september 2010

STAKKARS LILLE MEG!?

DET GÅR BRA MED MEG!

 

Heeregud, slutt å sende sånn derre "går det bra, tenker på deg, stakkars deg, uffamei"-meldinger! Det er da vitterlig ikke noe synd på meg:-)

Seff er det kjipt å se overskrifter på det store internettet med overskrifter som "Line Victoria singel igjen" og "Kjærligheten brast for Line Victoria" og sånt, men det går greit med meg altså!

Det er ikke akkurat slik at jeg ikke var klar over det før idag, hehe!

 

(Jeg sier ikke at jeg feirer det heller, altså..!)

 

 

 

Forøvrig er det ganske underlig å logge seg på facebook, og jeg har fått 38 nye friendsrequest i løpet av formiddagen. Alle har de en ting felles: Penis!

 

 

 

Store og...ehh.. små.

 

 

Apropos peniser..

Til dere som er helt overbevist om at Wilma gnager på en dildo, dere tar feil! Jeg er selvsagt helt enig i at det er lett å la tankene vandre over i det vulgære når man ser dette bildet. Og etter å ha saumfart iphoto-boksen min etter bilder som skal bevise det motsatte, så må jeg bare innrømme at det er vanskelig å finne et. Så får det bli med dette.

 

 

 

Faktisk er det jo ganske greit å få råd til å takle kjærlighetssorg av ingen andre enn...DEG SELV!  da jeg var 21 år ble jeg intervjuet av FHM på gata, og jaggu dukket dette opp som tekstmelding for et par uker siden! Min gode venn Lars i NRK hadde saumfart alle FHM-bladene sine og letet frem dette:

 

Haha! "Vintage"-Line Victoria :-)

 

...Bare så det er sagt, det er IKKE slik man takler en kjærlighetssorg når man er blitt litt eldre og mer erfaren. Bare til informasjon!

Jeg tror jeg var en fryktelig bitter ung jente på denne tiden.

Og jeg tror kanskje jeg var særdeles tøff i kjeften!

 Noen lurte på om jeg hadde bilde av hytta innvendig. Jeg vil helst ikke snakke om det.  For bare jeg tenker på tapeten så får jeg et epileptisk anfall.

 

 

 

 

I helgen skal jeg hjem til Stathelle og kose meg max! Fredrik skal spille konsert på lørdag og det må vi jo få med oss! Hvis du er i Grenlandsområdet så får du ta deg en tur innom Sort og Blå Scene i Porsgrunn nå til lørdag rundt 21.00 :-) Møtes?

 

Random bilde. Skal klippes og farges idag. Mørkt hår, kanskje? Lyst på forandring...

Hva tror du?

 

LV

 

 

 

Publisert: 29.09.2010 - kl.14:25 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 23 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Rehab.

 

Joda, nå skal dere få høre. jeg har vært på en liten rehab-tur, som vi kaller det. "Finne-seg-sjælv", - tur til.

S-v-e-r-i-g-e.

Jeg fant ikke bare meg sjælv på denne turen, jeg fant også nye bekjentskaper, nye erfaringer og ikke minst- nye oppdagelser!

Av nye oppdagelser fant jeg ut at Blixt ikke er så dårlig til å kjøre bil som jeg hadde trodd. Takket være en gps så fant vi jaggu frem til Husbystugan midt i midterste ingenting. Noen deilige, avslappede stunder på denne gule Husbyhytta, som jeg dessverre ikke har hatt tid til å besøke før nå. Tok selvsagt et par bilder av herligheten mens vi var der nede;

 
 

 

Faen, var visst feil bilde det gitt. Her er Husbystugan. (Linelund som jeg eide før ligger nedenfor denne hytta igjen. Dette er ei hytte mamma (dessverre) rakk å kjøpe en månede før hun gikk bort. Verken jeg eller broren min er spesielt gira på å beholde dette naturskjønne lille området i ingenmannsland, så gi meg beskjed hvis du er sykt keen på å kjøpe det for rundt 100 000, (hundre tusen ja, gi bud!)

 
Tapeten er som dere ser "siste skrik". Og Blixt er ikke så vanskelig å få oppmerksomheten til. Han er i grunn som et lite barn; sett han foran underholdningen, gi han en donut og han klarer seg sjælv resten av kvelden.

Foto by: Wiky Blixt

 

 

Jaggu var det finvær/cabrolet-vær hele turen også, og som vanlig ble jeg henvist til baksetet når Blixt x 2 skulle lufte hodene. ...Problemet med å sitte i baksetet når man kjører cabriolet er at når jeg fiser så går det ikke utover andre enn... MEG SELV! Jeg blir liksom sittende i min egen prompelukt, og den sirkulerer i baksetet pga aerodynamikken fant jeg ut. Nok en oppdagelse.

 

Blixt x 2

 

 

 

 

Og så fikk jeg gleden av å hilse på Wilma-the Blixt dog! (Og NEI, det er ikke en dildo hun løper rundt med i kjeften.)

..Og med så mange nye navn å forholde seg til, kom jeg i skade for å rope på søsterBlixt;-Wiky, når jeg herjet som værst med den svenske tispa. (Hunden altså.)

 

...en helt vanlig onsdag.. og nei, det er ikke æssen min!

 

 

 

Og her er det ENDELIGE beviset på tvangstanken min, knepping av buksebrett! De som kjenner meg vet jo at jeg elsker å kneppe på olabukser når jeg koser meg, og det viser seg at jeg har kneppet så mye på buksa til Blixt at den har blitt SKITTEN akkurat der jeg knepper mest! HAHAHA, jeg dør av min egen tvangstanke. Tenk, slik har det vært for meg hele livet, jeg begynner nå å se fatale konsekvenser!

 

 

På skogstur!

 

Vi hadde selvsagt med oss egen tannlege og egen fotograf på turen! :-)

her iført trendplagget; OnePiece!

 

 

 

 

 

Og NÅ; grunnen til at jeg poster dette bildet av Blixt:

 

Han har forelsket seg så inderlig i Helly Hansen Offshore-jakken min fra et par-tre år tilbake. Denne er virkelig ikke å oppdrive noe sted i Helly Hansen-butikker rundt om, derfor ville Blixt at jeg skulle bruke bloggenmin til noe fornuftig for en gang skyld. HAR DU DENNE JAKKEN I STØRRELSE MEDIUM eller LARGE?  For det er ikke til å putte under en stol at SMALL ble litt i minste laget for Blixt på 185 cm..

Det er Offshore HellyTech XP, tror jeg.. Kjøpt i 2006/2007-utgaven. Kostet 5000 eller 6000 kroner hvis jeg ikke husker helt feil.

Utgavene som har kommet senere er mye lengre og har færre gadgets (dette er den med lykt på høyrearmen, blandt annet)

 

Blixt kan nåes på coffe@coffe.se hvis du har den, han hadde blitt uendelig glad hvis du har den/vil selge den!

 

 

 

 
 

 

Publisert: 25.09.2010 - kl.18:37 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 14 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Rehab!

Jeg har litt sånn "rehab-uke!" Så jeg beklager at jeg ikke har blogget.. Men gjett hva!? Jeg har tatt uendelig mange fine bilder, for jeg har nemlig fått meg en sånn derre blits til speilrefleksen min! NICE!

 

Skulle gjerne fortalt dere -akkurat- hvor jeg sitter nå, for da tror jeg dere hadde rynket på nesa og tenkt "-hva gjør Line DER??!", men tro meg; dette er nærmeste paradis jeg kommer!

Jeg skal løpe ut i bilen og sjekke om jeg har tatt med kabelen til kameraet nå, så får jeg vist dere noen bilder i løpet av dagen:-)

Peace out!   Line Victoria

Publisert: 22.09.2010 - kl.10:33 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Forandringer/Forbedringer!

16. september!

Hvis dette hadde vært en vanlig 16.september i mitt 27 årige liv, så hadde jeg våknet til en melding der det stod -"Jeg har bursdag idag. ikke glem det. Mamma". Hun ble alltid så sinna hvis jeg glemte den, nåde den som glemte bursdagen hennes! Så hurra for mamma idag! Skal ta et glass rødt for deg i kveld :-)

 

Når det er sagt så tror jeg kanskje jeg har ødelagt mousepad`en på macen min?! Den oppfører seg underlig..Men jeg tror kanskje den bare skal tørke opp litt mens jeg bruker ekstern mus jeg stjal fra kontoret enn så lenge. Apropos uregjerlig mus, så kommer jo Aina på besøk i helgen! STOR STAS! (At Aina kommer altså)

Jeg har faktisk beveget meg veldig mye de siste dagene, faktisk så mange skritt at jeg måtte nulle ut skrittelleren min som viste 99 999 skritt, og ville ikke mer! Det er 100 000 skritt på 5 dager, fantastsik! Jeg leste et sted at hvis man går 10 000 om dagen så kan man i prinsippet spise hva man vil uten å være redd for å legge på seg! Vel, jeg har ikke akkurat tatt den helt ut i matveien de siste dagene, så kanskje jeg kan høste litt goder av nettopp det. (Evt ta av meg noen goder, i dette tillfellet...!)

Jeg har bestilt noen nye forandringer i fremtiden, blandt annet går jeg med en følelse at det snart er på tide å ta steget ut (eller inn i dette tilfellet) i en litt større leilighet. Jeg har bodd i dukkehus-leiligheten min i over 5 år nå, og jeg tror igrunn Pappa er litt keen på å få inn noe mer i leieinntekter på denne leiligheten enn det jeg betaler i måneden, for å si det sånn..

Dessuten har jeg fryktelig lyst på en leilighet med stor åpen kjøkkenløsning, med et massivt spisebord alle har plass rundt. Og ikke minst, et gjesterom der jeg kan stue inn gjestene mine jeg planlegger å invitere! Jeg får gå i tenkeboksen, og slutte å innbille meg at det er lurt å kjøpe leilighet sammen med noen. For det har vel vist seg i senere tid at ting uansett ikke blir som man planlegger anyway, så det er kanskje bare å hoppe i det alene!

..og vet dere, DET gleder jeg meg til!

 

Grunnen til at jeg er så tidlig våken forresten er fordi jeg har planer om å gå til jobb idag, En tur som tar ganske nøyaktig en time å gjennomføre. Det er bare 20 minutter mer enn 37-bussen tar! Og senere idag skal jeg kvitte meg av med alt søppelet jeg ikke har bruk for i leiligheten. Jeg vet jeg har sagt det før, men igår fant jeg virkelig spiriten til å kvitte meg av med alt som opptar plass. Ting jeg en gang i fortiden kanskje trodde jeg fikk bruk for eller trodde var viktig for meg, men som i grunn ikke er det hvis jeg ser kritisk på det!

 

...og vet dere igjen; DET gleder jeg meg også til!

Siden jeg akkurat nå er en skitten liten pike skal jeg ta fatt på en annen oppgave jeg gleder meg litt til; nemlig DUSJE!

Sees på skjermen 10.30, TVNorge?
 

 

Publisert: 16.09.2010 - kl.07:28 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 13 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

3-timers treningsøkt!? Det ER mulig!

ÅÅ, noenganger elsker jeg facebook! Jeg er fremdeles en av de få som faktisk HAR møtt/kjenner de fleste jeg har på facebooken min, og det er i slike tider som nå man faktisk merker at man har et velfungerende nettverk rundt seg!

 

Denne uka kjenner jeg at jeg savner familien min ekstra mye, og jeg vurderer seriøst å kaste meg i bilen (ikke foran!) for å tilbringe late dager med de som betyr mest for meg..Faktisk er jeg jo bare noen få timer unna, jeg burde i grunn bare gjort det!
Ikke et helt heldig bilde av Bonus med lukkede øyne, med pyttsann! Blidet taler for seg selv! :-)

 

Dessuten får jeg oppmuntrende og morsomme meldinger av vennene mine, den jeg våknet til idag fra Kirby  skulle jeg GJERNE skrevet her, men vi får drøye det litt...!

...og så hyggelig å få besøk på standen vår i Birkelunden igår da, gitt! Dere som stakk innom bare for å si "hei, jeg så på facebook at du skulle være her, så koselig å se deg igjen!" You all made my day, og jeg kommer til å sende sms til dere alle og takke for å se de pene trynene deres (med noen uheldige unntak, selvsagt..)

 

Jo, jeg solgte unna klærne mine! Men å stå å selge klær med noen som er kåret til 3 lands vakreste jente (blandt annet Norge) var ikke helt heldig for egoet mitt, selvsagt.. Men Kirby tiltrakk seg andre pene mennesker, og ENDELIG fikk jeg kjenne litt på hvordan det er å være den stygge venninna, hahah! (!) Unnskyld Aina, nå vet jeg hvordan du har det.

Til helgen kommer faktisk Aina og Kristina inn til Oslo for å tilbringe en helg hos meg! Eller oss, får jeg vel nesten si, siden jeg er litt schizofrenisk for tiden. Men det er bare positivt; i det ene sekunder baker jeg ekstremt mange rosa kaker med glossy pynt, og i det andre sekundet har jeg de dypeste samtalene om livet her på jorden.

 

Jeg og Malin, min stesøster, drømmer oss bort i ferie. Vi vurderte Thailand i 3 måneder, men skjønte fort at våre respektive jobber (forhåpenligvis!) ikke ville gi slipp på oss så lenge. Så vi googler oss frem til feriesteder der det ikke er 14tissfylla hver dag, men reggea-musikk og søte drinker med paraplyer.

 

Nå skal jeg faktisk gå en lang tur igjen, jeg gikk i 3 timer i går til morgenen (fra 06.00 til 09.00!) og fikk deilig ro i sjelen av å gjøre nettopp det. Kanskje ta med meg bilen til Hvervenbukta og kose meg litt! Kanskje ta med meg kameraet mitt!? Hell YEAH, det skal jeg gjøre!

 

Takk, Mari.. For at du jobber for meg idag!...Nå, på med spaserbuksa og løpeskoene!

:-)      Line Victoria


Publisert: 13.09.2010 - kl.11:34 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Klærne mine til salgs!

I grunn en litt crappy helg, men godt at det er noen lyspunkter.Har råna litt i cabrioleten. Er ikke mange dager til før taket ikke kan slåes ned på solrike dager. Det samme gjelder de ultrafete RayBan pilotsolbrillene mine. Ingen ser hvor jævlig mops jeg ser ut i trynet. På avstand ser jeg nesten litt liggbar ut. Sa min homofile venn som tekstet meg.

Forresten har Fredrik (min kompis som jeg deler anvaret for Eos`en med) foreslått at det er JEG som har knust den ene baklykta på den en månede gamle bilen vår. Det er det ikke. Jeg tør ikke lukeparkere en gang, selv om jeg har alle kameraer, sensorer og alt som skal til for at slikt ikke skal skje. Fredrik og jeg kom frem til at det er en sjalu jævel som har slått en flaske eller noe mot bilen vår. Er det virkelig ikke lov til å eie fine ting uten at noen skal ødelegge gleden? Jeg spytter på sånne som dere.


Fett at naboen har fått seg bil i samme farge som bygningen.  For en trendsetter. Jeg kjørte forbi sjefen min i Kebabtralla si på vei fra jobb. Hadde i grunn tenkt til å tvinge han av veien, men siden det var min venn Molander bak rattet, så hadde jeg dessverre ikke lisens til å gjøre nettopp det. Kanskje neste gang. 
Moldenser-sjefen min lever farlig. Når jeg ikke har kjørt bil til studio i Nydalen, så har jeg tatt buss. Noen frynsegoder har Moldenser-sjefen min gitt meg, jeg fikk et månedskort så jeg kunne farte rundt i byen uten å få bot for sniking. (Jeg tror jeg har kjøpt 5 billetter i løpet av livet mitt i Oslo)

 

De tre siste dagene har det hver eneste dag hvert kontroll på 37-bussen, og tyttebærpolitiet i tulleuniformer har stått lenge og fundert på mitt månedskort. Jeg har nemlig LAMINERT kortet mitt, siden det blir så fort ødelagt i lomma mi når det er fuktig ute! (Ser liksom ut som det er musespist, hvis dere skjønner!)

 

Jeg har fått SÅ jævlig mye kjeft for dette, og de har truet med å bøtelegge meg for dokumentforfalskning. Det er ikke så ofte jeg begynner å krangle med trikkekontrollører, men jeg freste da jeg forklarte at det IKKE er ulovlig å laminere månedskortet sitt. Dette hadde jeg nemlig sjekket på forhånd! Jævla idioter. prøver å tøffe seg vettu. 

En av kontrollørene bare klappet meg på hode og syns det var en lur idè. 

Kompisen hans var IKKE enig. Så jeg kjørte den fingern jeg har lengst negl på inn i rasshølet hans og lot han kjenne litt på smerten. Nei, jeg gjorde ikke det. Men jeg tenkte jeg burde gjort det. Neste gang kanskje? Både Moldenser-sjefen min og trikkekontrollører lever farlig i grunn.

 


 

Linn tok et bilde av meg på kontoret der jeg ser ganske lur ut. Gret å poste det når jeg denne helgen har mopse-tryne. 

(Jeg glemte å retusjere det, da.)


...og for å avslutte med et bilde som beviser hvor redusert hjernekapasiteten min har vært denne helgen, her har jeg satt melka i koppe-og glass hylla mi. Jeg er kanskje vimsete til vanlig, men DER skal ikke melka stå.I morgen,søndag, skal Kirby Ann Basken (hun fjolla som vant Frøken Norge for et par år siden) selge alle våre kuleste klær på Birkelunden klokken 11.30 :-)  Skulle jo egentlig ha en salgsblogg, men tenkte kanskje at det er best å selge klærne der folk har mulighet til å ta og føle på klærne før de kjøper de. 

Når det er sagt, fjolla Basken har dritfete klær, så her lukter det salgskonkurranse på høyt plan! Kanskje vi sees!? 

 

 

Dette gjør jeg nå! Drikker en drink, blogger og har tent stearinlys. Aah, lørdagskveld:-) 


 

 


Publisert: 11.09.2010 - kl.20:58 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

SALGSBLOGG, skatter funnet i skapet mitt!

ÅÅÅÅ, dette glemte jeg å si! 

I kveld åpner jeg brukt/salg-blogg! Jeg har 8 skaper FULLSTAPPET med skatter dere kan kjøpe, og kommer til å legge ut de fortløpende! :-)

Så hvis det er noen klær dere kommer på i farta dere har sett på bloggen min, så nøl ikke med å sende meg en mail, med link til bloggbildet/innlegget, så skal jeg se om jeg graver det frem selger det til deg for ei billig penge! :-)


På tide å la andre nyte godt av de klærne jeg har hatt mer eller mindre lykke med :-)

HIPP HURRA!     Gir dere linken til salgsbloggen så straks den er oppe og går!
Førstemann til mølla prinsippet, evt bud. Info kommer i løpet av kvelden!

PS: Masse kule sko, vesker og kjoler :-)Klemmer!
Publisert: 09.09.2010 - kl.15:57 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jornalister som tar`n heeeelt ut når de får sjansen!

Noenganger må man bare ELSKE lokalavisa si. I mitt tillfelle er det Varden, Grenlands største avis.

Jeg bladde igjennom August brudebildene og fant hele 3 gamle venninner fra skole, kompiser fra videregående skole og jommen meg fant jeg 2 ekskjærester! Jeg er stolt av å fortelle at ingen av de nevnte har forøvrig giftet seg med hverandre. Og jeg er overhodet ikke bitter for at det ikke er jeg som er avbildet i bløtekakekjole og mascara på haka.

Journalistene i Varden er dyktige mennesker. På evig jakt etter det store gjennombruddet. Store ord og sterke illustrasjonsbilder er gjennganger i lokalaviser. Ja, det er fryktelig trist at noens hund har blitt påkjørt. Ingen tvil om det. Og kondolerer til familien som på tragisk måte mistet sin familiehund Kira under tragiske omstendigheter.
Men her har hele TO journalister blitt satt på saken, Birte Ulveseth og Martin H. W. Zondag og de kan etter mye tid i CMS (publiseringsverktøy for journalister) gi oss saken på varden.no

Og man kan ikke gjøre annet enn å ELSKE Vardens svar på Lois Lane og Clark Kent; Birte og Martin.
I en sak om at en familiehund ble påkjørt uten at noen har meldt seg, har Birte og Martin tatt i bruk samtlige virkemidler de lærte på Journalisthøyskolen. Blandt annet er en av de gyldne regelene vi journalister lærer tidlig;
"Om du ikke har bilde av saken, beskriv med så grafiske ord som mulig det som har skjedd."

Her er utdrag fra lokalavis-saken som har fått svært mye spalteplass:


Faksimile/Varden.

Kira døde trolig momentant i sammenstøtet med traileren. Hun var veldig skadet da hun ble funnet, og store deler av bakdelen på hunden var borte og indre organer spredd langs veien. Dyrelegen i Seljord ble kontaktet, og Kira ble tatt med til veterinærkontoret. Veterinær hos Dyrelegen i Seljord, Cecilie Albretsen forteller at det var ganske dramatiske skader på hunden.

? Heldigvis var fjeset hennes helt, sånn at barna kunne ta farvel med henne, det kom så brått på for oss alle, sier Tveit.


Etter å ha lest denne artikkelen, kan jeg ikke si annet enn at dette blir for tragikomisk etter min smak.
Hurra for ivrige Varden-journalister :-) Got to love them! :-)

LV

Publisert: 09.09.2010 - kl.14:51 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Se hvor mye jeg bryr meg.

Det sies at det er en viktig fotballkamp som spilles, men jeg bryr meg så mye om denne kampen:Selv fotvorta mi er mer spennende å se på.


...og før dere nevner hvorfor stortåa mi ser så tykk og rar ut, så er det fordi det er der jeg legger på meg først når jeg har skeia ut etter helgen.


Joa, jeg var jo hjemme forrige helg, kanskje jeg burde gi dere noen smakebiter?


Pappa og Bonus bygde veranda på hovedhuset i rekordfart for å romme alle bursdagsgjestene!


Og pappas digre yacht lå selvsagt til utstilling ved brygga vår :-)Så skulle ALLE ombord for å titte på pappas smykkesten og store lidenskap.
(Dette er forøvrig ikke den eneste båten pappa har. Han har over 150 fot båt tilsammen. Han er gæærn, ja..)Og pappa elsker rampelyset like mye som dattera si, og han lar selvsagt ikke en anledning til å dolle seg opp og ha stand-up foran masse familie og gjester, gå upåaktet hen.


...og klokken 05.00 var det på tide å måle muskler med andre Husby`er  familien. Du ser vel hvem som vinner? Thought soo...!SE SÅ SPISS HAKE JEG HAR! (Et jævlig random bilde jeg fant på fotoboothen min)Nå skal jeg lese litt i tann-boka mi mens jeg pusser kanintenna mine. Jeg har jo nå etterhvert sett hvor store skader man får hvis man ikke er flink med tannpussen. Og hvis ikke DU er flink, så kan det hende du ender opp i stolen med MEG kikkende oppi kjeften din om ikke lenge! Og jeg er tannlegen din fra helvette, skal du vite! :-)


Smask og dask, fra dr. Husby

Publisert: 07.09.2010 - kl.22:26 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hvem er Line Victoria?

Jeg er i grunn ganske eksentrisk. Jeg liker faktisk å sitte på kafè alene og tenke tanker jeg har tenkt tusen ganger fra før av.

Jeg sutter fremdeles på tommelen, i en alder av 27. Og jeg knepper fremdeles på den samme olabuksen i sengen når jeg skal sove, som jeg gjorde for 11 år siden.

Jeg klarer ikke sovne uten lyd/noen som prater rundt meg. Derfor har jeg alltid mac`en i sengen og ser på Friends-episoder til jeg sovner.

Jeg tenker alltid det værste når beskjeder eller innkallinger blir overlevert meg.

Jeg trener KUN for å forbrenne fett, ikke for helsas skyld.

Jeg røyker Brun Kent, ca 15-20 om dagen. Jeg begynte å røyke dette merket 30.oktober 2008. Tidligere røyket jeg Petterøes Mild eller Camel Light. 

Jeg HATER at folk plystrer og peller/flikker med neglene sine.

Jeg har biti negler hele livet, så langt ned at folk har lurt på om jeg faktisk HAR negler eller ikke. Jeg sluttet samme dagen som restskatten ble betalt, og har ikke biti siden! Nå har jeg også pene negler!

Jeg har lyst til å bo i et lite hvitt hus når jeg blir voksen. Liten hage. Stor bil.

Jeg er 170 høy og veier akkurat mer enn nok. Før veide jeg mindre. Før det igjen veide jeg mye mer.

Jeg tegner figurer i luften foran meg når jeg tenker veldig hardt på noe som trenger en løsning.

Mine beste idèer får jeg når jeg sitter på do. Derfor blir jeg alltid sittende på do hele lunsjen før viktige møter. Sånn, nå lærte du litt om meg. Fortell meg litt om deg selv da!


Publisert: 02.09.2010 - kl.18:19 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 19 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits