oktober 2010

Tuddelidu! :-)

Jajaja, masekopper. Dere klager fælt på lite oppdateringer, og det er jeg selvsagt veldig lei meg for. Men jeg har faktisk hatt veldig mye å gjøre! (Tro det eller ei.)

Blandt annet holder jeg på å tømme den nye leiligheten for skrot jeg ikke har bruk for. Tidligere eier bor nemlig i det store utlandet, så dette var noe vi måtte ta selv. Egentlig ikke noe stress, bare annonserte på det store internettet, jeg! "Kom å hent-gratis!!"

Det hjalp selvsagt at annonsen så litt villedende ut..

For sikkerhets skyld måtte jeg legge til i annonsen at "mannen på bildet ikke fulgte med.."

 Ingen liker meg. Ingen er glad i meg.

 ...bortsett fra Blixt med den nye jakka si da, men han har i grunn ikke så veldig mye valg. Her er vi på vei til Øya for å hamstre gode idèer til gulv, hente bikkjebil og spise lammestek. Og når man skal til Øya så man ta båt.

 Det var et sant lite helvette som over styr da vi på kontoret fikk lov til å bestemme hvor vi skulle ha julebordet vårt i år.  I TO JÆVLA UKER har vi stemt, trukket lodd, holdt foredrag om de forskjellige landene/byene og omsider var det tid for stemmeavgivning:

Min stemme gikk til denne byen jeg ennå ikke har fått besøkt, til tross for at alle skryter så fælt av den deilige sjokoladekaka der. Og jeg er jo en kakemons, så dit vil jeg på julebord!

 

Dette var de vi kunne stemme på, og Dublin var egentlig nederst på lista grunnet høye øl-priser.

...og resultatet? Det ble Praha! For da lovet sjefen spabehandling til alle som ville ha det + en ekstra fest!

4 dager varer julebordet vårt. Herlig! Beste sjefen!

Og igår var det surprise-onsdag på kontoret, da ble alle kastet inn i en maxitaxi etter lunsjen og kjørt avgårde til Curlighallen! Der hadde vi selveste Svea fra NM i OL-laget som trener/instruktør!

Til dere som tror det er lett?! Det er faen så vanskelig.

 

Se som Linn og jeg kosær vårs!

 ...og da jeg kom til leiligheten var det plutselig et svææært høl i veggen! En såkalt "JÆVLIG ØPPEN KJØKS-LØSNING!" i følge svenskjævelen med brekkjernet.

Sånt gulv som dette skal legges i leiligheten. Men først truer svenskjævlen meg med at tak og vegger skal vaskes med salmiakk, grunnes, fornyes/tapetseres for å få bort strieveggen (bruker "veggfornyer") og males IGJEN med nøye utvalgt farge før vi SÅ kan vurdere å legge gulvet. Sukk.. :-(

Den neste uken blir mye gjort. Det gleder jeg meg til!

 

LV

Publisert: 28.10.2010 - kl.18:06 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 17 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Det begynner å synke inn...

Sånn ja.. Da har det begynt å synke inn.. Huskjøpet, altså.

Jeg har gjort et kjempekupp. Sånn, nå kan jeg si det for nå kan ingen by over meg!

Joda, leiligheten trenger en overhaling. men det er ingen digre utgifter knyttet til boligkjøpet akkurat nå.  Bade fungerer og man får leve med det litt sjarmerende 80-tallspreget. Etter å ha gått igjennom kjøkken og skaper og slikt så er det mye som er gjort ved å i første omgang bytte fonter. Veggene skal males og nips skal bort. (Det er mange spikere og oppheng i veggen som lager bittesmå hull, dette må sparkles litt..) Dørhåndtak byttes og baderomsinnredning nytt.

Gulvet er jo et kapittel for seg, men etter å ha dratt litt i den ene fliken av den røde vegg-til-vegg-teppet, så er det fine hele plater under. Jeg kommer til å legge nytt gulv i HELE leiligheten. Klikk-klakk-klikk; ferdig på en helg!
Spørsmålet mitt er; hvordan får man råd til å pusse opp og kjøpe noen sårt trengte møbler? (Som eks. spisebordet mitt jeg har drømt om i mange år nå..) For etter å ha lagt millioner på bordet, samt 10 % innskudd (Bankene driver ikke med sånn 100% førstehjemslån lenger) så er jo kontoen ganske skrapa!

Kredittkort er uaktuelt, det samme er i grunn forbrukslån. Med mindre det er god rente da, så jeg kan evt bake forbrukslånet inn i boligen når jeg får ny takst. (Gammel takst er 2,4 mill)

 
Jeg vil berømme banken min, Fokus Bank, for en ekstrem god kundeservice og oppfølging. De har vært ingenting annet enn SUPRE! Jeg hadde et hyggelig møte med banken for noen uker siden, og han forklarte meg ALT som hadde med renter, poeng, kreditt, skattefradrag og alle sånne ting som hører voksenlivet til. Bankmannen forklarte at man ikke burde maxe ut lånet, så vi fant en lånesum jeg fint kunne betjene med min inntekt. Det er jo ikke sikkert at inntekten min er den samme hele livet! Jeg har jo svært god lønn for tiden, men man kan aldri være sikker på at gleden er langvarig, eller hva?!

Men når det er sagt, det er deilig å komme seg inn i voksenlivet nå. Og det er helt vidunderlig å ha kjøpt seg en bopel i verdens mest sosiale bydel. I den nye gata mi bor det nå kollegaer, venner, venninner, familie med mer. Og vet dere hva? Verdens beste nabo min i Arupsgate har også kjøpt seg leilighet.. Gjett hvor!! :-)

 

Tannlege-jentene klokken 05.00 i Gamlebyen. Kjeder oss aldri!

(Forøvrig et grusomt bilde av meg, sukk...)

 

Nå skal jeg jeg ta turen til leilgiheten og knipse noen bilder. Endel av møblene og slikt som følger med leiligheten har jeg rett og slett ikke plass til/bruk for, og leiligheten skal jo helt være TOM når vi begynner oppussing..Så jeg tenkte å donere det bort til diverse frivillige organisasjoner. Og i løpet av helgen må jeg dra hjem til Stahelle og hente den beryktede BIKKJEBILEN til pappa, denne gangen med tilhenger også, for å ha den her inne i Oslo.

Hvis du ikke har lest historien om bikkjebilen så kan du lese den her:

 

Avgårde til Løkka nå:-)

Forresten, noen som har noen fine linker til blogger med oppussings-inspirasjon?

Selv er jeg ofte innom www.hjertero.com , men Silje har tross alt et digert HUS da! :-) Anbefaler uansett en titt på den, jeg har ofte drømt meg bort i bloggen hennes.. Dessuten har hun gode tips, lenker og ikke minst god stilsmak!

 

LV

 

 

Publisert: 23.10.2010 - kl.12:56 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

JEG HAR KJØPT LEILIGHET!

JEG VANT, JEG VANT!

 

...herregud, hva skjer med alle de som sier man må igjennom maaaange budrunder før man får tilslag på en leilighet?

Jeg fant drømmeleiligheten, fortalte hva jeg var villig til å betale for deg, og fikk beskjed 19.45  at "-Den er din!!"

Så jeg svidde av noen millioner idag, kan man trygt si. Men vet dere hva? Jeg har gjort et kjempekjøp! Leiligheten er dritstygg akkurat nå, rett og slett fordi tidligere eier elsket 80-tallet og ville ikke gi slipp på det. Men ekstremt mye er gjort med nytt gulv og en malerkost, og etterhvert bytting av kjøkkeninnreding når vi er klar for det.

Et ekstremt stort pluss er: PRIVAT TAKTERRASSE! Der kan jeg sitte å drikke kald øl med vennene mine hele dagen, og luske ned på Grunerløkka som jeg bor midt i kjernen av.

Alle slike loftsleiligheter jeg har sett på til nå har alle ligget ekstremt høyt i pris fordi de har vært totalrenovert. Det betyr at jeg ikke får mulighet til å sette mitt preg på herligheten. Alt fiks ferdig, liksom.. Bare å henge opp bilder. Æsj, så kjedelig!

Jeg har også fått et enormt bad, med boblebad! Herregud. Jeg dæver.

To soverom og et slags "walk-in-closet" for dverger er det også. Åpen kjøkkenløsning og flotte bjelker i taket gjør at leiligheten har særpreg herfra og til månen.

Jeg legger ikke ut bilder av styggdommen helt ennå, jeg får heller gjøre om dette til en blogg om "hvor fint det skal bli etterhvert!" :-) Plutselig dukker det opp bilder, jeg LOVER!

...Forresten, svenskjævelen kjøpte seg Helly Hansen jakke idag. Hvilket betyr at jeg får tilbake min egen og vi kan ramle rundt på Grunerløkka i ganske like jakker. Litt sånn grilldress-lignende, egentlig. Det er veldig fint. En svenske og en blondine, det kan ikke bli værre kombo.

Takk, Kristoffer for at du har vært så tålmodig med meg og loffet rundt på millioner av visninger med meg. Takk for at du holdt rundt meg da jeg underskrev budskjemaet. Takk for at du gav meg en iskald Singah etter at megleren hadde ringt og gitt meg de gode nyhetene. Du skal få ditt eget rom oppkalt etter deg, Kristoffer.

 

Har dere noen forslag til hva vi kan kalle rommet til Blixt? Forslag mottas med takk i kommentarfeltet!

 

Publisert: 22.10.2010 - kl.00:45 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 20 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Lagt inn bud på leilighet..

Budrunder er faen meg scary shit!

Har vært på EKSTREMT mange visninger den siste tiden, og pappa dyttet meg i riktig retning idag slik at jeg fikk nok mot til meg til å fylle inn mitt første budskjema som skal fakses avgårde i morgen tidlig.

Leiligheten har ALT jeg har drømt om, og ikke nok med det; -den har så sykt potensiale! Det er veldig mange millioner å bruke på tak over hodet, men fuck, jeg har drømt om en sånn leilighet lenge nå. Egen privat takterrasse. 2 soverom. Åpen kjøkkenløsning. Og hold dere fast; BOBLEBAD!

Jeg gleder meg så til å invitere venner på middag. Søndagene på løkka. Blomsterkasser. Lese avisa på balkongen. Grille. La folk få sove på gjesterommet mitt...Søndagens outfit. Man kler seg som en lømmel, så ingen tror du er en trussel når budrunder starter..


Og slik ser hånden min ut før visningsrunder.. Kjipt å ikke ha tilgang på papir, gitt!

Bunken i bakgrunn er prospekter!

 OG SOM VANLIG... Svenskjævelen sovner selvsagt på sofaen som vanlig etter alle visningsrundene jeg har trukket han med på. Legg merke til sushien oppi posen på gulvet, urørt. Totalt blackout. Hva er det egentlig med denne svensken? Er det så mange inntrykk å fordøye at han går i svart etterpå? Jeg antar at det er kjeften min som går i ett som er hovedtyngden av hans utmattelse.Men så fort han kjente duften av kaka jeg hadde lovet han, så kviknet han til liv. men så tenkte jeg...

HAR JEG IKKE SETT DETTE FØR???

 

 

KAKEMONSTER 1
 

KAKEMONSTER 2

 

 

DETTE er mot normalt! Eneste som står i huet på svenskjævelen er kakene mine. Og nye hårfrisyrer.

Her fikk han sin straff for å ha smugspist på godteriene mine, jeg byttet nemlig ut noen drops med blå luredrops fra en sånn skøyer-butikk.

 

Når det er sagt så er budet mitt i dette sekundet fakset inn. Venter i spenning nå. Jeg dør!

jeg er så spent at jeg ikke kommer på hva jeg kan blogge om..

Slik ser jeg ut på skitur.

 

 

Og slik oppfører vi oss på hyttetur.

 

Kryss fingre for meg!!!!!!!!

 

LV

Publisert: 20.10.2010 - kl.14:32 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 18 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

vi har/har hatt bukkakefest i regi-rommet idag! Nam! (oreo madness kake!)

88140-1-1287300779056.jpg
vi har/har hatt bukkakefest i regi-rommet idag! Nam! (oreo madness kake!)
Publisert: 17.10.2010 - kl.09:32 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

det er 0 grader i Oslo, men nordlendingen Molander går fremdeles i t-skjorte! Han er gal. Eller bare

88140-1-1287220956530.jpg
det er 0 grader i Oslo, men nordlendingen Molander går fremdeles i t-skjorte! Han er gal. Eller bare et varmt menneske om du vil.. Blogges senere idag, jeg har mye på hjertet! 
Publisert: 16.10.2010 - kl.11:22 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 3 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg ble kastet ut av Charterfeber på TV3...

...or so they say! Sitter faktisk å hører meg selv på radioen nå, as we speak.

 

Jeg ble ikke fysisk kastet ut av Charterfeber. Jeg ble bare på en pen måte fortalt at de kom til å slutte å filme oss fordi vi ikke var akkurat det de håpet på. Vet du, det går heeeelt greit! Siden jeg selv jobber i tv så har jeg full forståelse for at produksjoner tar helomvendinger hvis det ikke blir slik man hadde håpet/regnet med. Bærer definitivt ikke noen nag til verken produksjonsselskapet eller TV3, bare så det er sagt! Jeg hadde en fantastisk kul ferie, og ble kjent med flotte mennesker i crewet :-)

 

Dessuten vet jeg at de fant en erstatning for oss, som lagde ekstremt mye bedre tv enn oss, så allting ender godt!

 

Jeg skulle så gjerne lagt ut bilder fra turen, men dessverre har det seg slik at jeg ehh.. glemte faktisk igjen speilrefleks-kameraet mitt på flyplassen, og fikk det ikke tilbake før uker senere, hehehe..

 

MEN, min pinlige armbåndhistorie opplevde jeg på den nevnte Kos-turen, den kan du lese her!

 

 

Ooohh, var på visning på den leiligheten jeg har lagt ut bilder av, igår. Det kommer ikke frem på bildene, men der var et ekstra soverom på hemsen jeg ikke visste om, dessuten viste det seg at det var eget dusjkabinett med sånne sand/spa-rullesteiner som jeg elsker, og en TV var integrert i veggen over massasjebadekaret. Norvik og Partners (meglerene) ringte meg idag, men jeg er nok nødt til å avvente. Såpass mange millioner for sitt første hjem er litt i overkant av det jeg hadde tenkt meg ut. Også må jeg ta med i budsjettet at jeg er singel, og da blir det jo noen kroner å bære alene.

 

 

 

Fra tidligere blogginnlegg husker dere sikkert at svenskjævelen sovnet på sofaen min, og jeg hadde det litt morro på hans bekostning. Etter at jeg postet innlegget, klarte jeg faktisk å gjøre mer ugagn.

Elsker dette bildet. Vil ha det som profilbilde, merker jeg! Santina, Blixt, Linen og Dr. Ese H.
Apropos fett bilde, dette fant jeg nå. Det er av Espen Hilton og meg, bildet er tatt av Morten Venli/Rubicon TV.
Utrolig fasinerende hva man kan få til med et kamera av litt kvalitet. Det værste er at det var bare dette bilde som ble tatt av oss to den kvelden, og resultatet er jo i grunn ganske heftig! Bra fest! (Sommerfesten til Rubicon!)
Tjeriåååh!


Publisert: 12.10.2010 - kl.16:23 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 23 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

I en sofa fra Ikea...

Man blir jo skikkelig sliten av å gå langt?!

 

Jeg bad om litt anstand og støtte når jeg skulle på visninger idag, og tok med meg svenskjævlen.

På turen rundt på de leilighetene jeg hadde sett meg ut fant jeg FAEN meg den røttne gamle Toyotaen min stående utenfor et verksted! Den tikker og går tydeligvis ennå med nye eier! Makan!

 

Planen var å servere Blixten kaffe og kake som takk for hjelpen, men det tok ikke lange tiden før partysvensken så sitt snitt til å prøveligge sofaen min.

4 minutter etter ankomst:

(Se, han har bare satt seg i sofaen, falt bakover og sovnet.)

 

15 minutter senere, og med kjølig trekk fra vinduet ser han slik ut:

Så fikk jeg litt vondt av han, så jeg hentet ei dyne og et par puter og pakket han fullstendig inn.

 

...og så fant jeg enda en dyne.

 

Men så tenkte jeg at han kanskje ble ensom under 6 puter og to dundyner, så da satte jeg Scrat på toppen for å passe på.

...og nå tror jeg kanskje han kommer til å bli kvalt.

FORTSETTELSE FØLGER!

LV

 

Publisert: 10.10.2010 - kl.18:56 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Lesbesnacks.

SØNDAG.

 

Mange syns at søndager er ræva. Jeg er uenig.

Søndager er perfekte dager å våkne opp til noenganger. Fordi:

1. Man kan se ut som et rent lite helvette i fleisen og kroppen, fordi de fleste tror du er fyllesyk fra gårsdagen uansett.

2. Det kommer ingen regninger idag, og det er ingen regninger som har forfallsdato på en søndag.

3. De fleste syns i grunn det er helt greit å gjøre i-n-g-e-n-t-i-n-g på søndager, og da får man ikke dårlig samvittighet.

 

I går våknet jeg opp med en melding på mobilen fra Santina om vi skulle ta oss en bedre lunsj i nabogata der vi bor. Så gjorde vi det da!

Så leste vi aviser til de var slitte i kantene og drakk mere kaffe, før vi plutselig oppdager en litt frisør rett over gata for kafèen. Jeg er ikke veldig fan av å gå til fremmede frisøre, hvertfall ikke de som maler hele butikken sin grell oransje med gule karmer, men jeg ble motvillig med Santina over gata til frisøren med samme farge som håret hennes. (Tilfeldig? I dont thing so!!)

Mange vet jo at jeg ikke lar hvem som helst klippe meg. Da klipper jeg heller meg selv. Det er svært få frisører som vet nøyaktig hvordan jeg vil ha det, og den siste var Skum Frisører på Majorstua. Hun er den eneste i bransjen jeg stoler på.

...Overraskelsen var selvsagt STOR da jeg fant ut at denne 300-kroners sjappa med den noe stille og ikke så snakkesalige jugoslavieren klippet håret mitt akkurat som jeg ville! Han var rett og slett superflink! Tynnet ut håret på de riktige stedene, gradere, tuppet, beholdt lengden og brukte fancy skalpell/barberblad når han tynnet ut typpene. (Jeg HATER å ha rett-av-hår, det skal se litt slitt ut, hvis du skjønner!)

 

Etterpå gikk vi å tok thaimassasje i gata (fremdeles den samma gata der standarkafeèn vår, frisøren og nå også massasjen ligger!)  Jeg savner Thailand så mye, og jeg har bestemt meg for å reise ned i vinter også.. Tenkte 3 uker i jan/feb kunne passe :-)   Men vi får nesten se det litt ann, kommer litt ann på evt reisefølge også!

 

Santina ble svært så opprørt over denne vi fant på Joker, hun trodde det sto "Lesbesnacks".

Vi ble så enige om at det er Gro Hammerseng som er lesbesnacks.

 

Så spiste jeg sushi på den lokale sushisjappa, og mens jeg satt der sendte jeg denne meldingen til ei venninne.

Tatt thaimassasje og spiser nå sushi. Fy faen. Hadde jeg hatt sex med en kineser i løpet av kvelden nå, så hadde det jaggu blitt en full asiatisk lørdag.

I løpet av dagen har jeg et spørsmål eller to jeg må ha svar på, som jeg tror og vet at dere kanskje kan hjelpe meg med! Så det blir i grunn min spørsmålsrunde til dere lesere! Håper dere kan hjelpe!

LV

 

SAVNER THAILAAAAND!!!   :-)

 

 

 


 

 

 

 

Publisert: 10.10.2010 - kl.12:50 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

MIN HARDE ARBEIDSDAG!!

Hellåå!

 

Damn, hektiske dager! :-) Jeg liker det!

Jeg skal ha en morsom/sexy (at jeg skal fremstå sexy er jo litt morsomt) fotoshoot om ganske nøyaktig 13 dager. Jeg vet jo at jeg ikke akkurat klarer å slanke meg på to uker liksom, men rekker jeg å stramme opp litt her og der i hvertfall?

Kjenner jeg må ty til dere der ute som har litt mer peiling enn meg. Jeg har fått en to ukers treningsplan nå, som jeg MÅ forholde meg til. Jeg vet jo at det ikke finnes noen shortcut til strammere kropp, men er det noen som har prøvd den Master Cleanser-dietten? Føler kanskje at den er litt ekstrem i forhold til hva jeg liker av utfordringer, hvertfall med tanke på at jeg har lyst til å leve litt ved siden av. Slik jeg har forstått så kvitter den seg av med alle slaggstoffene og ikke nødvendigvis fett?

Som sagt så handler det ikke om å bli kvitt kiloer frem til fotoshooten, jeg blir bare se litt strammere ut! Jeg har de siste ukene vært på en litt ufrivillig slankekur, men har tatt det igjen den siste uka, heheheh....!

 

Forøvrig, når jeg skriver at jeg har hatt hektiske dager så vil jeg jo gjerne vise dere nøyaktig HVOR hektisk mine dager på kontoret kan bli.

 

Etter å ha vært hos kiropraktoren, ramlet jeg innom kontoret og jasset opp Mari som sitter ved siden av meg. Forøvrig også kjæresten til buddy Fredrik, skal dere vite!

Dette er Mari. Hun er ganske tynn i kroppen, og jeg drømmer om en dag å låne klær av henne. Det er i grunn det eneste jeg snakker med henne om. Jeg vet ikke engang hva hun heter til etternavn eller hva hun jobber med. Bortsett fra at hun trener på Oxygeno og spiser brødsmuler.

 

Jeg har levert inn kvitteringerene mine, slik at jeg får tilbake utlegg for klær, månedskort og slikt.. Dessuten passer jeg på å klistre kvitteringene dritfint inn med skikkelig dyr og fin teip og klistermerker og slikt, for da er jeg den flinkeste og får skryt!

 

 

Leste akkurat at den nye trenden er å farge underhåret mørkt og ha blondt/hvitt overhår. VET DU, JÆVLA TRENDNISSER, det hadde jeg faktisk da jeg var 18. Så jeg er ekstremt tidlig ute når det gjelder trender, skal jeg si dere.

 

 Jeg fikk et kjempefint dikt av Linn (Casting-ansvarlig)  :-)  Og så spilte hun den opprinnelige sangen på youtube, danset og gikk ned i spagaten for meg etterpå... Glad i hjertet mitt!!

 

Jeg erta på meg sjefen ved å poop-poope på facebookchatten til Per Ove (som sitter rett ovenfor han) som ikke var tilstede, men hadde pc`en på 12 tusen ganger før han fant ut av det.  #raseriutbrudd, #lønnsreduksjon.

 

..og jeg skjønner meg virkelig ikke på Elisabeth(prosjektleder) som klager så fælt på at jeg har det rotete! Det er jo en kjent sak at  rotete arbeidspulter vitner om kreativt hode! Back right at you, som har helt strøken, støvfri og tom pult.

 

Og siden jeg MÅ gjøre som prosjektlederen vår sier, måtte jeg selvsagt ta en liten powernap/hvilepause for å lade opp batteriene før den store ryddesekvensen.

 

OG VIPS!!!!

...så var klokken nesten fire, så jeg pakket tingene mine og stakk. Da jeg kom ut, tenkte jeg plutselig; "Hvor lang er egentlig en vanlig arbeidsdag..?"  Så da løp jeg opp igjen på kontoret og fikk vite at "en arbeidsdag varer normalt i 8 timer." 8 TIMER??!  Jeg kom jo på jobb klokken 13.00! Må jeg sitte til 21.00 da??!

Fuck my life. Sees i morgen klokka 09.00 kollegaer. <3

 

LV

 

Publisert: 07.10.2010 - kl.21:36 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Leilighet som frister...

Har visst glemt å poste denne hyllesten til hun jenta som ble en internettfarsott for noen uker siden...:-)

En hyllest til nik.blogg.no fra Linevictoria.no    :-)     Klikk på linken!

Blir kanskje litt gammel, i grunn...?

 

.....I morgen skal jeg faen meg til kiropraktor! Jeg gleder meg masse:-)

Knekt opp en haug med 27 år gamle knoker som er vokst sammen i en mølje, gleder meg enormt!

 

Og så har jeg falt pladask.....

 

 

For en leilighet... Å gode gud, stilen, beliggenheten, størrelsen, ALT! Og så har jeg regnet veldig på det, og det viser seg at jeg BØR kjøpe for å slippe å betale 48 % i skatt slik jeg gjør idag.

Beklager at jeg ikke gir dere direktelinken til finn.no..

Er det ikke like greit med screen shoots-når jeg uansett har lært meg det..?!

 

 

 

 

Det er ikke sikkert at DETTE er leiligheten jeg ender opp med, men jeg skal hvertfall ha DEN stilen! Jeg elsket det:-)

 

Suss på `er :-)   Line Victoria

Publisert: 06.10.2010 - kl.17:17 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 27 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hvilken blogger har blitt kastet ut av topplisten?Idag lot jeg mitt vrede gå utover en stakkar dott fra Rød Ungdom på vei til jobb. Han vill at jeg skulle dele hans syn på å få hjem de norske soldatene fra Afghanistan. Jeg spurte om han selv hadde noengang vært i millitæret. Han sa nei. Jeg sa; -Om noen år kommer du til å bli flau over at du står her og ikke vet hva du snakker om.

 

For å være helt ærlig så vet jeg igrunn ikke hva jeg heller snakker om. Jeg har ikke tatt noe standpunkt i akkurat den saken. men det plager meg at en idiot fra RV skal fortelle meg hva jeg burde syns. Alle vet jo at folk fra RV ikke blir tatt seriøst. Det er akkurat som folk fra Bergen, det!

 

 

Jeg var jo hjemme på Stathelle i helgen, koste meg glugg i hjel.

Sminkefrie dager kombinert med karbohydrater slår aldri feil. Hvertfall etter å ha vært på havets bunn noen timer tidligere!

 

Blixt i skalldrakt, jeg i neopren tørrdrakt, og pappa, den barske vikingen, i våtdrakt! Denne gangen hadde jeg IGJEN for lite bly, så jeg endte tilslutt opp med 10 kg bly!

Og når man har SÅ mye tyngde på kroppen (inkludert alt utstyr!) så er det jævlig vanskelig å holde balansen når man skal ta på seg finnene!

 

Så gir vi alle OK-tegnet, og går ned. Problemet er at jeg aldri har dykket med pappa før.. Problem er det kanskje ikke, men det var trygt og godt å ha med Blixt som er utdannet både SSI og PADI instruktør.Ganske sikker på at pappa følte seg i overkant trygg, for vi ble enige om å holde oss på rundt 12 meter hele tiden.

Da vi kom ned, piiilte pappa avgårde, og kom hesblesende tilbake med en handicap-krabbe. (Den manglet begge klørne.) Etter å ha levert den til Blixt og meg, piiiilte pappa avgårde igjen, vi så bare den irrgule tanken hans i det fjerne der på dypet. Da han kom tilbake hadde han med seg en askjett. Nestegang en kopp. Derretter tok han en diiiger stein på bunnen, dyttet på den så den trillet nedover og lagde sånn "SE! SÅ STERK JEG ER!!"-tegn til oss litt forvirrede buddy-dykkere..

Så registerer jeg at pappa titter på dybdemåleren sin, rister på den og tapper lett på den. Jeg skjønner at den ikke virker og titter på min egen dykkecomputer. 18,5 meter!!!! Jeg får dessverre ikke tak i den overivrige 56-åringen med gul tank på slep for å signalisere at vi har gått litt vel dypt!

Nuvel. Det gikk jo fint! Og det var kjempegøy å dykke med pappa, det har jeg jo aldri gjort! Skal absolutt gjøres igjen!

 

Etterpå utfordret jeg Blixt på cafè. Jeg kjøpte et kinderegg og spurte om han klarte å sette sammen de to delene som lå i egget. Han gav kjapt opp. Det var i grunn like greit, for jeg var livredd for at han skulle putte den i munn og sette det fast i halsen.

 

Blixt har forøvrig ikke fått noe respons på på jakke-jakten sin. Men han har fått venneforespørsler på facebook da. Jenter daaa!!! Dere er ikke snaue! :-)

 

Hvilken blogger har blitt kastet ut av topplisten? Bare ren nyskjerrighet....

 

 

 

 

Publisert: 05.10.2010 - kl.11:59 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 16 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits