november 2008

Morratrynet mitt klokken 07.16, onsdag morgen.

bilde 21

Faste rutiner i denne rekkefølgen:

Stå opp
Slå på tv`en
Ta en kaffe og en røyk
Bæsse
litt mer kaffe og røyk
en dusj og tannpuss
pakke veska og evt treningsbag

LØPE!

...og nå tok jeg meg tid til å blogge også!
Hva er deres faste rutiner om morran? Mine har endret seg svært lite de siste 8 årene...!

Line Victoria

PS: Jeg viste frem iPhonen fordi jeg ville vise dere hvor mye klokka var...!
Publisert: 26.11.2008 - kl.07:28 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 62 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Herregud, nå ler jeg så jeg griner her!!

n65302319710976353937

Uff, så flaut det må være for denne dama.......!
Publisert: 24.11.2008 - kl.19:17 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 17 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Blondinealarm i Frokostquiz!!

dscn0880

fy flate det var gøy å ha med to så sprudlende jenter i studio! Dere kan se Linni og Cathrine i trøbbel på Frokostquiz her:

http://www.tv2underholdning.no/frokostquiz/article2393137.ece

Og forresten; Både Linni og Cathrine er mye vakrere i virkeligheten enn på de fleste bilder jeg har sett av dem...
..Og legg merke til at jeg har satt få fake-håret mitt for å matche glamourmodell-jentene! 
Patrick var i sjokk over den barnslige oppførselen min, der jeg løp rundt som en fjortis med kameraet mitt og spurte om vi kunne ta bilde sammen.

Nå starter vi Patricks Angels Glam Model Agency Team Tropp!  

Klem Linen

PS: Klarer noen av dere å se hva som er feil med dette bildet? To små, faktisk... ;-)Publisert: 24.11.2008 - kl.13:15 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 16 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Se så utrolig pent!!

img0692

Var ute å gikk en powerwalk (en treningsform jeg har lært av Lene Alexandra) rundt hvervenbukta i ettermiddag! Måtte ta bilde med mobilen, det var så flott!

Forøvrig trenger jeg tips til hva slags musikk jeg kan laste ned på Ipod`en min, som får meg i et godt humor! Har du noen gode treningslåter du vil dele med meg?

Line Victoria
Publisert: 23.11.2008 - kl.19:19 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 18 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Fjortiss-krise!

Intern melding til de som følger med på bloggen; Det er sikkert sånn Silje Winter reagerte da hun fant ut at hun hadde glemt å kjøpe løsnegler...!


Publisert: 23.11.2008 - kl.13:28 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 33 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Overfladiske Line Victoria

7

Fra Gullruten i år. Gyda, Tom-Erik og meg :-) 

I Dagbladets magasinet idag kan du lese om kjendiser som blir sponset.

 

Selv jeg fikk slengt inn en kommentar på trykk der; 

" Tv2` s Line Victoria Husby elsker goodiebagger. 

-Hvis jeg ligger syk og ikke kan dra på premierefest, ber jeg kompiser ta med to poser. Drar jeg selv, hender jeg henter baggen først, og heller stikker på en brun pub lenger ned i gata med gode venninner. Så overfladisk er jeg, og jeg er ikke redd for å innrømme det heller."

 

Det er faktisk sant! Kjendisfester kan være utrolig kjedelige med mindre man kjenner mange der. Og man kjenner jo mange på kjendisfester, men alt er fryktelig overfladisk. Vi sier "Hei" til hverandre, og beundrer kjoler, kropp og håret til alle. 

Tone Damli Aaberget er nok det vesenet jeg sikler mest over. Hun har en nydelig kropp, sunt og pent hår, og en hud å dø for. Barbiekjæresten hennes er et flott tilbehør, og hun topper det hele med å oppføre seg pent og være generelt hyggelig mot alle. Alltid terningkast 6 til Tonemor!

 

Jeg syns også det er hyggelig å være på fest der Mia Gundersen er. Hun er sabla morsom. Fredrik Græsvik i Nyhetene på Tv2 er en gentleman, og den beste følgesvenn på do. Petter Stordalen er "en hjemmafra Grenlænd" og det blir alltid mye Porsgrunnsprat. Pia Haraldsen har den innvirkningen på meg at jeg må prøve å drikke mindre og oppføre meg ordentlig sammen med henne. På fester der Mina Hadjan er vet jeg at det blir nachspiel i nabolaget. Hvis Sandra Lyng Haugen og kjæresten til Jan Thomas er på festen, vet jeg at den må avsluttes tidlig fordi det utestedet har lav aldersgrense.

 

Så noenganger er det like greit å bare stille opp, grabbe tak i goodiebaggen, drikke gratis og trylle i seg et par kanapeèr, for så å valse nedover gata på vei etter et nytt ølhull med de man egentlig trives best sammen med. Gode venner. Så overfladisk er jeg, liksom!

 

Line Victoria

Publisert: 22.11.2008 - kl.13:55 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 27 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Koble til "Gal Narkis"?

Har du trådløst nettverk? Hva kaller du nettverket ditt? Jeg har kalt mitt "Gal Narkis".  For lenge siden brukte jeg noens usikrede trådløse nettverk, og det het nemlig "Gal Narkis". Så jeg hermet...!

Lasse; naboen min, fikk trådløst nettverk idag han også. Han fikk hjelp av to søte jenter (en på D-Link support, også meg da) fikk liv i den lille ruteren etter å ha ligget i dager og netter gjemt borti en skuff. Og jeg fikk liv i min, selv om jeg hardnakket (ved hjelp av Morten i 5.) var fast bestemt på at det var boksen som er fucket og ikke innstillingene våre. Jenta (!) på D-Link support var en real dataekspert som fikset alt gjennom telefon. Jeg er imprignert over innsatsen!

Lasse kalte forøvrig sitt nettverk for "Gal Alkis" så nå skal hviler det en stille surfetid over Arupsgate.

Så kommer spørsmålet: Hva heter det trådløse nettverket du pleier å surfe på? Hva ville du kalt det? evt Hva kaller du det? Det finnes mange morsomme navn på lista som dukker opp når man skal koble seg på, så hva er det sprøeste dere har sett?

Klem Linen

bilde 59
Publisert: 20.11.2008 - kl.19:13 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 51 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Fikk meg en etterlengtet, svært god latter!


Utdrag fra en "glamourmodells" blogg...:"...(...)Rava frem og tilbake på det kjøpesenteret til klokka var rundt halv fem og skulle egentlig hjem. Men så:

JEG HADDE GLEMT Å KJØPE LØSNEGLER!!!

Krise in tha car lizzm. Så det ble Ski kjøpesenter next! Løsnegler ble det, å på vei tilbake til bilen så vi
...(...)"
Er det bare jeg som trekker litt på smilebåndet nå, etter den heftige debatten vi har hatt på bloggen min tidligere?

http://linevictoria.mobilblogg.no/1225206011_28okt2008.html


Publisert: 19.11.2008 - kl.14:05 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 31 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

For et hundeliv!

Jeg kan ikke slutte å blogge selv om min største fan og ivrigste bloggleser høyst sannsynlig ikke har nettilgang i himmelen, men i løpet av dagene jeg har vært hjemme har vi hatt to hunder i heimen. Min bror sin amstaff; Sølvi Schuman og mammas gutt, Hunter.


img0684
Sølvi tar styringen.

img0680

Slik stod bikkjene stilt opp foran døra hver gang vi fikk besøk. De fleste dreit riktignok i buksa av denne velkomsten..
img0672

Dette er faktisk en stor 3-seters sofa!!!
Publisert: 16.11.2008 - kl.01:09 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 35 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Fikk en veldig nydelig kommentar på forrige innlegg...

"Si ikke med sorg hun er død, si heller med glede hun har levd!"

Jeg er dypt takknemlig for denne fine kommentaren, og skal absolutt ta det videre med meg i livet.

Klem Linen
Publisert: 14.11.2008 - kl.18:54 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Går livet egentlig videre nå..?

Hei alle sammen.

Som mange av dere har skjønt så har jeg hatt noen tunge dager i det siste. Torsdag 30. oktober ringte min far og fortalte .."at noe forferdelig har skjedd, og det kunne hende mamma ikke levde lenger..." Helt plutselig.

Mamma ble 53 år. Hun var udsedvanlig fargerik, omsorgsfull, sprudlende, frisk og med en besynderlig humor. 
Natt til torsdag 30.november, gikk mamma å la seg, og våknet ikke opp igjen. Hun døde av hjerneblødning i den basale hjernedelen, noe som gjorde at hun heldigvis ikke merket noenting.

Jeg fikk se henne ligge i sengen, akkurat slik hun gikk å la seg den kvelden. Hun lå rett og slett å sov! Og jeg er fryktelig glad for at hun ikke led.

Dette var medfødt. Og det kunne skjedd nårsomhelst. Men ingen visste om denne medfødte skavanken på en av de viktigste blodårene i hodet, ikke engang mamma. Det gjorde at min mamma heldigvis levde sine dager her på jorden til det fulle! Hun levde et udsedvanlig godt og rikt liv, men det å miste mamman sin så plutselig er fryktelig,fryktelig tungt.

Heldigvis har jeg en sterk og flott pappa, og en god bror, så selv om vår lille familie er redusert til tre, så skal vi være like sterke som om vi fremdeles hadde vært hvis mamma hadde vært med oss. Om ikke enda sterkere!

Begravelsen til mamma igår, tirsdag 11.11 var fantatstisk flott. Det var så enormt mange blomster i kirken at det var problemer med plasseringen til alle blomstene. Dette til tross for at vi fikk den største kirken i Sandefjord, siden det betydde mye for meg at mamma ble gravlagt i samme kriken som hun og pappa giftet seg. Og kirken var stappfull av mennesker som ønsket å gi mamma sin siste hilsen.

Mamma hadde vært veldig stolt!

Mange klemmer fra Linen


firerbanden
Seilerfamilien på tur på selveste Julaften 2006  :-)


Publisert: 12.11.2008 - kl.14:18 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 66 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Takk for alle hyggelige tanker og varme ord...

Halvdan Sivertsen - "Aleina"

 

Så e du borte så e det sant

Sundslitt e bandan æ vet vi bandt 

Æ trudd du sku' gro og bli fri her 

Æ trudd du sku' leve og bli her 

Sakta sekunda daga og netter 

Livet går videre og æ følge etter 

Så kan æ takke førr det det du ga 

Leite frem lykka i det som va' 

Men minna e dårlige våpen 

Når sorga ligg naken og åpen

 

Sakte sekunda, daga og netter 

Livet går videre og æ følge etter

 

Vis mæ en vei og ei åpen dør 

Hjelp mæ nu den som kan bær ei bør 

Kom ta mæ med, få mæ på beina 

Æ kan ikke klar det aleina.Line, lille mulen til mamma.

_______________________________________________________________________________________
Publisert: 01.11.2008 - kl.17:27 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 98 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits