august 2011

heftige øyebryn;-) er hos mirakelmannen Fred, øyebrynsspesialisten:-)

88140-1-1314031897327.jpg
heftige øyebryn;-) er hos mirakelmannen Fred, øyebrynsspesialisten:-)
Publisert: 22.08.2011 - kl.18:51 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg gir dere: Mitt pinligste bilde - NOENSINNE-

Jada, bildet er lengre ned hvis du scroller, men kan du hjelpe meg litt først?

Jeg holder på med noe VELDIG spennende for tiden, og nå ber jeg dere ærbødigst om hjelp!

Kan dere svare på noen kjappe spørsmål?

Når dere besøker bloggen min, klikker dere www.supporterfrue.com eller linevictoria.mobilblogg.no?

Hvor ofte er dere innom bloggen min? 

Hvor mange av dere ramler innom bloggen min ved en tilfeldighet?                                                

 (Enten ved at dere har googlet meg eller at noen har linket til meg..)

Dere trenger ikke engang svare på alle spørsmålene, jeg trenger bare et pekepinn på hvor dere ligger i løypa!

 

Og vet dere hva.... Mine kjære søte venner...

Som takk for at dere er så superfine søte og herlige mennesker som gir så mye av dere selv, så bestemmer jeg meg herved for å gi noe tilbake av meg selv.

Herved gir jeg dere mitt mest pinlige bilde. Sånn til spott. Et bilde jeg aldri i hele mitt liv hadde trodd jeg noengang ville legge ut til allmennheten. 

 

Bla nedover....

 

 

litt til....

 

Så nå har jeg ikke så dårlig samvittighet som har bedt deg om noe...aiight?

 

Jeg lover at det vanker en fin premie til en av dere som gidder å svare! (ikke noen flere trusebilder, nei...!)

Trekker en vinner innen 24 timer, så kjappa på! (Vil du være anonym, så husk et nick, så kan jeg referere til nicket ditt når jeg trekker vinner!

TUSEN MILLIONER TAKK FOR AT DERE GIDDER!  NUSS :-)

Publisert: 19.08.2011 - kl.21:01 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 128 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hva feiler det deg?

Lurer du på hvor det ble av meg? Jeg som var så flink til å blogge her om dagen? Joda, det går i rykk og naps..

Jeg ble jo syk, og når jeg blir syk så blir jeg SKIKKELIG syk. Sånn type "ligge på sofaen og se på dårlige serier til jeg sovner og blir borte i flere timer, for så å våkne opp med snørr pakket langt inni hjernemassen, og når jeg nyser kommer alt ut så det ser ut som hjernen min kom ut full fart ut av små hull over leppa mi."

Sånn har det føltes ut.

Og jeg har hatt feberfantasier. Jeg våknet opp til morran idag av mobilkokka, og tekstet produsenten min om at jeg var dårlig fremdeles, og før jeg rakk å høre at han svarte på meldingen var jeg i dyp søvn igjen. Og det er DA drømmene mine tar over. Da drømte jeg at jeg sende en sjikane-melding til Per Ove (produsenten) hvor det stod masse fæle ting jeg ikke mente, og når jeg våknet igjen sånn rundt ett, var jeg helt våt av svette fordi jeg fakrisk trodde at jeg hadde sendt en slik melding. Men siste meldingen jeg mottok av Per Ovis var bare "Okey, hold sengen og bli frisk, du!"

Og siden jeg er kjent for å gjøre det sjefen min ber meg om så gjorde jeg det, og da sov jeg til kvelden igjen.

Nå er formen min oppadstigende, fått i meg antibiotika og noen hodepinetabletter og på full fart inn i drømmelandet igjen.

Hvis du syns jeg bare blogget kjedelig dritt nå, så husk at det er et arkiv til høyre på bloggen der du kan søke på de merkeligste ting og se hva jeg har skrevet. La meg gi dere noen stikkord - siden jeg ikke ordker å lenke:

Politi

Syklister

Nysehelvette

 

Sånn, da regner jeg med at dere holder dere oppdaterte en stund til jeg er tilbake i morgen!

 

NATTA!

 

 

Publisert: 18.08.2011 - kl.22:29 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ble jeg rosablogger over natten? Unnskyld.

Nei fy fasan. Tror dere ikke jeg har blitt sjuk da? Første dagen med treningsplanen hengende på kjøleskapet og kroppen min vegret seg tydeligvis så hardt at den sa,- Neidu! Her kommer en runde forkjølelse!

På en annen side så er det i grunn ganske mye av jobben min denne uken jeg får til å gjøre hjemmefra. Så mens Kristoffer serverer meg Otrivin Menthol og dopapir, sitter jeg krøpet opp i sofaen og snyter meg like ofte som jeg trykker taster inn ord i manuset jeg skal prøve å ha klart til jeg blir friskus igjen.

Tirsdag. Olashorts, hvit strikkegenser med store masker, gammelt kjede jeg fant i skapet, Kristoffers sokker, brune converse. Skikkelig grünerløkka-outfit idag.

Er det ikke ironisk at jeg akkurat har byttet ut overskriften min med "ingen rosablogger", og så har jeg plutselig begynt å skrive og poste bilder av vippeforlengelser og outfitbilder..? Vel, det er lang vei til å bli noe fotballfrue-bloggerske, selv når jeg trykker "upload" på det neste bildet i dette innlegget:

Kanskje verdens minste brødskive. Den er bare 6 cm på det lengste. Men litt smittet med fotballfrue-fakter, så er det verdt å merke seg at dette er lavkarbo-brød. Jeg leste faktisk på nettet av 6 cm er alt som skal til for å tilfredstille oss jenter. Det er ei heller ikke størrelsen det kommer ann på.

Smask og dask fra rosaLine rusa på otrivin, lavkarbo og Ibux.Publisert: 17.08.2011 - kl.01:14 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Vippeforlengelse!

Håper dere tåler litt rosablogging nå... Jeg glemte jo å vise dere hvor pene øyevipper man kan få med sånn vippeextations..! Jeg hadde en litt dårlig erfaring hos den første jeg gikk til. Jeg hadde nemlig sett hvor utrolig fine alle kollegaene mine i TV2 var blitt etter at sminkøren/stylisten vår drev å øvde seg under eksamensperioden sin. Siden hun ikke hadde tid til å "ta" meg, så gikk jeg til et sted jeg ikke har lyst til å nevne. Det ble dyrt, og ikke helt heldig! Det stakk i øynene mine, jeg fikk ikke vasket vippene uten at det gjorde vondt, og da jeg så meg i speilet så jeg at jeg faktisk MÅTTE ha mascara, selv om hun sa jeg ikke trengte det. De var bare "fylt på" hvis du skjønner. fargen, lengden, alle vippene har helt like seg selv, det var bare litt flere av de!   Så jeg tok de bort etter få dager.

 

Da jeg kom hjem fra Sverige hadde Johanna tid til meg Min svenske, herlige frøken tok meg imot med vidåpne lim-befengte fingerspisser og satte på ekstra tykke og lange vipper. Nå bruker jeg IKKE mascara, og når jeg står opp ser jeg lys våken og opplagt og nesten nysminket ut! Herlig :-)

Her er reultatet: 

Åj, ble noe rart med skyggene her, men dere ser det ene øyet godt. Slik har vippene vært i over en uke allerede, og kjennes helt ut som mine egne :-D

Hvis dere vil teste ut Johanna så har du nå henne her:  Vakre Johanna sin webside

 

Ps: Jeg har ingenting å tjene på denne reklamen, mine meninger er ikke til salgs. 

Klem LV (som plutselig har begynt å blogge aktivt igjen!)
Publisert: 16.08.2011 - kl.11:29 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Pappa står for søndagsmoroa!

Har jeg fortalt dere at jeg har verdens morsomste pappa? Jeg var innom facebooken idag, og fant ut at vennene til pappa hadde lagt ut bilder fra sommerferien. Jeg lo høyt da jeg fant ut at pappan min ikke er som andre på sin alder.

Pappas nye hobby er nemlig... PLANKING!

Han planket i bryllupet sitt også, men den ble ikke godkjent av "planke-juryen":


Vi hadde besøk av dem på takterrassen igår, de hadde vært i oslo for å sjekke statusen på den nye seilbåten de har kjøpt. Kristoffer og jeg hadde fest dagen før, så vi var ikke helt på topp i formen, men vi lovte å gjøre det godt igjen når vi skal være med å seile nye båten tilbake.

(Seilbåten de har kjøpt hadde faktisk tre bad. Sånn hvis dere gikk lenge og lurte på det dere også..!)

I morgen begynner jobb igjen etter ferien, gleder meg litt til å se kollegaer igjen, men det er kjipt at sommeren ikke gav oss akkurat det sommerværet vi hadde håpet på. Uansett,- med varmelamper og markise kan sommeren kanskje strekkes heeeelt ut til oktober/november hvis vi er heldige. 

TadaPublisert: 14.08.2011 - kl.18:12 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

idag lekte stylisten min seg litt! Siden jeg har fått lekre vippe-extations så gikk vi for Grace Kel

88140-1-1313136496118.jpg
idag lekte stylisten min seg litt! Siden jeg har fått lekre vippe-extations så gikk vi for Grace Kelly - looken:-) høyt hår bak, helt slett resten, bred sort eyeliner og ingen skygge på lokkene:-) syns det ble gøyalt!
Publisert: 12.08.2011 - kl.10:08 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 13 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Morgenstund!

Gooood morgen! 

Denne uka skal jeg være på Tv2, så hvis du har savnet meg, så er det bare å skru på sånn rundt 10.40 ...

Kaffe og røyk inntaes som frokost i dette sekund, enkelte ting klarer jeg liksom ikke endre. Jeg må be dere "holde tummana" for Kristoffer idag også, et 2.gangsintervju venter, og kanskjekanskjekanskje er drømmejobben hans. La oss si det sånn, den jobben kunne jeg fasan meg tenkt meg selv hvis jeg hadde hatt kompetansen til det...!

Etter at vi kom hjem fra ferie, har vi vært flinke og jobbet mer med terassen vår.. Siden ingenting er rett på takterassen, var vi nødt til å være kreative da møbler skulle installeres. Så da valgte vi ikke å kjøpe noe, annet enn materialer. Så vi BYGGER faktisk en diger hjørnesofa-benk (integrert) slik at takterassen vår blir som en deilig lounge med sitteplass til 8 stykker. Blir riktig fancy! Vi gjør den tett også, slik at vi kan bruke benken som oppbevaringsplass for puter, grill og stæsj når det regner også. 

Tipper pappa og bonusmamma kommer innom også denne uka, de har nemlig kjøpt ny feit seilbåt! En Jeanneau, som er drømmebåten til kristoffer og meg.. Et lite utdrag fra samtalen med pappa:

Pappa: "Den har TO bad, Line!"
Line: "Men i annonsen står det at den at den har tre bad?"
Pappa: "Det kan godt hende, vi så ikke så nøye etter." 

 

Elsker pappa og Bonus sin spontanitet. Men det har til gjengjeld gjort at de nå sitter med TO digre seilbåter, og ikke får plass ved brygga. Eller brukt begge to. Pappa selger nok Legende, men heldigvis byttes den vakre seilbåten inn i noe mer komfortabelt og større. Det liker vi.

Otto drømmer nok fremdeles om kuer etter dette møtet. Han hadde stenkontroll på de.Dette var i grunn nesten den eneste gangen i måtte ha Otto i bånd i ferien, vi stolte rett og slett ikke på kuenes matvaner...!

Idag blir det litt mobilblogging, jeg skal sette på vippe-forlengelse idag. (Ser jo at alle bloggere driver med slikt, alt må jo testes..!)

Cherio! Og husk å holde tummene for Kristoffer da :-D


 

 

Publisert: 08.08.2011 - kl.08:30 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 3 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits