desember 2010

Nå svettes det voldsomt her!

Jada. Jeg lever.

I dette sekund sitter jeg faktisk å ser på min feberbefengte samboer av en svenskjævel skru sammen møbler. I går hadde vi for første gang på flere måneder en fridag sammen, og måtte ikke kastes bort!

Logistikk er noe forbanna pes. Hvertfall når en svenske og en blondine skal på møbelshopping i romjulssalget. (Jeg har aldri før nå vært verken kvalitetsbevisst eller prisbevisst, men fy faan det er mye penger å tjene på å kjøpe skikkelig kvalitetsmøbler med 15 % rabatt. Ikea er definitivt ikke svaret på innredningsdrømmen etter å ha testet møbler Oslo rundt. Det tok meg visst 27 år å innse.

Motivasjonen for å sette igang møbelinnkjøpningshelvette og tapetseringshelvette var en enkel grunn. Evt hele 46 grunner. Min deilige samboer har nemlig innsett at veggen i stuen er perfekt for en 46 tommers LED-TV. Men jeg vet å sette fart i staken, evt saken, så jeg gav han et ultimat:  Du får IKKE under noen omstendigheter kjøpe LED-TV og/eller hjemmekinoanlegg før veggen er tapetsert og minimum 3 kvalitetsmøbler er kjøpt inn og skrudd opp.

Blixt`s store problem med å svelge denne beskjeden var en ting; -Salget på Komplett.no (altså TV`n han hadde sett seg ut) varte bare til nyttårsaften. Og det var det bare 48 timer til.

Ettersom bikkjebilen til Pappa har oppført seg noe underlig var vi avhengig av flaksen igår. Både Blixten og jeg visste at hvis vi faktisk var så heldige å få start på bikkjebilen (Varebil med automatgir som har slått seg heeeelt vrang!) så kunne vi definitivt ikke skru av bilen mellom innkjøps-slagene på de forskjellige møbelbutikkene i Oslo. (Kan ikke la bilen stå på tomgang mens vi er inne å shopper, litt miljøbevisste er vi faktisk.)

Dermed var løpet igang!

Med den lille Eosen (VW cabriolet) kjørte vi rundt på alle møbelbutikkene, ramlet innenfor dørene, pekte ut, bestilte, betalte og tok vare på kvitteringen. Når vi omsider hadde kjøpt og betalt alt vi skulle ha, kjørte vi tilbake til Grunerløkka, tvang bikkjebilen inn i nøytralt automatgir, startet, hamret den inn i "DRIVE" og freste tilbake til alle møbelbutikkene, stilte oss med ræva på bilen mot inngangsdøra og bad de som jobbet der KASTE de flatpakkede møblene inn bak i bilen mens vi vekslet mellom D for "Drive" og R for "Revers". Nesten.

Kvalitet koster. Kvalitet er også tungt. Pappa pleide å si "Hvis det er tungt, så er det dyrt." Det har han helt rett i. Og med mine muskel-løse armer, så var det den feberopphetede snørrungen av en svenskjævel som måtte bære de tunge møblene opp 6 etasjer. Den ene flatpakken veide 70 kg!!!

Nå ringte Bohus. De ville at vi skulle komme innom en siste gang (vært der tre ganger nå!) for å skrive under på den endelige bestillingen. For jeg har jo fremdeles ikke fortalt dere hvor mange ganger min kjære samboer har målt og metat og ringt inn bestillinger til Bohus. Han snakker tilogmed i søvne; "-Inte 90 centimeter der ju, sjeselång åt venster sida och raka 2 och en halv på framsteget ungefær øver topparna!". Og så en våt flekk på puta fordi han har liggi med munnen åpen og drømt om sofaen. Og Bohus. Nydelige mannen min.

Ok. På tide å fortsette historien. Blixt raste rundt på Maxbo og kjøpte alt han trengte til å tapetsere TV-veggen. Noe jeg trodde kom til å ta timer med ta, føling, tafsing, prisoppveiing osv. Neida. Å finne den perfekte tapeten tok 2 minutter. Herlig. Alt var klappet og klart til å i grunn sette i gang med "prosjekt: tv-stue ferdig innen 48 timer."

Tilfeldighetene skulle ha det til at noen kollegaer av meg inviterte på julepils på Ryes i nabolaget (knallkul pub.) Vi tenkte; kan ikke skade med en kald pils vel? Nuvel, de ble til 6 pils og en Irisch Coffee. Og klokken 02.00 til 06.00 stod min nå, feberbefengte, småbriste gladsvenske og sang mens han tapetserte. Idag tidlig stod han opp etter et par timers søvn og har påbegynt montering av møbler. Akkurat det jeg startet dette innlegget med. En kaldsvett svenskjævel som prøver alt han kan å rekke å bli ferdig med tvrommet, så han kan logge seg på komplett før 00.00 i natt og bestille LED-TV`n han ønsker seg så høyt.

Det han ikke vet er at jeg allerede har lagt inn bestilling på den og holdt den av i hans navn. Så han trenger egentlig ikke stresse så voldsomt.

Men jeg liker å se Blixt svette. Flaks han er deilig å se på også da :-) Og så blir jo veeeeldig mye gjort på 48 timer, hahaha! :-)

Kram Linen

 

PS: Nå er det kanskje noen som lurte på hvordan fylletapetseringen til Blixt ble seende ut? Joda, da vi våknet lå vi med tapetklister-angst til puta og vurderte å ikke stå opp for å sjekke resultatet. Men overraskelsen var STOR! Blixten mente faktisk at "dette kunne han inte gjort bedre edru engång!!" Bilder kommer etterhvert :-)

Publisert: 30.12.2010 - kl.13:48 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

jeg fikk plass på den første ferja fra øya jeg har hatt julaften (Sandøya, for lokalkjente) og utsik

88140-1-1293267949454.jpg
jeg fikk plass på den første ferja fra øya jeg har hatt julaften (Sandøya, for lokalkjente) og utsikten er i grunn magisk! Skjønner godt at folk bor på denne koselige øya utenfor Brevik! Og som øypatriot må jeg jo si; "ikke legg ned skolen!!!"     Halmstad neste:-)
Publisert: 25.12.2010 - kl.10:05 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

...og mens vi venter på at ferja skal gå, tar alle øybeboerene isskrapen fatt for å skrape resten av

88140-1-1293267738877.jpg
...og mens vi venter på at ferja skal gå, tar alle øybeboerene isskrapen fatt for å skrape resten av bilen før vi kommer til fastlandet.. Morsomt fenomen i grunn, jeg gjorde det samme! 
Publisert: 25.12.2010 - kl.10:02 // Kategori: Diverse // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

JULEGAVEØNSKER (og jævlig mye annet blabla)

HELVETTE!

 

Jeg klarte å slette blogginnlegget jeg akkurat la ut!!!!

 

Kort fortalt, ønskeliste, masse blabla-shit om at jeg ikke ønsker meg noe fordi jeg egentlig har alt jeg kan ønske meg-pisspreik.

 

Her er vaffal bildene:

 

 

Grønn var ganske fin også. Jeg så noen som ligner på disse i en butikk for mange år siden, og har drømt om en sånn siden. Evt bare en ring på fingeren. You do the math.

 

Driver å sparer på starbucks-kopper. Cant go wrong med disse under det overlessa ekstrem-juletreet til Bonus. (Som forøvrig har en hengt nisse som pynt. HENGT som i en hengeløkke rundt halsen. Veldig dramatisk!)

 

Jeg får jo ikke det jeg ønsker meg uansett, så da kan jeg jo like gjerne ønske meg den mest fornuftige julegaven du kan noensinne kjøpe til en bade glad and som meg! PROPP til boblebadet. Jeg bruker den kjøkkenproppen nå, men må pakke den inn i en klut for at det skal bli noenlunde tett. Jeg sier bare en ting: Universal-propp er tingen.

 

Siden min bedre halvdel og sunne fornuft, Blixt, var såå inderlig romantisk på vår eneste frikveld sammen tok han meg med for å se på julegaven min igår. Jeg sprang hele veien og opp trappen inn....til..BOHUS! Der inne allierte han seg med en annen svensk dame og sammen kom de frem til hva som havner under juletreet (eller oppå i dette tillfellet) i vår ringe Blixt-Husby residens. Hold dere fast, her kommer bilde:

 

EN SOFA!

 

innimellom all pute/stoff/metring/prøvesitting og bestilling kunne den damen som viste oss sofaen (mens hun la inn bestillingen) fortelle oss at det var leveringstid på unjefær åtta til ti vekkor. HVA??!

Min litt frusterte sinte ansikt må ha skremt begge svenskene som stod og dro meg opp av Cortina Set Up Modul Sofa-faenskapet, for hun sa så søtt..."Men dere er ju så nyforelska og kan leve på luft och kjærlek den tiden, det går ju så fort!!!", hvorpå jeg svarer ganske høyt og slingrende at "JEG ER FAEN IKKE SÅ FORELSKA!".

Men det ble sofa da. For den prisen kunne jeg fått alle disse tilsammen: 

 

 

Eller:

 

 

 

 

Men jeg kunne ikke si nei til disse dådyrøynene.


Til alle dere som kommenterer at kjæresten min er så deilig, kan tenke på hvor deilig han er når han virkelig dresser seg opp:

Nammemann.

Dette er årets julegavetips til mannekjøttet deres, folkens:

Kjøp den her: http://oslove.spreadshirt.no/dickhead-A14237349/customize/color/1

 

Åja!!! Apropos jul!

Gleder meg veldig til å se den noe pussige familien min med det ganske urovekkende adferdsmønsteret igjen. Jeg merker jeg sklir rett inn i min nye bonusfamilie, egentlig.

 

Faen. Var ønsketenkning det.

 

Her er min bonuslillesøster Malin fra jula i fjor.
Kanskje jeg poster bilder av de andre gærningene også hvis de får permisjon fra de skumgummi-polstrede, hvite rommene sine etterhvert.

 

Nå legger jeg meg. Det kommer mer. Som for eksempel referat fra samtalen mellom Bohus-dama og Blixten på telefon klokken 8.00 i dag tidlig. Den begynte slik..

 

"-Eh?! Du! Jag har metrat lite fel, jag."

 

Fortsettelse følger. Alltid.

Line Victoria :-)

 

 

 

 

 
Publisert: 22.12.2010 - kl.01:41 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 12 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Svar på spm. runde:-)

Ja, så får jeg ta fatt på spørsmålsrunden jeg satte dere i sving med da! Mens svenskjævlen er mest opptatt av hvilken vinkel den nye sofaen vår skal være og hvor mange innstillinger kjøkkenøyen med stekeplater skal ha. Jeg har i grunn gitt han opp helt. Jeg trodde det bare var å bestille det man trengte og at det kom på døra, men den gang ei. Svenskjævlen har nemlig fått et nytt ord på hjernen; "METRE!" Vi kan ikke kjøpe noe før alt er metret, skal dere vite. (Metre er et annet ord for å måle..) Metre om bilen er stor nok, metre om døra er bred nok, metre om sofaen funker når vi får gjort om til skyvedører ut til terassen. Jeg lar han bare holde på i stillhet. Han sover tilogmed med "metrestokken" i umiddelbar nærhet.

 

Fra Sara: Hva slags leilighet har du kjøpt? Hvr ligger den og hvor mye kostet den?

Svar: Loftsleilighet på Grünerløkka, to soverom og stor privat takterasse med sol hele dagen. Og boblebad. Det må nesten nevnes. Herligheten kostet 2,3 mill tilsammen. Leiligheten ble kjøpt godt under takst :-) Vi har pusset/renovert ganske mye de to siste månedene, men det er endel som gjenstår. Vi har delvis flyttet inn, selv om alle skapene med klær fremdeles står i gamleleiligheten. Den skal leies ut og så senere selges :-)

 

Fra kinee: hvor lenge har du og svenskejævelen vært sammen? hva er det morsomste du har opplevd?

Vi har ikke vært kjærester så lenge. Men vi har kjent hverandre nesten et år. Det morsomste jeg har opplevd? Åj, vanskelig.. De siste dykkene mine med Svenskjævelen og pappa har i grunn vært hysterisk morsomme..! Og jeg har ledd mye av språkproblemene i den nye svensk/norske unionen.

Fra Mailiin: Hvor mye gikk du ned ved å trene med wii fit?

Jeg gikk ikke ned så mye i grunn! Men jeg holdt meg stabil :-) Jeg bør ta den frem igjen, merker jeg! Kanskje Svenskjævlen og jeg får brukt den i løpet av uken? DET skal i såfall blogges..!

Fra Faboulus: leser du bloggen til Voe?

Jepp, det gjør jeg!

Fra Anonym: hvordan møtte du kjæresten din og skal dere bo samme? Klem fra anonym og supernysjerrig leser

Svar: Jeg møtte Blixten i Thailand, faktisk. Han var dykkerinstruktøren min. (Jepp, klisjè!) Men til vårt forsvar var det ikke noe som minnet om gnistrer og fyrverkerier den gang. Vi ble gode venner da han kom tilbake til Norge, da det viste det seg at han bodde i bygget ved siden av meg. Og da vi begge ble single samtidig, tenkte vi at "what the heck, lets go with the flow!". Jeg har i grunn savnet å bo sammen med noen.(Jeg har aldri hatt samboer!) Det å komme hjem til noen som venter på deg, er verdens beste følelse. :-)

Da jeg var i Thailand blogget jeg dette: http://linevictoria.mobilblogg.no/1264880018_jeg_lovte_dere_bilder.html

Veldig rart å lese hva jeg har skrevet om Kristoffer den gangen...!

 

 

Fra Keio: Kommer du noen gang til å flytte "hjem", altså tilbake til Bamble? Hvorfor/hvorfor ikke?

Det er hvertfall ikke planen foreløbig, men jeg har lært meg at alt mulig kan skje på svært kort tid! Trenger Telemark en programleder og en brannmann, så kan det godt hende vi kommer flyttende!

Fra Iselin: Jeg lurer på hvor lenge du og svenskjævelen eeegentlig har vært sammen, skal dere bo sammen og hvor man finner sånne kjekke svenskjæveler? :)

Vi har eeeeegentlig vært sammen ganske kort tid. Du ville blitt overrasket. Man finner slike fantastiske menn hvis man har jææævlig FLAKS! Hvor ofte møter du den flotte og kjekke dykkerinstruktøren din fra Thailand, utenfor døra di i Gamlebyen i Oslo? Nettopp! Nesten som å vinne i lotto, hahah!

Fra Hemmelig! Hei,er det sant at du har penis-skrekk??

Svar: Dette var noe vi tullet mye med på tv for 6-7 år siden. Jeg hadde det dengang. Jeg har dog blitt kurert.

Fra Kristine: Har du lyst på barn?

Svar: Ja, med tid og stunder. Alt til sin tid! Det handler i grunn ikke bare om hva -jeg- har lyst til heller, slikt vil man skal være en avgjørelse man tar sammen med den andre parten. Hvis du spør Blixten så tror jeg han er enig. Selv om jeg MÅ få lov til å avsløre et par ting ang det der, heromdagen kom han hjem og mente at "om vi ska köpa en bil, kommer vi at köpe en Volvo kombi (Stasjonsvogn). Den har plats för allt. Dykutrustning, tvillingar, och hunden Ove."

Vi har ingen hund. Og hadde vi hatt det så skulle det faen ikke hett Ove! Alle vet jo at det er et katte-navn!Her pimper han gåstolen til Theo, hans nevø :-)


Når det er sagt, folkens, så blir det ikke barn ennå. Når man bor i toppleilighet UTEN heis, så er ikke en barnevogn noe stas å drasse med seg opp og ned, når man har igrunn nok med seg selv og sin dårlige kondis.

(Men så skal man heller aldri si aldri, for med Blixten og undertegnes tempo så kan i grunn alt skje.)

 

Fra Lise Nikita: Du må såklart fortelle om hvordan det utviklet seg mellom deg og mannekjøttet!

Og hans gode og dårlige sider!

Ok, her kommer den morsomme delen av spørsmålsrunden.

 

This is why I love you :

Blixten er over gjennomsnittet glad i kake:

Han har en suuuperfin familie! (her med Svenskjævlens søster, svenskjævlerinnen Wiky!)Han lar meg herje med han til alle døgnets tider, og tilgir meg (nesten) alltid.Han blir nesten aldri sinna eller sur, hvertfall ikke når jeg bruker laaaang tid på å skrape bilen mens han fryser.. Det hjalp ikke heller å fortelle han at "idag skal vi på IKEA, den dagen det er spådd mest kø noensinne på Ikea, vi skal diiit!"Jeg blir fremdeles overrasket over alle de pussige tingene han bestemmer seg for å kjøpe til meg. Her har jeg fått et spa-sett. I det spa-settet fant jeg alt jeg trengte, og i grunn ganske mye jeg ikke trodde jeg trengte!   -"Eftersom du älskar att bada!!"Dette bildet hadde jeg tenkt til å sende som julekort! Men det ble med tanken! Skulle bare vise alle det fine boblebadet, jeg! :-) Selvutløser..! PS: Du kan ikke "se" noe. Hvis du prøvde å zoome, altså. HAHAH!

 

Nå skal vi ta oss en tur på pizzeriaen på Grünerløkka. Aina venter. Hun orker nemlig ikke gå opp alle de 86 trappetrinnene til leiligheten, så hun sitter istede nede å venter i gangen til vi er ferdige.

Jeg får fortsette senere:-)

LykkeLine:-)

 

 

 

 

 

Publisert: 19.12.2010 - kl.19:58 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 15 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Spørsmål, anyone?

Jeg har INGENTING å blogge om for tiden, holder bare på med leilighetsoppussing/innspurt og sånt! Når jeg endelig har fått nettverk i leiligheten, så sitter jeg her og har NADA å blogge om!

Jeg er redd at det blir litt mye snakk om oppussing, så har dere noen spørsmål og det eller annet så er det bare å hive dere rundt med spørre-pennen. Det blir litt sånn at dere holder meg med selskap ikveld, siden mannekjøttet har senvakt. Jeg kan gjøre mye faenskap med mobilkameraet også, men det er i grunn begrenset hva jeg kan ta bilde av siden jeg er i den nye leiligheten nå og jeg egentlig ikke har annet enn en nettverkskabel, EN fungerende stikkontakt og et boblebad som slår seg av/på i tide og utide. Kanskje dere vil se bilde av kalendergaven jeg og svenskjævelent fikk? Ikke det nei.

 

Jeg kan dessverre ikke gi dere sminketips. Et sted går grensa.

 

FYR LØS!

Publisert: 13.12.2010 - kl.21:24 // Kategori: Mobilblogg // Kommentarer: // 32 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

"hei! Jeg skulle gjerne vært innom et kontor som kunne hjulpet meg å lodde ut et våpen jeg har funne

88140-1-1291290482838.jpg
"hei! Jeg skulle gjerne vært innom et kontor som kunne hjulpet meg å lodde ut et våpen jeg har funnet!!"
Publisert: 02.12.2010 - kl.12:48 // Kategori: Diverse // Kommentarer: // 6 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Line Victoria Husby - supporterfrue.no

Da Line Victoria spurte Torben hvorfor han fremdeles var ungkar i en alder av 33 svarte han at det var fordi han ikke fant noe kjæresteemne som holdt ut med hans kjærlighet til Liverpool FC. Line Victoria elsker en utfordring og forelsket seg hodestups i Langesundsgutten med YNWA-tatovering på hele underarmen og sesongkort på Anfield. Line Victoria har aldri hatt noen interesse for fotball whatsoever. Line Victoria var den som ble valgt sist på lag i gymtimene og var et eget handicap på lagene hun endte på. Torben derimot har alltid vært gymnastisk anlagt, med både håndball, fotball og korpsmarsjering på den sportslige CV`n. Dette er en blogg om det uglamorøse livet som supporterfrue. Du finner ingen svar på verdensproblemer her. Presse/Kontakt: linvichus@gmail.com

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits