldigvis så har jeg en (tann)lege i naboleiligheten. Men da jeg kom inn etter Jokerturen med min hovne hånd og svimmelhet lå hun slik:Hun var nemlig utslitt etter å løpe rundt og lete etter noen som kunne være så elskverdige å skrive under på papirer om at hun var ved sine fulle fem da hun godtok noe lånegreier i millionklassen. Og da skjønte jeg at jeg måtte lukke øynene og late som jeg ikke kjente henne så godt, og skrive under som vitne på at..."Denne dama var ved sine fulle fem da hun underskrev, bevitnet av Line Victoria Husby."

Spørs i grunn om banken faktisk godtar at en som ikke er riktig nagla skriver under som vitne på at naboen er psykisk oppegående, men det får stå på andres kappe. Jeg skrev under som kausjonist også, bare for å være på den sikre siden at de fikk navnet mitt rett skrevet.
Husby, ingen e`er.


Etterpå puttet tannlege-Ingvill sjokolade i drittboksen til Dino (katta) for å se hvor lang tid det tok før jeg gikk på nok en slankesmell. La oss si det sånn, den forsvant idèt hun snudde seg vekk. Smakte dritt da, men dog. Stilnet sjokoladesuget. Hele Ingvill stilnet i grunn. Jeg sa bare at jeg har funnet sjokolade værre steder når jeg drev med sånn trøstespisingsgreier, så hun trengte ikke være begymret...!


Vi har også fått en helvettes svær veranda hjemme på Stathelle, den ble bygget i maxifart før 80årslaget til Farmor. Byggeleder-Bonus er litt sliten, sier hun. Tror jeg ikke noe på. 


Nå orker jeg ikke skrive mer. Spørmålsrunde er gøy, for da handler alt om MEG, og da holder DERE meg opptatt med bloggen min og ikke omvendt!! 

Kjør på!:-)

LV

Publisert: 31.08.2010 - kl.18:56 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 18 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

dette er Molander, nordlenningen dere blir oppringt av når dere vinner! :-)

88140-1-1282895758447.jpg
dette er Molander, nordlenningen dere blir oppringt av når dere vinner! :-)
Publisert: 27.08.2010 - kl.09:55 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Tillståelse, åpent brev til Politiet.

Åpent brev til Telemark Politidistrikt avd. Bamble

 

Vedr. Tillståelse.

 

 

Kjære etterforsker. 

(Om du fremdeles er det da, eller om forsikringssselskapene har hentet deg også over på sitt noe høyere lønnsnivå)

 

Våren 1997 ble jeg hentet inn av dere i forbindelse med en ranssak på Brotorvet Shoppingsenter i Stathelle. Siden jeg var mindreårig var min far med meg. Jeg var mistenkt i en sak der Pelle Politibil (en karusell-lignede sak man puttet 5-10 kroner på for at den skulle gynge med småbarn inni).

 

Jeg var mistenkt i en sak der noen hadde regelrett brutt opp Pelle Politibil sin pengekasse, og stjålet småmynten som var der.

 

1. 

Jeg hadde, som jeg sa i avhør, ingenting med dette å gjøre. Jeg gav dere navnet på han som jeg trodde gjorde det, og det er her min tillståelse kommer for dagen. Jeg sa jeg ikke visste etternavnet, men det gjør jeg. Jeg har sendt dere et rekommandert brev med etternavnet på den kriminelle, samt min nye vitneforklaring ferdig signert. Sannheten er at jeg var litt betatt av denne Kenneth med brekkjernet, så jeg turde ikke gi dere etternavnet. Det må opplyses om at fasinasjonen for Kenneth med brekkjernet dog har fadet litt ut med tiden.

 

2. 

Mens jeg har deres oppmerksomhet vil jeg også innrømme at jeg var delaktig i et tyveri på Nille, samme året. Grunnen til at jeg sier delaktig, er at jeg hadde noen litt dårlige venner som lurte meg til å begå en kriminell handling uten at jeg egentlig selv var klar over det. På denne tiden var det svært populært med "fruit of the loom"-hettegensere, og jeg hadde en slik i grønn. Mine dårlige venner puttet en stykk hårmascara i hetten min uten at jeg var klar over det, og da vi kom ut av Brotorvet Shoppingsenter var ugjerningen et faktum. 

Jeg beklager således at jeg ikke leverte denne tilbake, men jeg fikk panikk i etterkant. Derfor syns jeg selv at dere bør evt dømme meg med hensyn til paragrafene 44, 45 og 56.

 

 

" Dersom en lovbryter ansees å ha hatt en bevissthetsforstyrrelse da den straffbare handling ble begått, kan dette ha betydning for straffesakens utfall. I norsk straffelov (1) reguleres bestemmelsene om bevissthetsforstyrrelse i paragrafene 44, 45 og 56. I §44 sies det at den som av retten oppfattes som psykotisk, bevisstløs eller høygradig utviklingshemmet i tiden for handlingen, skal fritas for straff uten videre bevisføring. Dette er kalt «det medisinske prinsipp».  "

 

 

3. Når jeg fremdeles har deres luttre ører/øyne på stilk; 

Jeg har ved et par anledninger kjørt for fort. Dette er kanskje en sak for UP? I hvertfall håper jeg at dere fikk mitt brev datert 7.april 2007, der jeg lovet på tro og ære å aldri gjøre det igjen. Kunne dere sendt orginalskrivet tilbake rekomanndert, evt puttet den i makuleringsmaskinen deres? For jeg kan dessverre ikke love noe når jeg nå har fått ny bil. For bilen er nemlig chippet/trimmet og modifisert.

 

 

Takk for deres tid!

Håper dere nå ved hjelp av dette brevet får opp oppklaringsprosenten, slik klovnen.. jeg mener Storberget, ønsker. 

 

Med Vennlig hilsen Line Victoria Husby

 

 

 

Publisert: 25.08.2010 - kl.17:48 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 20 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

LORD, gjør meg brun!

Jeg liker solbrune mennesker! Jeg liker godt at menneskene rundt meg ser ut som de faktisk tilbringer noen timer på kafe, i solveggen på hytta eller på uteserveringen på Aker Brygge.

Har man ikke tid til å pleie brunfargen grunnet jobb og skole, så finnes det heldigvis måter å få seg en jevn og fin brunfarge første dagen på kontoret eller 1. skoledag.

Spraytan, kremer, solarium, sprøyter, bli-brun-servietter, betakaroten, YOU NAME IT! Selv sverger jeg til litt lav faktor og en øl i solveggen, fremfor mange av de "raske" veiene til brunfarge.


Mannekjøtt bør ha litt  av den typen brunfarge, syns jeg. De kan nemlig ikke jukse med solpudder og spraytan uten at det går riktig ille.


...og her har det gått riktig ille.


"SE, så fin farge jeg har!!"  
-"Yeah, you look great, man!"


Best å overraske damene med litt solbrun farge på ball, også... Kjipt å være fargeblind også, da. Og så er det den kjipe situasjonen man ofte havner i da; "Skal jeg bruke lommepengene mine på hårgele eller frisør??!"

Si meg, har han en X på hånden? Er han "Straighter"??
(En "Straighter" er forøvrig en bevegelse/gruppering fra 90-tallet, som hadde som mål å banke opp folk som drakk alkohol og hadde sex før ekteskapet. I Grenland hadde vi de samme gjengene, men hjemme i Grenland kalte vi de kristne.)

(Bildene fant jeg på http://oslofashion.blogspot.com)


Hvis du har venner i din omgangskrets som er SÅ ivrig på å beholde brunfargen etter sommeren, kan du ikke PLEASE si ifra til dem at de ser ut som dritt? (Bokstavlig talt!). Om du ikke gjør det, så er du ingen god venn.


LV


Publisert: 21.08.2010 - kl.18:55 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 15 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Takk for dopapir.

God morgen, godtfolk!

Som mange vet, så jobber jeg hardt med å få de gode rutinene inn i livet mitt igjen, noe som betyr en hel haug med blogging. For å adde litt glamour i hverdagen, trøkte jeg mine føtter ned i et par høye loubert..loarti...loubirti...loubirtini..? Faen. ... sko fra Eurosko heromdagen. Jeg merket fort hvorfor det en grunn til at jeg ikke går med høye hæler. Jeg måtte plastre føttene på jobb og hinket meg hjem til Arupsgate.

I helgen skal jeg prøve å få tatt meg en tur til Svinesund for litt redbull-light og sigarettshopping. Kostnader skal kuttes, og når jeg først har ny bil uten tak stående utenfor her, syns jeg at jeg kan ta en liten roadtrip. Hvertfall siden det ser ut til å bli solskinn! 

Mulig jeg plasserer mine to pene naboer i baksetet, sånn for syns skyld også. Og bittelitt for selskapets skyld da. Apropos, her omdagen skrev jeg jo at jeg manglet dopapir..?!
Plutselig banket det på døra og da jeg åpnet lå dette utenfor:


(Hvis du ikke ser hva det er så er det Ikea servietter..)

Bare et par dager for sent det, jenter! Jeg har ikke hatt dopapir i to dager, men jeg har heldigvis en flott hårføner som gjør samme nytten.
Et stykke brødhue av en nabo har pimpet sin Toyota Avensis til det ugjennkjennelige mest harry doningen jeg har sett. Og hva syns Politiet om dekkene hans som er ulovlige med tanke på hvor brede de er? Jo, de likte det så godt at de stod å klippet skiltene hans da jeg kom ut av leiligheten i dag tidlig.

(Edit: Jeg VET at det ikke opprinnelig er en Toyota Avensis. Jeg skulle bare demonstrere hvor stygt det går ann å pimpe en bil.) 


Etter at Ingvild i nr. 4.11 har forært meg en av sine pensumbøker fra tannlegestudiet, så har jeg blitt besatt av å pusse tenner. opptill5-6 ganger om dagen, og det er egentlig ikke bra for tennene... Men hadde dere sett hvor forbanna stygge tenner jeg har sett i denne boka, så hadde dere kanskje skjønt meg. ...Også begynte drittungene på Øyafestivalen å skrike og kauke "ÅÅÅHH, NÆÆHH!!!". Herregud, fyrverkerier liksom? 
...Øyafestivalen var en sånn- "se og bli sett"-greie jeg ikke er helt med på ass..  Alle hadde jo kledd seg ut??! Stygge hatter, tåplige barnevesker, pyntede gummistøvler... Festival=Freakshow! Jeg satt hjemme å koste med den siste kabodagen min på leeenge!
Da tar jeg meg heller en fest med vennene mine i hagen under partyteltet. Og gir de skikkelig underholdning! :-)


Spørsmål?


Line Victoria
Publisert: 20.08.2010 - kl.13:59 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Lavkarbo. Min reddende engel!

BAH.

Mens jeg stod å lagde en diger posjon med pasta i fløtesaus (som alle vet IKKE er en del av lavkarbo-dietten!) ringte mannekjøttet fra SpisDegSlank og fortalte at han stod utenfor med en kasse mat til meg. Kastet pastaen i søpla og heiv meg over esken med godsakene!ÅÅÅ, som jeg gleder meg til å se hvordan dette ender! Har jo gjort dette før, med STOR suksess, så håper kroppen reagerer på samme måte som sist!

Jeg gikk for den varianten med 4 måltider om dagen. jeg får ikke tid til å spise oftere uansett. Og det geniale er jo at med dette i kjøleskapet, så verken kan eller har jeg lov til å gå på butikken og bruke opp massevis av spenn de neste to ukene! (Bortsett fra røyk og pepsi-max da. En kvinne skal da leve!)

Når jeg regner på det så koster i snitt hvert måltid rundt 20 spenn. Så da blir det mer penger til overs til fjas og tanterier!Så tok jeg med meg Per Ove (produsenten min) på biltur, med Molander i baksetet. Vi har nemlig fått nytt studio i Nydalen serru, så det passet meg fint at det er jeg som har foreldreretten til Fredrik og min sin lille Eos denne uka:-) Da kommer jeg meg tilogfra jobben uten de store fysiske anstrengelsene... Men som mange vet så er jeg jo en RESER på å skaffe meg parkeringsbøter, så Fredrik nekter meg å parkere på betalingsautomat-parkeringsplasser i byen.

Derfor må jeg kjøre bilen hjem til parkeringsplassen i Arupsgate etter sending i Nydalen, parkere bilen, spise lunsjen min hjemme, for så å tusle ned til kontoret sånn i 13.00-draget. passer perfekt!
Da blir jeg ikke fristet til å kaste meg over maten som serveres på kontoret. Og nå har jeg så sukker og karbohydrat-abstinenser at jeg i grunn kunne gnagd av Fredrik armen, der han sitter rett ovenfor meg.Legg merke til NordEuropas beste kjøp denne sommeren, RayBan Pilot. Jeg har aldri i mitt liv hatt mer suksess med et par solbriller. De passer alt! Og jeg bruker de hele tiden! :-)


Nå må jeg nesten late som jeg gjør noe fornuftig på jobb, blogges senere i kveld :-)

Og forresten, hva er dette med at dere så gjerne vil ha outfit-bilder på bloggen min? Er dere seriøse???

LV

http://www.youtube.com/watch?v=wMte8_-D06E
(Denne er fremdeles like aktuell i grunn... Jeg SKAL bli flinkere til å lage videoblogg!)


Publisert: 18.08.2010 - kl.16:01 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 20 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

"Ny uke, nye muligheter, tjukkladden!"

Wow, jeg er imponert over leserene mine!

Så mange kvalitets-kommentarer på forrige innlegg, jeg må rett og slett si jeg er stolt av å ha så oppegående lesere! Og mange "stille lesere" som plutselig har gitt en lyd fra seg, også!

Lite som har skjedd i helgen for min del, hadde lyst til å dykke igår siden jeg hadde edru-helg (kombinajonen fyllesjuk og dykking hører ikke sammen) men mistet min dykkerbuddy i siste liten..(kombinasjonen Line Victoria alene under vann hører heller ikke sammen).

Åpnet fredagsens post også, GODT Å SE at regnskapsavdelinger landet over ikke tar ferie, mother fuck. Så da blir det ikke noe innkjøp av dykkerutstyr denne høsten, dessverre...:-(

Dykking er fryktelig dyrt hvis du ikke har eget utstyr.. Dessverre koster det 750 kroner i døgnet å leie fullt utstyr, og det har man ikke råd til i lengden. Jeg kan unne meg et par dykk i måneden, men da må det legges opp perfekt i forhold til helg/buddy/fri/bil osv.. Sånne dager kommer skjeldent.

Jeg har registert at folk klager over dårlig bildekvalitet og slikt i innleggene mine! Det er rett og slett fordi jeg har glemt igjen kameraet mitt på Gardemoen, så jeg tenkte jeg skulle ta turen dit i løpet av uken og hente det! Da får jeg tatt litt finere bilder og slikt, nå bruker jeg jo bare gamle bilder som ligger på mac`en fra før av..

Slik som dette:


Knut Storberget og jeg.Iphonen min og jeg.

og dette..:
Fylla og meg. (Han som står med sort genser har jeg dykket med, Alex)


Idag begynner en litt improvisert slanke/komme i form-kur for meg. Mat fra www.spisdegslank.no er bestilt. Nå er sommeren definitivt over for meg.Jeg har tilogmed fått meg bysykkel-abonnement, så nå skal jeg sykle så fort gjennom byen at flesket blir sittende igjen i sykkelstativet! :-)

Tjeriååh! :-)

Line Victoria

Publisert: 16.08.2010 - kl.07:56 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 20 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

"Du burde dø, blogghore".

Det er noe med blogginga jeg ikke helt klarer å sette meg inn i..

Det er ufattelig mange bloggere i Norge nå, og utrolig nok er ikke journalist-yrket en beskyttet tittel, derfor kan faktisk alle som har en blogg kalle seg journalist. Det lages over 1000 nye blogger hver eneste dag, derav 850 av de "dør stille ut" fordi skribenten trodde det skulle bli en lett jobb å komme på nivå med Voe/ Emilie. Det er det ikke!

For noen år siden lå faktisk JEG på topplisten, heeelt øverst faktisk, sammen med Helene Rask, Ida Wulff og Linni Meister, hvis ikke jeg husker helt feil, men selvsagt ikke med de samme lesertallene som 5påtopp-gjengen har nå.

Jeg leser ofte bloggene til de som ligger på topp.. Det skal jeg innrømme. Noen er bedre enn andre, et par er helt katastrofe. En stund trodde jeg en av bloggene var fake, men det viste seg at det faktisk fantes en jente på 14 år som ville bli president og male slottet rosa, som kalte føttene sine for "downs", og som mente at "livet hadde blitt mye lettere om man kunne slått opp en vegg så vi kunne sluppet å se/menge oss med tilbakestående og psykisk/fysisk tilbakestående."

Ofte blir jeg flau over meg selv når jeg blogger personlige ting. Jeg har nok sagt ting jeg ikke har ment så direkte jeg også. Men heldigvis så er leserene mine like glemsomme som meg, så det de hisset seg opp over for et år siden er glemt nå.

(Fant liksom ikke noe bilde som passet inn her...!)Men her kommer kjernen i det jeg skal frem til!

Så godt som ALLE bloggere sliter med drittkasting i kommentarfeltene sine. Regelrett mobbing! Direkte drapstrusler!
På en blogg kunne jeg lese at bloggerenen var "feit og måtte dø, hvis ikke skulle man nok klare å finne noen som gjorde jobben...", "burde gått å hengt seg", "burde vært misshandlet til det ugjennkjennelige", "stygg", "feit", "løgner", osv..

Dette er jo helt grusomt!

Jeg er ikke plaget med drittkasting på bloggen min.. De aller fleste kommentarer jeg får er hyggelige! Og jeg er i grunn litt stolt av å tenke på det faktum at det ER vanskeligere å skrive noe hyggeligere i kommentarfeltet, enn det er å skrive dritt!   Så hva er grunnen til at søte, oppegående jenter og gutter på blogglisten, som utleverer både livet, venner og outfit`s får stygge kommentarer?

Mange av bloggene jeg leser syns jeg selv gir meg noe. Jeg liker i grunn å lese om Fotballfruens siste klesskjøp i dukkestørrelse, jeg liker å lese Linnèa`s hatfulle, negative blikk på..ja, det meste...Jeg liker å lese at Ida Wullff tjukkedager, og JA jeg liker utviklingen til Lars Tangen der han har gått fra å photoshoppe ansiktet sitt til det ugjennkjennelige for et år siden, til å bli ærligere og ærligere i både bilder og tekst nå. Hurra for LT som jeg mistenker begynner å bli voksen! :-)

Heldigvis er jeg 27 år og tåler en støyt. Jeg liker en god diskusjon. Men en god diskusjon verken starter eller avsluttes med "Du burde dø, blogghore."

Gjør deg selv en tjeneste som bloggleser nå! Skriv 5 hyggelige kommentarer til 5 bloggere. La det være en reel hyggelig kommentar, ikke fjas som "fin blogg, besøk min?".

 Denne lørdagen skal hvertfall jeg skape litt hyggelig bloggestemning i bloggsatmosfæren :-)

Klem Line Victoria

(Ps: Jeg ser jo at jeg har mange flere blogglesere enn de ekstremt få som legger igjen kommentar. Er du en av de "stille leserene"? Fortell meg hvem du er, og legg gjerne med en link til bloggen din hvis du har det!)Publisert: 14.08.2010 - kl.13:48 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 91 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

JEG HAR LAGT PÅ MEG!

Herregud. Etter måneder uten trening og med ekstra mye godt på brødskiva, så gikk jeg på vekta idag. Siste fredagen i ferien min. Good Lord. Bad News.

Jeg har funnet ut hvorfor jeg har lagt på meg, og i kjent stil så legger jeg SELVSAGT skylda på alle andre.

1. Jeg har venner med altfor god forbrenning. De spiser hva de vil. Jeg spiser sammen med de. Faen ta de som leder meg inn i fristelser.

2. Jeg har begynt å spise i søvne igjen. Jeg har tilogmed begynt å BAKE i søvne. Fuck de som har lagt igjen alle ingridiensene man trenger for å lage gulrotkake med ekstra topping og "Sjokoladekake på 1-2-3!"

3. Jeg har tynne naboer som tar meg med på Egon og spiser biff med ekstra bearnaise. Og ekstra kryddersmør. med bakt potet.

4. Jeg drikker kald pils med karbs når noen gir meg en. Gjerne med begge hendene.

5. Inger-Marit og Siggen hadde TO desserter i bryllupsmiddagen sin. 

6. Bonus og Pappa har skapet fullt av sjokolade i tillfellet det blir krig. Det måtte spises før det gikk ut på dato.

7. Sjefen min hadde ferie, og som alle vet så har alltid sjefen min, Per Ove, skuffen sin på kontoret fullt av melkesjokolade. Fuck sjefen min som ikke har kodelås på den skuffen. 

8. Fuck alle som sier "Du ser godt ut!". Det sa dere da jeg var på mitt tynneste også!

9. Evo, Jimu, Eleksia og Actic, hvor ble dere av da jeg trengte dere som mest!??! Jeg betaler dere alle fremdeles, på tide å sette meg i sving!

10. Nr. 37-bussen kan brenne! Det er holdeplass rett utenfor meg, og det betyr at jeg ikke lenger GÅR til jobb. DETTE INNLEGGET HAR IKKE NOE BILDE!

(Jeg vil begynne med lagsport. Badminton, Innebandy eller noe lignende. kan noen invitere meg?)

Line Victoria
Publisert: 13.08.2010 - kl.13:16 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 19 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Dopapir, anyone?

Jeg har ikke mer dopapir igjen.

For alle som kjenner meg, så er max flauhet for meg å gå ned på Joker og kjøpe BARE dopapir. Eller bare tamponger.
Derfor har jeg en regel. Når venner spør meg om jeg skal ha noe fra butikken så sier jeg alltid; "Ja, gjerne! En pakke dopapir og en eske blå tamponger." Uansett om jeg har eller ikke. På den måten bygger jeg meg opp et lite arsenal av disse produktene. Nå er det dessverre leeenge siden noen venner av meg spurte om de skulle kjøpe med noe til meg.

Jeg var innom de to nye naboene mine istad, og lurte på om jeg rett og slett skulle stjele med meg en dorull eller to. Men det er ikke så bra naboskikk, kom jeg frem til. Det er ille nok at jeg delte katten dems i to, i den tunge døra ut til gangen sist gang jeg var der.

Så nå sitter jeg her og håper at noen av naboene mine leser bloggen min og gjør som de gjorde sist gang jeg var tom for dopapir, nemlig...:

.
...sette to doruller utenfor, banke på, og løøøpe!


Alle husker vel hvor jæææævlig stygt det ble da jeg satte sånne plater opp på kjøkkenet? Trodde liksom det skulle bli så "hipt og kult", atte. Men neida. Heromdagen ble jeg lei, og tok brekkjernet fatt:


 
Under var de fine hvite, nøytrale flisene. Og så var det frem med fliseskraper, så jeg fikk skrapet av alt limet. BAH, for en jobb! Apropos oppussing; Som alle vet, når Pappa er i Nordsjøen så får Bonusmamma ånden over seg. Da jeg var hjemme sist var hun og to arbeidere uten tenner igang med å bygge terasse rundt hele huset. Det tror jeg blir jævlig bra, hvis jeg skal være ærlig. Da har vi terasse nesten UT i vannet, bare plenen og brygga som skiller mellom havet. AKK så herlig! :-)


Fremdeles sliter jeg og naboene med å gå ut med søpla. Så nå er ikke konkurransen lenger hvem som har søpla stående lengst, nå er det "Hvem har den største søpleposen stående lengst?!" Du ser vel at jeg leder? 


<3 Line Victoria

Publisert: 12.08.2010 - kl.18:03 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Dykking med lange negler...

Sitter her med kaffekosen og tenker, hva skal bli mitt neste trekk?

Først irriterer jeg meg over at media er full av journalister som får meg til å tro at de har navnene på alle "skal vi danse"-kjendisene i år. Det blir avslørt senere idag, og det eneste jeg håper er at Aylar er med. Super dame jeg tidligere ikke hadde spesielt tiltro til, men der må jeg nok gnage litt på hatten min, ja. Dama er helt rå, og jeg håper å se henne på parketten i høst!

Jeg skal møte en kompis av meg til lunsj etterpå, men det ser ut til at han tar med seg regnværet på "date". 

Jeg har spart kjempelange negler nå! Jeg har jo aldri hatt lange negler, jeg spiser de opp dritkjapt! Men nå har de blitt laaaange som bare det, går tilogmed ann å lakke de! 
Problemet er at når jeg dykker (slik jeg gjorde igår) så blir det veldig klønete. Hvertfall siden jeg hadde et lite "dykkeruhell" igår, og alt ble såå mye mer klønete med lange negler.
("Dykkeruhell"; - for de som lurer, jeg hadde bare 50 bar (svært lite luft) igjen på tanken etter å ha vært på et vrak på litt over 30 meter.. Siden jeg bare har brukt har 6 kg-vekter den siste tiden, så regnet jeg med at det var nok. Men da vi lå på sikkerhetsstopp på 5 meter, tittet jeg på klokka og manometeret, og tenkte "ja, pytt! Jeg har da nok luft til et sikkerhetsstopp i 5 min!) Dette er forøvrig for å unngå dykkersyke, fordi man har mye nitrogen i blodet når man har vært så langt nede..)
Plutselig merker jeg at jeg fløt oppover mot overflaten! ganske kjapt! Jeg prøver da å tømme vesten og drakta for luft, og da det var 2 meter igjen drar jeg av meg votten og åpner drakta for å tømme meg for luft. Men det var ikke mer luft å tømme, så jeg havnet på overflaten uten mulighet til å komme meg ned igjen, siden jeg fløyt som en dupp!

Av alle ting så hadde jeg jo tilogmed, under vann, prøvd å ROPE til de jeg dykket med så de fikk holdt meg igjen på bunnen..! Vel oppe på overflaten kjente jeg en av buddy`ene ta tak i meg og trekke meg ned til bunnen igjen, takk Marcus! Jeg tittet på klokka og tok nye 4 minutter sikkerhetsstopp med tomme tanker, hehe.. 

Jeg hadde glemt under avveieingen før dykkingen at tomme flasker er mye lettere enn flasker med luft. Så jeg "manglet" tre kg til å holde meg under vann..  Vansligvis dykker jeg jo ikke til flaskene er sååå tomme, så jeg hadde aldri opplevd dette før. Men så er jeg da en erfaring rikere!


Mangler sminke, en hanske og oksygen.Når det er sagt, nede på bunnen klarte jeg ikke holde meg uten å holde meg fast i en stein. Så gutta la meg på rygg (!) og trakk meg bortover bunnen etter flaskene. Slik man gjør under Rescue Diver-kursene når man har med bevisstløse dykkere å gjøre. . Jeg følte meg som en idiot. Det som irriterer meg er at dykkerprofilen min på klokka nå viser et perfekt dykk med god nedstigning til 31 meter, bortsett fra et hopp mot slutten til 0,0 meter, så ned på 7 meter igjen. Det ser utrolig døvt ut i loggboka mi. Dritt.)

Dette ble en jævla lang diggresjon, syns du ikke?

Nå gleder jeg meg til å sjekke posten å se om jeg har fått kodebrikken min til banken jeg hadde glemt igjen på ferie. Det er så dritt å henge etter med regninger som skulle vært betalt, hvertfall siden jeg skylder Fredrik noen spenn. Hvis du leser dette Fredrik, så kommer gjeldsslaven til å gjøre opp for seg idag! 

Dessuten skal skolepenger betales også, en regning jeg faktisk ser frem til å betale. Lurer på om ikke TeleHor skal ha noe for telefonbruken min også? Akk, disse pengene. Savner noen av kollegaene mine mens jeg er på ferie...


...og det er visst jæææævlig trendy med rutete skjorter på gutta nå om da`n... 


Snakkas!

Publisert: 11.08.2010 - kl.12:20 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Burde jeg egentlig vært tannlege?

EDIT:  Ble tatt opp som medisin grunnfags-student på Medisinfagskolen idag. HURRA!

Du kan lese mer her:Når det er sagt så har de bommet litt med navnet på skolen, det er Medisinfagskolen (privat) jeg er student ved, som er tilknyttet HiNT, Høyskolen i Nord Trøndelag!

Hvis du vil, så kan du sjekke ut hjemmesiden deres på www.medisinfagskolen.no  :-) Kanskje noe for deg som ønsker et innblikk i medisin på fritiden?!
:-) LVI en alder av 27 er det lett å sitte å angre på ting man aldri fikk gjort. Enda værre er det å vite at jeg faktisk fremdeles har mulighet til å gjøre noe med det.

Som mange av dere vet så har alltid min største drøm vært å bli tannlege. Jeg sluker alt av tidskrifter som omhandler odontologi/medisin, og elsker å titte opp i munnen til vennene mine med et lite tannlegespeil, og jeg tar på meg tannlegeuniformen min når jeg er trist og lei.

Etter at verdens søteste naboer flyttet inn ved siden av meg, derav hun ene er tannlege, kjente jeg egentlig hvor stor motivasjonen min er nå, enn den var da jeg var 19-20. Da var jo alt så nytt, da jeg startet studiene i bergen. Ny i studentbyen og singel og..ja..på jakt etter å "finne meg sjælv" som det heter! Da ble det liten tid til tannlegeutdannelse!

Men det er vanskelig å gi slipp på den faste, deilige inntekten som kommer inn hver månede nå. Hadde en hissig runde med skattetaten pr. telefon forrige uke, jeg syns rett og slett det er for jævlig at jeg som ugift, barnløs og frisk uten noe gjeld må betale hele 48 % skatt av lønna mi. Damen sa tilogmed rett ut at jeg hadde nesten kunnet komme bedre ut av det økonomisk sett hvis jeg hadde tjent 300 000 MINDRE i året! WHAT!!?  

Som student får man ikke mye penger å leve for hver månede. Hvertfall ikke når man bor i Oslo. Og tanken på å leve som student i 5 år blir jo ganske hard å svelge. Det er ganske mange ting man må takke nei til de neste årene.

Joa, så tjener kanskje tannleger godt etterhvert. Det er en trygg jobb, og jeg har muligheten til å jobbe med noe jeg elsker. Jeg kommer aldri til å kjede meg.
Vurderte også en liten stund tannpleier-yrket, men da skjønte jeg fort at jeg kommer alltid til å tenke, "FAEN, hvorfor gikk jeg ikke de neste to årene!". Også kommer jeg til å være misunnelig på alle tannleger jeg jobber med.

Det er uaktuelt for meg å studere i utlandet. Jeg har grodd litt fast her på Østlandet, og ønsker ikke å flytte på meg. Så da må gymkarakteren min forbedres. Igjen.

Spørsmålet er; skal,-skal ikke.

Hva ville du gjort?
Publisert: 09.08.2010 - kl.11:36 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 31 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

slik går det virkelig ikke ann å parkere, frk "Volvo xc90"!! Jeg har holdt på i lang tid å jokke ut

88140-1-1280753954132.jpg
slik går det virkelig ikke ann å parkere, frk "Volvo xc90"!! Jeg har holdt på i lang tid å jokke ut bilen nå, men heldigvis er jeg litt av en etterforsker som fant ut hvem eieren var! Du kan ikke gi meg 5 cm og du i tillegg har hengerfeste, skjønner du vel:-) men nå er du heldigvis på vei for å flytte den.. Tør jeg nevne at eieren var kvinnfolk?!! 
Publisert: 02.08.2010 - kl.14:59 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits