desember 2009

så var det jaggu nyttår! Verdens beste middag servert med venner på Beitostølen:-) vi blir her noen

88140-1-1262292692958.jpg
så var det jaggu nyttår! Verdens beste middag servert med venner på Beitostølen:-) vi blir her noen dager, det er ikke synd på oss! :-) 
Publisert: 31.12.2009 - kl.21:51 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 3 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

nyttårspyntet klokken 08.30 allerede.. Det blir en lang dag, gitt!! 

88140-1-1262248685398.jpg
nyttårspyntet klokken 08.30 allerede.. Det blir en lang dag, gitt!! 
Publisert: 31.12.2009 - kl.09:38 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Iphone funnet!

Yngvar B****** om Innlegg

 

Hei.

Fant en Iphone låst til: line victoria husby

Da jeg gikk runden med avisen i dag.

Lurer på om hun vil ha den igjen?Hvor utrolig deilig er det ikke å få en slik hyggelig beskjed på bloggen sin etter å ha mistet sin nye Iphone!?!

Ingen tvil om at jeg et surrehue, men det er jo helt fantastisk at det fremdeles finnes ærlige og redelige mennesker på denne jorden! Yngvar er min helt nå, og som seg hør og bør fikk han en pen slant i dusør. Det skulle bare mangle! Hvis du der hjemme hadde funnet en iPhone, hadde du beholdt den eller hadde du hivd deg rundt slik som Yngvar gjorde med å finne eieren!? La dette være ditt nyttårsforsett, folkens! "Gjør mot andre slik du vil de skal gjøre mot deg!" 

Er jeg ikke heldig som fikk iPhonen tilbake uten en skramme?! Av en mann som virkelig hadde svingt seg for å finne eieren!? DET kaller vi en helt! :-)

Klem Line Victoria :-)Får vel nesten slnge med noen bilder da...?! Helt uten mening, selvsagt.


Smoothie. Fått ekstremt dilla! 


Nei, Dr. Engen. De skal ikke i nesa.
Publisert: 31.12.2009 - kl.08:56 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Skal gjøre byen utrygg med resten av legeforeningen.


På tide å komme seg ut av denne utfiten jeg har bært i noen dager nå. I kveld skal jeg spise julemiddag eller noe sånt med to unge og inspirerende frøkner nemlig denne dama:(Dr.Amundsen)

...også denne frøkna skal få ta del i det gyldne trekantdramaet i kveld; 


(Dr.Engen)

Og jeg skal som VANLIG vise meg fra min aller beste side i kveld:Dette er meg. Dr.Husby. Som lurer på om det faktisk ER tomt for julegaver.


Publisert: 28.12.2009 - kl.18:50 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 15 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jul med La Familia!

Så har det vært jul igjen, da!

Og nå har jeg endelig fått muligheten til å blogge litt igjen, jeg LOVER å bli bedre! :-)

Jula blir feiret med en ekspandert familie i år! En hel bonusfamilie, faktisk! Vi kaller oss La Familia...
To bonussøstere og en bonusbror samt bonusmamma og farsjan innlosjerte oss på Sandøya lille julaften, med alt av tradisjoner ble gjennomført. Og så ble vi jaggu 16 stykker rundt bordet! Apropos tradisjoner......som for øvrig viste seg å være å pynte juletreet med makabert julepynt. Hengte nisser, og nisser uten kropp.


Jeg og min bonusbror David. Vi kaller huset på Øya for Tjukkholmen. 

Blir bare tykkere og tykkere av disse nye tradisjonene. Godis overalt. I sokker, under juletreet og jaggu får du enda mer godteri hvis du spiser jævlig mye grøt og finner en mandel i den!
Pappa er veldig flinkt til å ta bilder. Her tar han "ævt-fitt"-bilde, som han kaller det. Nye deilige tøfler, Moods of Norway/Helly Hansen-afterski-jakka mi, og penkjole. Nice!


Også kom svigerfar ridende inn i stua vår! Det viser seg nemlig at Papa Fox senior var stuntmann i "Reisen til Julestjernen"! Og det er i grunn en ganske skremmende, med tanke på at jeg var forelsket i alle med sånn tights og prinsekostyme i julefimene, da jeg var liten drittunge... Så jeg har faktisk vært indirekte betatt av min egen svigerfar. 


Man skulle kanskje tro at han hadde fått jakken til jul, men det har han faktisk ikke. Men han leser for tiden endel sånne moteblogger, og spurte pent om ikke jeg kunne ta et sånn "ævt-fitt"-bilde til bloggen min.


Nå ville faktisk ikke blogg.no at jeg skulle legge inn flere bilder, det bare hang seg opp her.. Så da får jeg legge ut flere bilder i løpet av kvelden gitt...!

Er det noen som vet om det er glatt på E18 inn til Oslo idag? Hvor kan man sjekke slike ting?

Line Victoria


Publisert: 27.12.2009 - kl.11:52 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 9 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hva er det kroppen prøver å fortelle meg?

Herregud, dette er ikke en morsom situasjon jeg har havnet opp i. Faktisk litt skremmende!
De siste dagene har jeg gått i søvne! Det har jeg i grunn aldri gjort før!
Først må jeg nesten gi dere litt forhistorie her, for det er faktisk viktig for dillemmaet.

1. Jeg er fortiden igang med treningsregimet og med det spiser jeg sunt og trener godt. Jeg har nok litt lavt blodsukker til tider, men ikke noe en Skyr-yougurt kan fikse!
2. Jeg har byttet linser, jeg har nå endagslinser, noe som gjør at jeg ikke kan sove med linsene om natten. I noen tilfeller ville det vært helt vanlig for andre linsebrukere, men for meg er det DRAMA mellom 23.00 og 08.00 hvis jeg beveger meg ut i leiligheten. Det har seg nemlig slik at jeg teknisk sett er blind uten linser, jeg har -5 i styrke. 
(Hadde jeg hatt briller, da hadde jeg sett ut som en nerd.)

DET i seg selv har bydd på utfordringer der jeg de siste 3 døgna stanger hodet i dørkarmer, ikke har dybdesyn og generelt famler meg fram til linsepakken på badet.

Men noe som er enda mer farlig er det faktum at mitt lave blodsukker om natten gjør at jeg går i søvne og spiser mat!

Torsdag morgen finner jeg en diger cheeriospakke i sengen. TOM! (Jeg visste ikke at jeg hadde det engang!)
Fredag morgen (idag) finner jeg et halvtomt glass med tyttebærsyltetøy på benken uten lokk med ei skje oppi. Når jeg omsider får på meg linsene finner jeg tyttebærrester mellom tennene. (Åstedet. Denne lå i sengen da jeg våknet torsdag morgen...)


Hva er det som skjer med meg?!

Bør jeg lenkes fast til sengen? ("yeah, would you like that, honey?!?") For det kan bli ganske dramatisk om jeg bestemmer meg for å lage noe som enten trenger varme eller må stekes, litt fordi jeg kommer til å brenne ned leiligheten men også fordi jeg kan komme i skade for å steke noe som aldeles ikke skal stekes eller kokes. 


Jeg blir nesten litt redd... Noen som har noen gode råd?


Et pluss i margen er jo denne fine nedgangen, da! :-) Tross nattespisingen!
Slike beskjeder fra WiiFit`en min kan jeg bli glad i! :-)


Publisert: 18.12.2009 - kl.11:19 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 34 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Line Victoria & Hege goes to Oslo Ink!


Noen som tør å tenke seg til hva jeg har gjort?!

I kompani med en av Norges vakreste jenter (jepp, hun har faktisk vært Frk Norge, så hun kan med rette kalles det!) troppet jeg og Hege Tørresdal opp på Oslo Ink for å se hva de kunne by på! :-)

Jeg er ikke spesielt fan av å troppe opp hos en sjabby bule der jeg får følelsen av å være kriminell mc-bølle idèt jeg tråkker over dørstokken, så et tatoverings-sted med litt klasse og duftlys passet Hege og meg perfekt!
Og for en herlig dag! Bedre enn spa!

-Ekstremt dyktige tatovører som ikke hauser deg opp til å gjøre noe du ikke vil!
(hvem har vel ikke våknet opp med en tatovering man angret litt på i ettertid, eller hva sier du SVERRE G?!)
-Hyggelige mennesker som ikke syns du er en tulling som aldri har tatt en tattis tidligere!
-Ærlige mennesker! ( "ja, Line. Det kommer til å gjøre bittelitt vondt.")
-Rene, pene lokaler som får deg til å føle deg svært vel!

..og sist, men ikke minst; folk som setter deg og dine ønsker i fokus, fremfor å kjøre samlebåndsteknikk! Jeg tenker at når tilogmed tatovøren min (Linda) blir litt rørt når tatoveringen min er ferdig, så føler jeg at for henne betyr det like mye å merke -meg- for livet med en tatovering som virkelig betyr noe, som det gjør for meg. :-)

Oppfølging er også bra, selv om min lille tattis bare tok noen minutter, så har det tikket inn meldinger og spørsmål; "går det bra? Er du fornøyd?!". Det varmer godt! 

Jeg hadde ikke vondt, det blødde ikke, Linda var veldig flink og jeg gråt bare litt etterpå da det var gjort. Jeg vet at det høres ut som jeg beskriver min første seksuelle erfaring, og det kan nesten sammenlignes med det. Hvis du skal ta din første, eller neste, tatovering, så anbefaler jeg deg å ta turen innom Oslo Ink. Evt kan du jo melde seg inn i facebookgruppen dems og se de EKSTREMT flotte tatoveringene de har gjort! 

En tatovering varer for livet, så da bør du faktisk ta tatoveringen din et sted du føler deg trygg og komfortabel på det ærefulle oppdraget du har gitt dem. Tommelene opp for Oslo Ink, for min del!Pussig nok, når jeg zoomet og klippet litt på bildet jeg tok av tatoveringen, så viste det seg at bilde av mamma og Hunter havnet i bakgrunn! Jeg sitter jo ved barbenken min, og jeg syns det ble et underlig og spesielt motiv..Hvertfall når det overhodet ikke var planlagt! 

Har du en tatovering?! Publisert: 15.12.2009 - kl.14:17 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 31 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Gate-DRAMA! igjen, og igjen...!

dsc0031

ÅJ!

 

Ikke en ukestart uten litt skandale!

 

Som dere sikkert har skjønt så ramler jeg alltid i trøbbel når jeg er ute å cruiser med Toyota`n. Idag intet unntak! Allerede da jeg satte meg inn i bilen visste jeg at jeg i løpet av kjøreturen kom til å havne utfor noe jeg måtte blogge om.

 

Du vet, det er noe med de dagene du VET du har rett. Da tar du gjerne en ekstra verbal fight med noen som irriterer deg. Jeg skulle ørne avgårde til Mari, og kjører i akkurat det samme krysset/veien jeg burna over en due. 

Husker du?!

 

http://linevictoria.mobilblogg.no/1245364849_19jun2009.html

(denne må du nok klippe og lime inn, siden jeg fikke får til å gjøre den blå!!)

 

Jeg er ganske obs på vikeplikten min, det er liksom den eneste regelen jeg kan i trafikken. (fordi hvis det smeller, så er det faktisk min skyld og ingen andre å skylde på.) 

Så da et analhull  (PapaFox mener jeg må bli flinkere til å passe språket mitt, siden hans bekjente har en tendens til å google seg inn på denne bloggen) bak meg TUTER når jeg stopper opp for en kar jeg kar vikeplikt for, så kjenner jeg at raseriet i meg bobler. 

Jeg vet jo at det er ufornuftig å hisse på seg idioter som ikke har lært seg trafikkreglene, man kan jo aldri vite hva de har i baggasjen. (Selv har jeg jo et balltre, pepperspray, en sak og to store svarte søplesekker.)

 

Enden på visa er at jeg bestemmer meg for å faktisk sette min røttne Toyota sånn halveis på tvers i gata, slik at han ikke kommer forbi. Jeg setter på brekket, går ut av bilen og tapper på ruta til sjåføren bak meg. En relativt ung hormonbombe med kviser,caps, og hold deg fast; SOLBRILLER! 

 Jeg forklarte han rolig mens han pustet og peste, at "dette er en vei der vi må passe oss for de som kommer fra høyre, siden vi har vikeplikt!" Med bittelitt sånn derre babystemme. Det finnes virkelig ikke noe mer irriterende enn noen som snakker til deg med babystemme ass!

 

Blid og fornøyd valset jeg tilbake til min egen bil, satte meg inn og begynte å kjøre opp bakken. Bakken er virkelig ikke spesielt bratt, men plutselig ser jeg i speilet bak meg at fosteret i bilen bak meg faktisk ikke har lest "Veien til Førerkortet"-boka, der det står noe om at vinterdekk skal benyttes på vinterføre. 

 

Jeg dæver. Fy skam! Jeg burde virkelig tatt i bruk utstyrspakka mi i bagasjerommet på slike som deg, gutten min!

 

Line Victoria


Publisert: 15.12.2009 - kl.13:41 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 10 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Jeg er kriminell!

Ingenting er som å våkne opp søndag morgen etter bursdagsparty langt ut i de sene nattetimer og dra på ... korps-konsert!

Nå tror dere sikkert at jeg tuller, men helt seriøst; jeg stortrivdes! Nå er jeg over middels intressert i korpsmusikk da, så jeg syns det var kjempestas med julekonsert med Torshov musikk-korps!
Det kriblet faktisk litt i mine umusikalske og ukoordinerte kornett-fingre, da jeg hørte de spille! :-) Det er jo en kjent sak at jeg selv har spilt i korps, selv om jeg aldri fikk lært meg noter. Jeg spilte faktisk 5 år i aspirantkorpset, siden jeg ikke var spesielt god til å spille etter noter. Jeg måtte gråte meg til å komme med i Hovedkorpset.. (OBS; vanligvis er man aspirant i litt over et år. 

Fikk meg i ordentlig julemodus også, selvsagt ved god hjelp fra hele familien Fox og fire kopper gløgg, så idag har jeg kjøpt noen julegaver.

Mens Vaske-Natasja vasket og ryddet min residens, benyttet jeg anledningen til å ta meg en treningsøkt også. De bak disken på JIMU hadde tenkt til å sende ut etterlysning av meg, det var jo en stund siden de hadde sett meg gitt. Nuvel, jeg løy og sa jeg hadde bedrevet hjemmetrening.

ptrening
Ja, forresten. Jeg er blitt kriminell.
Da jeg med ørten poser i hendene skulle handle Corona og lime på Meny Majorstua (åstedet)fomlet og vimset jeg så fælt at jeg glemte mine to små 5-kroners lime som jeg hadde i hånda. Da jeg kom ut av butikken etter en endelang kø, innså jeg straks det fatale. Jeg hadde stjålet 2 lime!! Papa Fox var ikke videre imprignert, og skammet seg voldsomt over sin værre halvdels handlinger. Selv med dårlig samvittighet og 10 kroner spart, gikk helgen noenlunde greit for seg. Jeg stjal ikke noe mer den helgen. Men nå ser jeg jo hvor lett det er å havne på skråplanet. En jævel i en Wolksvagen skumpet borti bilen min på parkeringsplassen idag, og jeg lagde selvsagt masse drama omkring det. Skiltet mitt løsnet bittelitt mer, og henger nå veldig på skrått. Det er litt fordi den altfor lille skruen poppet ut av hullet sitt, men det sa jeg selvsagt ikke til wolksvagen-mannen. Så jeg tilbudte han og kjøre noen meter bort i gata, ta større fart og MOSE bilen min voldsomt i en gigantisk kræsj slik at den ikke var kjørbar lenger, men det ville han ikke dessverre. Så jeg spurte pent om jeg kunne få noen penger av han istede, og han gav med 500 kroner og en champagneflaske han hadde liggende i bilen, mot at jeg ikke skulle gjøre noe forsikringssak ut av det. (Helvette heller, hvem er det som gidder å forsikre en sånn billig toyota da?, tenkte jeg da. Men så kom jeg på at det kanskje ikke er så lurt å si høyt at jeg bare har sånn forsikring som man er pliktet til å ha..)

Så sa jeg til han at han godt kunne bulke bilen min litt mer for en tusenlapp og to flasker chablis, men da bare lo han. Han trodde visst at jeg bare kødda. Wolksvagen-mannen kjørte videre med avtrykket av skiltet mitt i fronten. Takk for det. I mine deilige fantasier hadde jeg selvsagt håpet i det minste at det havnet en syklist mellom bilene våre, men dengang ei. Bedre lykke nestegang. img0422

Jeg skal jo ut å reise i januar, så da var det på sin plass og få hentet passet mamma fikset til meg for et år siden. Jeg har jo uendelig mange pass hjemme nå, men jeg finner de ikke. X antall nødpass har jeg også liggende. Jeg har hørt at man kan selge de ganske dyrt til passløse mennesker, og siden jeg allerede er ganske kriminell av meg så venter jeg til anledningen byr seg og min fine samling av pass havner til salgs på en shady nettside.img0312

Passbilder har aldri vært min sterkeste side, igrunn. Også ser jeg at jeg har løyet på meg 4 cm i høyden... Nok en kriminell handling.

bilde

Sånn helt på tampen, så må jeg selvsagt benytte anledningen til å henge ut min venn og sjef, Espen. Etter morgenmøtet i forrige uke var det ikke akkurat vanskelig å etterforske seg frem til hvor godtemonsen Espen hadde sitti rundt bordet. Bildet ble sendt både som mail, og på facebook, og nå var tiden inne for å dele Espens noe usunne kosthold med dere andre. Cola og Twist til frokost. I en kort kommentar kunne Espen fortelle at .."han holdt skinnet stramt"... med denne frokosten. 


Dere er nok ganske spente på hva som skjedde på festen i helgen, der alle måtte kle seg ut som noe på P..?! Jeg skal bare vente til det dukker opp noen snasne bilder på facebook, så skal dere få ta en titt på det jeg vil omtale som "årets fest"!! Gode Gud, folk er dæven døtte meg kreative til tusen!

Kriminell hilsning fra Line VictoriaPublisert: 07.12.2009 - kl.17:52 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 36 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

nå er jeg snart klar, er du?!!

88140-1-1259910946299.jpg
nå er jeg snart klar, er du?!!
Publisert: 04.12.2009 - kl.08:15 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 13 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Regine

Hvil i fred, Regine. You faced your fear.

Jeg klarer ikke tenke på hvor grusomt det må være å vente på døden. Du er den sterkeste personen jeg vet om. Har tent et lys for deg idag.

Line Victoria
Publisert: 03.12.2009 - kl.21:31 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 5 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Dagens practical joke!

 

 

Jeg er verdens ondeste!!!

 

Idag har jeg dratt en spø så langt at jeg selv mener det er på grensen til tortur. Husker dere at jeg nevnte at jeg skulle på P-party? Det vil si at alle skal kle seg ut som noe som begynner på P. 

 

Siden PapaFox får litt dårlig tid til å forberede seg så har han overlatt kostymeletingen til meg. Det skulle han selvsagt aldri gjort. Idag sendte jeg han melding om at kostymet var i boks, og at han og Erlend (en kompis av han) kan hente Playboybunny-kostymet sitt en time før festen på avtalt sted. 

 

Han var noe reservert. Slik forehikk samtalen:

 

Line: Jeg og Siren har fiksa kostyme til dere!

PapaFox: Så kult! Hva ble det?

Line: Et dritfett Playboybunny-kostyme!

-----stillhet----

PapaFox: Skal Erlend også være det? Er det rosa, liksom?

Line: Ja, sånn rosa badedraktlignende med dusk i baken og ører! Dere skal begge være det, da blir det ikke så flaut for dere! Er det ikke kult!? Jeg og Siren syns det blir dritkult! Siren skal være pLommemannen og jeg skal være Problembarn! 

PapaFox: Jeg er veldig skeptisk. Er du sikker på at Erlend sa `ja` til det?

Line: Ja, han syns det var driiitkult!

PapaFox: Ja, ok. Hvis Erlend syns det var kult, så er jeg med. Men jeg må sende han en melding.

 

Er det bare jeg som DØR av latterkrampe når tøffe-Erlend mottar en melding fra barske-PapaFox senere idag: "Hei, hørte vi skulle være Playboybunnier på festen til lørdag! Det blir kult! Klem P"

 

HAHAHAH, JEG DÆVER!

 

female768802rasta imposta cocktail hunny pink pla

Line Victoria

 

(PS: PapaFox har for tiden ikke nettilgang, så det er ingen sjans i helvette at han leser dette) Jeg skal holde dere oppdatert!!)

Publisert: 03.12.2009 - kl.14:16 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 8 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Så VANT vi hele sulamitten da gitt!!!!

zebragrandprix

Den spreke og fine jentegjengen i fianlen av Zebra Grand Prix!

http://www.tv2underholdning.no/zgp/line-victoria-og-hoeggern-vant-zebra-grand-prix-3038064.html

Les og se morsomme bilder fra finalen på linken over! .-)

lineoghgg

Blondes have more fun! Takk Høgger`n for mange fantastiske kjøretur med deg i hele høst!
Publisert: 02.12.2009 - kl.21:10 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 13 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

HVA HARRU GJORT I HÆLJA A, LINE VICTORIA??

Flere julebord (eller swingerspartyer, som de single kaller det) har stått på tapeten og jeg hadde (faktisk) hæla i gølvet begge kveldene.

img0308

Jeg fikk satt på skiltene på vraket mitt. Nå nå er den kjørbar igjen, for faen. Og jeg MÅ jo bruke den litt, siden jeg tross alt kostet på den 4 syrefaste skruer og mange stygge skjellsord. Skiltet henger såvidt fast, siden jeg borret altfor store hull i forhold til de pittesmå skuene. Også ble det litt skeivt da. Men faen heller, politiet skal være glad jeg hvertfall så at jeg hadde skrudd på skiltene feil vei før jeg kom til første krysset. 

 
img0352

Per Ove og Espen (sjefene i Fuel Media) fikk to lekre limousiner til å hente oss til julebordet!!! Jeg har aldri kjørt limousine før, og oppførselen min (og Linn, stakkars..) ble også derretter. Bønder i byen! Vi drakk så mye sjampis at Finn Erik begynte å snakke bokmål. Alle ansatte havnet på nivå med Linn (hun i sort på bildet, sosial avviker) og hadde 
"the time of her life"!!

(Jeg MÅ få lov til å komme med en tillegsopplysning her.. Linn er ingen sosial avviker. Tvert imot. Hun er et av de morsomste menneskene jeg noensinne har blitt kjent med! Hun har en helt syk humor, og denne kvelden lo jeg så mye av/med Linn at jeg begynte å gråte! Hun gjorde virkelig kvelden min! Så ikke missforstå ironien i det jeg skriver; greia er at jeg er supersjalu på humoren hennes!)
img0371

Vi hadde bord på La Bella Sol, der sjampisen kostet (se prislista!) 124 000 kroner! Jeg vet ikke om jeg smakte på den. Og jeg tror neppe noen av oss kjøpte den heller. Men det var en fin kveld!

Kjenner dere noen som har brukt 124 000 kroner på sjampagne? Ville du noengang spandert så dyr champanje på noen som ikke engang klarer å stave det riktig? Nei, nettopp..

Og så helt på tampen: 


181703804976hoved23458810866hoved

Jeg har VELDIG lyst på katt! Og jeg har falt veldig for Bengalen og Maine Coon `en.. Noen som har noen erfaringer med disse kattene? Jeg skal bare ha den som kosekatt, ikke utstilling. Så jeg tar til takke med en feilvare, hvis du kjenner til noen. 

Eller hvis du kjenner noen som skal gi bort/selge "helt vanlige" kattunger, så mail meg gjerne på post@linevictoria.no

I morgen får jeg vite om den skal hete Åge Hareide eller ikke. 


Line Victoria
  


Publisert: 01.12.2009 - kl.01:47 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 34 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits