oktober 2008

Fy faen, kan alle kalle seg glamourmodell nå til dags??

Glamourmodeller overalt!

Alle med de samme trynene! Halvåpen munn, altfor mye sminke, bare streker til øyenbryn, silikonpupper fra ville helvette kjøpt på avbetaling eller sponset av en bekjent på Havana Social Club eller Odeon. Og ytterst få har noe lurt å komme med bortsett fra å fortelle i bloggene deres hvor "høyt de elsker sin Ken-kjæreste" "idag spiser jeg kun denne druen og litt duebæsj til dessert; KJEMPESUNT altsååå" og blogger om deres glamourøse kjendisliv og alle de feite festene i campignvogna på Jessheim. Og alle elsker de glamourvenninnene (snuppeluppekosesussebassene, SMASK!!!!) sine og poster ut puppebilder av seg selv for å mette steinkåte prepubertale 14tissgutter med dvergen i den hånda og dopapiret i den andre (i noen tillfeller putetrekket sitt).

Det finnes kun noen få fine bilder av noen ytterst få glamourmodeller. Noen få bilder har fått meg til å tenke -.."grrrr...mm..s-s-s-ssexy!". Så godt som 99,99 % av alle andre bildene Erlend, Glenn, Ronny og Rolf, JokkeJostein og resten av glamourmodellfotograf-røkla produserer er bare fælt. Og veldig, veldig trist.

camillakult 
Camilla Jacobsen. Dritheit dame. Vannvittig kule bilder. Dessuten har denne dama like stor IQ som bryststørrelse. Og det er MYE!!!!  :-)

trianafett 
Triana Iglesias. Ler godt av den dama. På den positive måten. Hun er utrolig skarp i replikken og et tryne å dø for. Jeg kunne spist henne til middag hvis jeg hadde fått henne servert med litt ketchup.

helt ny faximile2
Dette er jo bare trist. Aner ikke hva hun heter. Kommer aldri til å høre om henne heller. Men her er altså en "glamourmodell" som bruker ABSOLUTT ALLE klisjeène hun fant i boka. Tækky, tækky, kjempetrist.
Faximile fra nettsiden til fotografens blogg.  www.erlendstokkedal.blogg.no


glamourasj

Må jeg egentlig si noe her? Janis Maria (som egentlig er ei veldig pen jente) i en litt ukomfortabel setting, vil jeg tro. Og en smule ukomfortabel BH, tipper jeg. JM: jo større, jo bedre? Jenta må sove på ryggen resten av livet. Montro hvordag boobsa ser ut etter at silikonen er ute..? Mine pupper ser ut som tomme sokker etter en liten vektnedgang, så krysser fingrene for gode kirurger på Volvat når den tid kommer, frk. Wilson!

Jeg for min del hadde aldri turt å gjøre såkalte glamourmodellbilder. Ikke er jeg spesielt sexy, ikke er jeg særlig fotogen, litt ufresh i formen og ikke de største fordelene å vise frem. Men som min mamma ville sagt:
 "Tilogmed Adolf Hitler hadde kjæreste."

Alt er visst mulig!

*SMASK!!!!* (!) fra Line Victoria
Publisert: 28.10.2008 - kl.16:38 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 261 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Tisser du i dusjen?


Hallo!? det er mange tusen mennesker innom bloggen min, og bare 5 kommentarer? Er dere noen jævla pyser eller? Hvis du ikke vil svare på det, så SKRIV det da! Hvis du skal være så hemmelighetsfull, liksom..!
dusj

Pisser du i dusjen? Ja eller nei? Kall meg gjerne rar, men jeg bare lurer!

Jeg diskuterte dette med en kollega, og han mente det er ganske sikker er normalt? Nå sier ikke jeg at jeg gjør det, men er det galt HVIS jeg hadde gjort det?

Egentlig bare nyskjerrig.. Er det grisete å tisse dusjen? Eller er det helt normalt? 

Er det greit å gjøre det hvis man ikke snakker om det?

Her er dere anonyme, folkens... Jeg vil gjerne finne ut om folk gjør det/ikke gjør det.. Jeg tror nemlig det er flere enn vi aner som gjør det.. Har jeg rett?

(forøvrig var det jævlig vanskelig å finne et riktig bilde til dette innlegget...!)

Publisert: 27.10.2008 - kl.22:09 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 92 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Kan jeg få internett, værsåsnill!? Jeg går på veggen her...

marizahidlinevMail jeg sendte avgårde idag:

Fra: Line Victoria Husby
Sendt: 27. oktober 2008 13:43
Til: 'Ola ******'; '*******@gmail.com'

Emne:
vedr. mosa internettboksgreia i veggen.
 

Hei!
 Sender dere begge (styreleder i -navn på gate- og -navn på internettleverandør- ) mailutveksling, der det kommer frem at borettslaget må ?bestille time? for leiligheten min, da dette ikke kan gjøres av beboer selv.


(Kontaktinfo på beboer, Line Victoria Husby)


 
Da regner jeg kanskje med at Kurt tar dette med Ola så fort som mulig, så jeg får kommet meg på nett og mitt noe kjedelige liv igjen blir spritet opp med dristige filmsnutter fra internettet. 

Mvh Line Victoria Husby
Publisert: 27.10.2008 - kl.15:47 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg kalte en politimann for "et rasshøl". 2 ganger i løpet av samtalen.Med GOD sammvittighet!

Politiet i Oslo, sterkt kritikkverdig oppførsel. 
Nå er jeg så sint, og lei meg! Jeg griner faktisk nå. Og det er det ikke ofte jeg gjør, men hvis jeg føler meg urettferdig behandlet så setter jeg igang tuta. .Her er historien.


Jeg kjørte som vanlig opp mot Carl Berner krysset hvor det for tiden er laaange køer. pga ombygging. Et felt er vanlig og der er det alltid kø. Feltet ved siden av er taxi-felt. Mange ser sitt snitt til å kjøre taxifeltet der det ikke er kø, for så å snike seg inn foran i køen vi andre står i. Jeg står HVER DAG 10-15 minutter i køen og ser snikere hele tiden. Idag ble jeg forbannet over en stasjonsvogn som skulle til å snike foran meg. Jeg rekker ut hånden av vinduet og veiver og bruker pekefingeren til å vigte et sånt "no-no-"tegn. Da de igjen (to stykker i bilen) prøver å snike foran meg, ruller jeg ned og mumler "jævla rasshøl" mens jeg ler litt søtt! Da ser jeg at mannen har vinduet halveis nede allerede, og spør:
-Hva var det du sa?
Line Victoria:
Jeg sa, "jævla rasshøl, du sniker, du har IKKE lov til å kjøre der, jeg blir så lei av dere snikere!!!!!" men jeg faktisk ler litt og prøver å gjøre situasjonen litt flørtete og morsom for alle parter.
Plutselig river mannen seg i skjorta og fisker opp inni skjorta et skilt det står "POLITI" på og jeg skjønner da at det er en sivilbil.
"VET DU HVA DETTE BETYR??" sier han og flekker stolt kortet til meg.
Jeg svarer ærlig:
"-Hvordan i alle dager skal jeg vite det når de kjører sivilbil og er kledd i sivil og i tillegg har GJEMT kortet sitt under skjorta?!
"Vi har lov til å kjøre her, SKJØNNER DU!" ropte han til meg.
Så vrengte de bilen over og kjørte over krysset til venstre der det er STRENGT ulovlig å kjøre til venstre. (skilt og hele pakka, burde ikke være vanskelig å se..)

Har sivilpoliti i sivil bil lov til å bryte trafikkregler når de ikke er under uttrykning? (taxifelt og innkjøring forbudt)
Hvorfor skal jeg følge trafikkreglene når ikke engang politiet kan reglene?
Hvem bøtelegger dem for brutte trafikkregler?

Jeg ringte politiet, og ble satt over til en politijurist og stilte disse spørsmålene. Damen ble dritsur og nektet å svare.
"Det kan og vil jeg ikke fortelle deg. Du får ringe en advokat."'

Svart sivilbil (Ford Mondeo stasjonsvogn?), to pene menn rundt 35 år, kledd i sivile klær, Karl berner-krysset idag, tirsdag 21.okt, klokken 14.40

Ta kontakt med meg, jeg forlanger en unnskyldning. Sånn som det går det ikke ann å oppføre seg! Dere har vel sunt folkevett selv med et politiskilt hengende rundt halsen? Dere kan jo ikke drive å ture frem på den måten?

Mistet det meste av respekten for dere, og den kan kun reddes ved at jeg får en beklagelse.

Line Victoria Husby   (dere har rullebladet mitt, ingen sak å kontakte meg.)
Publisert: 21.10.2008 - kl.15:19 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 32 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Line Victoria på driter`n!

ÅÅ. som jeg hadde gledet meg til denne dagen! Torsdag i forrige uke da jeg kjøpte meg en C24-kur, som ENDELIG er tilbake på markedet etter å ha vært borte en stund. Dette er innvening kroppsvask/tarmvask som rett og slett gjør livet lettere! (flere kilo bæsj, faktisk!)

Dette er forøvrig ingen diett, folkens. Denne døgnkuren gjør at alle slaggstoffene (bæsjerester,ja) i tarmene kommer ut den riktige veien, og både lever og galle får seg en skikkelig vask. Ikke engang overdose lykkepiller gjør meg gladere og friskere enn etter denne kuren!

Jeg var litt uheldig denne torsdagen, og fikk rett og slett en kur som var feilvare.. Men en kjapp telefon til verdens hyggeligste leverandør så var problemet løst! Det viser seg nemlig at det dessverre har havnet noen få C24-kurer på markedet som er litt feilprodusert!  Det var selvsagt litt underlig å klage på en vare blandt mine arbeidskollegaer på kontoret, der argumentene var "jeg bæsset ikke i det hele tatt", "det har alltid fosset ut av meg tidligere" og "jeg fikk ikke klemt ut et eneste maiskorn engang"!

Damen forsikret meg om at jeg bare var uheldig med denne ene pakken, og alt løste seg. Bokstavelig talt. Nå skal jeg hjem å drite!

...og hvis dere vil se hvordan virkningen var for Kristoffer Skau som doblet dosen sin, så kan dere se under. Fantastisk!


Publisert: 20.10.2008 - kl.13:49 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hjemme hos Line Victoria!

Siden ingen har invitert seg selv hjem til meg på en stund brukte jeg helgen på å vaske og rydde ned hele leiligheten i tillfellet noen skulle ta seg en spontantur! :-)
Så ble det jo riktig så fint så ta tenkte jeg at jeg kunne ta dere på en bilderundtur! :-)


kjokken1s5
Kjøkkenet :-)

spisestuesg
Spisestuen, der jeg har hatt mange lystige lag! Møblene er bare midlertidig, venter på noen syrinfargede Arne Jacobsen stoler..


soverom1sg
Gjesterom, med eget bad. Bruker vanligvis det store badet, det lille brukes egentlig som vaskerom når jeg ikke har gjester. stue1sg
Ohh, min herlige stue! Putene i sofaen lånte jeg av min nabo Lasse for anledningen, jeg venter på noen spesialsydde kamelskinnputer fra Egypt.


soverom1

2.etasje; mitt soverom med eget bad (se under.) Skikkelig "PotteryBarn"-inspirert. Egyptisk bomull-sengetøy, jeg er allergisk mot alt annet...


bad4
Badet jeg vanligvis bruker, angrer litt på at jeg tok den innredningen, mulig jeg bytter når jeg har tid. Foreløpig funker det helt greit...
...og ja, det er skjeldent det er så ryddig på badet, jeg har stuet bort alt i skuffer og skap! ;-)

Masse klemmer fra Echbo-inspirerte Line Victoria :-)
Publisert: 20.10.2008 - kl.11:04 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 66 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

IS THERE ANYONE OUT THERE!?

bilde fra iphone 429

Noen ganger glemmer jeg å skru på mikken og den pluggen jeg har i øret.. Da får ikke regirommet kontakt med meg annet enn når at de poster meldinger på skjermen.. Her oppdager jeg at regi prøver å få kontakt med meg via tvskjermen... Bildet er tatt under en av prøvene til FrokostQuiz.. Da har jeg, som dere ser, en litt laidback klesstil og null sminke.. puh! For et syyn!
Publisert: 20.10.2008 - kl.09:15 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Patrick delte ut 136 000 kroner til en vinner!

bilde fra iphone 415

Hva ville du brukt 136 000 på? Helt ærlig! Beste svar/ærligste svar/reelle svar premieres med en pakke sendt fra oss! :-)
Publisert: 09.10.2008 - kl.16:20 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 51 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hva husker du best fra i sommer?

img0488

Jeg husker best de fine kveldene med venner og kollegaer...:-) 
Publisert: 09.10.2008 - kl.12:32 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Goodbye 2008, HELLO 80`s! :-)

bilde fra iphone 408

spraytænna og hjemmepermanent. Gud hjelpe meg.
Publisert: 08.10.2008 - kl.11:53 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Å,jeg elsker tabber!

tabbefoto

Her har Mix-kiosken driti seg ut! GROVT!  ;-)
Publisert: 08.10.2008 - kl.10:50 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 14 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

NÅ går de gamle hjem til et liv uten internett. For helvette.

linehitler2

Line Victoria Husby

  • Unnskyld people for at jeg ikke har videoblogget. Det har seg nemlig slik at jeg ikke har nettverk hjemme. Dvs; min nabo med det klingende trådløse nettverksnavnet "GAL NARKIS" har satt passord på det, den kødden. Har snakket med Tchzaw...Tjaws.. Tjchjaweeh Bakkva i Get, og de skal orde nettverk til unge frøken Husby i en håndvending. Jeg kan nemlig ikke sitte på kontoret å videblogge, da hadde jeg følt meg litt mer teit enn jeg gjør til vanlig...!
Her er det beste spørsmålet som skal få en klokke!!!

Postet av: Stine111
Når får vi se bilder av deg når du var liten og hårløs?

Stine; sender du meg mail til hmm.. jeg har ikke noe mail du kan sende til som jeg kan legge ut i offentligheten. Jeg kan bli postrana og skutt og revet i fillebioter og alt det der.... Legg igjen et elektronisk spor her i kommentarfeltet! Må sende deg klokka du vant for beste spørsmål! Og en annen ting; du får den litt fordi du er så flink til å skrive på bloggen min, og fordi du i spørsmålet viser at du sitter inne uintressant info om meg. Herlig!
Publisert: 07.10.2008 - kl.18:11 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 3 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Sommerminner...

SOMMERMINNER!

Sommeren er definitivt over, bilen måtte skrapes til morgenen idag, og jeg har funnet frem fake-uggsa mine. Godt jeg har fine sommerminner på Iphonen jeg kan varme meg med! Her er et lite utdrag!

bilde fra iphone 352
Mari og Line nyter et glass hvitvin på Grunerløkka i sommervarmen!

bilde fra iphone 403

Jeg og Lasse var hundepassere, vi hadde delt omsorgsrett!

gjengen
Line Victoria, Krister og Therese på sommeravslutningen til FrokostQuiz

bilde fra iphone 148
Hunter slår seg løs på brygga hjemme hos Mamma og Pappa

bilde fra iphone 374
En kaloribombe fra helvette som gjorde meg sengeliggende i flere dager.. Kokt eple (!) krem, sjokoladesaus, nøtter, kjeks sjokoladestrø. Hallo!?

bilde fra iphone 379
Telefonregningen som dukket opp etter laange ferietelefoner! merk dere at jeg har skrevet TeleHor i "betalt"-feltet, og "bedre sent enn aldri!"  i "melding til mottaker"-feltet!

bilde fra iphone 330
Superhyggelig grillings med vakre mennesker :-)
Publisert: 07.10.2008 - kl.17:00 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Han gjorde en feil, men han er ingen rasist..

Leste et sterkt og personlig intervju med Erik Schjenken som gikk fra å være anonym ambulansesjåfør til å bli Norges største rasist.
Anbefaler alle som har guts nok til å innrømme at de forhåndsdømte denne mannen til å lese saken på
http://www.aftenposten.no/amagasinet/article2688456.ece

Erik Schjenken, jeg beklager at jeg var en av de som forhåndsdømte deg i denne saken, og jeg er veldig lei meg for alt det vonde du har opplevd det siste året.

Line Victoria

ambulanse2
Publisert: 03.10.2008 - kl.10:42 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits