november 2009

LATTERKICK!

iphonezebra


HAHAHAHAHA, JEG DÆVER!!!   (PS: Det er meg til høyre, ja..)
Publisert: 26.11.2009 - kl.18:17 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg hopper ikke av i svingen, jeg fullfører alltid det jeg begynner på.

Takk for alle støttemeldinger ang Zebra Grand Prix igår! Jeg syns det er svært hyggelig å høre fra folk at de syns jeg gjør en sabla bra figur, sånt varmer mitt grenlandshjerte! Jeg syns også at det er utrolig hyggelig at dere syns det er morro å se en annen side av meg på denne måten!  

Jeg har akkurat sett presentasjonen av alle deltagerene nå just på Sumo, siden jeg ikke fikk sett det på TV. Først og fremst er jeg sjokkert over å ha sett meg selv i alle slags situasjoner i så jækla lang tid sammenhengene! Dere som har sett det, dere må jo ha blitt slitne?

Jeg ble overrasket over hvor mange forskjellige frisyrer jeg klarte å gjennomføre i løpet av en sending.... La oss sette oss i ring sammmen, holde hender og oppsummere...:

img0255

Født på 80-tallet, lenge leve 80-tallet. Hestehale er virkelig undervurdert.


img0272

På bilbuttikken. Da jeg skulle være smart, kjøpe Smart bil. Ikke så smart alikevell, for Smart er ingen el-bil. 
210 000 kroner for en gressklipper? Ja, okeida.
img0257

Sarah Fawsett (eller noe) sitt hår er en stor inspirasjon! Vindmaskin satt bak og ikke foran er også gøy!img0296

Her har jeg tatt utgangspunkt i "Majorstua-gutt på hytten i Hemsedaaaal"-outfit`en... Bortsett fra at jeg har brannsikker kjørehette. Det er pheeett, det!img0262

Plutselig var det ikke så viktig åssen jeg så ut på håret lenger, med kjørehetta brukt som provisorisk hårbånd..

Har du fulgt med på Zebra Grand Prix? Det har vært uendelig morro å være med, og til onsdag kjører jeg og Høgger`n finale!!! Da syns jeg du burde se! :-)

Line Victoria Solberg HusbyPublisert: 26.11.2009 - kl.11:12 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Det er nok ikke bare-bare å være singel, nei!

Noen ganger glemmer jeg hva singeltilværelsen gjør med mennesker og venninner. Jeg har en bestevenninne som er et typisk kjærestekvinnfolk, og blir fryktelig emo nå som det nærmer seg jul og kjærestetid. Hun er nemlig -singel-. Eller som hun selv velger å kalle det; "Alene". 

 

Jeg chattet litt med henne istad og glemte helt hvilket udyr jeg vekket til live når jeg kom i skade for å fortelle henne hvor mye jeg gledet meg til jeg skulle til Thailand...Jeg fikk den værste tiraden av en lekse jeg SENT glemmer!

 

Ainanonym:

Men si meg,...jeg er en forbanna bra dame, så hvorfor i HELVETTE skal jeg verken reise, sole meg, eller pule? Jeg bare spør.

Ber ikke om noe frieri engang. Bare litt sol og sex.

Dildoen min har slutta å funke og. Er det rart jeg er deprimert?

 

Line Victoria: -hahaha, har tilogmed rabbitten dumpa deg?!?!

 

Ainanonym: 

Ja ass..og vet du hva det verste er?

Den jævla katten min har stikki av og!!

...og den har jeg ikke krevd sex av engang.

 

Ainanonym:

Satt å så på porno her om dagen..og da kommer det sånne pop-ups hvor det står "meet sexy girl in porsgrunn" og da tenkte jeg..hva faen? Hvorfor står det aldri "meet sexy guy in porsgrunn"? Sånt blir jeg forbannet av. 

 

 

Kjære gutter, det min besteste Ainanonym ønsker seg til jul er bare litt oppmerksomhet fra dere gutta! 


Og jeg ber dere ærbødigst besøke hennes hysterisk morsomme blogg der dere kan følge hennes krumspring og tanker om singel-temaet. Hun er en inspirasjon for meg når hun skriver, og en inspirasjon som venninne. Hun er rett og slett min hjertevenn!   

 

http://ainasays.blogspot.com/

 

150720061152992764

Fra den gangen vi var begge single samtidig, Ainamitt...:-)


Publisert: 24.11.2009 - kl.19:24 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 15 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hvem er du som stjeler profilbildet mitt?

bilde4

Jeg skulle gjerne kalt deg stygg, din lille drittunge, men siden du bruker MITT private bilde som profilbilde, så kan jeg ikke akkurat gjøre det. Bildet er ganske så pent, men det er faktisk bilde av meg og en av mine beste venninner du bruker som facebook-profilbilde! Og hvorfor i alle dager legger du igjen sexy tilbud om å møtes, på Stig Kjos sin profil?!

Dette får meg til å tenke; tenk om det var derfor Stig Kjos oppførte seg så underlig på julebordet på fredag, fordi han trodde at det var JEG som ville møte han på kveldstid utenom sendetid og julebordssesong! DRAMA!  

Cindy Skogholt Banks, du skulle nettopp hatt det; litt banks i hodet ditt! Fy, så frekt! Hvis du først skal stjele et profilbilde, så ta heller et av Jenny Skavlan, hun er MYE diggere enn meg!


bilde2

Jeg tipper bursdagskaka på fredag var grunnen til at jeg måtte dra tidlig hjem fra julebordet til TVNorge. Jeg kom nemlig i skade i min sjokoladehunger å spise to av telysene på kaka. For sent oppdaget, og den røde tilitersbøtta ble flittig brukt resten av kvelden.

bilde3

Her klarte jeg å holde på maten vi fikk servert under middagen på julebordet, men du kan kanskje se det nervøse blikket mitt? En time senere satt jeg i taxi på vei hjem. Peder var min flotte, men tilslutt veldig ensomme bordkavaler. Sorry Peder! :-)

bilde

Bittelitt knekkebrød er i grunn det eneste jeg har fått i meg denne helgen, og som du ser så har jeg musespist litt i sengen. Litt og litt. Hver gang jeg våknet tok jeg en ørliten bit, og så var vi igang igjen.. Jeg er usikker på om jeg skal fortelle Natasja-vaskehjelpen hva jeg egentlig har brukt vaskebøtta hennes til i helgen, og hvorfor alle vaskemidlene som lå oppi nå ligger strødd rundt på gulvet. Akk. Nøff-nøff.

bilde1

Når jeg blir syk og får feber så får jeg ofte et forkjølelsessår på leppa, det er visst veldig vanlig sier pappa. Så jeg spurte min snille og bedre halvdel om kan kunne være så inderlig grei å kjøpe ..."sånn plaster til å ha på leppa..".

Lite visste jeg at han benyttet anledningen til å være morsom, i min tid som døende i senga. Han kjøpe plaster som i grunn ikke er godt for noe. Men jeg er sikker på at han humret på vei hjem fra apoteket med denne i posen. Jeg mente da så vitterlig sånne usynlige, blanke plastersaker som holder bassilusker unna! 

Han prøvde å redde æren (?) ved å fortelle at han garantert fikk bruk for disse når Knut kom på besøk, for han pleide, i følge PapaFox, å alltid skade seg litt når han var på besøk. Det er sånn ca NÅ jeg skal fortelle dere at Knut er 29 år og skikkelig barsk brannmann. Ikke homofil 6-åring.

Nå skal jeg bli frisk. Noen ideèr om hvordan jeg kan få i meg næring uten at det kommer opp igjen? Nypete ser ut til å være det eneste som holder, men det ser virkelig ille ut når det kommer opp igjen...! Gult skum i rosa vann er virkelig ikke mine farger...!

Line Victoria SykbyPublisert: 23.11.2009 - kl.16:56 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 19 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

noen har sluppet en due ved kafébordet mitt!

88140-1-1258709168089.jpg
noen har sluppet en due ved kafébordet mitt!
Publisert: 20.11.2009 - kl.10:26 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 13 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Dagene i bilder!

Woppah, folkens! 

recently updated2

Hatt en interessant uke, skal fortelle om det senere når ting er i boks!

Her er litt ymse fra siste uken!  Ikke noe system akkurat, men dere får heller spørre så skal jeg gi dere svar!

Første bildet er litt morsomt, syns det er stor stas å fremdeles ha adgangskort til TV2 slik at jeg kan benytte meg av frynsegodene i kjelleren..

2. Gjorde noe radiogreier hos Anders i P4 :-)
5. Hilser til journalistene i Her og Nå som surfer på bloggen min! Jeg er imponert over at dere faktisk klarer å videreformidle humoren min fra bloggen og inn i bladet! Kudos til dere! :-) Litt trist bilde dere hadde funnet frem da.. Ser ut som jeg klør i pompen og ikke har lange nok armer...
6.Espen (min produsent) følger med så jeg ikke driter med ut på radioen, men ta en nøye titt på skjorta hans. Finn en feil!

OBS; Har ikke forlovet meg, men har sendt arve-diamantene mine til rens og reperasjon, så nå ser jeg ut som en million dollar!

I morgen er det julebord med TVNorge. Hjælp.


Er det noe du lurer på? :-)

Line Victoria
Publisert: 19.11.2009 - kl.22:44 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Her har det vært vaskedame-innbrudd-attakk!

IMG_0183.jpg
Her har det vært vaskedame-innbrudd-attakk mens jeg har vært i produktive og særdeles oppløftende, samt kreativt inspirerende møter! Tommelen opp for "vaske.maskinen" Natasja!

(Siden produsenten jeg satt i møte med er ivrig leser på bloggen min, så må jeg jo selge meg selv litt her, syns jeg!) 

og hvis du lurte, -ja, jeg er bukselaus på bildet. Jeg tar alltid av meg buksa når jeg kommer inn inngangsdøra. 
Så vet du det, neste gang du inviterer med hjem til deg!!?
Publisert: 16.11.2009 - kl.17:48 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Det er veldig greit med en egen stylist som vet hva som er hot og not!

IMG_0128.jpg
Det er veldig greit med en egen stylist som vet hva som er hot og not i moteverden! 
Jeg har faktisk 7 julebord i vente, selv etter å ha takket nei til flere! Johanna mener at hver fest trenger sin egen kjole. 

Svenskjævelen bestemmer outfitten, jeg har bare å ta det på meg! (også er det jo litt digg at hun får skylden når terningkastene trilles...!) 

LV
Publisert: 14.11.2009 - kl.18:40 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

En liten fjert, så mye drama.

Ukens updates!

img0093

Jepp. Det er bilde av det aller helligste; kjøleskapet mitt. Hvis dere lurer på hva de røde saftglassene mine er øverst, så er det gelè. Jeg lager 4 liter gelè hver uke, det er en enkel måte å få i meg e-stoffer og vann på. Jeg liker nemlig ikke vann. Det må ha smak. Og hvis jeg kan "tygge" det også, så er det perfekt. De oransje flaskene er julebrus fra Grenland som pappa var så elskverdig å ta med til meg hjemmafra. De spares til en spesiell annledning. Det samme gjelder Baileys`en også. 

img0100

Jeg er forundret over at noen har sølt rødvin på den oransje dusjradioen min!?! Det oppdaget jeg da jeg hadde Linetid i badekaret. Noen som vil forklare? Bonusmamma? Pappa? Anyone?!


img0103

Jeg og Krister tok med oss Linn (sosial avviker) på en preproduskjons-øl etter opptak. 

img0112

Jeg har sett masse på Politiskolen 1-filmen. PapaFox har også gitt meg en utfordring. Jeg skal ta opptaksprøvene til Politihøgskolen i april. Det er flere som har hivd seg rundt for å være med å vedde på om jeg klarer opptaksprøvene eller ikke, min egen far har faktisk veddet en halv million kroner! Men han har ennå ikke fortalt meg om han har satset penger på at jeg klarer det, eller at jeg IKKE klarer det! 

Fra spøk til alvor, er dere egentlig klar over hvor vanskelige opptaksprøvene er? 

...for ikke glemme flausen min på t-banen...

Jeg hadde oppblåst mage etter pinnekjøtt og ertestuing, og resultatet av en bitteliten fjert ble katastrofale.


img0113...derfor...

img0114

Ingen vil dele dyne med en levende gassproduksjon, så jeg ble beordret til å spise fiberrikt og sunt i noen døgn.

Line Victoria likes this.Publisert: 13.11.2009 - kl.17:38 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 22 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Dere syke jævler. Dette er et utvalg av hva folk søker på for å havne inn på bloggen min. SHAME ON YOU!

 NumPerc.Search Term
drill down37.14%tannregulering site:http://linevictoria.mobilblogg.no/
drill down12.38%hvor får man kjøpt hel joggedress
drill down12.38%vi er kidsa fra jessheim og kløfta som runker i sokker
drill down12.38%videoblogg+tannregulering site:http://linevictoria.mobilblogg.no/
drill down12.38%mariusgenser med hette
drill down12.38%ping ping 20 sigg dagen
drill down12.38%hypnoseterapi
drill down12.38%treningsutstyr på avbetaling
drill down12.38%sugejobb
drill down12.38%tannlegestudie gjennomsnittsalder
drill down12.38%svensk tjei blogg
drill down12.38%facebook virus joke varmt jernrør
drill down12.38%188cm bordell
drill down12.38%ketil tefke bilder
drill down12.38%videoblogg site:http://linevictoria.mobilblogg.no/
drill down12.38%Hvis du får en melding om å stikke et jernrør opp i rasshølet, IKKE gjør det
drill down12.38%kjendiser overbitt
    
Publisert: 11.11.2009 - kl.23:50 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 21 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

God natt!

collages1
Publisert: 09.11.2009 - kl.23:58 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

god kveld, snokejævler! ;-)

Middag:

img0076


Hummer til middag. Kjøpt i et ømt øyeblikk da jeg gikk forbi Meny/Jacobs. Jeg syns pittelitt synd på meg selv og lot meg friste av en djevel på en hel halv kilo! 

Har de som fikk svineinfluensa i mars månede fått Marsvin-inluensa? 
(Så tørr at den skrumper inn, jeg vet.)

img0015

Pulsklokke med skritteller og kallori-teller. Så hver kveld vet jeg hvor mye godterier jeg kan spise uten å bli tykk(ere.)

Til de som lurte på hvor jeg har kjøpt håret mitt, så er det helt ordinære Clip on-greier jeg kjøpte på Bobby`s hair. En pakke med litt brun-blondt og en pakke med blondt hår. Det er klippet hos frisør og jeg bruker bare to rader. Ikke spør meg mer om håret, jeg har virkelig ikke peiling på slikt. Snakk heller med en frisør som har pepling.


67681375831864105255614103849090960228n

Det skjer ikke ofte at jeg poster et bikinibilde av meg, men siden jeg savner sommeren så innmari så må det være lov. Hvertfall når det ser ut som jeg er helt RÅ i rytmisk sportsgymnastikk i tillegg. Min Mari var fotograf :-)

dsc0288

Nok et hoppebilde. Med klær på. Jeg hoppet mye i sommer, gitt!
Hvis jeg hadde vært naken på bildet over, ville det vært i overkant vulgært, selv på denne bloggen.dsc0002

Også bare MÅTTE jeg poste dette bildet jeg tok av Per Ove rett etter denne samtalen i regirommet:

Line Victoria: "-Det er 0,00000001 % sjanse for at jeg ligger med deg på julebordet, Per Ove."
Per Ove: -"Så det ER en mulighet?!!!!!!"


Og by the way. det er teit å herme. Og hvis du absolutt skal gjøre det, så er det slik det skrives: WOOPPAH!

Line Victoria
Publisert: 09.11.2009 - kl.21:20 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

skål folkens! Laushåret er på, det er også hvitvinen!:-)

IMG_0045.jpg
skål folkens! Laushåret er på, det er også hvitvinen!:-)
Publisert: 07.11.2009 - kl.22:30 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 14 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

det var ikke lett for unge herr PapaFox å vaske hendene etter dobesøk da unge frk Husby hadde inntatt badet.. 

IMG_0042.jpg
det var ikke lett for unge herr PapaFox å vaske hendene etter dobesøk da unge frk Husby hadde inntatt badet.. 
Publisert: 07.11.2009 - kl.21:34 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Besøksdag! Kan jeg få en BMW til jul?

Idag får jeg besøk!

Pappa og Bonusmamma kommer på besøk idag, og jeg gleder meg like mye som kua før den skal melkes!
Stod opp tidlig, trente og prøvde å sette på skiltene på bilen.

Vet dere hva? Statens vegvesen har faen ikke skrutrekkere! De bare kutter av skruene med en sånn liten kutteskive av noe slag (skruen står igjen i hullet, med toppen av.) Det gjør meg kraftig provosert! Det betyr at jeg må borre nye hull til skiltene, og da kommer skiltet til å stå skeivt! og hvem faen er det som har et borr til bruk på metall sånn liggende å slenge?! (Jeg har, men hva med alle de andre?!)

På en annen side så driter jeg litt i det. Jeg lot dørene på bilen stå åpne i håp om at den blir stjælt. Jeg blir virkelig ikke kvitt den støgge Toyotaen. 

Idag skal jeg overtale pappa til å gi meg BMW`en. Han har virkelig ikke bruk for den. Det er en kvinnfolkbil. Jeg skal bruke samme taktikk som da jeg fikk han til å kjøpe leilighet til meg. 
"Stakkars meg, jeg er din eneste datter, er du ikke glad i meg lenger...?" osv. 

8814021246886447967n400

(Bilde fra den gangen jeg prøvde å "rote bort" Toyotaen. Jeg sa til pappa at jeg ikke husket hvor jeg hadde plassert Toyotaen og at det var fare for at den var stjålet. Da fikk jeg låne BMW`en. Men dessverre viste det seg at jeg hadde satt den i parkeringshuset på Rubicon. Jeg er så jævla dum. Jeg burde jo skjønt at bilen ikke blir stjålet fra et sted som er video-overvåket, selv om nøklene stod i tenninga)

Jeg har vurdert å donere bort Toyotaen til min nye lillesøster Malin. Jeg så på facebooken hennes her forleden at hun spurte om "noen ville selge henne et røverkjøp av en bil". Jeg tror ikke Malin syns Toyotaen er et røverkjøp om hun hadde fått den gratis engang.

Hvis noen lurte, så kjøpte jeg Toyotaen for halvannet år siden i påvente av nybilkjøp. Inni hodet mitt tenkte jeg at hvis Toyotaen holdt i tre måneder så hadde jeg god tid på å finne den perfekte nye bilen. Men Toyotan vil ikke stoppe. Det er den mest driftsikre jævlen jeg noengang har hatt. Dessuten har den jævlen 1 år igjen av eu-godkjenningen. Jeg kommer til å bli begravet med den bilen.

ÅÅÅ, for en uke siden stod det en Toyota Carina i full fyr utenfor leiligheten! Men det triste var at det ikke var min Toyota.. *skuffende* På en annen side, jeg har en dressjakke fra H&M liggende i baksetet, så den var jeg rask med å hente når det løp en sint eks med fyrstikker rundt om i gatene her.

Forresten så fikk jeg en melding fra PapaFox nå nettopp:
"Hvis det ikke har sluttet å regne innen halvannen time så vil det få konsekvenser for den som har paraplyen min!"

paraplaks

Han må helt seriøst lære seg å holde mer styr på tingene sine.Line Victoria :-)Publisert: 07.11.2009 - kl.12:34 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 11 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Velkommen Natasja!

Hvordan var egentlig livet mitt før jeg fikk vaskehjelp? Jeg vet ikke. Jeg husker ikke. Jeg tror kanskje Natasja har vasket det også bort fra hukommelsen min.

Idag fikk jeg en engel på besøk. Hun vasker, rydder, sorterer, kaster, kjefter, og reparerer. Litt som en mannlig PapaFox, men han er ikke så flink til å reparere. jeg har i hvertfall ikke funnet noe verktøysett hos han ennå, selv om han tryllet frem et bittelite baby-skrujern da han fikk PapaFox senior (!) til å henge opp en lampe i gangen. I say no more..

Det finnes ikke mange bilder fra "syndens hule" som jeg kaller det, men her er et aldri så lite bildebevis jeg klarte å grave frem...:

img0003

Her skulle jeg egentlig ta mitt første bilde med iPhonen for å teste bildekvaliteten. Sjekk kleshaugen bak! Bildet er riktignok tatt slik at du ser rett inn i "walk in closet`et" mitt, men akk..  Jeg skimter en helvettes høy kleshaug ikke engang Jarle Trå ville tord å utfordre. (Men han ville skrevet bok om det.)


Da Natasja ringte på, løp jeg ned de fire etasjene, og brukte de fire etasjene opp igjen for å stålsette henne på synet av hvordan leiligheten min så ut. Da jeg åpnet døra gikk hun rett inn, kikket seg omkring, lukket øynene og trakk pusten. 
Etter ca et laaangt halvt minutt strekker hun hånden ut og sier på gebrokkent engelsk/polsk:  "...Ai need a zziggarett...."
Så satte hun igang!

Idet jeg tok på meg jakka, hørte jeg henne mumle mellom skurekrem og jif..."I will kill you..."
-"Why??!" spør jeg litt forsiktig. Hun dytter meg inn på badet og peker inn i det som engang var et hvitt skap. Brunt nå.
"No more selftanning-spraying in the bathroom, ok?"

Jeg ser jo at hun har et poeng, for når jeg kom hjem 6 timer senere, finner jeg en utslitt, men stolt, jente som hadde vasket badet mitt hvitt igjen, kjøkkenet så nytt ut, stuen så ut som fra i en boligkatalog, sortert ALT rotet mitt, vasket inni alle skaper, hyller, gulv, ALT var skinnende rent! Jeg kjente faen ikke leiligheten igjen! Og det luktet ajax helt ned i 2. etasje!!!

Nå har jeg fordøyd gleden av en ren leilighet. Men jeg tør nesten ikke bevege meg! Jeg tør jaggu ikke å gå på do engang, for jeg er så redd for å drite istykker den gode lukta og den rene toalettskåla! 
Nå ser jeg at hun tilogmed har vasket vinduer og persienner, det er jo helt sykt! Har det vært tolv stykker her inne å vasket eller noe?! Hvor mye rekker man på 6 timer, egentlig?

Når det er sagt, slik liker jeg å ha det. Derfor har jeg ansatt Natasja. Min reddende engel. Hun har lovet å ta vare på meg 3 timer i uka. Sånt blir jeg menneske igjen av! :-) Nå slipper jeg dårlig sammvittighet for rotete leilighet! En bekymring mindre! :-)


bilde

Jeg prøvde å rote bittelitt da jeg satte sammen en kommode, men da brukte jeg jo alle delene. Det ble ingenting igjen på gulvet bortsett fra hammeren og bruksannvisningen, og den tok jeg meg bryet verdt å rydde vekk etterpå. Hallo liksom. 

Åja, forresten! Mens Natasja ryddet og vasket så fant hun over 600 kroner i mynt. Er det rart jeg lurer på hvor det blir av pengene?

Har du vaske/ryddehjelp? Er du enig at det er en deilig luksus det er lov til å unne seg?

Publisert: 05.11.2009 - kl.23:04 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 20 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

tusen takk, statens vegvesen! Dere gjorde meg til fotgjenger en liten stund og trodde det kom til å stoppe meg? Nå er alle avgiftene betalt, og jeg fikk mine råtne skilt tilbake for samme pris som jeg gav for bilen.. Nå blir det et år til neste gang dere

IMG_0022.jpg
tusen takk, statens vegvesen! Dere gjorde meg til fotgjenger en liten stund og trodde det kom til å stoppe meg? Nå er alle avgiftene betalt, og jeg fikk mine råtne skilt tilbake for samme pris som jeg gav for bilen.. Nå blir det et år til neste gang dere kan klippe skiltene mine, men nå er jeg forberedt på hva som skjer hvis jeg ikke fester de jævla oblatene!! On the road again! Ingenting stopper Toyota, ikke engang klipte skilter! (nuvel, en liten periode var den ikke kjørbar da...)
Publisert: 05.11.2009 - kl.15:18 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

haha, suckers!!!! Jeg som ALDRI kjøper trikkebillet, og denne ene gangen jeg faktisk gjorde det (kan det være 6.sansen??!) så var det kontroll! "- også jeg som aldri kjøper billett da gitt, også kommer dere luringer akkurat idag!!" ... Det ser ut til å bl

IMG_0010.jpg
haha, suckers!!!! Jeg som ALDRI kjøper trikkebillet, og denne ene gangen jeg faktisk gjorde det (kan det være 6.sansen??!) så var det kontroll! "- også jeg som aldri kjøper billett da gitt, også kommer dere luringer akkurat idag!!" ... Det ser ut til å bli en lykkedag, så nå skal jeg kjøpe flakslodd!!
Publisert: 04.11.2009 - kl.13:12 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 19 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Bare tester den nye iphonen min for å finne ut om det går ann å blogge med den! Forøvrig bilde av kveldskosen min:-)

IMG_0008.jpg
Bare tester den nye iphonen min for å finne ut om det går ann å blogge med den! Forøvrig bilde av kveldskosen min:-)
Publisert: 03.11.2009 - kl.21:30 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 19 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Vaske/ryddehjelp søkes til hardtarbeidende karrierekvinne!

Da er det bestemt, jeg skal ha vaskehjelp!

Jeg hadde det tidligere, men etter at jeg fersket de i å stryke en klut over gulvet og dusje godlukt i leiligheten en gang jeg kom for tidlig hjem fra jobb, så har jeg bestemt meg for å få tak i en vaskehjelp som gjør arbeidet sitt ordentlig!

Jeg må ha en vaskehjelp som også rydder litt. Finnes det tror dere? En fast person (en slags mamma, hehehe) som kommer hjem til meg og rydder, vasker og støvsuger en gang i uken, slik at jeg kommer hjem til skinnende pen leilighet! 

Og hva er egentlig vanlig å betale for slikt?

Jeg tror og vet at det er penger som er vel brukt når jeg slipper å tenke på hvordan leiligheten min fremstår. Leiligheten min er egentlig som en en angstbombe. "Nå må jeg hjem å rydde, sukk..." Også blir det til at jeg bare finner på andre dårlige unnskyldninger for å slippe...:-( 

...og igjen...finnes det vaskehjelper som også rydder og bretter sammen klær og slikt?


Hvis du har noen gode forslag så send meg gjerne en epost!   post@linevictoria.no

Hvis du har svar på noe jeg lurer på så kan du bare svare i kommentarfeltet! :-) 

Publisert: 03.11.2009 - kl.15:56 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 15 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hjelp til selvhjelp! Hvordan bli tagget i flest mulig bilder på facebook, del 1 !

Guide til hvordan alltid bli "tagget" i et bilde. DEL 1

Noen av vennene mine har blitt tagget i langt over 1000 bilder på facebook. selv er jeg ganske fornøyd med mine 260 bilder av meg som er lagt til av andre. Noen syns det er stas å bli tagget i flest mulig bilder, og etter en rask titt gjennom mine venners bildekarusell på facebook har jeg bestemt meg for å vise dere hvordan man blir tagget i flest mulig bilder på facebook. 

Jeg har valgt å ta utgangspunkt i meg selv og mine bilder for å vise dere eksempler. De kommende dagene kommer jeg til å publisere nye tips og råd til hvordan bli tagget i flest mulig facebookbilder.

1.BUD!

VÆR LINSELUS!  VÆR DER DET SKJER!

Sørg for at du er foran kameraet når det blitser, koste hva det koste vil. (Selv om det ryker et vennskap eller to, så kan det være verdt det.) Personen som legger ut bildet blir altså forpliktet til å tagge deg i bildet. Om du ikke får med ansiktet, så kan du få med en arm, bein o.l. 

dsc0035

dsc0146


dsc0360

dsc0160
n5200303774538749173

dsc0049

(Foten min ble faktisk tagget. I rest my case!)


I morgen kommer nye tips og råd! 

Klem Line Victoria
Publisert: 02.11.2009 - kl.17:13 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 14 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Gi meg en P!


Jeg har hatt noen spesielle men dog veldig fine stunder disse siste dagene! Derfor jeg ikke har blogget så mye.

Natt til lørdag var det bilbrann i en Toyota Carina utenfor leiligheten min, og jeg kan vel ikke annet enn å konkludere med at en psyko bommet på fargen og satte fyr på feil bil. (Min er mørkegrå. Dessuten har pappa sagt at hvis Toyotaen min kneler, så overtar jeg BMW`en til mamma. Det har han sagt i et år nå, igrunn. Nesten synd du tente på feil Toyota, maddafakkah!)

Torsdag var jeg ute med kollegaer (som vanlig, jeg har jo ingen andre venner), spiste sushi og skålte for mamma. Mamma hadde dog ikke så dyre preferanser som Chablis-vin, men la gå. Lunken Amigo rødvin på kartong er virkelig ikke å oppdrive i Oslo, har jeg funnet ut.

Fredag var jeg i Sandefjord og møtte pappa og min onkel og tante:-) Det var veldig stas, siden vi brukte tiden til å snakke om det jeg syns er morsomst; temaet "MEG, Line!". Jeg tvang pappa til å ta med julebrusen fra hjemmstedet mitt, siden jeg har funnet ut at den har akkurat kommet i hyllene hjemme på Stathelle.

img4942f7fe1e204
(Det er den lengst til venstre.)


For å gjøre helgen fullkommen, driver jeg nå og rydder litt i leiligheten min, slik at det skal være ekstra stas å komme hjem fra en massasjetime på Dragonfly! Jeg tipset tilogmed noen om at det var ledige timer igjen på Dragonfly og fikk en sms tilbake som er verdt å la dere også få lov til å le av;

"Kinesisk massasje først, så japansk mat etterpå. Og avslutter jeg med ei thailansk prostituert så blir det full asiatisk søndag."

HAHAHAHH!  jeg ler ennå av den meldingen, men det kan være fordi jeg har dårlig søndagshumor i dag.

51411901621

Jeg kjøpte gule meloner. Sånn in case noen hadde lyst på melon i helgen.

51313074187

Og jeg vasket gulvet og barberte en sau før jeg la restene av den på senga.

ld065038ef77926929b3591cbdc76e45f11193951150

Og på Halloween igår kledde jeg meg ut som eksens nye kjæreste.
Forøvrig trenger jeg massiv hjelp og støtte fra dere!!!!

Jeg skal på en fest der alle skal kle seg ut som noe som begynner på bokstaven P !

(ja, veit. Med min politi-fetisj ville det vært en enkel sak, Men jeg vil prøve å være noe noe mer eksotisk, tror jeg. Tror ikke jeg er den eneste som tenker tanken på P for Politimann, for å si det slik! )

Har du noen gode forslag?! Vinneren får en flaske (halvlitersflaske) julebrus av typen jeg ELSKER! (og det er faktisk en genial gave, siden jeg har fått den tilsendt langveisfra av pappa!)


Håper dere kommer med masse morsomme pforslag!


Publisert: 01.11.2009 - kl.17:15 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 54 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits