september 2007

da er det offisielt,folkens! Jeg blir programleder for "BørsNytt" på%2

28092007.jpg
da er det offisielt,folkens! Jeg blir programleder for "BørsNytt" på tv2, rett etter 9-nyhetene.
Publisert: 28.09.2007 - kl.12:02 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Kle deg i rødt i morgen, fredag!!

Kle deg i RØDT i morgen!

Det er satt i gang en SMS-aksjon som oppfordrer mennesker til å vise sin støtte til det burmesiske folkets kamp for demokrati. Vis din støtte ved å kle deg i rød trøye i morgen!

Line Victoria

Publisert: 27.09.2007 - kl.16:50 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg skal kjøpe bil.... IGJEN!

Jeg skal kjøpe bil.... IGJEN!
Bilde: Søkekriterier på finn.no:  Cabriolet, 4hjulstrekk,lav km-stand, mindre enn 10 år gammel og grønn. Dette ble resultatet!


Sommeren har ikke vært noen tid som Cabriolet-eier... Og jeg med min voldsomme bildilla burde være skånet for bilsalg, bilauksjoner og meg selv når det er høytid og julestemning i bilbutikkene når høsten kommer. Regnvær og noen få plussgrader er alt som skal til for at jeg overbeviser meg selv om at min 8 måneder gamle champagne-fargede Renault Megane CC (Cab/Coupè) ikke er klar for vinterføret. (Det til tross for at jeg har kjørt rundt med mine like nye piggfrie vinterdekk i hele sommer, superklar for å ta mot vinteren nårsomhelst!) det var først nå i september noen spurte meg; -Line? Kjører du rundt med vinterdekk allerede? Flaut mumlet jeg noe om global oppvarming, og frykten for minusgrader i juli som unnskyldning.  

Nå må og skal jeg kjøpe en vinterbil. En bil som tåler en trøkk... eller for å si det slik; Hvis jeg kræsjer med noen, så skal jeg vinne.  Men jeg har andre kriterier også.. Den skal være diger. Ikke sånn Hummer-stor, men en sånn jeg kan kjøre over syklistene i sykkelstien med, uten å merke "humpen". 

ÅÅÅÅ, som jeg elsker store biler. Hadde jeg vært mann hadde jeg vært i "stor bil-liten pikk"-klubben. Uten å skjemmes over det. 

her er min + / -   liste for kjøp av stor 4-hjulstrekk. Først og fremst en Mercedes Benz Geländerwagen.

minus:
Plassbehov? Jeg har ingen barn. ...Jeg har ikke så mange venner heller...
                         Jeg klarer ikke lukeparkere uten å bulke... Hva når jeg monsterTrucker den stakkars Fiat Puntoen bak meg og gjør den om til asfaltføde i et iherdig forsøk...?
                         Forsikringsselskapet kommer til å hate meg enda mer...
                         .....parkeringsvaktene også....

+ plussider...
Hvis jeg aker meg ut av bilen, kan den da passere for å være en handicapbil med rullestolheis og jeg kan parkere på HandicapParkingSpace? Ja.
Kommer jeg til å merke at jeg kjører over noen i gangfeltet? Nei.
Jeg kan bruke den som ransbil.
Pappa kan bruke den som ransbil.

Line Victorias store Vinter-Bil JAKT 2007 har startet. Har du noen gode biltips til meg?!


                         

Publisert: 25.09.2007 - kl.23:51 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

på kontoret spiller de nintendo wii, og det morsomme er at severin er

24092007.jpg
på kontoret spiller de nintendo wii, og det morsomme er at severin er i møte på telefonen samtidig! Haha! Det skulle de visst!
Publisert: 24.09.2007 - kl.11:13 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jentene på "god kveld, Norge"-fest

Jentene på

Når den kuleste dama på skolen inviterer til fest, ja da går man på den festen! :-)
Dorthe inviterer til storlagen fest, og Katrine, Line Victoria og Andrea stiller selvsagt opp!
Publisert: 18.09.2007 - kl.20:37 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 8 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Go Bulldoggy-style, folks!

Go Bulldoggy-style, folks!

Gjenforent med Baronen Himself!

Jeg har jo tidligere latt mine premenstruelle perioder gå utover Baron Von Bulldog i tidligere innlegg, og jaggu var han kul nok til å invitere med på visningen hans den 15. Jeg kunne ikke la vær å komme, det ville vært pinlig av meg å takke nei til en slik mulighet til å dømme Baron Von Bulldogs design på nært hold.
Jeg ble imponert!
Baronen stod for herrekolleksjonen, og det var ikke bare de flotte mannfolka på catwalken som fikk det til å ditre i kroppen.. Utrolig mye kult jeg forventer at Ari Behn kommer til å kle seg i denne vinteren (!) og andre som har et klesbudskjett som er litt større enn en ordinær frokostquiz-programleder. Baronen himself (som forøvrig viser seg å være noe av det mest sprudlende og glade menneske, til tross for en usedvanlig mørk og skitten kolleksjon) strålte selv i skinnbukser som skinte like mye som hans blankpolerte skalle. 

For å gjøre stas på norsk design denne dagen, valgte jeg Norah Farah. Selvsagt var den kjøpt som bruktplagg, jeg og værdamene i Tv 2 driver nemlig å redder verden for tiden.

Go Bulldoggy-style, folks!     Line Victoria
Publisert: 16.09.2007 - kl.11:30 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits