september 2009

et morsomt fellesbilde fra fotoshooten hos Per Heimly! :-) tre programle

DSC00016.JPG
et morsomt fellesbilde fra fotoshooten hos Per Heimly! :-) tre programledere, fotografen og produsenten samlet på et brett!
Publisert: 30.09.2009 - kl.13:27 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 3 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Nå er vi TO hyperaktive, solbrune fake-blondiner på TVNorge!


Å herreguuuud, jeg DØR!

Nå er det bare litt under EN time til Valens Frokost TV begynner, og jeg har gledet meg så mye at jeg har hørt denne sangen/sett filmen 30 ganger idag!

For dere som så MegaQuiz idag, så fikk dere sikkert med dere hvor mye jeg gledet meg over at Valen endelig er tilbake! Og hvor stolt jeg er av TVNorge som satser på denne merkelige skruen av en siddis. Og hvor mye jeg gleder meg til å se mine tidligere kollegaer i Tv2 blir parodiert, hahahoho!

Jeg erklærer herved denne bloggen som åpnet for diskusjon om den andre hyperaktive blondinen i TVNorge, og hans premieresending idag klokken 22.00 :-)   Gleder du deg til å se Valen igjen? 

Line V (V-for Valen idag!)
Publisert: 28.09.2009 - kl.21:15 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

produsentene er godt fornøyde med dagen og er ganske sultne av å hengt%2

280920091435.jpg
produsentene er godt fornøyde med dagen og er ganske sultne av å hengt med småspisende wannabe-modeller i hele dag...:-)
Publisert: 28.09.2009 - kl.14:45 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

mine to flotte medprogramledere! Vi har vært på fotoshoot med Per Heimly

280920091433.jpg
mine to flotte medprogramledere! Vi har vært på fotoshoot med Per Heimly, det var virkelig kjempestas! Gled dere til å bli kjent med verdens blideste sørlending! (som om dere har møtt en pottesur sørlending, liksom...!)
Publisert: 28.09.2009 - kl.14:27 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Det er lov å leke med maten...

dsc0001


...hvertfall når jeg kjeder meg når jeg er syk...

Sjekk den fine tekannekokegryta mi.. Hva heter det mønsteret igjen, det var kjempetrendy på 60-70 tallet, men nå har jeg jaggu glemt hva mønsteret heter og det gjør meg gal i nøtta.
Anyone?

Begynte såvidt treningen idag, det var stusslige greier.. Pesa meg ned på treningssenteret, og da var jeg nesten helt kaputt. Siden det uansett er så fin-fint høstvær ute, kan jeg likegodt ta powerwalkingen ute i byen.. Woopaah!
Publisert: 22.09.2009 - kl.14:52 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 36 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

PapaFox tar bladet fra munnen!

Etter at jeg at jeg la ut bildet av utsikten fra en cellebil, har ikke reaksjonene latt vente på seg. Senest idag tok en journalist kontakt, og spurte om en kommentar til tidligere blogginnlegg nedenfor.

PapaFox har valgt å skrive et gjesteblogginnlegg, slik det var ønsket av endel blogglesere. Enjoy!

 

 

Ok.

 

La oss RENT HYPOTETISK si at Line Victoria så en cellebil med en sjåfør hun kjente over middels godt.

 

La oss RENT HYPOTETISK si at virrehuet Line Victoria viser mye og godt initiativ, men til tider dårlige vurderinger.

 

La oss RENT HYPOTETISK si at Line Victoria ut av det blå bestemte seg for å kombinere de ovennevnte faktorer.

 

 

Etter dette er det bare å lukke øynene, og se for seg en Line Victoria som klarer å sette seg inn bak i en cellebil, uten at bilens rettmessige eiere registrerer dette. Da bilen igjen begynner å rulle sitter Line Victoria (rent hypotetisk selvsagt) bak i bilen og fniser og kniser. Konsekvensanalyse er vel neppe hennes sterke side, noe hun rent hypotetisk også er i ferd med å erfare. For når bilen stanser og bilens rettmessige eiere stiger ut tenker hun kanskje "hihi, nå skal jeg skremme dem".

 

Problemet er bare at ingen kommer for å åpne bak. Line Victoria har da rent hypotetisk sittet bak i cellebilen i 20 minutter allerede. Klokken er 12:00 og det er lunsjtid.

 

Rundt klokken 12:40 hører Line Victoria på nytt et knepp i bilen, og inn setter seg de rettmessige eiere (mette og gode!). Line Victoria, som er blant de mer selskapssyke på denne kloden, synes ikke at 40 hypotetiske minutter alene har vært noe stas. Hun banker derfor på ruten til de som fører farkosten, og kapitulerer.

 

Men selv om Line Victoria har tilbragt 40 hypotetiske minutter bak i en cellebil, så må du FOR ALL DEL ikke tro hun har kjedet seg!!!

 

Å neida! Hun har pillet og pelt, plukket og pirket. Med det resultat at låsmekanismen på innsiden er forkilt, og døren ikke går opp selv fra utsiden. De totalt 60 hypotetiske minuttene så langt blir fort til 90 hypotetiske minutter på vei til teknisk verksted. Det kunne rent hypotetisk forsåvidt vært fristende for Line Victorias bekjente å bare sette igjen bilen i verkstedkø og hente den kommende torsdag, men slik ble det altså ikke, og en lettere betuttet Line Victoria fikk rent hypotetisk en av sine største skjenneprekener til dags dato.

 

 

Moralen er:

 

Ikke sett deg inn i ting som ikke er ditt, og OM du rent hypotetisk skulle gjøre det, så gi blanke i å PELLE!!!!!

 

*Papafox*

 

 

 

8814071253363813554

 

 

 Publisert: 21.09.2009 - kl.17:13 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 27 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Er du tett i nesa? Her er mitt ultimate tips!

video:nysehelvette

En genial måte å bli kvitt forkjølelsen! Dessuten blir du noen hundre gram lettere også! Enjoy!
Publisert: 21.09.2009 - kl.15:31 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 16 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Lima Victor til alle patruljer, over!

Noen har kommet med teorier på hva som skjedde i helgen, med tanke på bildet jeg postet litt lengre ned. Her er noen teorier, og svar fra undertegnede:Postet av: simba

du er søt line ,men hva er det me alt maset om bæsj hele tia.?

har du bæsja på offentli sted ?

 

SVAR: Ja, jeg har bæssa på offentlige steder og toaletter opptill flere ganger. Selv om jeg liker best å sende Bruno avgårde til svømmetrening i rolige og hjemlige trakter.

 

 

Postet av:

Kanskje du var for ravende full i gata? :p

 

SVAR: De skjeldne gangene jeg blir ravende full, er politiet mer opptatt av å holde meg unna de. Jeg blir veldig medgjørlig og uniformsfiksert når jeg drikker.

 

 

Postet av: Hilde

Gjetter vel på at du har fått skyss hjem, jeg:)

 

SVAR: Den dagen Politiet i Oslo gidder å la seg overtale til å oppfylle min våte drøm om å ligge i håndjern baki en cellebil, blir bilder og tekst postet på et erotisk nettforum. Jeg tror forøvrig de har langt viktigere (og hyggeligere) ting å foreta seg enn å redde jomfruer i taxikø!

 

 

Postet av: Mini T

Du har sje gjort ein pøkk? Du har bare vært me i majå som observatør tenke eg, eller...?

 

SVAR: Gid, hadde det vært så vel. Jeg har sendt mail, men har ikke fått svar ennå. De har nok med forbrytere og kriminelle om de i tillegg skal håndtere en litt i overkant ivrig liksom-journalist med bloggekamera på slep!

 

 

Postet av: linemor

tror bare du har vert å flørtet litt:) med noen sjarmerende politigutter?

 

SVAR: Jeg har flørtet litt med noen sjarmerende politigutter, og derfor havnet i i cellebilen til Oslopolitiet?! Med all mulig respekt, men hva slags flørtetriks tror du egentlig jeg drar når jeg er ute på byen? Noe må i så fall ha gått riktig galt i flørte-prosessen hvis jeg resten av kvelden nøt synet av utelivet fra innsiden av en politibil!

 

Postet av: Monica

hvor mye fikk du i bot for dette da?

 

SVAR: Jeg fikk min straff. 

 

Postet av:

Hmmmm, ikke bra! Akkurat ny jobb, også skjer dette.

 

SVAR: Å havne i en bæ-bu i helgene går ikke utover jobbsituasjonen min. Jeg jobber bare på hverdager fra 08.20 til 09.45. Har også hørt at det hjelper litt på karrieren å leve på kant med loven... Se bare på fyllekjører Anne-Kath! Hennes karriere tok jo helt av! 

 

Postet av: Mariann

dette MÅ vi få høre mer om! synes uansett at PapaFox skal få skrive et lite gjesteinnlegg, tror det blir (om mulig) en enda morsommere forklaring;)

 

SVAR: Jeg er HELT enig! 

 

Postet av:

Pål plukket deg opp på veg hjem...?

 

SVAR: Hvem er Pål? Og hvorfor plukker han på meg?

Publisert: 21.09.2009 - kl.15:24 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

tilbake på jobb! Slå på TVNorge klokken 08.20 :-)

210920091422.jpg
tilbake på jobb! Slå på TVNorge klokken 08.20 :-)
Publisert: 21.09.2009 - kl.07:39 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

På fylla for en utrygg hovedstad.

bak i politibil


Dette var det siste bildet på mobiltelefonen min før den ble tatt fra meg. Bildet er tatt baki cellebilen til politiet i Oslo. Sett innenifra og ut. 
En erfaring rikere, og min stolthet fattigere.

Hvis jeg får 300 kommentarer på denne posten, så lover jeg å fortelle hva som skjedde. Hvis ikke jeg får det så tenker jeg at det ikke er så mange som bryr seg.

RETTELSE:   Hvis jeg får 300 kommentarer før 21.00 så skal PapaFox få lov til å skrive et gjesteinnlegg om episoden.


Hade godt, hade fint da.

Line Victoria, doin` the ride of shame.


Publisert: 19.09.2009 - kl.15:30 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 310 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

UheldigPer Ove!

Min kjekke produsent Per Ove fra Fuel Media, hadde jo som noen av dere husker et lite uhell med en kjøleskapdør på kontoret.

Sitat Fredrik-produksjonsleder på åstedet: "HAHAHA, Per Ove må på legevakta å sy sting i trynet!"

 

782615968839155760351155740142368251981n
Bilde fra Per Oves facebook.

 

Tøffe Per Ove ble sendt til privat legevakt for å lappes sammen i hui og hast, vi hadde ikke tid til å sette han på en benk på offentlig legevakt, vi skulle jo ha tid til å drikke øl etterpå!  

 

Det hører til historien at mr. Produsent møtte ei venninne på vei fra legen etter å ha sydd noen sting, og venninnen hans utbryter; "Ååå, du har et hår i skjegget som stikker uut!". Hvorpå venninnen tar et tak i det ene stinget og draaar til! Stakkars Per Ove.

 

I dag var dagen for å fjerne stingene, og mr. Busy-Per Ove hadde selvsagt ikke tid til å dra til legen for å fjerne de. Han mente det var bortkastet tid.

 

Siden jeg er bedriftslege for Fuel Media var det en selvfølge at jeg tok på meg den store oppgaven. I kontorlandskapet etter champagnelunsjen (woops!) vår satte jeg meg overskrevs oppå fanget til Per Ove i kontorstolen, ansikt til ansikt for å få den beste plasseringen under operasjonen. Med en knipetang fra tannlege-veska mi i hånda, samt en pinsett og saks i den andre gøyv jeg løs på stingene. 

 

Midt i den store operasjonen, sittende oppi Per Ove i kontorstolen, kommer plutselig to partnere til Fuel Media inn. De skulle i et møte! 

"Hva skjer her?!?!" spør den ene samarbeidspartneren mens han med store øyne ser oppvartningen Per Ove får av programlederen. 

 

Jeg blir skjeldent flau, men denne gangen ble jeg det. Det pussige med alt var at alle andre på kontoret brydde seg fint lite om hva som skjedde i kontorstolen til Sjefen, det vitner jo bare om at de allerede er skadet av vårt åpne miljø på kontoret.

 

For en herlig gjeng!

 

dsc0300

 

Noen av gærningene i redaksjonen til Megaquiz :-)

Line Victoria

Publisert: 18.09.2009 - kl.17:48 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 8 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

en ekte programlederdiva drikker champagne i lunsjen! Sitter på det fantasti

180920091416.jpg
en ekte programlederdiva drikker champagne i lunsjen! Sitter på det fantastiske kontoret vårt! Vi er 14 stykker i redaksjonen, så lunsjene er alltid en fest!
Publisert: 18.09.2009 - kl.13:29 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Line Victoria tar fatt i fettet!

Når kroppen reagerer!

Jeg tror ikke jeg er alene om å "lukke øynene" når jeg dytter i meg usunn mat for n`te gang denne sommeren/høsten. 
-"Jeg var jo så flink frem til juni, og det er jo bare 3 måneder siden!" 

Jeg merker godt at kostholdet mitt er på trynet for tiden. Når vi har produksjonsdager bugner det av usunn mat og godterier for at crewet skal holdet motet oppe i maaaange timer i strekk..Jeg er ikke vanskelig å be! Jeg er jo glad i en sjokoladetbit, og jammen hjelper det på humøret når jeg hiver innpå med både melkesjokolade og Smash!.

...og jammen har jeg blitt feitere også!

Hadde det ikke vært for at jeg fortiden er skikkelig sjuk og har fått kjempe vonde muskler i kroppen grunnet intens hoste, så hadde jeg vært å trent idag. Men jeg får heller i det stille prøve å endre kostholdet så smått. Jeg kutter ut sukker og fettholdige produkter og carbs til å begynne med, slik at kroppen stabiliserer seg etter en heidundrande sommer med utskeielser. 

Så blir det trening for å få opp energinivået. Når jeg trener, sover jeg bedre og har MYE mer energi i hverdagen. Anbefales for de som hater å være deppa nå når høstdepresjonene nærmer seg. selv om jeg ikke akkurat ELSKER å trene, så liker jeg veldig godt bivirkningene av det. Også skal jeg ha noen hvite uker fremover! (Hvis jeg skal drikke alkohol så skal det kun være hvitvin...)

Har du noen tips til å få opp motivasjonen? Mitt beste tips er å kjøpe seg noe fint treningstøy, det setter meg i sving i hvertfall!

Jeg skal holde dere informert! Huff!

Line Victoria
Publisert: 17.09.2009 - kl.18:58 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

De trodde bomma på sminkelistene og trodde jeg var Eli Hagen... Husby%

150920091411.jpg
De trodde bomma på sminkelistene og trodde jeg var Eli Hagen... Husby og Hagen lå nært hverandre på lista, gitt!
Publisert: 15.09.2009 - kl.20:10 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

se de nydelige blomstene jeg fikk av TvNorge! "Line Victoria, det er g

140920091408.jpg
se de nydelige blomstene jeg fikk av TvNorge! "Line Victoria, det er godt å se deg på vår kanal. Gratulerer med vel overstått sending! Hilsen gjengen i TvNorge" Tusen takk, dere fantastiske mennesker! Gleder meg enormt mye til å bli en del av dere og programlederstaben deres! utrolig deilig å være tilbake i TvNorge:-) mange varme klemmer!
Publisert: 14.09.2009 - kl.18:14 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

I fremmedmannsland.

Leilighetsvakt  i min OnePiece!

Jeg er så heldig å være leilighetsvakt mens PapaFox er ute å rangler.
Syns konseptet med å være i noens andre leilighet mens de er borte er utrolig pirrende. Det er litt som å bo på hotell!!
Jeg fikk noen enkle regler å forholde meg til, før PapaFox forlot meg.

-"Ikke spis opp sjokoladesausen."
-"Ikke promp i sovesofaen."
-"Ikke røyk i leiligheten."
-"Ikke prøv klærne i skapet."


Nå sitter jeg nyprompet i sovesofaen, med sjokoladesaus på den skuddsikre vesten og tar meg en røyk.

Det er nemlig straffen for utsagnet;
"-Fyy faen Line! Er du KLAR over hvor jævlig det er å nappe et nesehår?
Dere kvinner snakker om hvor vondt det er å føde liksom?!?"


Den kommentaren skulle han hatt bank, for. Så jeg brøt ALLE husreglene hans som straff.

Jeg har fått meg noe så genialt som en OnePiece!
Min gode venn Thomas fra www.onepiece.no kom innom meg forleden dag, og jeg har ALDRI elsket et plagg mer enn dette!
Det er en hel joggedress, og jeg føler (og ser ut som) en kjempestor baby!
HAHAHA, tidenes morsomste "må-ha" plagg for late gutter og jenter! :-)

onepiece
(Bilde tatt med selvutløsning)

Dere ser liksom ikke så godt hvordan den ser ut, men jeg stjal et bilde fra siden til Thomas www.onepiece.no


i love my onepiece

-----Tissepause-pause i bloggingen.---
(
ikke det at dere trenger å vite det, men rett skal være rett!)


Forøvrig var det selvsagt en lite gjennomtenkt idè å prompe i denne dressen. Man sperrer den liksom inne som i en dykkerdrakt.
Lukta kommer når man løsner litt på glidlåsen, bare så det er nevnt.
Oppdaget det nå just da jeg var en tur på toalettet. Kan være greit å vite hvis du også gir gass på lørdagskveldene.

..Og apropos toalettbesøk! På torsdag var jeg ute å ranglet med noen kollegaer, og da jeg kom hjem mistet jeg mobilen min i dass!
Jeg fisket den kjapt opp, og ristet av den alt vannet og puttet den i stekeovnen på 30 grader varmluft hele natten.
Jeg våknet faktisk av at Alexander Rybak spilte "farytale" klokka 10.00 i stekeovnen min!
 (Jepps, jeg har fiolin-nissen som alarmringetone.) Tenk at min mobil tålte svømmetrening, jeg er imprignert!

Nå må jeg gå.

Publisert: 12.09.2009 - kl.22:35 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 21 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Inspilling av tidenes største og feteste quizprogram! Vi gleder oss så e

120920091378.jpg
Inspilling av tidenes største og feteste quizprogram! Vi gleder oss så enormt mye! Klemmer fra Linda og Line Victoria
Publisert: 12.09.2009 - kl.14:37 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

mens Per Ove er på legevakta og blir sydd sammen i trynet etter å ha

100920091362.jpg
mens Per Ove er på legevakta og blir sydd sammen i trynet etter å ha fått kjøleskapsdøra midt i fjeset, gikk vi andre ut for en torsdagspils!
Publisert: 10.09.2009 - kl.20:11 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Tannlegen min Kristin straffer meg for at det er så lenge siden jeg har%

100920091360.jpg
Tannlegen min Kristin straffer meg for at det er så lenge siden jeg har vært hos henne.. Nå strammet vi reggisen (lingual-tannregulering på baksiden av tennene) og limte på et par brackets på premolarene mine for å samle tennene så jeg ikke får mellomrom. Og selvsagt for å "linke" to tenner sammen der det mangler en.. Nå blir det grandiosa i blendern når jeg kommer hjem, for jeg klarer ikke tygge så godt etter stramming! :-) foto er tatt av Kristin!
Publisert: 10.09.2009 - kl.16:16 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 15 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Portrettintervju fra Varden (2008)

Jeg fikk endelig tak i intervjuet som ble gjort med meg tidligere, av Varden. Jeg er så hinsides forøyd med journalisten som skrev dette, det er virkelig godt skrevet og hun fanger meg veldig godt på blokka si! 

Det blir jo en egotripper å poste dette, men siden det er fra et portrettintervju med baaaare meg, så er det lov å bli litt innbilsk:-)

Tusen takk, Ane, du er en SABLA god journalist! 

OBS:Bildene har jeg lagt til selv, for å sprite opp reportasjen! Jeg fikk ikke tak i de bildene som hører til portrettet!


Maskuline Victoria

 

Hun skulle egentlig bli tannlege, men endte opp som pratmaker på tv. Line Victoria Husby (25) har det utvilsomt i kjeften.

 

Tekst og foto: Ane Bamle Tjellaug

 

Seks minutter etter avtalt tid, tikker det inn en sms. Beskjeden fra Line Victoria er kort og konsis: 

"Det er så vanskelig å løpe med snowjogs!"

Et par minutter senere kommer hun valsende, den blonde og blide bamblingen fra Frokostquiz på TV 2. Vi er vant til å se Line Victoria på den røde løperen, i en glamorøs kjole på vei til kjendisfest. I dag har hun olabukse og snowjogs. Og bak den blonde hårmanken og det brede gliset, skjuler det seg både ublyge vulgariteter, høylytt banning og skoggerlatter. Pia Haraldsen lærte henne kanskje å gå med kjole, men Line Victoria elsker fremdeles bil, seilbåt og grove vitser. Noen ganger lurer hun på om hun kanskje heller burde ha vært mann.

Og Line Victoria snakker. Hun snakker mye, og hun snakker høyt. Line Victoria snakker i store bokstaver og med mange utropstegn. Og så ler hun. Høyt og med like store bokstaver og like mange utropstegn som når hun snakker. Om ikke med flere. Og det er ikke mange stikkordene som skal til, før ordstrømmen starter. I følge kollegaene holder det for eksempel å si spøkelsesbæsjen. Da kan du nyte et foredrag om de ulike bæsjenes særpreg og oppførsel. Om peek-a-boo-bæsjen og burritobæsjen. Line Victoria forklarer med stor innlevelse og grafiske håndbevegelser, noe kollegaene ikke alltid setter like stor pris på.

"-Redaksjonen har lært seg å ha selektiv hørsel. De blacker ut når jeg snakker om uinteressante ting, som for eksempel avføring, forteller hun og ler. 

 

Byttet tenner med tv

Line Victoria kalles "dronningen av interaktivt tv", men det var egentlig tannlege hun hadde planer om å bli. Etter tre år på dramalinja på Skien videregående skole, flyttet hun til Bergen for å ta opp fag. Det viste seg at matte, fysikk og kjemi ikke var like spennende som å jobbe i student-tv, og tannlegestudiet ble kjapt byttet ut med en programlederjobb i chatteprogrammet Mess-tv på TVNorge. Men Line Victoria er fortsatt opptatt av tenner.     

 

150920082821221500740

       (En av tannlegene mine. Her venter han straff for å ha satt vennskapet vårt på prøve ved å trekke en tann.)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

- Jeg har tannregulering på baksiden av tennene. Se!

Line Victoria gaper opp, bøyer hodet ned og viser stolt fram det gullet som svøper baksiden av tennene hennes.

- Det er bare hundre stykker i Norge som har sånn. Men jeg har fjerna en tann på den ene sida, så jeg føler meg utrolig dum. 

Hun peker på et lite hull i tanngarden i overkjeven.

- Men det er bare for å få inn overbittet, på grunn av at jeg sutter på tommelen, sier hun så det nesten ikke høres, før hun kjapt legger til: 

-Det gjør jeg ennå. 

Line Victoria ser vekk og nynner litt avledende.

- Det klarer jeg ikke helt å slutte med

Å ta opp tannlegestudiene er back up-planen hennes, hvis tv-karrieren tar slutt i en alder av tretti år ("for det er jo nesten ingen damer over tredve på tv")

- Jeg har faktisk alltid med meg et eget tannlegespeil.

Line Victoria bøyer seg ned og roter i veska. 

- Se her, ja. 

Hun holder opp et lite, blankt speil på en stang, akkurat likt det vi fikk stukket inn i munnen ved forrige tannlegebesøk.

- Her har jeg tannlegespeilet mitt, sånn i tilfelle.

- I tilfelle du må undersøke deg selv eller andre?

- Andre, helst. 

Line Victoria ler høyt. 

- Er det noe du gjør ofte?

- Ehh? Nei. Noen ganger spør jeg bare om å få lov til å se, bare for å brife litt med de få kunnskapene jeg har innenfor tannlegefeltet. Det blir litt sånn tullesnakk, litt sånn premolarer, kompositt og en dårlig fylling der, og sånn. Men det er bare brifing, det er bare tull. Jeg er litt tannlege på deltid oppe på kontoret. 

Hun ler igjen. 

 

07c57879aba7e5062bd9e64789fc04be

 

Ærlige øyeblikk

I 2006 gikk Line Victoria fra chatte-tv til gameshow. Nå er publikummet hennes voksnere, og noen ganger glemmer Line Victoria at Frokostquiz er et hyggelig program, som kanskje ikke har rom for hennes spontane frekkheter. Som da ei pen jente endte opp med veldig mange minuspoeng.

- Hun var veldig pen, men ikke så fryktelig smart. Og da endte jeg opp med å si noe sånt som: Du får trøste deg med at du i hvert fall er pen, da. Og det kom jo ikke så veldig heldig ut. Da fikk jeg en del kjeftemail og sånn. At man ikke kunne si sånn til folk. Og jeg skjønner jo det. 

Line Victoria snakker litt lavere og ser litt vekk. 

- Men jeg mente det jo, at hun var heldig som var pen. 

 

Ikke trå for nært

Line Victoria har skapt overskrifter i tabloidavisene opp til flere ganger, og oppmerksomheten har ikke alltid vært positiv. Størst rabalder ble det i januar 2006, da hun la ut et telefonnummer på direkten på TV 2 og oppfordret seerne til å sms-bombe eieren. Mannen, som hadde sextrakassert Line Victoria over lengre tid, fikk 800 tekstmeldinger fra sinte Line Victoria-tilhengere.

- Jeg la meg selvfølgelig flat og beklaga og sånn, men for å være helt ærlig, så syns jeg at jeg gjorde det rette. Fader heller, han sendte jo skikkelig kjipe sexmeldinger til min private mobiltelefon. Og jeg ba han om å slutte og gav han kjempemange sjanser. Til slutt var jeg bare dritt lei, og i et lite premenstruelt øyeblikk la jeg ut nummeret hans. 

Dermed fikk hun hovedoppslaget på Dagbladets forside neste dag. Det Line Victoria ble mest sjokkert over da hun så avisa, var bildet Dagbladet hadde klart å grave fram. Med caps og et ansiktsuttrykk som kunne imponert en hardbarka gangster, holder Line Victoria den høyre handa fram mot kameraet, mens hun gaper hånlig. Ikke et sympatisk bilde av den ellers blide og sprudlende chattevertinnen. Et bilde som i følge Line Victorias egen forklaring er tatt på et tullefotoshoot med TVNorge.  

- Mamma var jo så forbanna på grunn av det bildet. Det var liksom ikke det som stod der som var kjipest, det var det stygge bildet. 

Line Victoria mener det ikke nytter å anmelde slike forhold, men nøler ikke med å gå til politiet hvis hun får direkte drapstrusler.

- Jeg får ikke så mange nå lenger, men før fikk jeg beskjeder som: "Jeg vet hvor du bor, du pleier alltid å ha en svart søppelsekk stående utenfor døra di." Og det gjør jeg, for jeg orker aldri å gå med søpla. 

Line Victoria blir alvorlig og snakker lavere og roligere enn før. En ting hun husker veldig godt, var da noen hadde tagget et hjerte på veggen i gangen i blokka der hun bor. I hjertet stod det Line, men taggeren hadde satt et kryss over navnet hennes.

- Det anmeldte jeg, for da visste jeg at de hadde vært veldig nært meg. Jeg er ikke så veldig flink til å låse dørene, jeg er jo fra Bamble! Hallo, hvem er det som låser dørene i Bamble, da?

- Blir du ikke redd?

- Jo, da ble jeg det. Men hvis jeg tenker meg nøye om, så vet jeg jo at det ikke er så veldig mye hold i det. Det er som regel et lite utbrudd av sinne og fortvilelse for et eller annet. 

 

bilde1111160335392
(Et faktisk bilde av taggingen utenfor døra mi!)

 

 

 

Stopper ikke spekulasjonene

Line Victoria blogger. Hun blogger om alt mellom himmel og jord. Om tannlegebesøk, kjendisfester, biler, dopapir, klær, fyllesyke, kjendiser hun elsker og hater og morens irske ulvehund på 90 kilo. Det virker som om hun ikke har noen sperrer for hva hun kan skrive om på bloggen, som om ingenting er for privat. Men det vil ikke Line Victoria være med på.

- Jeg er personlig, men ikke privat. Jeg overdriver min egen personlighet på tv, og for så vidt også på bloggen min, men jeg er vel mer ærlig i bloggen. Jeg mente det jo da jeg skrev at Stig Kjos hadde utstråling som et vaffeljern, til tross for at jeg aldri hadde møtt han. Og jeg var jo også veldig kjapp med å skrive at nei, jeg tok visst feil, han var visst veldig hyggelig. Men jeg gidder ikke å legge ut i det vide og det breie om at nå er jeg veldig forelska, eller nå er jeg veldig sjuk eller sånne ting. 

Hun innrømmer at hun leser om seg selv i debattfora på nettet, der det florerer mange spekulasjoner om privatlivet hennes. Etter at hun gikk ned i vekt, begynte folk å diskutere om Line Victoria har fått spiseforstyrrelser.

- Jeg gidder ikke å gå ut og dementere det. Å si at jeg ikke har spiseforstyrrelser, er som å kaste bensin på bålet og får folk til å spekulere enda mer. 

Line Victoria blir alvorlig, og vet ikke helt hvordan hun skal ordlegge seg. Dette er tydeligvis vanskelig å snakke om. 

- Det blir litt for personlig for meg. Det blir litt for mye utlevering av meg selv, føler jeg. Og om jeg hadde hatt spiseforstyrrelser, så hadde jeg kanskje sagt det. 

Det er kanskje ikke så rart at slike spekulasjoner oppstår. Flere kjendiser har stått fram i mediene og fortalt at de har fått spiseforstyrrelser fordi vekten deres har blitt diskutert offentlig.

- Jeg har lest på nettet at folk har skrevet om meg at "hun er morsom og pen i ansiktet, men hun er jo feit". Så har jeg tenkt: Skal jeg ta meg nær av det? Så tenker jeg, nei, jeg skal ikke ta meg nær av det. Men så er det litt teit også, for jeg har jo tydeligvis tatt meg nær av det hvis jeg har gått ned 16 kilo. Men nå var jo ikke det grunnen til at jeg gikk ned 16 kilo, det var fordi jeg begynte å trene og slutta å spise godteri.  Da skjedde det jo noe med kroppen. 

På debattforaene syns noen hun har blitt for tynn, andre syns hun har blitt flott og vil vite hvordan hun har slanket seg. Noen mener hun var morsommere da hun var tjukk.

- Jeg har hele tiden spilt på at jeg er gladtjukk. Og nå er jeg bare glad. 

Line Victoria ler høyt.

 

 

 

Bamble blir stadig bedre

- Hadde foreldrene mine sagt at nå får du ikke lov mer, så hadde jeg slutta. På rappen. 

Line Victoria blir alvorlig igjen. 

- Det betyr mye for meg hva de tenker. Det er ikke alle foreldre som hadde tålt alle krumspringa mine. En ting er å gjøre mye faenskap, men at det blir forsider av det? Det er ikke alle foreldre som hadde tålt det. Mamma hadde vel helst sett at jeg ble tannlege, tror jeg. 

Line Victoria vil gjerne flytte tilbake til Bamble når hun blir eldre, men tviler på at TV 2 vil legge noen studioer til Grenland i nærmeste framtid.

- Jeg savner hjemstedet mitt veldig. Før var jeg ikke stolt av å komme fra Bamble, men da var jeg også mye yngre, så da var det liksom så hipt og kult å bo i Oslo. Men nå savner jeg den deilige, joviale mentaliteten til grenlenderne. 

Hjemme på Stathelle blir hun gjenkjent på gata, noe Line Victoria syns er veldig stas.

- Hver gang jeg er hjemme, får jeg alltid mange hyggelige tilbakemeldinger. Sånn: "Jæ ser`æ på mårra´n hver da, da vøttø!"  og det er kjempekoselig. Her i Oslo er det jo ingen som gidder å si at de har sett deg på tv. 

Hun prøver å reise hjem til Bamble så ofte som mulig, for å besøke foreldrene og for å dra på Smia. For det er den lille, lokale puben under Breviksbrua Line Victoria savner mest med hjemstedet.

- Hver eneste gang jeg er hjemme, er jeg på Smia. Det er mitt lille fristed. Der er jeg Line, ikke Line Victoria. Der er jeg bare hun lille gladtjukke som bor i Krabberødstranda og drikker pils med begge henda.

 

 

dsc0326
("5 om mårningen, glem det, du får ingen....")

 

 

TV-DRØM: Da Line Victoria Husby begynte på dramalinja på Skien videregående skole, la hun ikke skjul på at hun hadde som mål å komme på tv. - Alle de andre skulle redde verden, eller bli anerkjente skuespillere og få Oscar og Emmy. Jeg var den eneste som var ærlig, forteller hun.

 

SKRAVLEBØTTE: - I Mess-tv var det ingen som ville jobbe med meg, for jeg snakka så mye. Så jeg hadde noen ganger tolv timer på skjermen alene. Og det passa jo meg perfekt, ler Line Victoria.

 

HARRY BAMBLING: I 2006 ble Line Victoria makkeren til glamorøse Pia Haraldsen i Frokostquiz. Det var Pia som lærte henne å bruke kjole og greie håret, men interessen for biler og groviser fikk hun aldri fjernet. - Jeg er harry. Jeg er blodharry. Det sier alle, ler Line Victoria. 

 

EGET BILPROGRAM: Line Victoria har veldig lyst på eget tv-program, gjerne et som handler om bil. Og gjerne et som går på kveldstid. 

 Publisert: 09.09.2009 - kl.14:02 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Gratulerer med bebisen, Linni og Bernhard!

871727070576033086971033087352772877915n

Kjære vakre Linni!

Jeg er SÅ stolt av deg! Du kommer til å bli en fantastisk mor, med masse kjærlighet å gi lille Dennis!
Takk for de fine pratene vi har hatt om alt og ingenting, jeg er så overrasket over hvor like du og jeg egentlig er på mange plan. 
Dessuten er du en av de få jeg kjenner i denne merkelige bransjen, som virkelig tåler en støyt og som har selvironi til tusen! Jeg skulle ønske at de som mener noe annet om deg, fikk muligheten til å få to ord med deg personlig, og jeg er overbevist om at de aller fleste ville syns det samme som meg.

Det er bare en ting som blir større når man deler den. Kjærligheten!

Masse store gratulasjonsklemmer til deg, Bernhard og lille Dennis. 
 Klem fra Line Victoria

Publisert: 09.09.2009 - kl.12:49 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ønskereprise.

Jeg er en drapskvinne.

 

Kjære alle lesere.

 Det jeg nå skal fortelle er jeg ikke stolt av. Det skjedde i forrige uke, og jeg har prøvd å fortrenge det. Men nå er jeg klar for å snakke om det. Jeg kom kjørende i min gamle Toyota gjennom Grunerløkka i Oslo. (en relativt traffikert gate, hvertfall rushtrafikken.) Det har seg slik at jeg håper og tror at min ruste Toyota snart kneler under for drømmen min om ny bil, derfor fyller jeg ikke så mye bensin på den. Det igjen gjør at jeg ofte har et blinkende lys i dæsjbordet som lyser kontinuerlig, da jeg lltid er tom for bensin. Frykten for å gå tom er relativt stor, for det er jævlig flaut. DERFOR pleier jeg i nedoverbakker eller hvis jeg har god fart på bilen, å trykke kløtsjen inn og bare rulle, for å spare på bensinen. Da bråker ikke eksospotta eller motoren så fælt heller.


Jeg gjorde denne manøveren, rullet, inn i et kryss. En bil blinker til venstre, jeg skal rett frem. På hjørnet der er det en kafè, og folk sitter utenfor og spiser smørbrød og mater duene med smuler. Sakte men sikkert manøvrerer jeg bilen rullende til siden for bilen foran meg som venter på å ta til venstre. Jeg ruller i saaaakte fart for å være sikker på at jeg ikke treffer bilen til venstre mens jeg har sikte på fri vei foran meg "litt lengre der fremme."

Så skjer det fatale. Duene som spiser smuler fra kafègjestene er jo kjent for å flytte seg når det kommer biler. Men siden jeg rullet sakte og lydløst, så tror jeg faktisk ikke den ene dua hørte at jeg rullende! Jeg kom kanskje litt overraskende på, midt i middagen!

Jeg ser, observerer, registerer at en due står med "ryggen" til meg, men av gammel vane så FORVENTER man jo at den forsvinner! Det var ikke før jeg hadde rullet forbi kafèen at jeg kikket i speilet for å forsikre meg over at duen fremdeles spiste smuler.

HERREGUD. I speilet ser jeg at bilen bak meg bråbremser, og siden jeg kjørte relativt sakte så gjorde jeg det samme. Jeg setter bilen i fri, brekket på og åpner døra. Da ser jeg at mannen i bilen bak meg også er på vei ut av bilen. Jeg innser der og da at jeg har blitt drapskvinne i trafikken.

Bak min skrøpelige Toyota og foran det røde volvoen bak ligger noe grått og spreller. Fjæra fyker. Jeg legger hendene i ansiktet og vet ikke hva jeg skal gjøre. Mannen i bilen bak går heldigvis bort og ser ned på duen med det slitte Goodyear-dekkmønster over  den nå flate brystkassen. For duen var det kanskje et Badyear, ikke vet jeg.

Den lå på ryggen. Med den ene vingen strekt ut. Noen fjær hadde ennå ikke lagt seg, og virvlet florlett rundt duen. Det så ut som det kom syltetøy ut av øynene, men jeg kan ha tatt feil.

Mannen bak meg hadde sett alt. Jeg regelrett RULLET over en due i matorgie. Den snille mannen tok en  sort pose (mistenkelig lik en lik-bag du ser på CSI, bortsett fra at den var i due-størrelse) og vrengte posen rundt den flatpakkede duen. Menneskene på kafeen som satt på fortauet gispet. En 16-åring tok bilde med mobilkameraet. Det var helt stille. Mannen i Volvoen sa det var ikke noe jeg kunne ha gjort.

Alle har vel engang prøvd å treffe duene i veien,eller vært redd for å treffe de som sitter midt i veien, men de kommer som regel seg unna i siste liten. Jeg har funnet trikset; det gjelder å skru av motoren og trille. Duer har åpenbart kjempe god hørsel, men dessverre veldig dårlig syn. Det er bare å skru av motoren og trille, folkens!

 PS: På veien hjem prøvde jeg å gjennoppleve duens siste sekunder. Jeg prøvde å huske om jeg kjente et lite "dump" i bilen da det skjedde. Jeg har mareritt om det. Det lille "kneppet" akkurat idèet det skjedde liksom. Jeg har fremdeles vondt i hjertet mitt..


Jeg trøster meg hvertfall med at duen antageligvis døde lykkelig. For en due å midt i en brødsmuleorgie må jo som å dø midt i en orgasme.

På en annen side så er det sikker den samme duen jeg har omtalt her :http://linevictoria.mobilblogg.no/1203100265_15feb2008.html
Det var tid for min revansje!

dddue

PS: Det er ikke den samme duen. Jeg syns det ikke passet seg å knipse et mobilbilde av offeret. Jeg fant det på google. Jeg er tydeligvis ikke den eneste som har meid ned en due...! ;-)

LV

Publisert: 09.09.2009 - kl.00:41 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

var på vei heimatt fordi jeg hadde glemt bankkortet mitt, og ramler oppi

070920091351.jpg
var på vei heimatt fordi jeg hadde glemt bankkortet mitt, og ramler oppi 20-25 uniformerte politifolk som hadde pause eller noe.. De gikk samme veien som meg noen 100 meter, og jeg lo litt for meg selv da jeg gikk.. Han ene ser på meg litt spørrende (jeg gikk og smilte da!) og jeg utbryter; "-så trygg som jeg er nå har jeg aldri følt meg på grønland!" ang, bildet, jeg torde ikke ta bilde av dem, man utfordrer ikke sjebnen! (selv om en tur på glattcella hadde gjort meg godt...!)
Publisert: 07.09.2009 - kl.12:03 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Line Victoria + TvNorge = SANT!

tvnorgelogo              linw1


Katta ute av sekken, folkens!

Takk for alle som har holdt på hemmeligheten! :-)

Nå skal jeg ta meg en skål på "God Kveld-Norge"-festen! 


Line VictoriaPublisert: 04.09.2009 - kl.17:30 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 25 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Sjelevenner?!Vi ble enige om å skrive/tegne noe i hverandres hender mens vi så på TV, for så å sammenligne etterpå for å finne ut om vi var på samme planet.
tegneihånda

...så lo godt da vi fant ut at vi kanskje ikke var heeelt på nett idag, da! :-)
Publisert: 03.09.2009 - kl.23:02 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ryddeteknikker behøves!

Er dere klar over hvor forbasket kjedelig det er å rydde og vaske leiligheten!?

Jeg har Linetid idag, og hadde tenkt til å rydde hula mi i Gamlebyen. Jeg skjønner nå hvorfor mannfolk liker "den minimalistiske" stilen, mens vi kvinner som regel har dobbelt opp av alt vi ikke engang har tatt oss bryet verdt å bruke. Mye enklere å rydde/vaske!


kleshaug
Skittentøyet mitt i en haug opp etter veggen! Bare for å illustrere!


Faktisk så syns jeg det er så kjedelig å rydde at jeg liker å kle meg ut når jeg rydder.
 Idag hadde jeg planer om å tre inn i kirurg-uniformen mens jeg valset rundt på mine 50 kvm med en diger søplesekk i hånda. Men jeg har kledd på meg den så mange ganger under ryddesjauene mine, at det begynner å bli kjedelig det også. 

n52556141012458229181
Kirurg/lege-outfit`en fra da jeg var lege under Holmenkollrennet 2008. 
En godt bedugget dr.Husby med skalpell var alt annet enn festlig.


Jeg har surfet på nettet etter nye utkledningsvarianter jeg kan more meg med når jeg rydder/vasker leiligheten. Min største og våteste drøm er å kle meg i skuddsikker vest når jeg går ut med søpla. (La oss innsè det, jeg bor tross alt på østkanten. Her kan man (i følge politiradioen min) ikke føle seg helt sikker når man ferdes utenfor residensen.) 


Jeg har også kledd meg i Evas drakt (naken) men bare på torsdager fra 17.00-19.00, når jeg vet at naboen rett over gata med fullt innsyn er på fotballtrening, men det blir kjedelig i lengden det også. Trist er det jo når jeg glemmer meg, og er på full fart ned trappen, naken i tøfler, med søpleposen i hånda. 

Jeg har også vurdert å få meg vaskehjelp. Men til nå har det vært så kaos her at vaskehjelpen hadde fått sjokk av synet. Man finner liksom ikke gulvet man skal vaske...! Hva kaller man de som rydder og vasker et åsted? For det er sånne CSI-agenter som vasker etter de virkelige store mafia-kranglene, jeg trenger.

Har du noen intressante metoder for å gjøre rydding og vasking av leiligheten bittelitt morsommere?

Jeg har prøvd meg med sånne tvangstanke-rydde-show. Jeg setter på en sang på mac`en min, og i løpet av den sangen MÅ jeg ha funnet all oppvasken. I løpet av neste sang MÅ alle klærne være samlet i en haug. I løpet av den 3. sangen har jeg glemt hvorfor jeg sjokkrydder, og må ha meg en røyk og en kaffe. 

Til slutt vil jeg bare få si en ting som jeg har fått vite nå nylig. Min mamma pleide å si til meg at hver gang isbilen ringte med bjella, så var det fordi den var tom for is. For andre som har mødre med lite pedagosiske oppdragelsesteknikker, så kan jeg herved fortelle dere at det -ikke- stemmer.

Nå skal jeg sovne til politiradioen min.

Lima Victor mottatt slutt.

Publisert: 03.09.2009 - kl.02:32 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

se hva Linda fikk til dessert! En Creme Marius Fondue:-)

020920091323.jpg
se hva Linda fikk til dessert! En Creme Marius Fondue:-)
Publisert: 02.09.2009 - kl.18:01 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

viagra-pille til dessert?! Neeeeida!

020920091322.jpg
viagra-pille til dessert?! Neeeeida!
Publisert: 02.09.2009 - kl.18:00 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Linda og jeg tok oss en bedre middag idag, for man blir så sulten av

020920091321.jpg
Linda og jeg tok oss en bedre middag idag, for man blir så sulten av å shoppe så mye ;-) jeg gruer meg til å komme hjem til leiligheten, for noen har snudd den på hodet en gang den siste uka.. Det er komplett kaos der!
Publisert: 02.09.2009 - kl.17:49 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg lovte å blogge masse fremover...

dsc0405

men nå har jeg lært meg at jeg er ganske svær i kjeften, ja...


Linda og jeg sitter på Steam, en kafè jeg tipper blir vår faste kafè en god stund fremover. Og jeg har oppdaget hvor mye jeg har savnet facebook, gitt! Nye venneforespørsler hver dag, men når sant skal sies så kjenner jeg ikke engang 90 % av de som adder meg.. Jeg adder forøvrig ikke folk jeg ikke har møtt personlig, bare så det er sagt. Gjør du?

Hva vil dere egentlig at jeg skal blogge om?! Jeg har spurt dere før, men jeg manger inspirasjon! :-)

Line Victoria

Publisert: 02.09.2009 - kl.11:32 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits