november 2010

HVA ER DETTE FOR EN VEGG-FLEKK?

Noen dyktige malere/murere/snekkere der ute?

Forrige bildet av "vablene" på gipsen la jeg ut fordi jeg ringte Byggmakker på Lillestrøm og trengte dems hjelp. Andre gangen jeg ringte hadde jeg fått rettet opp i språkproblene (På svensk er nemlig bobler det samme som vabler, og i norge tenker vi jo på bobler som i.. ja, luft som kommer ut av veggen, hvis du skjønner.. ikke vabler!) Men det var VABLER på veggen etter at vi tok et tynt lag med sparkel over..

2. gangen jeg ringte bad jeg gutta på Byggmakker om å klikke seg inn på bloggen min for å se bildet. Gutter ER gutter, så de kniste litt da de klikket seg inn på bloggen min for å se bildet av "den boblete/vablete veggen til jomfuen i nød..".

Mer knising. "Du er PEN!" var svaret. Men så sa jeg at det hjalp lite å være pen når det er VABLER PÅ VEGGEN I DEN NYINNKJØPTE LEILIGHETEN MIN! Og så lo vi litt alle sammen, og jeg måtte avkrefte at jeg var en "av de derre oslogirlsa på vg-tv..".Makan..! :-)  Men de har heldigvis en tekniker som skulle se på saken i morgen, men inntill da så kan det jo hende at noen der hjemme har peiling?!

Slik så de brune flekkene på vegge ut etter at vi har pusset gipsplatene...:

(OBS, dette er et nærbilde, flekken er ca 5 cm i diameter.) Når man stryker fingeren over kjennes det ut som papp. Det brune er på en måte under den hvite gipsen.. Den er sånn papp-aktig..

 

Etter et tynt lag med sparkel skjedde dette:

ER DET NOEN SOM KAN FORTELLE HVA SOM HAR SKJEDD?

...og hva kan jeg gjøre for å få det slett før jeg maler over? Innspill behøves. Den vabbelen du ser på dette bildet er sånn fuktig, litt som papir blir når du fukter det..

 

Jeg trenger deres hjelp nå. Spør fedre og samboere eller en maler-onkel om du har! Klem:-)

 

 

 

Publisert: 22.11.2010 - kl.22:59 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

HJELP!

Ja, she`s alive. Nesten.

 

På fredag skulle jeg holde et foredrag, og så ble jeg med å ta noen drinker på Hard Rock etterpå. Det er i grunn ganske skjeldent jeg drikker drinker, men det er jo noe som skjer i topplokket til oss norske alkohol-amatører når noen popper det magiske ordene "gratis" eller "på firmakortet". For en gøy aften med nye fjes!

Dessuten våknet jeg opp med en telefon som IKKE var min, jeg fant nemlig en telefon på gulvet på et utested og ville ikke levere den til vaktene. (Det var en dyr og fin mobil, da forsvinner slike ting så altfor fort..) Så morgenen etter sendte jeg noen meldinger med mobilen, fortalte hvor den kunne hentes og VIPS! så var helgens gode gjerning i boks. Hun kom å hentet den og hadde med seg noe som gleder en ærlig sjel på lørdags formiddag, rosa roser og hostepastiller.

 

Tusen takk. Du ble kanskje glad for å få mobilen din tilbake, men jeg ble veldig glad for at du ble så glad! Og at det resulterte i roser og hostepastiller, hehe!

 Så. Valgets kvaler. Pinnekjøtt eller ribbe. Jeg spiste begge. Jeg er ikke særdeles imponert over julemiddagen Fjordland serverte meg. Alt var mykt, og ALT smakte det samme. Jeg burde laget det selv!

Idag skal jeg prøve å lure med meg svensken til å sparkle litt i den nye leiligheten. Greia er jo at gulvet forhåpentligvis skal bli lagt den kommende uken, og da er det greit at veggene er klare!

Noen som har peil på sparkling? For vi har revet av strietapeten, og pusset ned veggene. Så beggene er slette og fine. Men fremdeles er det jo noen hull og hakk i de.. Skal vi sparkle da HELE veggen med et litt tykt lag? Eller går man over med sparkelen der det trengs og jevner ut? For helsparkling har jeg skjønt nå er noe man gjør hvis man ikke gidder å ta bort strietapeten! Eller?

Og by the way, hvordan har jeg klart dette? Hvordan har Iphonen min klart å ta bilde av bakgrunnsbilet mitt og legge seg inn som et bilde i albumet mitt?! Ja, jeg ser jo at jeg har "klart" dette da jeg var litt bedugget (jmf. tidspunket), men er det noen teknikk man gjør for å screen-shoote iphonen?  PS: er det teit å ha seg selv som bakgrunnsbilde, sier du? okei da.

 

Takk for hjelp til selvhjelp! :-)  Nuss på dere!   LV

 

Publisert: 21.11.2010 - kl.13:14 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 16 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

den nye programlederen vår!  

88140-1-1290082588663.jpg
den nye programlederen vår!  
Publisert: 18.11.2010 - kl.13:16 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 8 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Prosit.

 

Det er sååå synd på meg, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre av meg!

 

JEG ER SYK!

Og når jeg er så syk som jeg er nå så må svenskjævelen til pers. jeg har jo så stor leilighet at stemmen ikke når ut i stua der Blixten ligger krøllet sammen som en sliten pusekatt i sofaen...

...heldigvis har man alltids facebook-chatten man kan kommunisere gjennom. Ikke bare for å få han til å gjøre ting for meg, men for å gi meg medlidenhet og omtanken jeg trenger når jeg er døden nær.

 

Nå nøys jeg så hardt at jeg blåste ut alt gørra i nesa, som en sånn jævla hvalross som ligger å purker i vannoverflaten. Thought you should know.

Også sa Kristoffer til meg istad;

"Jag gillar dig bäst när du är sjuk. Du är så tyst."

 

 

Publisert: 17.11.2010 - kl.02:58 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Problemer på hjemmebane....

Det er ikke bare lett å forstå hva svenskjævelen mener hele tiden. Språkforvirring kommer til å prege en stor del av vårt samboerskap. Allerede har de største kranglene utelukkende vært på grunn av nettopp-språkforvirring.

Visste du kanskje at en spis betyr enten stekeovsnområde eller peis? Det forklarer jo hvorfor jeg alltid har runket på nesa (herregud, jeg mener rynket!) når jeg har trodd at vi skal ha "SPIS" under vifta på kjøkkenet eller i pipa. (Spis, det høres jo ut som spiseplass, ikke sant?)

Eller når Blixt ber meg kjøpe greddfyll (eller noe) som jeg alltid har trodd er ost og ikke rømme. Eller det faktum at leiligheten ligger på Grünerløkka og ikke Grrrrønerlykka. (jeg glemte å si at han har litt skånsk i dialekten sin, derfor disse rrrr-talefeilene.

Denne helgen kan oppsummeres med noen velvalgte sitater fra heimen:

-Gje mej ko-foten, snälla du..

-???

-Ko-foten. KO-FOT! GJE MEJ KOFOT`N!!!!!

(Ko-fot = Ku bein. Den så jeg ikke komme.)

 
-Jag er svänsk, inte 5 år!

(!!!)

 
(Peker:) -Høytalar, Høytalar, Høytalar, plasma TV, vindu, fondvegg, stikkontakt.

(Blixt har sin egen spesielle metode å innrede rommet på.)

 

-Fy faaan va ekligt!!!"

(Line lager mat. Ingen stor suksess!)

 

 

Fortsettelse følger! garantert! :-)    Line Victoria

 

 

 

 

 

Publisert: 14.11.2010 - kl.14:20 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 16 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hvordan går det med oppussingen?

 

 

Det er ikke noe gøy når sjefen til snekkeren sender melding og spør om jeg har skaffet Sherpa. For da går en stakkars eks-blondine på Byggmax og Byggmakker og Byggfaen og spør etter "...sånn derre Sherpa.." Og da man faktisk skjønner at sherpa er et annet ord for "bærehjelp" så føler man seg utrolig liten.

 

 

Jeg har egentlig intet nytt å fortelle, annet enn at jeg begynner å bli kraftig susa i huet av pussestøv og boblebadrens. De neste dagene blir noen skikkelig harde dager for Sinnasnekkeren og hennes flittige medhjelper. Nylig fersket jeg Blixten i en ny og spennende sovestilling på den flate sofaen.

 
 

..men det er ikke så rart han får kjørt seg da, når Sinnasnekkeren oppfører seg som et troll når hun blir rusa på whitespirit og strietapet-rester.

 

...Det levner liksom ingen tvil om hva som interesserer meg når vi pusser opp.

 

Jeg har alltid fått høre at en mann i snekkerbukse er noe av det lekreste som finnes. Jeg er noe uenig. Etter å ha labbet rundt i samme snekkerbukse noen uker nå, så syns vi ikke selv at vi er spesielt sexy.

 

 

...men da er det jo FLOTT at vi en skjelden gang får tid til en liten gangfest! Jeg og nabo-Ingvill :-)

 

 


 

Ja, jeg liker å være på kant med loven. Leke litt med ilden. (Eller røyken i dette tillfellet)

 

Mange lurer på hvordan det går med leiligheten og hvordan det blir... La meg bare si; dette er inspirasjonen min til kjøkkenet/kjøkkenøyen :-) 

 

Hva tycks?!   :-)   (PS; ikke dette gulvet...)

 

 

Det skal denne mannen klare:

Jeg er så stolt av han.
(Han blir så sur når jeg poster ræva hans. Og til alle dere jenter som adder han på facebook etter å ha lest bloggen, fortsett gjerne, han blir så jææævlig innbilsk. Og det er jo akkurat det jeg trenger nå, ikke sant..!? Som om jeg ikke har nok med meg selv.
Og siden det ER min blogg så vil jeg ha siste ordet. i dette tillfellet siste bildet.
RANDOM:Questions anyone? Feel free!    LV

 

Publisert: 11.11.2010 - kl.17:28 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 15 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

kledde jeg å bli brunette?! Svar ærlig!!!

88140-1-1288984161165.jpg
kledde jeg å bli brunette?! Svar ærlig!!!
Publisert: 05.11.2010 - kl.20:09 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 82 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

FARGER HÅRET MØRKT!

BAAAAHHH!!!

 

Søstera til svenskjævelen, svenskjævlerinnen, holder på å farge håret mitt akkurat nå! Jeg dør. Jeg dør skikkelig. For det blir veldig mørkt. VELDIG mørkt.

 

Dette var inspirasjonen min:

 

Det er ikke til å putte under en stol at Tone Damli Aaberge er Norges vakreste kvinne. Det er hun, og det beviser dette bildet. Jeg hermer etter deg, Tonemor!

 

Det må da være et kompliment at TvNorges blondeste quizbimbo vil allerhelst se ut som deg? Ikke?! Ok da..

 

:-)    Linen

Publisert: 05.11.2010 - kl.18:18 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 14 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Tidenes julegavetips!!

HAHAHAH!!  Tidenes julegavetips er herved presentert!

En kollega av meg og jeg satt og drodlet t-skjorteidèer. Jeg holdt opp et ark med en tegning, vi lo og VIPS så var ideèn et faktum!

DENNE havner garantert under juletreet til flere av vennene mine i år!

T-skjorten bestillen HER! (Dickhead!)

 

PS: Jeg tjener ingenting på denne idèen, jeg ville bare dele den med dere i tillfellet dere skal kjøpe noe til en som har alt. Eller en dere har lyst til å glede/fornærme. Jeg har mange av de.

 
Trykk gjerne på bildet for å se den skikkelig! Løp å kjøp!Suss på dere!! :-)

 

Og hvordan gleder og sårer du mannfolket ditt på en og samme gang? Ved å si at han har større kuk enn broren hans.

Ha en topp helg!

Publisert: 05.11.2010 - kl.15:23 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 7 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Updates på leilighetsfronten!

AArgh, når jeg liksom får opp blogg-spiriten, så ender det alltid med et sånt antiklimax, der jeg går i bloggtørke rett etterpå.

Jeg har igrunn ikke så mye å fortelle, bortsett fra at jeg har stått på huet i den nye leiligheten, og hentet inspirasjon over alt. Hodet mitt er fylt med anbud, kjøkkenøyer, tapet, veggmaling, sparkel, fasadevegg, lecablokker og kjøkkeninnredning.

Akkurat nå syns jeg det er glitrende at jeg har svenskjævelen høy på koffein og malingslukt i min nære omkrets. Det er han som har tatt fatt i alt, og er en glimrende byggherre. Når jeg står i telefonen for å prute på søppeltømmingspriser og muremester, så står han i telefonen å forhandler med andre svenskjævler som har både elektrikerfagbrev, og muremesterfagbrev og store muskler og sier "Ok, ja, jag kan gje dej dyksertifikatet nesta sommar om du stiller upp NU!!".

Og mens jeg satt med febertokter på jobb idag, ble leiligheten tømt for skrot og gipsplater, og en MOSA gammel kjøkkenøy, samt enda flere møbler, 1000 bøker og en gammel innsæda seng og sovesofa. (ikke min.)

Da er det ikke så rart at Blixt igjen er pæsa ut for energi klokken 20.00 på sofaen.

Herregud, jeg har postet MANGE sovebilder av svenskjævelen den siste tiden. Det ser ut som han smiler, men han gjør ikke det. Han gnisser tenner i søvne, noe som gjør en nesten-soon-to-be-a-tannlege GAL I HUET! Det heter forøvrig bruksisme.

Men det er ikke så rart han blir et nervevrak av å være i nærheten av meg da. Jeg har nemlig bedt han om å forvandle dette......:

...om til dette:

....og dette:

 

Nå vred han seg faktisk på sofaen og lagde gryntelyder. Og så la han hånden veldig strategisk.


..lurer på hva svenskjævlen drømmer.Tipper det ikke er om meg.

 

Øy, dere jenter som lurer på hva Svenskjævlen/Blixt heter, jeg er ikke født igår! Jeg vet at det er fordi dere vil adde han på facebook, tøsehøner!

Han heter Kristoffer Blixt, er 28 år og kommer fra Halmstad. På profilbildet hans har han et bilde av seg selv i dykker/surfer-outfit. Løkka te! HOHO!

 

Maria dro meg med på IKEA lørdag formiddag/ettermiddag etter at vi hadde supa hvitvin, cider, gin/tonic og spilt kortspill til 04.00 natten før.Gjett om jeg var tidenes lyspunkt på Ikea! Spesielt med tanke på at vi skulle hente en seng (som er antageligvis det største de har på IKEA).

Blixt hadde konfiskert bankkortet mitt,(fordi han er redd jeg skal bruke opp lønna mi på "ting du INTE behøver ennuuu!!"  så jeg hadde bare noen få kroner i lomma, nok til en brus. ÅÅ, se så blid og trivelig Line Victoria er nååå, der hun sitter å avruser seg i en prøveseng på ikea!"

 

 I beste fotballfrue-ånd (hu derre treningsglade perfekte bloggeren, jeg er ikke bitter.) så har jeg laget en fremdriftsplan for uken som kommer. Den er ikke like rosa og blomstrete som hun fotballfrue-dama sin, og den har ingen mat- eller treningstips. I grunn ganske kjedelig, ja...jeg begynte å kjede meg og lagde varm kakao med krem, strøssel og kanel.

Men så måtte jeg jo vekke svenskjævelen for å vise han hvor flink jeg hadde vært.

 
Han ble ikke så veldig fornøyd. Han bad meg "legge av med det dær!" og spurte etter et sugerør.

Jeg er verdens beste arbeidsgiver jeg :-) For jeg kjøper muffins, sender hyggelige meldinger og gir bort mange klemmer til arbeideren min. For jeg kunne faktisk endt opp med en slik byggmester:

http://www.westaustnews.com/USERIMAGES/moving-a-big-load.jpg

...og da hadde jeg gått å F`ed ML. (Fucked my life)

 

<3  Line Victoria :-)

Publisert: 01.11.2010 - kl.22:46 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits